6962

\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • Starfarer
    Aki ennek a tolvaj banda büdös bkv-nak fizet, az egyszerűen idióta.....
  • Yoda001
    az Örs mindig szép és jó marad, na jó, ezzel lehetne vitatkozni...
    viszont szeretem ezeket a képeket, minden nap megfordulok itt több alkalommal, szerencsére (szégyenünkre) még mindig az Ikarus buszaink mennek, azok pedig külön szót érdemelnek :)
  • lippet
    Jobb volt az Örs ekkor tájt, mint most?
  • Freeda Krueger

két nem is túl régi kép...
  • kocsisambrus
    gagyi topik
  • CattiBrie
    mondjuk nem attól függ
  • COOLancs
    THX,BKV pénztárnál vettem, úgyhogy van rajta
  • BenceYCE
    Ha van rajta hologramcsík, felhasználható.
  • COOLancs
    2012-es vonaljegyek használhatók még, vagy huzzam le őket a WC-n?
  • lippet
    Köszönöm, azért KöKi-n a jegypénztárban megkérdezem majd!
  • BenceYCE
    A menetrendi lapon nem láttam a narancs hátterű szöveget miszerint csak X megállóig érvényes a BP bérlet, szóval elvileg jó, bár BP közig határát elhagyja a vonal, de ott nincs megállója, csak a reptéren ami szintén BP-ez tartozik már.
  • lippet
    200E buszon végigmehetek BP bérlettel?
  • Narxis
    A szakszervezet szerint titkolózik a BKV
  • Yoda001
    nem gondoltam hogy nem saját ötletből jött ilyen autó, de mindenesetre a márkák keverése is megér egy misét :D
  • Narxis
    LOL
  • akyyy
    értenek a photoshpohoz :D

• st3ve

http://index.hu/belfold/budapest/2013/03/22/ilyenek_lesznek_a_fovarosi_taxik/

A tervezet rendelkezik az új hatósági tarifákról is: 300-ról 450 forintra emelik a alapdíj maximumát, 240 Ft/km-ről 280-ra a kilométerdíjat és 60 Ft/percről 70-re a várakozási díjat.

A közgyűlés várhatóan felkéri a BKK-t, hogy dolgozza ki a nagyobb létszámú, kiterjedt, próbautazásra épülő taxiellenőrzési rendszerre vonatkozó javaslatot is.

• Molnibalage
    Köszi.
  • Freeda Krueger
    off de ha már a régi időkben vájkálunk
    léghajó
  • Dzsini
    Hát, annál nagyobb fotótárat esetleg a Szabó Ervin Könyvtár Budapest Gyűjteményében találsz, de oda személyesen el kell menni, mert nincs minden online a képarchívumban (remélem jó a link, és sok szerencsét a hatékony kereséshez :D )
  • Molnibalage
    Próbáltam, édeskevés.
  • Dzsini
    fortepan.hu a te barátod :) Az 50-es években már áll a gomba.
  • Freeda Krueger
    Nosza...
    Túl sok időt nem igényelhet egy képsor összevadászása :)
  • Molnibalage
    A Boráros térről, a Közvágóhídról és a Móriczról úgy néznék képeket a '80-as évek eleje és 2005-6 között. Néha már én is meglepődöm, hogy a sok apró változás összessége mennyire megváltoztatja a környéket.
  • Freeda Krueger
    Szeretem az ilyen képeket,bár akkor az igazi ha itt van a mai állapot is.
    Nagyon látványos néhol
  • Yoda001
    ugyanaz itt is:
  • Freeda Krueger

igen bkvfigyelő,ez meg vissza a multba
    érdekes látni mennyit változik némely környék....
  • Yoda001
    bkvfigyelő... :)
  • Freeda Krueger
    Igen, a szép emlékü 67 és 44 villamosok es jártak rajta azt hiszem.
  • Dzsini
    A híd próbaterhelése mielőtt átadták a forgalomnak, akkor még jártak rajta villamosok is.
    Valamint nagyon jól látszik annak a legendának a cáfolata is, hogy a belvárosi plébániatemplomot a híd miatt odébb tolták.
  • Freeda Krueger

egy érdekes kép
  • Pluskast
    Teljesen egyet értek veled. Viszont ugye ez kicsit hasonlít ahhoz, mint amikor valaki kölcsönt vett fel és nincs pénze visszafizetni. Tudja, hogy elveszik a házát és a családja utcára kerül, de ha nincs miből akkor nincs. Persze igen tudjuk mind jól, hogy ez kinek, kiknek a hibája, de véleményem szerint - ami nagyon szörnyű - sajnos itt addig nem lesz előre lépés amíg valami katasztrófa nem következik be. Addig meg megy a szokásos duma.
  • Pluskast
    Igen:) Sőt szerintem nemsokára lesz is egy komolyabb sztrájk.
  • Narxis
    Tudom, ha jól emlékszem fél évre kötöttek szerződést a BKV-val, arra van fedezet. Mindenesetre ezek a hírek akkor is érdekesek hiszen a tömegközlekedés nem gyerekjáték, több száz vagy több ezer ember életével is játszhatnak. Ettől nem lesz több vagy kevesebb feszűltség hiszen tenni úgyse lehet semmit. Vagy leáll a BKV és közlekedési káosz lesz vagy próbálják fenntartani ahogy csak tudják.
  • Dzsini
    Ó, számítani mindig lehet, meg sztrájkolni is érte :)
  • Pluskast
    Persze nem:) De kötve, hiszem, hogy az új költségvetés fényében - ami kb 40%-al kevesebb pénzt juttat a fővárosnak - bárminemű béremelésre számíthatnak a BKV dolgozói.
  • Dzsini
    Az eddig sem akadályozott meg egy szakszervezetet sem abban, hogy egy kis feszültséget keltsen.
  • Pluskast
    Mivel a fővárosnak a segge is kilóg a gatyájából így nemcsoda, hogy nincs.
  • Dzsini
    Nincs is akkora hírverés körülötte, ezt "csak" csinálják, mert kell.
  • Narxis
    Selejtezett sínekből foltozzák a 3-as metrót

És ez nem zsarolás, nincsenek folyamatban bértárgyalások.