6962
Vélemények, tapasztalatok, történetek. | busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb | |
-
Starfarer #6481 Aki ennek a tolvaj banda büdös bkv-nak fizet, az egyszerűen idióta..... -
#6480 az Örs mindig szép és jó marad, na jó, ezzel lehetne vitatkozni...
viszont szeretem ezeket a képeket, minden nap megfordulok itt több alkalommal, szerencsére (szégyenünkre) még mindig az Ikarus buszaink mennek, azok pedig külön szót érdemelnek :) -
#6479 Jobb volt az Örs ekkor tájt, mint most? -
Freeda Krueger #6478
két nem is túl régi kép...
-
kocsisambrus #6477 gagyi topik -
#6476 mondjuk nem attól függ -
COOLancs #6475 THX,BKV pénztárnál vettem, úgyhogy van rajta -
BenceYCE #6474 Ha van rajta hologramcsík, felhasználható. -
COOLancs #6473 2012-es vonaljegyek használhatók még, vagy huzzam le őket a WC-n? -
#6472 Köszönöm, azért KöKi-n a jegypénztárban megkérdezem majd! -
BenceYCE #6471 A menetrendi lapon nem láttam a narancs hátterű szöveget miszerint csak X megállóig érvényes a BP bérlet, szóval elvileg jó, bár BP közig határát elhagyja a vonal, de ott nincs megállója, csak a reptéren ami szintén BP-ez tartozik már. -
#6470 200E buszon végigmehetek BP bérlettel? -
#6469 A szakszervezet szerint titkolózik a BKV -
#6468 nem gondoltam hogy nem saját ötletből jött ilyen autó, de mindenesetre a márkák keverése is megér egy misét :D -
#6467 LOL -
#6466 értenek a photoshpohoz :D
-
st3ve #6465
http://index.hu/belfold/budapest/2013/03/22/ilyenek_lesznek_a_fovarosi_taxik/
A tervezet rendelkezik az új hatósági tarifákról is: 300-ról 450 forintra emelik a alapdíj maximumát, 240 Ft/km-ről 280-ra a kilométerdíjat és 60 Ft/percről 70-re a várakozási díjat.
A közgyűlés várhatóan felkéri a BKK-t, hogy dolgozza ki a nagyobb létszámú, kiterjedt, próbautazásra épülő taxiellenőrzési rendszerre vonatkozó javaslatot is.
-
#6464 Köszi. -
Freeda Krueger #6463 off de ha már a régi időkben vájkálunk
léghajó -
#6462 Hát, annál nagyobb fotótárat esetleg a Szabó Ervin Könyvtár Budapest Gyűjteményében találsz, de oda személyesen el kell menni, mert nincs minden online a képarchívumban (remélem jó a link, és sok szerencsét a hatékony kereséshez :D ) -
#6461 Próbáltam, édeskevés. -
#6460 fortepan.hu a te barátod :) Az 50-es években már áll a gomba. -
Freeda Krueger #6459 Nosza...
Túl sok időt nem igényelhet egy képsor összevadászása :)
-
#6458 A Boráros térről, a Közvágóhídról és a Móriczról úgy néznék képeket a '80-as évek eleje és 2005-6 között. Néha már én is meglepődöm, hogy a sok apró változás összessége mennyire megváltoztatja a környéket. -
Freeda Krueger #6457 Szeretem az ilyen képeket,bár akkor az igazi ha itt van a mai állapot is.
Nagyon látványos néhol -
#6456 ugyanaz itt is:
-
Freeda Krueger #6455
igen bkvfigyelő,ez meg vissza a multba
érdekes látni mennyit változik némely környék.... -
#6454 bkvfigyelő... :) -
Freeda Krueger #6453 Igen, a szép emlékü 67 és 44 villamosok es jártak rajta azt hiszem.
-
#6452 A híd próbaterhelése mielőtt átadták a forgalomnak, akkor még jártak rajta villamosok is.
Valamint nagyon jól látszik annak a legendának a cáfolata is, hogy a belvárosi plébániatemplomot a híd miatt odébb tolták.
-
Freeda Krueger #6451
egy érdekes kép -
#6450 Teljesen egyet értek veled. Viszont ugye ez kicsit hasonlít ahhoz, mint amikor valaki kölcsönt vett fel és nincs pénze visszafizetni. Tudja, hogy elveszik a házát és a családja utcára kerül, de ha nincs miből akkor nincs. Persze igen tudjuk mind jól, hogy ez kinek, kiknek a hibája, de véleményem szerint - ami nagyon szörnyű - sajnos itt addig nem lesz előre lépés amíg valami katasztrófa nem következik be. Addig meg megy a szokásos duma. -
#6449 Igen:) Sőt szerintem nemsokára lesz is egy komolyabb sztrájk. -
#6448 Tudom, ha jól emlékszem fél évre kötöttek szerződést a BKV-val, arra van fedezet. Mindenesetre ezek a hírek akkor is érdekesek hiszen a tömegközlekedés nem gyerekjáték, több száz vagy több ezer ember életével is játszhatnak. Ettől nem lesz több vagy kevesebb feszűltség hiszen tenni úgyse lehet semmit. Vagy leáll a BKV és közlekedési káosz lesz vagy próbálják fenntartani ahogy csak tudják. -
#6447 Ó, számítani mindig lehet, meg sztrájkolni is érte :) -
#6446 Persze nem:) De kötve, hiszem, hogy az új költségvetés fényében - ami kb 40%-al kevesebb pénzt juttat a fővárosnak - bárminemű béremelésre számíthatnak a BKV dolgozói. -
#6445 Az eddig sem akadályozott meg egy szakszervezetet sem abban, hogy egy kis feszültséget keltsen. -
#6444 Mivel a fővárosnak a segge is kilóg a gatyájából így nemcsoda, hogy nincs. -
#6443 Nincs is akkora hírverés körülötte, ezt "csak" csinálják, mert kell. -
#6442 Selejtezett sínekből foltozzák a 3-as metrót
És ez nem zsarolás, nincsenek folyamatban bértárgyalások.