BKV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébbként elõbb lesz a metrónak, vagy a repülõnek rendszáma, mint a trolinak. Hiába, valakinek a figyelem megterhelõ feladat:-(
KoЯn
ez a kivirágzott troli itt a rajzon......
KoЯn
KoЯn
csak elképzeltem ezt a járgányt debrecenben :-)
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

És akkor ez az egy árva végleg nálatok marad?
E örő, e bódottá!
KoЯn
KoЯn

KoЯn
KoЯn
KoЯn
KoЯn
) közös. Vagy normálisan ki kéne írni a végállomást (esetleg bemondani az elsõ megállónál - bár ezen kettõ egyike sem szokása a vezetõknek itt nálunk
), vagy pedig mondjuk 57A-nak keresztelni (bár az elõzõ célravezetõbbnek tûnik).E örő, e bódottá!
E örő, e bódottá!
E örő, e bódottá!
De ami itt van azt lehet, hogy plussznak nevezik, de nem ordít róla, hogy gyakorlatilag is az lenne.
E örő, e bódottá!
ezt a kiszolgálást!!
hmmm....
láccik ,hogy nem prolinegyed!
E örő, e bódottá!
Bezzeg a a hûvösvölgyi plusz-trióra összesen 7 db busz kell csúcsidõben, és ennyi új 415-ösük sincs erre a célra. A 11-es, meg a 29-es pedig nem is plussz.
E örő, e bódottá!
de az tuti ,hogy 412-ek mert voltam rajta nem is olyan rég!
E örő, e bódottá!
csotrogány ???
412-esek
vezetni fasza de utazni rajtuk??!!pfhuuúú
kicsi, kényelmetlen, stb..
meg emlékszem ezekre, a bevezetés után elsõ hideg télen kint a Chinoinnál rohadt le mind, mert valami hidralikák elfagytak bennük és amikor szûk ívben fordultak ott szépen széttörtek a csövek, és sorban pusztultak el kint kanyarodás közben... nem tutták kivenni a zokszigént bissztos 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
KoЯn
E örő, e bódottá!
E örő, e bódottá!
KoЯn
59-es rio de csepel +erzsébet;67-es örs-tõl rio de rákosborzasztó;81-es XIX ker
végülis fun volt, 5-6 megállót a forgalom mellett futottam le, picit kiköptem mindent a tüdõmbõl, dehát siettem 😊) és így legalább odaértem nemtúlsok késéssel
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.