BKV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De igen, debreceni vagyok.
A reptéren elõször tavaly nyáron idnult heti repcsijárat Majorkába.
Most azt mondták, indul egy járat Frankfurtba is, meg a "fapados" új budapesti repcsicég is indít járatot, ami nálunk is meg fog állni.
Egyelõre csak ennyit tudok.
A reptéren elõször tavaly nyáron idnult heti repcsijárat Majorkába.
Most azt mondták, indul egy járat Frankfurtba is, meg a "fapados" új budapesti repcsicég is indít járatot, ami nálunk is meg fog állni.
Egyelõre csak ennyit tudok.
KoЯn
Hol? Lehet, én voltam:-)
Habár inkább a szélvédõt törettem volna be.
KoЯn
Hol? Lehet, én voltam:-)
KoЯn
Nem tõletek, nyugi! Mostmár letesztelték a három trolitípust, jövõ év vége felé rendelnek 22 db. trolit. Szerintem tuti, hogy a Solaris jön, és azt mondták, abban az esetben légkondit is tesznek bele.
KoЯn
Tényleg, Marky, Te debreceni vagy, nem-e? Ma mondták a híradóban, hogy újra beindítják a debreceni repteret, de sajnos egyéb hanghatások miatt nem hallottam, mikor, és hogy nemzetközi forgalom is lesz-e rajta.
E örő, e bódottá!
Nálunk itt Pöstön az a (jó vagy rossz -- nézõpont kérdése) szokása a legtöbb embernek, hogy hamis nevet ad meg, azt szarik rája (mint ami a tenger fenekén van és nem érdekel -- na jó). Én nem t'om, engem még nem büntettek meg.
E örő, e bódottá!
Itt van a baj. Ameddig a felsõvezetés semmi hatására nem hajlandó megváltozni, addig a helyzet sem fog megváltozni. És ez a szomorú. Mélységesen szánalmas ez a lelkiismeretlenség.
E örő, e bódottá!
Hát, nekünk mindenesetre légkondis trolik jönnek. Csak hogy irígykedjetek:-)
KoЯn
Neked nem tünt fel az, hogy a felsõvezetõi fizetések aránytalanul magasak nem csak a BKV-nél, hanem szinte mindenhol. Nameg a lopás-csalás hegyek sem segítenek, sõt lehetetlené teszik a fejlõdést. Meggyõzõdésem, hogy hozzánk hasonló országok ezeknek az okoknak a kiküszöbölésével tudták felújítani, modernizálni az országukat, mitöbb, lehagyni minket. Igenis nálunk is lehetne komoly fejlõdés, annyira nem vagyunk csórók!
Jó lenne az új, csak no lovetta. De te meg úgy írtad az alábbiakat, mintha ennek nem lennél tudatában. Csórók vagyunk, nem tûnt még fel?
E örő, e bódottá!
Gúnyosan írtad az alábbiakat, pedig sajnos rengeteg ember inkább a muzeális vilamosainkat újítaná fel inkább, továbbá szídják a légkondit és a füstüveget is. Persze azért mert ehhez szoktatták õket az évtizedek alatt valószínüleg.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Én meg arra gondoltam:-)
KoЯn
Nincs, a legrégibb jármûvek az FVV 1200-asok. CSak akartak UV-t venni. DE sajna nem vettek.
Ramore: Az mégjobb ár lett vona.
Ramore: Az mégjobb ár lett vona.
KoЯn
Ez számomra is vicces, hiszen kinézetre a MUV-ok sokkal jobb állapotban voltak, mint 1 átlagos UV, dehát a hivatalos vizsgaidejük bizony lejárt. Szerintem az összes UV-t le kellett volna már szerelni és venni helyettük európai színvonalú villamosokat. Múzeumban lenne a helyük!
A régi UV-knak akkor ehhez képest meg már ezer éve lejárt a vizsgájuk, azt mégsem újítják fel, se nem vágják ki õket a fenébe.
E örő, e bódottá!
Az is 1 milka volt? Én 6-ról hallottam
KoЯn
1 millióért inkább az öreg, de hibátlan és sokkal fejlettebb bécsi villamosokat lenne érdemes venniük, ahogy Miskolcon tették.
Debrecennek is akartak eladni valami 1 millió forintért UV-ket, de ezek a hülyék nem éltek vele. Pedig éjszakai járatra jobb lenne.
KoЯn
Azért nyugdíjazták a MUV-okat mert lejárt a vizsgájuk és vagy újabb full felújítás, vagy bontó. A BKV a bontás mellett döntött, múzeumi célokra sem õriznek meg belõlük egy darabot sem.
Ezt én sem tudom, minden esetre tetszett a 2 vezetõállásos UV.
KoЯn
Éas pont ilyenkor vagyok otthon... Hétfõn voltam fenn Pesten, kár, hogy a 41-es vonalról leselejtezték a felújított UV-kat.
KoЯn
amúgy aki ment már a 3-ason vagy a Piros 3-ason, BKV-n meg anyámkínjatudja min az mondja már el a véleményét, hogy milyen kellemes rázós útja volt a camponáig. a franc se tudja... vagy az utat javítsák le vagy a buszokat cseréljék ki, mert ezek a buszok a belvárosba valók, nem ki a szar útra
Ja és ahol még UV-k vannak: 42, 52. Itt egy ideig MUV-ok mentek, azokat miért nyugdíjazták? És mit fognak majd berakni, ha az ottani UV-kat is kihajigálják?
E örő, e bódottá!
Ja, mint ahogy az a 473-nál kezdõdött eszmecserébõl ki is tûnik. Mennek a 47-49 vonalakra. A 19-esen, és a 41-esen mi lesz? Beraknak Tátrákat talán? A 41-esen régen állítólag már volt Tátra. Apropó: tegnap beüzemelt 3 szerelvény a felújított Tátra T5C5K kocsik küzül az 59-es vonalán.
E örő, e bódottá!
De a régi ICSV-k ugye megmaradnak? Az UV-k helyére be lehetne tenni õket.
KoЯn
Ja, úgyhogy kétvagonos helyett mostantól egykocsis szerelvények tapodják majd a nagygyûrû síneit "a kocsik közti átjárhatóság" és gondolom az egyenlõ utaseloszlás miatt.
E örő, e bódottá!
53m? Akkor az el is kell a 4-6-ra.
KoЯn
nem semmi
máár az ára!
apám!! szép hosszúak lesznek
máár az ára!
apám!! szép hosszúak lesznek
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
Tegnap volt a metróban egy látványterv az új vilikrõl, és azt írták, hogy jövõre kezdik el szállítani õket (40 db), ám majdnem 1 mrd ft/db áron (40 db: 37,3 mrd ft). Hossza 53 m, ezzel állítólag a leghosszabb tuja.
E örő, e bódottá!
re
KoЯn
huhh
up!
up!
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
Garzban is olyan villamosok vannak, nézd meg itt kb. ilyenek. Mármint a zöldhöz hasonló, persze:-)
KoЯn
Pont a lehetõ legdrágábbat.
KoЯn
Ja, ma vót a metróban, hogy 2005-tõl 2006-ig jönnek a nagykörútra a Siemens-Kiepe szerelvények, a jelenlegi 25 éves ürülékeket pedig átrakják a 47-49-es vonal 50 éves ürülékei helyére.
E örő, e bódottá!
Ja. Õ vezeti az a villamost. A viszbûl szedi ki a zokszigént.
KoЯn