BKV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
és tapasztalva az örökös késéseket és tömegnyomort, meg a méregdrága menetjegyeket (a hamis bérleterõl szóló történetekrõl már nem is beszélve) tavasszal vettem egy biciklit... (ezzel is vannak gondok, de az egy másik fórum témája lenne 😊 ) Szóval az elsõ hóig azzal nyomom...
A fiatalok előtt két út áll; az egyik az alkoholizmus, a másik meg járhatatlan...
kivitelezesi hatarido oktober 30
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A 78É éjszakai járatunk 15 perces közlekedtetése azért volt indokolt, mert az Örs vezér térig ez a busz szállította azokat az utasokat is, akik ott átszállva tovább utaztak a XVI. és XVII. kerület felé. Szeptember 1-jétõl a közvetlen átszállásmentes hazajutás érdekében a XVI. és XVII. kerület felé közlekedõ éjszakai járatok is érintik a Belvárost (de a Fogarasi út felé közlekednek), így a 78É utasainak egy része már ezeket a járatokat veszi igénybe. A 907-es autóbusz utasforgalmi igénybevétele így csökken, ezért az 15 helyett 30 percenként közlekedik.
Mind1, ez van, majd hozzászokom...
Kevesen tudják, hogy az állami támogatás egykoron a vonaljegy 3X-osa volt a BKV felé. Ez ma már kevesebb de egy Szombathelyi lakosnak azért megfordul a fejében, hogy mi a lóf@szért vonják az Õ adójából ezeket a pénzeket amikor lehet hogy életében nem fog a BKV jármûvein utazni. Sõt! Lehet tömegközlekedési eszközön sem. Azért az üzemanyagon mégegyszer lehúzzák...
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Mikor hallottam, hogy sûrítik az éjszakai járatokat, valamint ezentúl Budapest szinte egész területét bejárják a buszok, megörültem: az utóbbi idõben úgy vettem észre, hogy a BKV Rt. valóban az utasokért van, felújítanak, sûrítenek, modernizálnak.
Tegnap sajnos keserû meglepetésként ért, mikor az eddig 78É számmal jelzett éjszakai járatra vártam, mint kiderült, az eddigi 15 perces sûrûség helyett - kérem javítson ki, ha tévednék, és nem ilyen gyakran járt volna a 78-as éjszakai - most már 30 percet is várakoznom kell a 907-es buszra, ha éppen rosszul érkezek. Azt, hogy ezentúl a Bosnyák tér és az Örs vezér tere között további 8 megállóban áll meg a járat, megértem, legyen könnyebb az ott lakóknak, de miért mondták, hogy ez fejlesztés, mikor nem az.
Lehet, hogy más járatokat sûrítettek, de ezt - ha jól gondolom - csupán egyszerû átszervezéssel oldották meg, ez esetben viszont nem tudom, hogy miért is harsogták a fülünkbe már hetek óta, hogy nekünk most milyen jó lesz, eljött az éjjel utazók Kánaánja.
Remélem, hogy - ha esetleg nem én leszek az egyetlen, akinek problémás az új menetrend - az utazók szava meghallgatásra talál, és revideálják álláspontjukat az éjszakai járatokkal kapcsolatban.
Tisztelettel,
Persze csak ha publikus...
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Itt inkább arról beszéljünk, ki változott békávé.
Mivel a téma erõsen off, ezért itt hagyom abba - az apró betûs részt úgysem szokás elolvasni...
Én nem leszek 60 éves.
remelem mikor te 60 eves leszel vmi szar rakban fogsz otthon megrohadni
http://totalcar.hu/magazin/kozelet/10fobun/
Gyúrunk vazzee? Gyúrjunk vazzeee!!
Szóval szerintem jó ez így!
#131 - 2005. Júl. 06., 11:35 - Blitzkrieg"
😄
"Ezeket a buszokat nem a magyar útviszonyokhoz tervezték, aminek eredményeképp ingyenes fenékcsapkodásban részesülhet az a bátor aki például kõbányáról a kilences busszal halad be a belvárosba. Legtöbbször nem vagyok annyira szerencsés hogy a buszon fellelhetõ kettõ (!) párnázott szék egyikére üljek, a maradék meg kemény, merev mûanyag, ami aljas átbaszásból textillel van borítva hogy úgy nézzen ki mintha nem verné lilára az ember seggit a kõbányai úton. Spanking-fetisiszták elõnyben, terhes nõk kizárólag a párnázott ülésekre merjenek leülni.
Hasznos feature még hogy szinte több vészjelzõ van rajta mint leszállásjelzõ, és az istenadta nép mit nyomkod ugye, váratlan. Ilyenkor az (egész úton a vészjelzõ nyomkodástól rettegõ) agyonstresszelt pilóta kiüvölt a kormány mellõl hogy "mi a baj, semmi, akkor ne nyomkodja mert minden alkalommal meg kell állnia megkérdezni", gáááááz.
De legalább kurva drága volt, és a BKV még büszkén ki is írja hogy mennyit qrtak el rá."
😄
Tiszta mázli, hogy évek óta bérlet nélkül közlekedek...
( 7 éve miota buszozok a bérletet 540 ft ért vettük ma 960 )
monyuk 7 év az 7 év..
\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...
de telleg nem neked mondtam, sry
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
Vlala nem azt írta, hogy aki részegen vezet
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
---
Ebben a korban már igazán ülhetne otthon, és féllábon állva is megvárhatná Kaszás-pajtást.
ad1 egy mai 60+ ember még sem nem mama, sem nem tata
pl. anyám 61 apám 63, szal Vala édesanyukája, meg drága apja várja féllábon a kaszást 60 fölött, <#mf3>#mf3> bazmeg
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
sajnos az ilyen emberek/idõs hölgyek-urak vagy a mai fiatalság söpredéke között élnek vagy maguk is azok voltak ifjú korukban.
A legdurvább példám erre egy idõsebb asszony, aki egyetlenegy buszmegállót ment. Felszáll, sokat gyakorolt monológjába kezd, amely olyan gyakori stíluselemeket tartalmaz, mint "ezekamaifiatalok" és "bezzegazénidõmben", leültetik, a következõ buszmegállóban feláll, és elindul az ajtó elé, meg a hátsó ajtótól elõrerikácsol a sofõrnek, hogy "randija van, hogy ennyire siet? Várja mán meg, még leszállok!" egy perc kiesés a busznak, mire sikerül lerugdosni, aztán meg a sofõrnek végig kell hallgatnia a "megint késik a busz, milyen béna a sofõr" gondolatfolyamot. Mondanom sem kell, a nõ becsukatta az összes ablakot, mert huzatot kap a füle, és mosakodási hiányosságai miatt "az érzés sokáig megmarad" az utasközösség soraiban. Ha errõl Neked nem Kaszás pajtás jut eszedbe, akkor szentté avatlak :-)
havibérlet: diák 2360, felnõtt 6250
kb. 5%-os áremelésrõl van szó...
kevesebb napra nem töltik ki
2250 forint diáknak, felnöttnek 5950 Ft