6962

\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • BenceYCE
    Én kormánysergető vagyok nem ellenőr :P
  • CattiBrie
    Hm, nem figyeled eléggé a topikot?! :P
  • Max7
    Csak nem ellenőr vagy? :D Nem tudnál nekem kiokoskodni egy gyurcsány csomag háta mögötti áron aluli éves bérletet (diák)
  • BenceYCE
    Bár a 30-asnak ott van az egyik végállomása a KeletiPU túloldalán, én még sosem jártam azon a vonalon mert az nem a kelenföldi garázshoz tartozik. Ha esetleg egyszer vmi oknál fogva pótolni kell csak akkor járok arrafele. Régen azzal jártam melózni Újpestre.
  • CattiBrie
    Tehát pl még soha nem vittél 30-as buszt?

Mert én úgy láttam, tapasztaltam h emberkéket cserélik rajta ...
  • BenceYCE
    Ha nem berendelt és olyan vonalra megyek ahol azt a típust használják akkor igen.(98%-ban igen)
    Kivéve az elmúlt fél (!!!) évet amikor is Fehérváron van a kicsikém a nagyfelújítóban. :) :D
    Ha kijön szép lesz :P
  • CattiBrie
    Bence!

Te szokál más busszal is randalírozni, vagy vagy csak azzal az egyel?
  • Mattboy
    Nos igen....
    Lehetne bőven több a fizu...
    De ahogy érzem ez nálad is aktuális!

Mátol a jelszó, ha jön az elllenőr: Én Gyurcsány csomaggal utazom! lol
  • BenceYCE
    Csak jegyre/bérletre nem telik vagy semmire se. Mert akkor nem a jegy árával van a baj hanem a fizetéseddel. :) Ez pedig általános probléma ma Magyarországon.
  • Mattboy
    Szomorú, de ilyen árak mellett büszkének is érzem magam!
  • Takezó
    Herkulesi tett.
  • Mattboy
    Szóval a Gyöki-köcsi(Gyökér, köcsög)ellenőr megpróbált megállítani, de nem jött neki össze!
  • Vlala #2461
    Most ugyanezt magyarul, légyszi.
  • Mattboy
    Fújj!
    A gyöki-köcsi megpróbált megállítani.....de nem jött neki össze....
    lol
  • BenceYCE
    Nos indíték kell? Hát mivel az első helyen a fegyver, a második helyen meg a gyógyszeripar/egészségügy áll a legprofitálóbbak listáján, így azt hiszem semmi kommentárt nem kell hozzáfűzzek. Volt barátnőm egész családja orvos. Nemzedékek óta. És ha az Anyja mondja nekem személyesen, hogy minden orvos kuruzsló akkor azt hiszem ehhez sem kell mit fűzzek. A másik volt barátnőm gyógyszerész. Kérte, hogy ha a doki aspirint ír fel akkor kérjem meg, hogy 2 db 10-es csomagolást írjon fel ne 1 db 20ast. Nem akarta felírni. Később kiderült azért mert a 2x10 fele annyiba sem került mint az 1x20. Ehhez sem kell semmit se fűzzek. Ők abból élnek, hogy vannak beteg emberek. Akarva akaratlanul belekeverednek a gyógyszeriparba ha nem akarnak éhbérért dolgozni.
  • Vlala #2458
    Ha valakinek üldözési mániája van, az Jézusban is azt fogja látni, hogy "szakállas ember fejbe akar vágni egy nagy kereszttel". Bízzunk már egymásban egy pöttyet, és ne azt nézzük, ki mirőlakar lehúzni...
  • CattiBrie
    biztos van egy algoritmus, ahogyan ki lehet olvasni :)
  • nyamiag #2456
    jó hely, jó kép :)

[ott lakik]
  • CaviaR
    Ezen én is gondolkodtam már, de nem jöttem rá. Viszonylag értelmes szavakat ki lehet rakni de ennyi.
    Gondolom maradt egy csomó betüt ábrázoló csempe és kicsapták oda occsóé, így lett belőle modern mű. :D

Mint a felvonulási téren az a rakás, földből kiálló rúd. Engem az inkább emlékeztet egy rozsdás roncsra, mint 56-ra. :D
  • szando
    Ilyet én is tudok :D :

A gyógyszergyártók meg halálra keresik magukat ezekkel az drogterápiákkal, ennyi. Ezekután számomra hiteltelen marad az összes pszichiáter, és gyógyszergyártó.

Szal maradjunk annyiban hogy ugyanolyan szar mind a kettő. A kezelés nem megoldás szvsz, a pszichés bajok kialakulását kell megakadályozni.
    A másik meg, hogy manapság már mindenki egyből rohan pszichológushoz. Én inkább a barátaimhoz megyek, ha valami bajom van.
  • Takezó
    Jah, ha jól tudom, azok versek
  • CattiBrie
    nágy pikcsör :D
  • Takezó
    Milyen felirat?o.0
  • CattiBrie
    Próbálok on-olni.

Megkérdezem újra - már egyszer feltettem itt a topikban a kérdést, de semmi reakció nem jött rá:

nem tudja valahi, hogy a Deák téren a 3-as metrónál a falon lévő "felirat" micsoda? milyen szöveg, vagy mi az?

meg egy kép, csak úgy - szerintem jól néz ki, szeretem az ilyen képeket :)

• Takezó
    A sarkított megfogalmazásodat gondolom viccnek szántad - nyilván nem egy a véleményünk arról, hogy ezek milyen mértékben drogok. Én is szedtem antidepresszánst, nem álltam rá, de nagyon sokaknak segít.
    A pszichés bajokat szakképzett orvosok (pszichiáterek), vagy pszichológusok kezelik. Egyetemet végzett, diplomás emberek. Talán többet tudnak erről, mint egy "auditor", aki elvégzett egy 24 órából álló tanfolyamot.
    Dr. Lenkei meg halálra keresi magát ezzel a vitaminterápiájával, ahogy a szcientológusok is, ennyi. Ezekután számomra hiteltelen marad az egész ember, és egyház.
  • szando
    mert inkább droggal tömjük őket, ugye?
  • Takezó
    :D az a csóka elég gáz... az egész tanítása a szcientológiából indult ki, hogy tömjük a drogosokat meg a pszichés zavarokkal küzdőket vitaminokkal, mert az meggyógyítja őket, amikor lófaszt:\
    szvsz két nagy pofont érdemelne a csóka
  • BenceYCE
    De :P (lol)
  • Takezó
    csak nem a csodás Dr. Lenkeitől?:\
  • BenceYCE
    Én is megvettem még tavaly Anyumnak a Cenzúrázott egészség c. könyvet. :)
  • CattiBrie
    :D
  • CattiBrie
    Tetkó titkok könyvről jut eszembe, hogy anyum most kapott karácsonyra egy magyarországi orvosi hibák és tévesdések könyvet, 2000 utáni megtörtént eseményekkel...
  • BenceYCE
    Te kis huncuút... :P
  • BenceYCE
    Ha a vezér elkezd piszkálni 1-2 érdekes ügyet akkor nem biztos, hogy lesz hova haza mennie. Túl sok ember lop és sikkaszt a bkv-n keresztül, hogy csak úgy pikk-pakk feladják a biztos megélhetésüket nyújtó könnyen szerezett pénzt. Más kérdés, hogy garázsonként tudják, hogy náluk minden negatív info is feljebb jut, csak hát odafönn az Akácfában keverednek el valahogy a legdurvább adatok is. Mostanában látott napvilágot a Tesco Titok c. könyv. Azt hiszem ezt már csak a BKV Titok c., még ezidáig ki nem talált - így érthető okokból el sem készült - mű tudná űberelni. Ritkán veszek könyvet, de ezt a művet megvenném. :D :)
  • Takezó
    kétlem, hogy olyan változásokat tudna eszközölni, aminek hatására bérletet vennék:D
  • CattiBrie
    én nem követem... meg most nincs is bérletem :D
  • szando
    mi történt? bkv-nál pezseg az élet, itt meg kuss van? ://

nagyon, nagyon remélem, hogy lesz az új vezérnek elég bátorsága és kitartása ahhoz, hogy végre elhozza azt a változást, ami már 15 éve esedékes lett volna...
  • szando
    Egy nagyon érdekes cikk... és mennyire igaza van! komolyan nem értem... direkt szart karnak ennek a városnak ezek a majmok??
  • Takezó
    nah, ez jogos:D:D:D
  • Max7
    hidd el a villamos vezető leszáll a villamosról és arra megy amerre te akarod ha éles fegyvert fogsz a fejéhez! :)