6962
Vélemények, tapasztalatok, történetek. | busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb | |
-
#2513 Van! Nagyobb lett az arcuk....
De dúrva...
Megnéztem volna a jelenetet...
Január elsejétől joga van meghunyászkodni!
:)
-
#2512 Hehh, ma betámadott egy ellenőr...
Folyamatosan elémállt (a deákon lent, a megállóban).
Aztán kivettem a fülest, mondtam hogy menjél már előlem.
Azt mondta hogy január elsejétől joga van feltartóztatni...
Közöltem vele hogy mutasson róla papírt, aztán félretoltam...
És még lefogott..aztán lepattintottam...
Lecsövesezett.
Mondjuk így másnaposan 3 óra késéssel melóból nem csoda :D
Tényleg van valami változtatás 2007-től? -
#2511 Mai párbeszéd:
Ellenőr néni:
- Ne menjen el! Itt hagyja az érvényes jegyét?
Catti:
- Már nem kell.
Ellenőr néni:
- Már nem kell?
Nem tom mi volt utána mert én már nem voltam ott. :D
Mégis mit csináljak egy érvénytelen jeggyel miután feljöttem a metróból? :D
(az egy másik kérdés, hogy érvényes volt-e, amíg a mozgólépcsőn jöttem fel .D) -
#2510 a szemem láttára, fülem halltaára ellenőrök beszélgették egymással
és bnőm még rá is kérdezett
mert ez igen is ÍGY volt
lehet, hogy mégsem vezették be a rencert
csak, hogy te is tudd, hogy ez volt ilyen, mióta világ a világ -
#2509 hát akkor ne hidd el.. -
#2508 Tegnap volt, 2hete először megyek bkv-val egyből jönnek.. :)
Catti! Az ellenőrök ellenőrzés után leszállnak a megállóban. Nemtom mit hallottál kitől, de ez így megy mióta világ a világ csak h te is tudd. -
szando #2507 a kombájnókon már nem is szoktak lenni manapság...
egyébként Aba Botond távozott
jejeje -
#2506 gondolj, amit.. nekem ellenőr mondta -.- -
#2505 Nem szállhat le? Hány ellenőrt láttál eddig végállomást meg az egész menetvonalat végigállni? :D -
#2504 és meg is nézték?
egyébként mindig megköszönik -
#2503 nem taktikázhabnatk sokat - szabályaik vannak
pl a kombínóról nem szállhantak le, amíg tart a munkaidő
és nicns fix unkkaidő
- van, aki 3 műszakos
- van, aki 2 műszakos
- van, aki rendesen 8-tól 4-ig
... -
#2502 ez érdekes.. nekem mindenhol ugyanannyi :P -
Vlala #2501 Tavaly egyszer metróztam (egy magamfajta paraszt nem mindennap jut el Pestre), láttam, hogy a mozgólépcső előtt csekkolnak. Előkotortam a zsebemből a jegyet, felmutattam, és most kapaszkodjatok meg:
Megköszönték.
Nekem ez annyira jólesett, hogy szerintem nem érte volna meg bliccelni a jeggyel. -
#2500 Nekem a kedvencem amikor jön, látszik messziről a karszalag is, meg az emberek vonulása is a legközelebbi ajtóhoz/lyukaszóhoz leszállni/lyukasztani, aztán megállunk, elrakja a karszalagot, és leszáll szépen :)
Szóval amennyire látom, már nem végigmennek az egészen, tart ameddíg tart, hanem inkább rajtaütésszerű ellenőrzéseket végeznek. -
#2499 jó, a metró az csít, nem szoktam vele utazni, felszínen olcsóbb :) -
#2498 Az elég durva amikor nem jelentik be hogy cseking van...és a tömeg meg halad felfelé....
És ilyenkor sosem állok meg...(Általában amúgy sem)
MONDJÁK Be!
-
#2497 Pedig a metrófeljárókban mindig abban állnak... -
#2496 met nem tod milyen a BKV egyenruha :D -
BenceYCE #2495 A metróban és az előre bejelentett vonali ellenőrzésekkor nekik is kötelező. :) -
#2494 Sose láttam még ellenőrt BKV-egyenruhában, szóval arra én nem mozdulok. -
#2493 Manapság már semmire nem ugranak az emberek :D -
#2492 jah, nekem ilyen statisztikáim nincsenek :DD -
#2491 sokan még a pirosra ugranak megszokásból. -
#2490 szoktam pislogni a bkv egyenruhás emberkékre... de azért meglátszik az, hogy nem ellenőr.. :) -
#2489 Azért írt pirosat emrt a kékkel semmit :D -
#2488 lol, és mit érsz vele, ha kék? -
#2487 be kéne szerezned egy piros karszalagot is. Én már gondoltam rá... :XD -
BenceYCE #2486 Én ha megyek haza akkor szoktam a bkv-s szerkőmmal nikkelbolhaversenyt rendezni. Csak úgy pattgnak lefelé a buszról :) :D -
#2485 Nekem van egy sötét kék színű melegítőm és ha, ebben a szerelésben, felszállok egy BKV járműre akkor begyűjtök néhány riadt tekintetet... XD -
Vlala #2484 De. -
#2483 Tök jó, most 3-adjára mentem úgy hogy a jobb kezemet bedugtam a kabátzsebembe és olyan jegykereső arckifejezést vágtam...nem is állítottak meg.
Remélem BKV-ellenőrök nem olvassák ezt a témát... -
#2482 -
Vlala #2481 "Action" közben értem oda, szegény anyukának későn esett le, hogy az én autóm, megkérdeztem, mit csinál, majdnem leordított, hogy "Nem látott még pisilő gyereket?" Mondtam, hogy olyat, amelyik az én autómat jelöli meg, még nem. Szegény asszonyt elnézve, azon sem lepődtem volna meg, ha fogja a "szökőkutat", és átviszi a következő autóhoz... -
#2480 Az igen és végignézted???
Vagy meséld már el! -
#2479 Jó teléibebasztam volna az anyukát és megmondtam volna a gyereknek ha nem akarod hogy veled is ez történjen akkor ne tanícsd bunkóságra majd a gyereked! -
Vlala #2478 Ha enyhe utalásként a metró sarkába vizelsz, talán észreveszik magukat :-) Ehhez azonban nem kell metróra szállnod, tavaly egy anyuka oldalba vizeltette a gyerkőccel az autómat... -
#2477 Pedig kezdtem örülni :(
Én mindig megveszem a bérletet (mert szüleim kifizetik) de ha nem fogjáűk eszem ágában nem lessz bérletet venni! -
#2476 Igen, amikor fizetek érte engem is nagyon zavar. :S -
#2475 Az még nem is akkor gond, de az már inkább, hogy őket 1 méteres ívben kerülik el az ellenőrök, te meg(Velem együtt) fizethetsz azé, hogy szarszagban utazz...
Nah ez a durva! -
#2474 Tegnap volt egy nagyon csövi, nagyon beteg, nagyon (nem vettem levegőt) nő a metrón, végigjárt az összes metrokocsiban. :S