BKV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Villamos? Bár lehet, hogy azt jelenti, hogy inni kellene egy Kõbányait 😊

banok
a 9-es a Deák Tér-Kõbánya Városközpont vonalon jár Volvo buszokkal...
nem valami izgalmas járat...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

CattiBrie
😊😊

[/spam]™

Valaki magyarázza már meg, hogy lehet, hogy a BKV topicban mindig 9 új üzenetem van, akárhányszor is nézek be? (Szerintem ez jel, hová megy a 9-es BKV busz? Szerintem találni fogok ott valamit-valakit...)

CattiBrie
jujj 😞

[/spam]™

banok
délelõtt jártam arra. Ilyenkor olyan furcsa érzés fog el...
de nem szeeretnék ilyet látni élõben, pláne, hogy már buszos gázolást már láttam... borzasztó volt...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

CattiBrie
hvg.hu cikk

[/spam]™

CattiBrie
Deák és Újpest között metrópótló buszok.

[/spam]™

CattiBrie
Télleg baleset történt az Árpád-hídnál?

[/spam]™

CattiBrie
akkor valahogy nem jó a ren'cer

midennesetre a bkv hanyatlásában nem a nem fizetõ kisember a vétkes

[/spam]™

CattiBrie
Még soha nem "találták rajtam" a valódi adataimat.

[/spam]™

CattiBrie
de engem igen 😄

ma is megtaláltak 😊

[/spam]™

Akkorhát a tényáladék: Soha egyetlen pert nem nyert még meg a bkv, még csak hasonló okból sem! Ezt ellenõrök mondták 😊

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

egyszer büntettek meg de a csekket a legközelebbi kukába dobtam is ki..
kétszer dobtak levelet hogy ajánlott levelem jött de mivel nem vettem át abbamaradt

-the invisible-

Sziasztok, egyik haveromat már számtalanszor megbüntették a bkv ellenõrök, nem fizetett be semmit, és már évek elteltek és senki nem jelentkezett hogy számonkérje a büntit rajta. Pedig már jócskán elmúlt 18, tehát nem az hogy kiskorú és nem lehet behajtani rajta. Másokat is többször megbüntettek már, ezeket nem kérik sose számon? Engem is ma megbüntettek az ellenõrök, ostobaság befizetni a pótdíjat a tanulságok szerint, vagy ezek különleges esetek hogy nincs szankció? Érdemes-e egyátalán bérletet venni, azon kívül hogy ne állítsanak meg állandóan felírni az adatokat? Titeket ért-e már kellemetlenség azzal kapcsolatban hogy nem fizettetek a bkv felszólítására?
Biztos van de minket nem tájékoztatnak. Meg igazából semmi közünk egymáshoz így minket nem is érdekel.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Son Ice
Fizetem a (bé)kávédat. 😊

• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •

Son Ice
Én nem vagyok egy nagy darab ember (sõt), de nagyon szívesen "letessékelném" a csöveseket. Csak én mindig attól tartok, hogy a végén rám néznek majd rossz szemmel az utasok, bár tuti mindenki örülne neki, hogy nem ott bûzölög tovább a csöves.

• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •

CattiBrie
beosztás*

[/spam]™

CattiBrie
Jah, nincs valami beszotás, hogy mikor, hol vannak? 😄

[/spam]™

CattiBrie
😊

úgy értettem, nem fényeztem magam 😊😊

[/spam]™

Általában...

Ettõl még Te miért vagy matt? Különben is Te törékeny leány vagy, nem? Nektek az áll jól! 😉

CattiBrie
Hav elején nagy a razzia. 😊

[/spam]™

CattiBrie
Ma odaadtam egy "gonosz" ellenõrnek a egy havja lyukaszott jegyemet. 😊

[/spam]™

CattiBrie
😊😊😊

Nem, dehogy. 😊

[/spam]™

CattiBrie
Há' mások vagyunk..

Te fényezett, én matt. 😄

[/spam]™

Gondolj bele ha a csövezésre már rátette a kezét a maffia!

Pfff, passz. Ha nagyon kell utánna járok. De csak ha nagyon-nagyon kell mert sok kávémba fog kerülni 😊

Megértelek. Ezért baj, hogy egyre több férfi inkább fiúcskára meg homoszexuális tagra hasonlít aki még egy tojást sem tud feltörni egyedül. Ilyen csenevész társadalomban élünk ahol kevés már a magamfajta férfi aki segít ahol tud és kiáll a gyengébbek mellet. Hú ez baromira önfényezõre sikerült. 😊 El vagyok ájulva magamtól 😄😄😄😄😄

De komolyan. Pasaréten és az úri környékeken nyámnyila beszari férfiemberek élnek. Lehet, hogy kigyúrják magukat páran de õk inkább "elméleti" férfiak mintsem gyakorlatiasságukról lennének híresek 😊

CattiBrie
Hány buszvezetõ dolgozik egy nap Budapesten?

[/spam]™

CattiBrie
nem tom

[/spam]™

CattiBrie
Most, hogy mondod.

Írunk egy "szoftvert"... aminek már megis van a feltörése...

És eladjuk a "szoftvert" a békávénak, a feltörést meg az utasoknak. 😛

[/spam]™

Elõadtam a sztorit megspékelve, hogy az elõzõ kanyarban vitatkoztak a pasaréti végállomásra beállás elõtt egy utassal a buszon. A végállomáson is folytatták a dulakodást, tettlegességet és utánna szállt fel. Azt mondtam, hogy a sértett utas elment, így nem tudom ki volt. Ennyi. Szinte minden feljelentést ki lehet játszani.

CattiBrie
Probléma? Hol? 😊😊

[/spam]™

CattiBrie
Nézd, én egy nem nagy darab lány vagyok, akinek nem volt érdeke beleszólni, hiszen én úgysem ülök le. Éppen ezért, ezek miatt. De igazad van, de valahol nem érdekel.

[/spam]™

Nehéz? Vöröskereszt szerinted mennyi ruhát gyûjt itthon és külföldön? El se hinnéd mi pénzbe fáj eggyetlen csöves!

Megszûntették. Sajnos sok kolega szart rá. Vagy nem is tudom miért. Azt mondták "nem vált be". A kalauzrendszerõl rebesgetnek még de szerintem fényévekre vagyunk tõle. A chip az igazi megoldás. Csakhát amit ember lekódolt azt ember fel is töri 😊

CattiBrie
Nah, és fejjelentettek? Mi volt?

[/spam]™

CattiBrie
Mintha a tévében lett volna, hogy ilyen helyre nehéz bekerülni vagy valami ilyesmi. De modneom nem vagyok otthon benne.

[/spam]™

Hidd el mióta itt dolgozom én is rászoktam a kézmosásra. Undorral ülök le és csak akkor ha már mocskosmód fáradt vagyok. ( elég tagolt? 😄)
De most egy pár óráig nem leszek. Fógalmazódjatok meg amíg fellépek a Naphegyre a bicajomért mert ma azzal mentem melózni 😊
Ha hazaértem várom a problémákat 😊

CattiBrie
"Értem ezt érvényes bérlet vagy jegy meglétére."

Nemonmá, hogy nincs jogszabály arra, hogy a buszvezetõ ellenõrizze, hogy az utasa jogosan utazik, vagy sem? Volt vagy van(?) ez a dolog, hogy 20 óra után felmutatni jegyet/bérletet és csak az elsõ ajtó nyílik. Vagy ez már nincs? Vagy elvileg van?

[/spam]™

Ilyenkor álljatok a másik még ép elméjû utas mellé. Nem kell azt szégyellni. Gettóban nõttem fel, nekem is fel van vágva a nyelvem. Szoktam én is cifrákat tarkítani az ekkora f*szoknak. 😄

CattiBrie
Nekem az elsõ dolgom, amikor megérkezem valahova, hogy kezet mosok. Ez az elsõ. És midnig mondom, hogy békávés a kezem. 😊

[/spam]™

CattiBrie
Tegnapelõtt(?) történt meg velem, hogy haverommal álltam a busz közepén, tök kevesen voltak a buszon. Fiatal töknormálisankinézõ (szal nem csövi, semmi ilyesmi) srác feltette a lábát az elõtte lévõ szék háttámlájára. Haverom mondta, hogy némá, azt azért nem kéne. Mittehettem mást, beszélgettünk tovább. Aztán ült a másik oldalon egy néni, aki meg viszont beszólt neki. A srác meg vissza, hogy haggya má' békén. De a néni nem hagyta magát, folytatta, mire elérte, hogy elült a srác. Persze a srácnak állt fejjebb, hogy mi az hogy beszól neki valaki.

[/spam]™

Igyexem !<#zavart1><#vigyor3><#wink>

Igen de azt hitték csak játszok. A történet egyébként folytatódott hiszen volt 2 feljelentõm 😄

<#zavart1><#nyes>

MicsodaaaAAA?!?!?! Kolegám neje szeretet szolgálatnál dolgozik. Gyakran használt de még jó állapotú bõr !!! bélelt !!! kabátban is jön ki csöves. 3 naponta mehet ruhát felvenni. Mégcsak kimosnia se kell! De a Duna azért ingyé van hamár ragaszkodik.

CattiBrie
Hát azért annak a buszvezetõnek tuti bevertem volna egyet. Há' mennyen a facba!

[/spam]&#8482;