6962
Vélemények, tapasztalatok, történetek. | busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb | |
-
#2674 Löál -
#2673 Blaha befelé szinte állandó. -
#2672 affffenéket!!!
ott mutattuk meg a külföldi túristáknak, hogy merre... :DD -
#2671 Ma is ott voltak a lejáratoknál...most már 2 hete. Úgy tűnik ezt a megnövelt ellenőrzést most tényleg komolyan gondolták. -
#2670 M2 Örs...befelé....eléggé jellemző....még délután is!
És Astoria [Ritkábban, de van hogy lent is...] -
#2669 Szerintem a nagy rész lekopott, aztán eltakarították. Jól nézett ki, de a funkciója 0 volt... -
#2668 A nyugati aluljáróba miért lett letéve és miért lett felszedve??? a Budapest légifelvételes "képecske"? :)
Bár ha jól tévedek az még nem is BKV terület. -
Prank #2667 M2 Stadionoknál néha előfordulnak
M2 Astoriánál nem jellemző -
#2666 azt hiszem nem árulok el senkinek nagy titkot azzal, hogy merre leledzenek újabban nap mint nap ellenőrök..
mi lenne ha összeszednénk ezeket?
az én megfigyelésem szerint minden munkanap, emberi időben (reggel-től hazamenő ideig) adott állomásokon mindig megtalálhatók, többnyire "befelé"
konkrétan:
M3 Újpest-Központ - be
M3 Árpád-híd - be
M3 Nyugati - be (ez nem 100%)
Nyugatitól Ferenc körútig szerintem 100%, hogy befelé egész nap vannak
Viszont
Városkapu, Gyöngyösi, Forgács, Lehet tuti, hogy nicsenek
ja és kifelé szoktak lenni a Ferenc körútnál meg a Kálvin térnél kifelé, de csak néha
remélem, ezzel van, akinek segítettem .)
várom mások tapasztalatát.. :) -
#2664 óóóóóóó!! az igen!!! :D -
#2663 Pár éve történt hogy keletiről tartottam a hazafelé, mivel vonattal jöttem, ezért egy rakat puttonyos emberrel megindultunk a metró felé. Mozgólépcső elött szokásos sor, ám egy házaspár összevitatkozott és a papa a mamára hagyta a nagyobb csomagokat, amit elöttem szép nagy kupacba fel is pakolt a lépcsőn. Utánuk pár lépésnyire álltam, aztán amikor eljött az idő, hogy le kell pakalni a lépcsőről, észrevettem hogy qrva nagy gáz lesz, mert nem fog a mama időben lepakolni, a papa meg durcisan otthagyta. 1-2 emberrel még átugrottuk az akadályt, aztán elkezdődött a "kicsi a rakás" című játék. Hjajj régi szép idők -
#2662 Ők kezték nem én voltam bíró úr hát az úgy vót mint a cigány és a kés esete! Gyütt felém azt beleesett a bicskába osztán még 3x! -
netuddki #2661 biztos lehet tündérem ...
de miért is kellene? -
#2660 Hát igen, hogyan lehetne elvárni tőlük a kedvességet ha te is így viszonyulsz hozzájuk? -
#2659 Nem csak a Láger rádióban volt...én is hallottam.
És valóban így is volt. Nyugatinál megyek le a metróba és eddig minden nap ott ácsingóztak... -
#2658 odaléhettél volna hozzá és mondhattad volna, hogy "legyen szíves megnézni, ha már elővettem" -
#2657 Ha már kotorászok a táskában akkor kérje el a rohadt annyát azért fizetik és nem azért hogy a munkatársaival jót dumcsizzon! -
#2656 na, ilyet én nem tennék -
#2655 :D
ez nem az én véleményem, tapasztalom volt,
de igaz, sry elfelejtettem odaírni, hogy
forrás: slágerrádió hírek
sry :) -
#2654 Én a népligetnél mentem lefelé és áltak ott 3-man arcomon agybaj hogy vakarhatom elő a táska ajáról menet közben kapirgásztam a táskámban ezek meg olyen jól eldumcsizgattak persze odatettem a megjegyzést hogy akkor baszátok meg :) -
#2653 Igazad van. Eddig a hét mind3 napján lefelé menet vártak és keményen meg is nézték (ebből következik hogy elég sokan voltak).
Szóval aki azt mondta hogy nem látt intenzívebb ellenőrzésre utaló keleket, az nem jár metróval... -
#2652 Az örsön befelé, az Astorián meg kifelé csekkolnak 3 napja...
De én mindíg áttörök az ellenőrblokádon!
Pfuj! -
#2651 "15 nagy metrómegállónál ellenőriznek folyamatosan"
És mégis mikor?
Napok óta minden reggel megjárom a nagyvárad tér -> deák -> hősök tere útvonalat és mióta fokozott ellenőrzés van én még egy ellenőrrel sem találkoztam.
Jah, ezek biztos kis metrómegállók :D -
Vlala #2650 Buszt Kéne Vezetni.
Catti: 8 millió naponta...
Ti bliccelők, nem szégyellitek magatokat, hogy konkurrenciát csináltok a vezetőségnek? Napi 8 milla annyit jelent, hogy öt nappal később lesz meg a bálnamercijük, mint ha nem bliccelnétek, és ezért Ti vagytok a felelősek! -
#2649 aszonnya:
a fokozott ellenőrzés eredménye 8 millio forint plusz bevétel naponta
jelenleg az utasok egynegyete jegy nélkül utazik
15 nagy metrómegállónál ellenőriznek folyamatosan
ha jól gondolom, akkor CSAK befele/lefele ellenőriznek
tapasztalat? -
#2648 Hello mindeki!:) a BKV rövidítése: Biztos Késés Várható :)
-
#2647 de mekkora pojén lenne már.. hm mondjuk egy karikatúra, ahogy a titkos fórumokon megjelenő információk után kutat a BKV titkos szövetsége :DD
OKJ Diplomás Elit Alakulat :) -
Vlala #2646 Ha az ilyet komolyan lehetne venni, akkor a) már mindenki az anyján feküdne, b) mindannyiunknak elvitte volna a gépét a BSA, c) a buszok utasainak a feleellenőr lenne. :) -
BenceYCE #2645 -
ótejóég, az embereknek elveszett a humorérzékük!!! :(
-
#2643 Igen valószínűleg pont méregdrága informatikusokat alkalmaz a bkv ilyen "fontos" munkák elvégzésére. :D -
#2642 Ezt te sem gondolod komolyan? ezoknak nagyob gondjuk bajuk van most a 4-es metróval mint hogy ilyenekkel foglakozzanak meg mikor leépítések vannak majd ilyenekre fogják kibaszni a sok pénzt :) -
#2641 nem lehetne "privatizálni" ezt a topikot?
pl saját topikká, hogy ha kintről rákeresnek, akkor ne találjon erre a topikra
nyilván a bkv alkalmaz informatikusokat, akik egész nap google-be keresnek bizonyos szavakra, pl "hülye ellenőr", ahol rátalálnak fórumokra (mint ez is) és elolvassák a tippeket, ötleteket, tapasztalatokat és speciálisan kiképzett elemzőkkel elemeztetik azokat. és, amit ők kihoznak aszerint járnak el munka közben. :) -
#2640 #2636 és #2637 kommenteket -
netuddki #2639 Öhhömm Mit is? -
#2638 netuddki: ezt ugye lehet törölni? -
netuddki #2637 nahh szal ez nem melosnet sztrem -
netuddki #2636 [IMG][/IMG] -
Vlala #2635 Bocs, azt hittem, a BKV topicjában vagyok... -
#2634 Nekem 8, de dolgozónet és közalkalmazotti az 5 megabit.
:F