BKV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CattiBrie
A nem tommmelyik villamosok színének kiválasztására votl szavazás a bkv.hu-n olyan éve, két éve(?)
Természetesen nem az "nyert", amelyik nekem tetszett.

[/spam]™

nem tehetek róla, de ez az új Combino vellanyos nem tetszik 😞 Jó, ettõl még valszeg a többi utasnak igen, de ahogy nézem a netet, sokkal pofásabb villamosok is készülnek mostanában.

Ha már itt tartunk errõl jut eszembe hogy az új Volvo buszok rideg koszos-kék színétõl is mély depresszióba esek. Nagy tehetség kellett a kiválasztásához, ennél csak szebb színárnyalatai vannak a kéknek.

Még szerencse, hogy csupa pozitív dolgot írtam le ebben a hsz-ben 😊

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

CattiBrie
köszönöm szépen!

[/spam]™

szép lett a topiktapéta

CattiBrie
lál

[/spam]™

lol ez jóóóó 😄

-the invisible-

jó akkor leszarom hogy megbüntettek.
amúgy sunyin trükköznek az ellenõrök, múltkor átmentem közöttük hirtelen mozdulattal, gyorsan utánam szólt az egyik hogy -hé elhagytad a... majdnem visszafordultam.. de nem hiányzott semmim
CattiBrie
😊😊

má elég rékóta van bö

[/spam]™

Ha szépen megkérsz akkor egy szép hétvégi napon esthajnalban mehetsz egy kanyart a buszommal a naphegy tér körül vagy a pasaréti tér körforgalmában. 😄 (priv)

Amúgy meg leteszed szépen a B kategóriát. Aztán a C-t. Aztán a D-t. És már vezethetsz is saját busztot. Ha üzletszerûen akarsz embereket a járdán agyontaposni akkor kell egy alapfokú elmebetegség, hozzá párosítva elvetemültség és egy PÁV2-es vizsga. De BKV-s buszot majd kékítés és mindenféle vizsgálat után.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

CattiBrie
mikor vezethetek buszot? 😊

[/spam]™

CattiBrie
szerintem nem kérdeztem hülyeséget

[/spam]™

Csak déletlõttösnek lehet a nevén busz. Esetenként beugrónak is. De délutásosnak vagy számkérõnek soha. A délelõttösöknek sem muszály csoportonként kiosztani a buszt. De nálunk a Kelenföldi telephely 5-ös csoportjába minden, a csoporthoz tartozó busznak (BPI005-023) van gazdája. Enyém a két prototipus 2. példánya.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Gondolkozz micimackó! GONDOLKOZZZ!!! 😄

CattiBrie
😄

És egy emberkének egy busza van.

NEm egy busznak több vezetõje van, nem?

[/spam]™

BPI-006
IK 412

CattiBrie
Melyik buszot bezeted?

Mármint a száma. 😊

[/spam]™

Ha megkérdezi miért bámulod megmondhatod neki, hogy azért mert várod, hogy beljebb mennyen és többen felférjenek a jármûre. Addig csak kötözködésnek venné amíg nem õ kezdeményezi a beszélgetést. Mosollyal és belebámulással barátságosabban tudod ingerelni a delikvenst.

Ez még jobb.

CattiBrie
Mármint ez mire jó?

[/spam]™

Tévedés! Ha hiszed ha nem a legjobb fegyver a meredten bámulás és a vigyorgás. Odaállsz elé (!!!). És amikor õ szállna le útjába állsz. Adiig pedig folyamatosan a tekintetét keresed, bamba vigyorral a szádon. Ez a legjobb.
Szerintem

CattiBrie
lol 😊😊

[/spam]™

Meg kell adni neki a kezdõsebességet, aztán egy "bocs, figyelmetlen voltam"-ot odalökni a - valószínûleg fekvõ - tolakodónak...

CattiBrie
Ennek van egy speciális alfaja, ami az, amikor kikerülhetetlenül tötymög és még rá is gyújt.

Speciálisan gyûlölöm azt, aki elõttem megy (bármilyen sebességgel) és rágyújt. Fulladna meg.

Ezt azért ide írom, mert ugye, ha leszáll a nyomi a buszról, akkor az elsõ dolga a cigizés.

[/spam]™

CattiBrie
"Szeretem" azokat az embereket, akik minél elõbb le akarnak szálni a (pl) buszról, már ott nyomulnak az ajtóban, utána meg tötymörögnek.

[/spam]™

CattiBrie
😊😊😊

Köszönöm! 😊

<#vigyor2>

[/spam]&#8482;

Sokkal otthonosabb így a szobánk 😊 Jó ötlet volt!

CattiBrie
Én voltam.

[/spam]&#8482;

Kinek kell meghálálni? 😄

egy büntetés miatt nem fognak perelni...

-the invisible-

Tehát küldözgetnek leveleket, de nem hajtják be a büntit, ha megbüntettek az ellenõrök? Írtátok hogy még egy ilyen pert se nyert meg a bkv, de azért idõcseszés lenne ezügyben perekre járkálni nem? Vagy még senkit nem ért kellemetlenség hogy nem fizetett semmit?
nekem bejön.

most mi a baj?
ezek bkv színek! 😛

-the invisible-

Punker
mire jó ez az ocsmány háttér?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Son Ice
<#eljen>

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;

CattiBrie
Jeeee! Decép!!! 😊

Köci opok! 😊

[/spam]&#8482;

Son Ice
Beszólások, Kérdések, Vélemények
Bérletet Kéne Venni

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;

😄 😄

biztos ami biztos, holnaptól cukorral a zsebemben járok 😊

CattiBrie
😊😊😊😊

[/spam]&#8482;

Son Ice
Ismerõsöm mesélte, hogy a buszon elkapta két ellenõr... mondta nekik, hogy nincs semmi nálam, ami beazonosítaná, hogy ki vagyok... de van cukorkám: kértek?
Elfogadták, majd kicsit gondolkodott az egyik ellenõr, majd megszólalt: Ha adsz még egyet, akkor nem kell leszállnod a következõ megállónál.
Több ilyen ellenõrt! 😊

Son Ice
És közben felolvassák a jogaidat... jah, az egy másik játék.

CattiBrie
és a végén jön a fõellenség, aki elõtt össze kell raknod, vagy különben bünti 😊😊

[/spam]&#8482;

Nem, tovább tépik. 😊A végén kapok egy puzzle-t.

Son Ice
ööö... Erre jó a bérlet... Vagy a gyûjtõjegy.

Son Ice
De, ha 9 ellenõr van és mind a 9 ellenõrzi és az elsõ eltépi a jegyét, akkor a másik 8 megbûnteti? 😄

CattiBrie
Megvan!

9 ellenõr 😄

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Vagy egy buszgarázs, ahol éppen 9 buszt látsz egyszerre...

[/spam]&#8482;

Son Ice
Ellenõrt? 😄

CattiBrie
9-es villamos nincs 😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
DEÁK FERENC TÉR -
ASTORIA 1
KÁLVIN TÉR 2
SZENTKIRÁLYI UTCA 4
JÓZSEF KÖRÚT 6
HORVÁTH MIHÁLY TÉR 8
KOSZORÚ UTCA 9
KÁLVÁRIA TÉR 10
ORCZY TÉR 12
KÕBÁNYAI ÚT 31. 13
KÖNYVES KÁLMÁN KÖRÚT 15
ÉSZAKI JÁRMÛJAVÍTÓ 16
EGÉSZSÉGHÁZ 17
MÁZSA TÉR 19
LIGET TÉR 20
SZENT LÁSZLÓ TÉR 22
KÕBÁNYA, VÁROSKÖZPONT 23

Ez a vissza irány. De a 9dik perc? Vagy 9dik megálló?

[/spam]&#8482;

banok
9-es villamos nem tom merre jár. De a bkv.hu-n biztos fennt van.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/