BKV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem, engem még nem tudtak elkapni. Bár amennyit én utazok BKV-n, nem is fognak :)

Tattooed: csak nehogy elfogatóparancs készüljön ellened. Ha túlzásba viszed, benne lehetsz az újságokban. :)

eccõ má igen!

a muterhoz kimentek a bkv-végrehajtók. õ meg közölte velük, hogy
kb.8-éve nem látott, ebbõl a házból pedig egy szög sem az enyém úgyhogy itt
nem foglanak le semmit.
aztán ennyiben maradtak.

azóta nem veszi át a csekkeket, és közli a postással, hogy ismeretlen helyen tartózkodok.
azóta csend van és béke!

Mert a bûn az csak bûn marad, kezükhöz vér tapad. Istentõl embertõl ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

Velem igen... többször is :D

Az egyiket anyám kifizette, mer besokkalt, hogy bíróság lesz a dologból. Azóta kaptam megint levelet, de elvileg nem perelnek be, csak ijesztegetnek (legalábbis én ezt hallottam)

"Ha a pótdíjtartozását nem fizeti meg, követelésünket a felmerült többletköltségekkel együtt bírósági úton, végsõ esetben végrehajtás útján érvényesíttetjük. budapesti közlekedési zártkörûen mûködõ részvénytársaság"

veletek már történt ilyen?
CattiBrie
nem a séta idõbeli mennyiségérõl beszélek..

hanem, hogy vizsgára igyekezett
és akkor így már az elég gáz

[/spam]™

banok
lol

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
az nem olyan nagy séta...

CattiBrie
ja yo

[/spam]™

CattiBrie
hm?

[/spam]™

I.C.ram
ja bocsi azthittme, hogy a dikára értetted :P
I.C.ram
Már egy féléve nem járok egyetemre, szóval nehezen tudnám :P
I.C.ram
Elvileg igen, de velem most történt meg elõször, pedig már párszor elkérték a bérletet, fõleg, hogy sokszor járok metróval, ahol mindig van szinten kontroll csoport.
CattiBrie
áháá, ápdét :)

[/spam]™

CattiBrie
Elvileg minden alkalommal megnézik a diákigazolvány érvényességét, nem csak a bérletét.

[/spam]™

I.C.ram
Szerintem berakták õket továbbképzésbe a combinokra :P
I.C.ram
Engem meg azért, mert hogy lejárt egy féléve a diákom a diákbérlethez. :( Ilyet még nem is láttam ,hogy a diákom megakarják nézni hozzá. Na mindegy a végén megkérdezte, hogy vizsgázni megyek-e mondtam persze! :D el is engedett :P
CattiBrie
Ilyenkor mivel gondolom nem minden villamos vezetõ kompatibilis buszra, ezért most villamosvezetõ nyaraltatás van Tunéziában. <#wilting> <#idiota> <#wilting> <#idiota>

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Szépen túrják a villamost...

Ma egy leányzó a Blahától sétálva jutott el Lágymányosra, mert akkora dugó volt (ugye minden autó a buszsávban)

Monnyuk nekem nem volt problémám a "villamossal" a Ferenc körúttól.

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Ma? Már megin é'fél után értél haza? :)

[/spam]&#8482;

CattiBrie
lól

meglepõdött, hogy van jegyed :D

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Micsoda??? Má' ez is "bûntény"???

Mit mondott, hogy mé kéne aztat sorba???

[/spam]&#8482;

Ma meg akartak büntetni mert nem sorba lyukasztottam a jegyeket a tömbjegyben.

Szépen illedelmesen elküldtem a k*rva anyjába a metróellenõrt...

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Tele ellenõrrel a metró, gondoltam vásárlok egy jegyet; bemutatom büszkén, hogy nekem ilyenem is van... erre elkezdi szemlélni az ellenõrnéni, megmutogatja a többi ellenõrkének, rámnéz... széttépi, és hozzáteszi, hogy nyertem :D mehetek tovább... mondom He?<#wow1> <#idiota>

metrótender
remélem szép lesz :)

-the invisible-

1:30 körül volt, felszálltam astoriánál 907-esre, erre pont velem szemben egy ellenõr... mosolyogtunk egy szépet egymásra, aztán inkább átszálltam a mögöttünk jövõ 908asra:D
banok
régóta vannak... A tavaly londoni robbantások miatt vannak...

na de az speciális eset :)
de ez mekkora geciség már :DD

-the invisible-

Son Ice
Tévedsz... múltkor pont elmúlt éjfél (6-a lett) és pont akkor kezdett el 2 ellenõr mászkálni a buszon. Szerintem direkt megvárták, hogy lejárjon a bérletem. :) Igaz, már nem volt érvényes, de szerencsére elterelte a figyelmet egy kukalakó és egy kínai fickó, akinél nem volt semmi. Így a felmutatott áprilisi bérletet még elfogadták.

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;

jaja, nincs is felszakított üléshuzat meg filctollazás.. legalábbis a 106-oson amin járni szoktam.

-the invisible-

uh :o
mennyire éjszaka volt? nem hiszem hogy éjfél után már ellenõrizget, kockáztatva az életét... :)

-the invisible-

CattiBrie
éccakai mûszak?

[/spam]&#8482;

ááá, ma taliztam egye llenõrrel az éjszakain:o ritka élmény:o
gordon 24
Én csak anyit mondok: Belga Kalauz 1,2 ebbe minden benne van amit a Bkv-ról kell tudni!!!!

Downhill!!

CattiBrie
aszt én is láttam már
de nem mindegyik

[/spam]&#8482;

Atisz
Ez komoly? Hol vannak a személyiségi jogok?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Csak számomra újdonság hogy a Volvo buszok be vannak kamerázva? Ma utazgattam a 85-ösön, teljesen ledöbbentem hogy a csukló utáni rész be van kamerázva. De hogy mi a fenének, nem'tom.

van esetleg valami LCD panel a sofõr elõtt aki így unalmas perceit azzal töltheti hogy az utasokat kuksizza?

Son Ice
<#puszi>

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;

CattiBrie
<#rolleyes>

[/spam]&#8482;

Son Ice
Már aki vesz jegyet, igaz? :)

CattiBrie
Ingyé sauna, most mi vaan? :D

Örüjjetek, hogy nem számolnak fel ezért plusz kõccséget! :D

[/spam]&#8482;

banok
Hát elég fura és kellemetlen az ilyesmi 25 fokban...

CattiBrie
<#circling> <#crazya>

[/spam]&#8482;

a régieken sztem mindig fûteneknyáron:D
ezt én is észrevettem. az Indóház c. magazinban volt egy cikk, ahol bemutattak több villamost, persze mindegyiken annyi votl a mûszerezettség hogy volt két TFT monitor, a pilóta meg azt döfködte aaz ujjával, nekünk a tudtommal a méregdrágán vett Combinoba úgy látszik nem tellett ilyen :(

ez az a hsz, amin majd' leborultam a székrõl, köszi :D :D :D :D

ugyanmaa
semmi baj engem nem zavar

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

banok
tegnap este fûtöttek a 74-es trolin... <#wilting><#zavart2>

CattiBrie
ilyen nincs
nincs olyan?

ezt nem hiszem el, bár nem vagyok egy nagy dickóba járó
illetve ez így már off

[/spam]&#8482;

meg ilyen nincs hogy részeg õrök. egyéb ellenérv? :)
ezt sima discora is mondhatjuk hogy mivan ha kiugrálnak a részeg emberek a részeg õrökkel az ablakon