6962
Vélemények, tapasztalatok, történetek. | busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb | |
-
#2914 Köcsög BKV ide vagy oda, amit a MÁV (illetve kedvenc Kóka doktrounk) most csinált a jegyárakkal, az vmi hihetetlen. Összevissza beszélnek 17%-okról. Nos az én bérletem régi árának 350%-ára nőtt (magyarul 250%-kal) és még nem is utazok akkora távot (Bp közelében lakom).
Azokkal fizettetném meg, akik erre a nyomorult kormányra szavaztak -
Vlala #2913 Nem, emberi világban, ahol szabály ide, szabály oda, mindent ki lehet dumálni. -
#2912 mivan? álomvilágban élsz? szerintöd miről pofázok itt már hetek óta? -
#2911 az otthon felejtett bérletet nem kell amúgy megvenni, ha be akarod mutatni? nem értem mire ez a hatalmas pótdij :( és aki rendszeresen vesz bérletet, és tényleg csak otthon hagyja? azzal meg basszunk ki? köcsög BKV, ezek azt tesznek amit akarnak, élükön a drágalátos közgyűléssel -
Vlala #2910 Nem kifejezetten erre gondoltam. -
#2909 10 centis konyhakéssel hogyne lehetne! -
Vlala #2908 Ezért mondtam, hogy valami emberi hangon pl. "elszakadt a kedvencnadrágom, ezért jöttem ebben, és abban maradt a bérlet" szöveggel előállva kellene megoldani a helyzetet. Az ellenőr is ember, neki is lehet a szívére hatni. -
#2907 Nem május 1. a "nyári" emelés? -
#2906 Fővárosi Közgyűlés április 26-án döntött az új pótdíjakról, amiben meghatározták többek közt ezt a 2500Ft-os "otthon felejtett" bérletért kiszabható büntetést. Nem találom sehol mikor lép életbe, csak tippem van: a bérletárakat félévente emelik, lehetséges h akkor június végefelé. Nem lehet h már most is eszerint díjaznak? -
szando #2905 már annyi? mert annyi lesz, azt tudom, de mikortól? -
#2904 Adott napra érvényes bérlet utólagos bemutatása 2500 Ft. -
#2903 Igen kell, de 7500 Ft helyett csak 750 Ft-ot. -
#2902 http://www.bkv.hu/jegyek/potdij.html
Amennyiben az utas a pótdíjazás napjára érvényes arcképes bérlettel, vagy diákigazolvánnyal használható tanulóbérlettel rendelkezik, de azt a jegyellenőrzésnél felmutatni nem tudja, a pótdíjazástól számított 8 naptári napon belül a társaság által kijelölt helyen a bérlet bemutatása esetén a pótdíjfolyamat 750 Ft bérletbemutatási díj ellenében megszűnik. A bérletbemutatás lehetősége a kutyabérletre nem vonatkozik.
Tehát nem. -
#2901 Ez biztos így van?? -
Vlala #2900 Ha emberi hangot ütsz meg a kalauzzal, és elmeséled neki, hogy sajnos otthon felejtetted, nem hinném, hogy megvágna. -
Yan015 #2899 Aham köszi
Csak azért kérdeztem mert nekem sokminden mást mondtak de pl én Tatabányán lakom és itt is ha bemutatod akkor nem kell fizetni(habár itt minden egyes nap buszozok de az évek során azt hiszem max 2-3 ellenőrrel futottam össze) -
Vlala #2898 Nem, van egy bizonyos határidő, ameddig be kell mutatnod. Az emberi tévedést, feledékenységet nem büntetik. -
Yan015 #2897 Hali
Azt szeretném kérdezni hogy ha van bérletem, de nincs nálam akkor is kell mindenképpen perkálni a büntetést? -
#2896 inkább egy villamost lőjenek szét mint egy embert... -
#2895 [coruier]Sem megerősíteni sem cáfolni nem tudom :)[/courier] -
#2894 Neki is lehet véleménye. -
#2893 Lol, jár a pont. Inkább a Demszky-nek meg az esernyős testőreinek kellett volna odállniuk -
#2892 Ezzel csak az a baj, hogy nincs eleje, de véletlenül tudom miről beszélsz. :)))
Amúgy esett baja villamosnak, vagy bárminek, ami az utcán van (pl autó)? -
#2891 Nem akarom elkezdeni itt a témát mert a topik már be lett zárva... de mire használták a combinó villamosokat? Hát persze hogy kordonnak! Ha már kiront a tűszejtő egy pár sorozatot had engedjen bele a drága villamosba golyófogónak csak jól működik :D -
Prank #2890 én a sofőr helyében megálltam volna két megálló között arra hivatkozva, hogy elromlott a busz vagy esetleg - 2 méternél csak nem vagy magasabb - simán kidobtalak volna az ablakon keresztül, hogy szívj egy kis friss levegőt... -
#2889 ej, mégis csak mod vagy -
#2888 cigányok itt is próbálkoztak ilyennel, csak mikor a zárt ajtón repedt a fejük rájöttek hogy az utasok nem fognak megilyedni, remélem köv alkalommal a te pofádat is beverik..... -
#2887 mégtöbbet
meg 139-essel is
7-es vonalon tirkán ma már régebben többet -
#2886 Hármat? :) -
Vlala #2885 Azért ha megengeded, továbbra sem Te leszel a példaképem, bármennyire hősies tettet is hajtottál végre. -
Vlala #2884 Itt valami félrement, itt a tulasjdonképpeni károsult a BKV. Nem céloztam senkire, peace meg minden :) -
#2883 többet
86-ossal pl. -
#2882 És ha odamentem volna és szájbaváglak mert rád várunk 30an akkor ott sírtál volna mi? Mekkora szar vagy ember.. -
#2881 "nem reklámozom, és nem hordom le a károsultat mindennek, ami eszembe jut"
Én sem reklámozom.
"Vélemények, tapasztalatok, történetek."
Ha meg a mondat második felében rám célzol, akkor ez érdekelne részletesen. Nem hiszem, hogy valaha is egy rossz szót szóltam volna (pl) rád! :( -
#2880 De ez télleg érdekes, mert azért minden hétre jut egy valami ilyesmi eset, esetleg lájtosabb. Biztos csak 2 megállót buszozol. :)
Monnyuk én a légkondit nem szeretem. :/
Viszont ez a "lehet bambulni", ez aranyos! :)) -
#2879 Ki tett ilyet? A gaz! -
Vlala #2878 Mint sokan mások...
#2876: Igen, mert akkora darab vagy, hogy senki nem mer köpködni a közeledben. :) -
#2877 ja értem
az sem baj, hogy a norm.támogatás több mint a másik
az sem baj, hogy f alatt Bp bűnös város volt, csúsztass csak nyugodtan
reagálhatsz, én már nem fogok, semmi kedvem miattad büntetőpontot kapni -
#2876 én járok kocsival is bkv-val is
érdekes módon nekem nincsenek ilyen tapasztalataim
néha egy-egy hajléktalan becsúszik, de egyébként semmi olyasmit nem tapasztalok, mint amiket te kifogásolsz
szépen kultúráltan lehet utazni, most már van ahol van légkondi is, nem mondom hogy nem kényelmesebb az autó, de a BKV olcsóbb, és lehet bambulni, szunyálni, ezt azért kocsival neccesebb -
#2875 semmi politizálás nem volt
csak arra mutattam rá, hogy olyat lát bele a számokba, ami nincs ott