6962
Vélemények, tapasztalatok, történetek. | busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb | |
-
#2954 vagy rádgyújtják a házad - amit te magad véres verejtékkel raktál össze - mert Fletó hazudott
Ez elég csúnya csúsztatás. Az MTV székházban senki nem lakik és az ott keletkezett károkról a mai napig igen eltérő nyilatkozatok kerültek napvilágra... -
#2953 próbáljatok végre nem politizálni! nem igaz, hogy nem lehet betartani a szabályokat
senkit sem érdekel mi a vélemyényed az szdsz-ről, van elég politikai fórum éld ki maagd ott -
#2952 OFF
Teljesen igazad van. Az SZDSZ-t el kéne távolítani az egészségügytől (kezdő lépésként). Kicsit durva hogy egy 4%-os párt irányítja az országot. Persze a mai közönnyel telített csűrhe ("köszönjük Gergényi Úr, hogy megvédte a nyugalmunkat") ezt is beveszi.
Ezek soha nem ülnek vonatra, így fogalmuk sincs a 350%-os MÁV bérletemről. No sebaj, a benzin is fog majd drágulni meg a BKV is és akkor talán a proli is észbe kap...
ON -
#2951 Ez a #2948-re ment volna. -
#2950 Kicsit nagynak tűnik az ablaktörlő... -
#2949 túl nagy tükör? -
Vlala #2948 Mielőtt elszabadulna a pokol, játékra invitálnám a topic látogatóit. Beteszek egy képet egy BKV buszról. Nos, ki találja meg rajta a hibát?
-
#2947 mondasz valamit..
[egyetértően bólogat] -
#2946 másrészről vegyél már egy kocsit 3-4 millióért, megnézném ahogy tolerálod amikor felgyújtja a szivednek oly kedves árpádsávos zászlót lobogtató felhorgadt csőcselék
vagy rádgyújtják a házad - amit te magad véres verejtékkel raktál össze - mert Fletó hazudott -
Vlala #2945 A félpályásnak tényleg nagyon sok értelme van. Főleg vidéken, de a fővárosban is csak a BKV járatok késnek miatta. (ezzel a fordulattal vissza is kanyarodunk a topic alaptémájához) -
#2944 mellékesen kurvaidegsítő ez az örökös indulat amivel át vagy fűtve, arról nem beszélve, hogy az sg-n nem lehet politizálni, és te ezt képtelen vagy betartani
figyelj, azért mert te élhetetlen vagy, nem a kormány, nem az ország tehet arról, hanem te
nem tetszik, hogy 100k a fizud? tegyél érte
miért nem vagy ügyvéd vagy bankigazgató, vagy miért nincsen jólmenő vállalkozásod? az energiáidat inkább erre kéne fordítani -
#2943 te hülye vagy. én miattam aztán senki nem öl senkit. az autógyújtogatást nem tudom elfogadni, mert az más magántulajdona, és senkinek nincs hozzá joga, más milliós cuccait tönkretenni, mert neki höböröghetnékje támad. De én tőlem aztán mindeki ott tüntet ahol akar, csak enegem ne gátoljon mondjuk a közlekdésben (pl. félpályás útlezárás) -
#2942 máv, igen, de épp arról volt szó, nem? -
#2941 Bocsi skacok, de ennek semmi köze nincs a BKV-hoz! -
BenceYCE #2940 Viszont ezzel feltételezed rólam, hogy hazudok. Ami a 2935-ös hsz-ed elnézve nem is csodálom. De szeretnék rámutatni, hogy tulajdonképpen minden politikus hazudik. Mert mindenki azt mondd amit akar. És ha Te ezt így érzed akkor minek keressek (vagy vegyek föl) legközelebb HD minőségű videót akár, Te úgyis pacekba vágod, hogy hazudok. De ha így gondolod akkor nem lett volna egyszerűbb egy olyan hsz-t írni ami csak annyit tertalmaz, hogy HAZUDSZ! Meg címzed nekem és kész! Te sosem fogsz hinni abban, hogy minden népnek olyan kormánya van amilyet enged. Nem is kérem Tőled. Viszont ha kimész pls nézz meg egyszer egy tüntetést odakinn. Majd kérdezd meg akárhol akárkit, hogy mi a véleménye a tüntetésről. Példálozzak itt Fr. o.-ról? Többezer autó égett egyetlen törvény módosításával amikor a tandíjat bevezették. (visszavonták) Vagy Görög országot ahol megbénult az élet a légiközlekedési dolgozók sztrájkja miatt és mindenki tolerálva nézte? Csak itt és csak a hozzád hasonlók miatt öli a magyar a magyart. Mert ahelyett, hogy egymással összefogva a célért küzdenénk, inkább leragadunk annál, hogy miben különbözünk. De mondtam, hogy ha valóban így érzel akkor Neked üzent Fletó. Menj! -
#2939 ki mondta, mikor mondta, stb
mert szerintem ilyet egy államtitkár nem mond
inkább a "nemzet orvosa" szokta ezt szajkózni -
BenceYCE #2938 Értékrendje válogatja... -
BenceYCE #2937 Ne haragudj nem vettem fel hirtelen az M1 akkori adását. Én kérek elnézést! -
#2936 naja, de ha idézek vmit, ott a forrás
ez bizonyítja, nem az ujjadból szoptad -
#2935 miért kéne tudnom? leszarom
érdekel? nem -
#2934 ezt már emlékeim szerint megbeszéltük -
Prank #2933 ezt 20 év alatt se hozod helyre akármit csinálsz, úgyhogy érdemesebb kimenni... -
BenceYCE #2932 Ja és ha nem tudnád, hogy ki ma mao-n az egészségügyi államtitkár akkor tényleg nem értem mit keresel itt. A guglit meg egy párszor ajánlottad már pár embernek... -
BenceYCE #2931 Nosza! Vid a családod! Apukát, Anyukát, feleséget, gyereket, és az összes barátodat! Vidd! Egész biztos ez a megoldás! Ne is késlekedj! Hiszen ami a nyugatnak sikerült, hogy nem hagyta hogy nemzetárulók eladják mindenüket az nekünk tuti nem sikerülne! Menj gyorsan, húzz el ebből az országból mert ez másnak kell!
Ha elolvastad volna az előző hsz végét, tudnád, hogy a többi közlekedési társaság áremelései sem ide tartoznak. -
#2930 ki jeléentette ki? nevet, forrást!
és mi köze ennek a bkv-hoz?
inkább lennék "bérrabszolga" nyugaton, napi 20-30k-t keresve, sry -
BenceYCE #2929 Az egészségügyi államtitkár kijelentette, hogy ami ma magyarországon eü reform néven zajlik az tudatos népirtás.
100.000 HUF-ot keresek havonta. 6 millió forintot kellene felvegyek, hogy lakásom legyen. Ez azt jelenti, hogy 50.000 forintot kéne fizessek havonta. Így 12 milliót fizetnék vissza 20 év alatt. De 20 évig felejtsem el a gyereket és az autót?! Nekem ilyen nem lehet? 20.-án lehetőségem lesz kimenni Brüsszelbe. Viszek egy petíciót az Európai Parlamentbe.
Talán nem most kéne észbe kapni, hogy miért emelgetik a nyamvadt bérletek és jegyek árait. És nem is hiszem, hogy ez ma a legfontosabb. Talán úgy kéne számolni, hogy eddig mennyi maradt nálunk megkeresett 100.000 forintból, és ezzel az elcseszett reformmal mennyit hagynak ma. Lassan az internetet is visszamondom mert sokallom a 6.000-et havonta.
És mielőtt bárki félreértené, nem csak Fletóval van bajom. Ő csak egy figura a csordából. És a csordához hozzá tartozik a szemeit becsukó ellenzék jópár tagja is. Szóval mivel már nem csak a BKV jegyárak miatt nyavajogtok gondoltam rámutatok, hogy nem csak a bkv és nem csak a közlekedés drágább. 2005-ös felmérés szerint mi voltunk a fizetésünkből legtöbbet adózók a világon. De kéram! 2005! A megszorítások előtt! Sebaj, majd hallgatunk a jófej GyF-re és takarodunk a kiszemelt országukból bérrabszolgának nyugatra. -
Cat 02 #2928 az máv nem ? :D
mondjuk Egom-pest egy laza duplázás volt :SSS -
#2927 én még olcsón megúsztam, csak 87,5%-ot emelkedett a vonatjegyem ára. -
Vlala #2926 Ez kész...
"de még sok minden mást is" Most kapcsolok, hogy ez szexpartner-kereső hirdetés! -
#2925 :))) -
Cat 02 #2924
:) -
#2923 :) -
#2922 De ez a topik arra van, hogy idenyavajogjunk. -
#2921 nem kell nyavalyogni a diákoknak, igy is még mindig a felét az adóból fizeti az állam -
#2920 Hol lehet az ilyen kedvezményes jegyáraknak utánanézni?
Elvirán már az új árak vannak?
Jó, minnyá megnézem. :)) -
GM Jojo #2919 jah és a bérletbemutasásos pótdíj még mindig 750 Ft -
GM Jojo #2918 Igen azt vhogy elfelejtették mondani, hogy a diákkedvezmény 67,5%-ról 50%-ra mérséklődött, és még emeltek is átlagban 17%-al.
Szal az én vonatjegyem 1800-ról 3000 Ft-ra nőtt, és a vonatok nem lettek se gyorsabbak se tisztábbak, sőt... -
szando #2917 gödöllőre vonattal érdemes járni ez tudvalevő -.- -
#2916 tegnap sajnos sokat kellett használnom bkv-t
negatívum: odafele 600 ft-ot fizettem a hévért gödöllőig (autoval egyedül kijövök ennyiből), kilyukasztatták most az 5ik alkalomra a mindig használatos metrojegyem
pozitívum: visszafele már basztam hévre jegyet venni, végig aludtam :), a kilyukasztott jeggyel próbáltam örsön felszállni, elkérték észrevette h már használtam, mondom jo akkor veszek egyet:), erre meg mondta h menjek tovább :O a pillangónál szálltam fel :D -
Vlala #2915 #2861 /2