2118
Championship Manager 4
-
#1806 Team instruction :
Attacking módszer, Teljes területi lezárás
mást nem nyomkodtam -
#1805 Hihetetlen vazze:
3 évet mentem ETO-val és
állandóan a fradi kapusa Szücs gecca lett mindig év végenként a gólkirály.......:)
jövőre tuti leigazolom aztán a Nyinyenkóval lesz csatár...:D -
#1804 Team Instruction ??? -
#1803 Most fejeztem be a szezont; megnyertem a bajnokságot és a kupát is
nagyon jó ez a taktikai fölállás
23 győzelem 4 döntetlen 5 vereség mellett eddigi rekord 73 pöttyel lettem első......tavaly 66 volt, azelőtt 65......gólkülönbség 63-14
az első 2-3 meccsen még a régi taktika szerepelt, be is csúszott egy vereség és egy döntetlen, az utolsó két meccsre meg már ember nem volt, mindenki sérült.....ez két döntetlenre volt elég (mindkettő idegenben, 2-2 ill. 1-1)
tehát ha ezeket leszámítjuk, akár 10 alatti kapott góllal is befejezhető lett volna a bajnokság -
#1802 ez az, hogy alig különbözik......viszont eredmények közt ég és föld a különbség :
1 db GK (Szűcs)
3 db DC (Gyepes, Dragóner, Vukmir) középső DC-re kapu felé nyíl
3 db DMC (Kapic, Lipcsei, Zováth) két szélső DMC-re szélre mutató nyíl
1 db ML (Kardos) nyíl fölfelé, ameddig megy
1 db MR (Halgas) nyíl fölfelé, ameddig megy
2 db FC (Gera, Nógrádi) -
#1801 Rájöttem hogy tegnap mért nem tudtam menteni...................:)))
ugyanis elötte kivettem a mentésemet aztán windows reinstall volt, visszatettem de amikor a cd-ről rámásolta a gépre akkor irásvédetten tette fel az a fax.......))))))))))) -
#1800 miért, milyen az új felállásod? -
#1799 "Baktalórántháza" esküüszöm most hallok előszőr ilyet :D -
#1798 ez az új fölállás nagyon tetszik......idegenben is használ.....most örülök :) -
#1797 Magyar kupa, legjobb 4 között : ellenfelem a Baktalórántháza lesz....és hogy még nehezebb legyen, otthon játszom ellenük ......ők verték ki az Újpestet is, hosszabbításban 3-2-re -
#1796 Mocskos Dortmund -
#1795 Kiszoptam 4 : 3-ra -
#1794 Nem ... :D -
#1793 http://www.cmhungary.tk/ -
#1791 jó, tudom, te a döntőben vagy :) -
#1790 Én átjutottam a csoportkörön ... -
#1789 viszont úgy látszik megoldódni látszódnak idegenbeli gondjaim.....zsinórban 8 győzelem, ezalatt csak 2 kapott gól......a REAC-ot 8-0-val küldtem haza......én is meglepődtem -
#1788 mi van veled? :) -
#1787 hapci.....lemaradt az alt+shift :)
mindegy, a lényeg, nem akarok a bl-ben bokszzsák lenni -
#1786 na eyért nem akarok én a bl-be bejutni......úgz 0ssyepofoynának, hogz mindenki verz poor morállal rendelkeyne :) -
#1785 ez nem semmi, gratula -
#1784 Bejutottam a BL-be!
Hazai 2:0 győzelem után idegenben 3:1-re kaptam ki az Ajax-tól.
További csoport eredmények:
Boavista-Honvéd 0:0
Honvéd-Galata 2:3
Juve-Honvéd szerencsével "csak" 3:0
Most jön a 2. kör. -
#1783 én meg a Real Madridot -
#1780 tudom, hallottam -
#1779 kis offt.: Makaay a Bayerné, 2007-ig lesz ott
-
#1778 lassan meg kényszerből be is kell fejeznem, és újra kezdenem, mert annyit tölti/menti a kimentett állást, hogy azalatt a vacsorát begurítom -
#1777 azér' Barca meg Fradi között van különbség :))
most viszont találtam egy fölállást, ahol kicsit jobb lesz az idegenbeli teljesítmény.....legalábbis nem szórnak már meg....majd hosszútávon meglátom mire elég -
#1776 így jártam én is, a 8. szezonomat kezdeném újra a Parmával, de nem tudom megnyitni z elmentésemet... ilyenkor mi van, lehet még vmit csinálni, hogy betöltse a játékot? -
#1775 felraknám én a 4.08 at csak már egyszer felraktam:DDDDD
meg az elöbb menteni akarok, aztán kinyom az asztalra hogy nem tudja elmenteni:DDDD
-
D. #1774 Barca: 26 meccs 20 győzelem 5 döntetlen 1 vereség ebben a szezonban. -
#1773 jó neked, én most vagyok hullámvölgyben 10 meccs alatt 1X nyertem, csomó x meg vereség, pedig az 1. 15-20 meccsen csak ontottam a gólokat 3-asával 4-esével... -
D. #1772 Mondom rakd fel a 4.08-as-t nekem azzal ilyen gond nincs. A Barcával vagyok, és idegenben a legroszabb eredményem is 0-0. -
#1771 megint tipikus idegen-hazai eredménysor :
Nürnberg idegenben 3-1-es vereség, otthon 4-0-ás győzelem.....ennyire nehogy már befolyásoló legyen egy hazai pálya.....a játékosok meg idegenben elfelejtenek játszani......vmi itt nem jó -
#1770 miben jobb a 408-as? mert én már nem töltöm le őket, csak ha tényleg használnak vmit -
#1769 hát ezek nem kis bugok :D -
D. #1768 Passz. Melyik verziót használod ?? Rakd fel a legújabbat, az a legjobb a 4.08-as. -
#1767 Ezek hogy lehetnek:
:DDDD
1.
fenn van magyar bajnokság etoval vagyok de minden évbe csak 120 milla az átigazolási keretem, és nem adnak többet pedig van már 800 millám:DD
2.
egyik évben: ez volt
5. lett x csapat 32 pontal
6. lett y csapat 44 pontal............:DDDD
ja meg a gólkirály vazzzeeeeeeeeeeeee 32 mecs/39 gól ---->Szücs Lajos:DDDDDDDDDDDDD kapus -
#1766 www,cmfaq.com -
#1765 Nem tudthok egy olyan oldalt ahol teljes leírás van a cm4-ről, pl milyen edzést nyomjunk stb.?
:) -
#1764 hát azt most meg nem mondom neked, olvass vissza esetleg, van itt vhol biztos 1 link, csak nem tudom, hogy működik-e még...