Championship Manager 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
ez nem semmi, gratula

Tono34
Bejutottam a BL-be!
Hazai 2:0 gyõzelem után idegenben 3:1-re kaptam ki az Ajax-tól.
További csoport eredmények:
Boavista-Honvéd 0:0
Honvéd-Galata 2:3
Juve-Honvéd szerencsével "csak" 3:0
Most jön a 2. kör.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

zaki
én meg a Real Madridot

zaki
tudom, hallottam

Buddy
kis offt.: Makaay a Bayerné, 2007-ig lesz ott

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
lassan meg kényszerbõl be is kell fejeznem, és újra kezdenem, mert annyit tölti/menti a kimentett állást, hogy azalatt a vacsorát begurítom

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
azér' Barca meg Fradi között van különbség 😊)

most viszont találtam egy fölállást, ahol kicsit jobb lesz az idegenbeli teljesítmény.....legalábbis nem szórnak már meg....majd hosszútávon meglátom mire elég

zaki
így jártam én is, a 8. szezonomat kezdeném újra a Parmával, de nem tudom megnyitni z elmentésemet... ilyenkor mi van, lehet még vmit csinálni, hogy betöltse a játékot?

raziel.
felraknám én a 4.08 at csak már egyszer felraktam😄DDDD
meg az elöbb menteni akarok, aztán kinyom az asztalra hogy nem tudja elmenteni😄DDD

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Barca: 26 meccs 20 gyõzelem 5 döntetlen 1 vereség ebben a szezonban.

zaki
jó neked, én most vagyok hullámvölgyben 10 meccs alatt 1X nyertem, csomó x meg vereség, pedig az 1. 15-20 meccsen csak ontottam a gólokat 3-asával 4-esével...

Mondom rakd fel a 4.08-as-t nekem azzal ilyen gond nincs. A Barcával vagyok, és idegenben a legroszabb eredményem is 0-0.

Buddy
megint tipikus idegen-hazai eredménysor :
Nürnberg idegenben 3-1-es vereség, otthon 4-0-ás gyõzelem.....ennyire nehogy már befolyásoló legyen egy hazai pálya.....a játékosok meg idegenben elfelejtenek játszani......vmi itt nem jó

Buddy
miben jobb a 408-as? mert én már nem töltöm le õket, csak ha tényleg használnak vmit

zaki
hát ezek nem kis bugok 😄

Passz. Melyik verziót használod ?? Rakd fel a legújabbat, az a legjobb a 4.08-as.

raziel.
Ezek hogy lehetnek:
😄DDD
1.
fenn van magyar bajnokság etoval vagyok de minden évbe csak 120 milla az átigazolási keretem, és nem adnak többet pedig van már 800 millám😄D
2.
egyik évben: ez volt
5. lett x csapat 32 pontal
6. lett y csapat 44 pontal............😄DDD
ja meg a gólkirály vazzzeeeeeeeeeeeee 32 mecs/39 gól ---->Szücs Lajos😄DDDDDDDDDDDD kapus

zaki
www,cmfaq.com

raziel.
Nem tudthok egy olyan oldalt ahol teljes leírás van a cm4-rõl, pl milyen edzést nyomjunk stb.?
😊

zaki
hát azt most meg nem mondom neked, olvass vissza esetleg, van itt vhol biztos 1 link, csak nem tudom, hogy mûködik-e még...

zaki
Real Madridra gondoltam

Buddy
persze....Real Betis, az is jó, az lenne a Newcastle és a Lazio után a következõ kedvenc

Buddy
ja, az uefa-kupa elsõ körében hozzámvágták a Betist.....idegenben 1-0-ás vereség, otthon 3-1-es gyõzelem

most a Nürnberg jön, idegenben kezdek.....ezért kérdeztem vmi idegenbeli játékjavító technikát.....kigondoltam egy új fölállást, kipróbálom mire jó.....na pápá

zaki
és a Real?

Buddy
csak azért, mert ugyanaz a taktika, ami hazai pályán bejön, idegenben egy nulla.....pedig a játékosok ugyanazok.....ezért nem értem

Buddy
Franzstadt über alles
utána FC Bayern, utána Celtic

zaki
4.06-os patchet le kell tölteni (de lehet hogy a 4.07-est...

zaki
játékban, vagy az életben?

zaki
hi!

melyik csapatot-ot kedvelitek leginkább ?

zaki
na ja, szarból nem lehet várat építeni...

Elsõsorban nem a taktikán, hanem a játékosokon múlik a dolog, kit hova raksz, milyen jó játékos stb...

Én meg mindig 4-4-2-õt, a két szélsõ középpályás pedig a vonalig felfut. És szinte mindig nyerek.

zaki
én mindig mindenhol 3-4-1-2-t játszom

Erre nemigen van tuti módszer, ki kell tapasztalni!

Buddy
Elõzõ bajnokságban hazai pályán 100%-os teljesítmény, azaz 48 pont, idegenben viszont csak 18.......ezért kérdezem, mi a hiba az idegenbeli dolgoknál

Buddy
csak példák : Nyíregyházán kaptam 4-et, Zalaegerszegen 2-t

Buddy
azt szeretném megkérdezni, milyen taktikát nyomjak idegenben......rendre szemetül játszanak a srácok idegenben, hazai pályán viszont nincs legyõzõm.....ti mit ajánlanátok, mire figyeljek az idegenbeli felállásnál?....magyarul : MIT LEHET TENNI?

Diego-nak hamarosan lejár a szerzõdése, akkor megszerzem, Kaká-val az a baj, hogy nem lenne hely a csapatomban, így is már komoly meccshiányok vannak a játékosoknál. Ha Sorín szerzõdése lejár, akkor majd egy csomóan meg akarják venni, én akkor 5 millióért vettem meg, most 23 milliót ér. Õt mindenképp vedd meg, ha lejárt a kölcsönszerzõdése, Mendiétát szerintem nincs értelme, sok pénzt kérnek majd, és annyit nem ér meg. Meg a játék elején vedd meg majd Ronaldinhot, én akkor 13.5 millióért vettem, most 25-öt ér. meg még van jópár jó játékos.

zaki
vedd meg Kakát, és Diego-t (Santos), õk az 1ik kedvenceim a játékban

Érdekes nem, hogy a Barcának mennyi lóvéja van. több mint 100milla kezdéskor, pontosan nem tudom, de jóval 100 fölött van. én mosz a 2004/2005-ös szezonban vagyok, eddig egy spanyol kupa kivételével mindent megnyertem. 55 milliót költöttem összesen játékosok igazolására. Robinho-t pl ingyen szereztem meg nemrég.

zaki
elmúlt pár napban csomószor elkezdtem a játékot (Ajax, Celtic, Man Utd) de nem játszottam sokáig, most én is a barcával vagyok

Ja, ok kösz. Majd csak belejövök az eladásokba, csak már annyi sztá játékosom van mint a fene, és nem tudom mindet játszatni, a cserepadon meg nincs értelme nagy játékosokat tartani

raziel.
Fenn van magyar bajnokság😊)))
ETO-val kezdtem, de az miért van hogy minden évbe ugyan az az átigazolási keretem???
kb 120 milla, pedig van már 800 milkám és nem adnak több zsugát hogy játékosokat vegyek már kb 3-4 éve csak enyit adnak😄DD

zaki
nem, az azt jelenti, hogyha jön egy 25 milliós ajánlat, akkor õt el kell engedni, nem lehet elutasítani az ajánlatot

Az gond lehet, hogy a Barcelonával vagyok és a minimális elengedési díj záradék 25millió, és én mondjuk 20 millióért akarom eladni ?? vagy csak 25-nél több pénzért lehet ???

zaki
nem tudom, de nem 1szerû eladni játékosokat, kell hozzá egy kis mázli is

Vannak érdeklõdõk, de akármennyit ajánlok fel, nem veszik meg a játékost. ez mitõl van ???

zaki
zetonért=zsetonért

zaki
not needede by the club, és transfer list-re tegyed a játékost, és kööv. nap látod az érdeklõdõket, utána ajánld fel nekik a játékost, annyi zetonért amennyit nem szégyellsz