2118
Championship Manager 4
-
#1854 Sorozatban a 6. Magyar bajnoki cím is +van
Bár Töki nélkül ez csak az uccsó elötti fordulóban vált véglegessé ...
6 fordulóval a vége elött még 5 pont volt a hátrányom
De átálltam a 3-4-3-as felállásra és + is lett a gyümölcse ... muhahahahaha -
#1852 Ne válaszoljatok neki. Felesleges. -
#1851 nemtom -
#1850 az is elég vicc lenne.....nekem irkált be manager pointshoz ilyen 50000-eket.....azért az túlzás
hol lehert egyébként a manager points-listát lekérni? /pl. összesített 6. vagy.../ -
#1848 Akkor ez loal ...
Sztem kéne 1 időpont mikor vége az egésznek és akkor a manager pointsot lehetne nézni high scorenak ... vagy vmi ilyesmi ... -
#1847 szerintem nincs limit.....csak pl. 2014-ben már nem lesz létező játélos :) -
Takezó #1845 csá! ha má' említed a DC++-t, a guinevre-s szerverről nem tom leszedni a hublistet, adnál újat? -
#1843 GUSZTI : Vedd + a boltba
Ellenkező esetben ott a DC ++ -
#1842 Kérdés !!!
Meddig tart a gama ???
Pl.: mongyuk 2014-ig ???
Vagy nincs ilyen limit benne ??? -
#1840 meglepő, hogy nincsenek hozzászólások.....hisz elkezdődtek a bajnokságok.....csak azt nézzük :) -
#1838 hát ez van.......viszont ha pl. berakod a görög bajnokságot, 2008-ban is megnézheted, hogy milyen gólok születtek a 2004-es szezonban az Iraklis-Panionios meccsen......és a töltés/mentés egyre lassabb lesz -
AMDFan #1837 Sziasztok!
Titeket nem zavar hogy ha beraktok 4-5 bajnokságot akkor hiába az 1800 Mhz annyira lassan számol mint a csiga...
Én gyakorlatilag csak ezért nem játszom a CM-mel. -
#1836 HÉ!!!!MI AZ HOGY NEM MANAGEREZTEK?? -
#1835 Légyszi már!Annyira kiváncsi vagyok rá. -
#1834 Nem mondom + -
#1833 És Jabba ki az a 3 20-as os csáko,aki 16 éves??? -
#1832 A Barcának 33 millió fontja van átigazolásra,igazábol 150 millás tartozása van.Kicsit durva.Ma volt az u17es vb.Amerika-Korea.Bazzeg Freddy Adu olyanokat csinált.Nűálam most 17 éves 16-os befejezése van és 17-tel cselez.Ti kiket szoktatok megvenni.És Paim,Adu,akkor azt a finnet(nem jut eszembe a neve)Diego,Kaká. -
#1831 és abban országban a csapatok mozgásban lesznek, és jobb csatákra, meccsekre van kilátás -
#1829 Ha adsz egy pepsit megmondom:)Tehát azért mert akkor több játékos tulajdonságát látod.Így több wonderkid meg több jó játékost igazolhatsz! -
D. #1828 Hello! Meg tudná valaki mondani, hogy miért jó, ha több ország-ot is bejelölünk a játék elején, azon kívül, hogy megnézhetjük az adott ország tabelláját meg ilyesmiket ?. előre is köszi. -
#1827 nálam az ETO már 10 ponttal vezetett, mostanra kipukkadt, már csak 1 pont az előnyük -
#1826 Faxom:
ETO-val - elbuktam utolsó fordulóba bajnoki cimet, meg a magyar kupa döntőt.
Amugy ha valaki kis csapattal kezd sztem vegye meg Okereke-t:))) egy isten császár huszon valahányéves, vagdossa a gólokat mint állat:) -
#1825 Emberek!!!Nem managereztek,vagy mi??Mikor lesz már manager 5?Elvileg mostanába kéne megjelennie. -
#1824 egyébként nem a mutatókon múlik.....erre már rájöttem.....pl. Nógrádinak jó a Staminája meg a Jumpingja, a többi érték javarészt 10 alatt van.....mégis jó..... -
#1823 Mi neve??Hol játszik??Van ujabb magyarosítás? -
#1822 5. bajnoki cím zsinórban
A szurkolók örjöngve ordibálták a nevemet és a hős játékosokét ...
A vezetés nagyon + van elégedve a győztes sorozattal -
#1821 Akkora tehetséget igazoltam hogy majdnem kiestem a fotelemből ...
SC & SW 16 éves , már most van 3 db 20-as mutatója ... -
#1820 ha meg tököli elmegy, ne is érdekeljen, hozd föl Nógrádit a reservből......úgy rúgdossa a gólokat, mint állat -
#1819 hányadik bajnoki cím? (nekem eddig 3/3) -
#1818 25. Forduló és újra magyar bajnok vagyok !!!
Mint eddig mindig -
#1817 Helosztok!!Most jöttem meg Egerből.Van vmi új dolog?? -
#1816 Hááát ez érdekes ...
Még 3 évig van szerződésem Tökivel és 1x csak írja hogy előrehaladott tárgyalásokat folytat a Rómával ...
És rögtön utána hogy lekoccol a nyáron ...
-
#1815 ja, meg nincsenk halálesetek sem -
#1814 viszont hiányolom a játékból a vandalizmust :) -
Takezó #1813 sztem kell egy 405 DATA és utána már jó a 408 nodata.. asszem nincs 408 data, de ha van az is tökéletes -
Nasheem #1812 Javaslom az EP3->EP5 lépést, mert nekem reinstalnál így sikerült. Egyébként asszem az Ep5 is tartalmaz mindent amit az előzőek. -
#1811 mind1, leszedtem mind a 4 patchet :) -
#1810 jó kérdés, vki megválaszolhatná, mert így én is letörölhetném a fölösleges többit :) -
#1809 emberek: ha uninstallálom a játékot, és fel akarom pathelni, akkor elég csak a 4.08-as patchet letöltenem? vagyis az a kérdésem, hogy tartalmazza az utolsó patch az összes többi patch javításait? ja, és bocs a szóismétlésért :) -
#1807 Nekem most Dragóner lett (1 gól, tiziből :))
Tavaly Vukmir volt (0 gól)
Azelőtt Kapic (3-4 gól)