2118
Championship Manager 4
-
#556 a 2001/2002-es játékkal, nem tudom pontosan meddig, de olyan 2030-ig kb, akkora már csak ismeretlenek voltak a játékban, mindenki kiöregedett... -
#555 Megvettem azt fiatal játékost akit ajánlottál.De Aghahowa sem rossz.Tök könnyű a ezzel a játékkal játszani. -
#554 Érdekes ez a játék.És meddig jutottál el eddig max.De akár cm 3-nál is.Szomszédom 2014-ig. -
#553 HÉ VALAKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!Küldjön magyar bajnokságot cd-én.POSTÁN.Címem: 7100 Szekszárd Bródy Sándor utca 13. Név:Pámer Mátyás.Köszi.Aki küld küldök neki filmet.Mondjuk:Matrix 2,X-men 2:Szinkronosak.KÖSZI -
#552 volt 1-2 érdekes igazolásom: pl Ljundberg-et elcseréltem 2 játékosra (Seedorf, Rivaldo...), csak 1 kicsit jártam jól... a legdrágább 50m márka volt, Dyer-t vettem meg a R. Sociedad-tól (leigazolták a Newcastleből), de 41,5m-t adtam P. Robinson-ért... -
#551 Arsenallal vagyok, most kezdtem a 4. szezont. hogy ki a legjobb játékosom? :) Seedorf, Rivaldo, P. Robinson, J. Cole, Kapo, és a régiek (Henry, Pires, Wiltord, A. Cole). össz 8 angol és 8 francia válogatott játékosom van (ők állandóan bent vannak a keretben) -
#550 itt vagyok -
#549 Kivel vagy most?És ki a legjobb játékosod?Én az Interrel.Vieri eddig 6 meccs 7 gól.Crespo 5 meccs 6 gól.Csak most 3 hónapra lesérült:( -
#548 Zaki,Te biztos itt vagy! -
#547 Van itt valaki??? -
#546 úgy, hogy feltelepítettem a patchet, utána meg töröltem -
#545 nem, mert már nincs meg a patch -
#544 Akkor hogy játszól magyar bajnoksággal? -
#543 Zaki?Eltudod küldeni? -
#542 de nekem nincs meg a gépen, tehát nem tom elküldeni neked -
#541 de -
#540 És ha elküldöd freemailbe,akkor onnét is lekell tölteni,és az is ilyen sebességgel fog menni nem? -
#539 nemá -
#538 és az csak a nodatas, a data-s 40-50 mb körüli -
#537 Nem tudná vki elküldeni valahogy? -
#536 13.6 mega a 4.06 os patch???Az én internetemmel 1 óra 15 mire leszedi. -
inaki ramirez 1 #535 hát ez az,NEM javitja ki a hibákat,eszméletlen bugok vannak benne
:((((
-
#534 nincs 100%-os magyarítás, csak olyan 50%-os asszem -
Nasheem #530 Van és néhány sorral lejjebb be is van linkelve -
#529 4.0.6 crackelt exe van már valahol ??? -
#527 emberek van 1 játékos akit lehet, hogy eddig nem ismertetek, de szerintem rohadt jó vétel: őt Robert Vitteknek hívják, a Slovan Bratislava-ban játszik, 20 éves, szlovák válogatott, és 2004 nyarán jár le a szerződése. én most az Arsenallal vagyok, le is igazoltam ingyér, és szerintem egy nagyon jó vétel volt -
#526 http://www.cmhungary.tk/ -
#523 gyujtogetni nem nagyon erdemes, mert nem hagyja, hogy teljes egeszeben felhasznald -
#522 nekem van ukran kemenygyerekem : kuznetsov :) -
#521 erdekes :).....nalam az ujpest kiesohelyen van, es az emteka sem remekel
kurva vezetoseg nem mert penzt adni tokolire ezert elment.....sajnalnak par forintot, de azert elvarasok vannak -
#517 én meg most az arsenallal nyomo, 3 angol válogatottam van, franciából meg 7-8 :) -
#516 most jo formaban vannak a fiuk, meglatjuk mi lesz /bar ilyet a valosagban is hallottunk :)/ -
#515 az meg csak most jon :)) -
#514 és mennyi volt az 1. meccs 5-0? -
#513 Ferencvaros - Chelsea : 2-1
g.: Jovic (65, 86) ill. Zola (81)
16500 nezo
Alexandart a 60. percben hoztam be :) -
#512 nem hszem... :D -
#510 nekem van kedvem, keress meg icq-n -
#508 szerencsere nekenm ilyen kifagyasok eddig nem voltak......tuljutottam a zagreben.....megkaptam a chelsea-t :)...asszem itt vege az uefa-kupas dolgaimnak :)))....na majd kriston titi megforgatja a vedelmet
jo kis szeria jon most....chelsea itthon, majd ujpest idegenben, majd mtk itthon, majd chelsea idegenben -
#507 nincs mit -
#505 emlékszem nálam is volt 1X, hogy nyomtam a Contiue-t tovább, és egyszerűen nem reagált rá, nem tudtam tovább folytatni a játékot. így hát vagy a fél évvel azelőtti elmentésemet, újra elvittem addig a pontig, ahol meghalt a játék, egy nappal korábban elmentettem, és a fagyás utáni 1. napon visszatétem, és így minden ok volt. szerencsére