Championship Manager 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én egy kis csapattal vagyok, a "board" nem adott semmi pénzt játékosvásárlásra, így kénytelen voltam kölcsönjátékosokhoz folyamodni. Azthiszem a védõm Yakabu az ajaxból. Van egy Emerton (nem a brazil) a barcelónából (dm), Szereztem egy jó középpályást, és csatárt is, szintén kölcsönbõl, nevek nem jutnak eszembe. Ezek a játékosok, hetes alatti osztályzatot még nem kaptak.
Szóval a kulcsszó a loan. Vagy pedig free transfer.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
. majd biztos lesz magyar addon valamikor
Bocs, nem olvasok vissza(sietek), lehet, h volt már a kérdés: van hozzá magyarosítás?? És lessz magyar-addon?
football without ultras is nothing
Egyébként nincsen benne, de majd lesz addon formájában hozzá állítólag.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
😊
A medve nem játék.
Elég segg gyerekek. De, ha nekik ez okoz élményt...
Egy nagycsapat már ott van az élen, és letett valamit az asztalra, így joggal várják el, hogy nyerj bajnokságot, kupát, bl-t, uefa-t.
De Én mint egy nagyon kis porszem csapat managere, azt az utasítást kaptam év elején, hogy ne essek ki ebbõl az osztályból. Azóta, ha megverem a legjobbak egyikét a bajnokságban, és mint mondtam 3. vagyok, mindig ír a vezetõség, hogy erre nem számítottak, és a nézõk is meg vannak lepõdve, és nagyon örülnek, hogy engem választottak a csapat élére.
Szóval szerintem sokkal nagyobb sikerélmény, ha egy kis csapatot felviszel a legnagyobbak közé, és esetleg bl-t, vagy uefat nyersz velük.
Szerintem ez az igazi kihívás.
vagy juttass fol egy kiscsapatot es erj el vmit...mondjuk juttasd be vmi kupaba...
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Az állóképességet, meg lehet fejleszteni edzésekkel.
Bár nem olyan sok a sárga lap, ha jó a tckling képessége a játékosoknak.
Mi a probléma, keveset támadsz? Lehet, hogy long passal kéne játszanod.Vagy sok gólt kapsz? Próbáld a tacklingot hardra állítani. Ahány ember annyi takika, vagy van 100.000 féle variációs lehetõség.
De ha érdekel, Én a Carreresse csapatával vagyok (olasz c1/a) és velük a taktikám.
4-1-3-2
4 védõ-bõl a 2 szélsõnek, és az egyik középsõnek emberfogás, és védekezõ mentalitás van beállítva. Az megmaradt középsõ védõnek zonás védekezés, szintén védekezõ mentalitással.
A cédekezõ középpályás ugyanolyan beállításokkal, mint az elõzõ védõ.
A három középpályáshoz nem nyúltam, csak a két szélsõ nyíllal eggyel elõrébb tolva.
A két csatár mentalitás pedig gung ho.
A team tacticsnál, long pass, tackling hard.
Ha nem nagyon támadunk, akkor a mentalitit felviszem attackingra, vagy gung ho-ra.
A csk vagy a védekezõ középpályás legyen, vagy a sima középpályás.
És használd a squad rotationt.
Mellesleg nem árt egy jó edzõ, és egy jó kepus sem.
Össz-vissz fél órát játszottam vele, úgyhogy benyomásaim nem túl mélyek. Hát nem tudom, kicsit többet vártam. Azt meg nem mondom pontosan mibel, de kiindulva abból, hogy az EAsport mennyit fejlesztett az FAPLM2002-TCM2003 váltáskor, kicsit többet vártam. A cm4 elödjei azért verték a FAPLM-eket, de most fordulni látszik a kocka.
Ez persze nem azt jelenti, hogy a következö hétvégém nem a cm-mel töltöm:-).
2., A TCM bizony szeret kidobálgatni, de az 1.21es pacsival ez a rossz szokása elmúlik szinte teljesen. Amíg azt fel nem húzod a gépedre ne is nagyon szenvedj vele, mert csak idegesíteni fog.
Több infóért gyere a Foci menedzserek topicban, mert zaki már kezd kiakadni.
Ez csak nálam van, vagy mással is elõfordúlt, hogy a TCM 2003 kidobál 1 meccs után?
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Itt feltunoen keves MB,de minen megvan kiveve a QS-ok,marha jo minden benne.(Divine!)ja és hoyg inygenes
Honnan lehetleszedni a Fifa 2003 at és a TOCA Race Driver-t?
Ja Champions Manager 4 😊)
ftp://leech:[email protected]:6968/
Most szedem! 😊)