Championship Manager 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kisficege
köszi.Kivel vagy most

Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!

kisficege
Zaki!Te biztos tudsz válkaszolni..😊

zaki
igen

kisficege
913as kérdésemre mi a válasz????

zaki
3-4-1-2 ami nekem bejön

zaki
lehet, hogy hülyén hangzik, de én nem foglalkozok az edzéstervvel, csak nyomom a játékot, mint állat

zaki
azt a nyilat a szélsõknél látod általában, ha bejelölöd, akkor fel/le fog futni a támadásoknál (Real-lal ajánlatos a R. Carlosnál bejelölni)

zaki
miért te eddig hány meccset játszottál?

Buddy
én egyébként a 3-4-3-as fölállást preferálom:
3 DC, a középsõ hátranyíllal szaggatottan /mit jelent egyébként, ha elküldök egy ilyen szaggatott nyilat a játékostól?/
2 DMC; ML; MR; FL; FR; FC

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
ja, és köszi a választ a kérdésre.....de majd csak holnap töltögetem le a paccsot, vagy ma, vagy mittudomén mit írjak....😊

addig van ma, amíg nem megyek aludni....tehát holnap

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
89 meccs ???? mit játszol te, NHL-t? 😊))

reméljuk ez má jo lesz.....
kisficege
Na mind1!Én most elmegyek de valaki válaszoljon a 913# kérdésemre! Légyszi!

kisficege
HA?

kisficege
Hol vagy?

kisficege
Bazzeg sose vagy itt?

kisficege
ZAKI!!Itt vagy??

kisficege
< a href="a link">szöveg a linkhez < /a>
(bocsi,csak mindig elfelejtem hogy hogy kell berakni.😊

kisficege
Helo!Én most tisztázni akrok valamit.Letöltöttem a 13 megás 4.07 es peccset.Akkor kiírt egy hibát.Most lekell töltenem a cracket és akkor jó lesz igaz?

zaki
bocs, 3-4-1-2-t akartam írni

Az 5 kp hogy helyezkedik el? Én hasonlót próbálgatok a Romával BKP-VKP-VKP-JKP sor elõtt TKP-ben Tottival, de nagyon nem megy:-((
Pedig Capello is ezt játszatta a szezon nagy részében a srácokkal, igaz nekik sem ment:-).
zaki
én mostanában csak 3-5-1-2-t játszom, most a Parma-val vagyok és eléggé megy a góllövés 89 meccsen 172 gólt rúgtam, és 88 gólt kaptam (49gy 16d 24v)

zaki
én is

zaki
#887-es asszem...

Buddy
kezdek megkavarodni 😊

most adom egy kicsit a hülyét : melyik hozzászólásnál lévõ cuccokat töltsem le, hogy a 407-es cucc és a crack-je is meglegyen?

fáradok picit

koszi akkor leszedjuk

de aztán meséljetek hogy ez má'mien lett??maradtak e a bugok......

koszi..
zaki
pontosabban azt akartam írni, hogy az a data-s

na nemá data_-ás nincs?
zaki
szerintem az

persze igen de ez ugye nem a no_data-s?

gyerekek pliiz vki rakja fel valami normális:-) hejre a uj peccset meg a crekket....

koszi elore is....
koszi de nekem a 4.07es kéne....

remélem amit kisficege megadott az jo link...
zaki
köszönjük Tibcsy

Buddy
akkor, aki ért hozzá linkelje már be ide legyen szíves.....ha lehet, a 407-es paccsal együtt....köszi

Buddy
a bizt. kedvéért én megõrzöm az összeset és mindet fölrakom....az a legtutibb

kisficege
Dehogyis!!Letöltöttem és fel is raktam,ott volt a magyar bajnoskság,csak kiír egy hibát.Ezért kéne a crekk

zaki
4.06-os patch-ben van magyar bajnokság

kisficege
Tehát mégegyszer.Csak a 13 megát meg egy cracket kell hozzá szerválnom.És akkor kijavítja a hibákat és lesz magyar bajnokság.

zaki
nem, ez a patch azért volt ilyen kis méretû, mert nem frissíti az adatbázist. igen, kell a patch-ez crack, ami még nincsen, de biztos lesz nemsokára

kisficege
Na Zaki!Ha letöltöm a 13 megás peccset,akkor már csak a ckreck kell.Igaz?Nem kell hozzá ilyen 50 megás dolgok?

kisficege
VÉGRE!!

kisficege
BAZZ!!!!!!

zaki
😄DD

Kandurex
Mitommén mikó' jön ha akkar.. elment intézni a kocsordi tanács részírûl kiadott szocpolitikát.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

kisficege
Mikor lessz crack????????????

kisficege
HA?

kisficege
Zaki mikor jön?

kisficege
Az véletlen volt

kisficege
ha-ha-ha