2118
Championship Manager 4
  • zaki
    faszom, kikaptam 2-0-ra a Juventus-tól, már tuti elb*sztam a bajnokságot... :((((
  • zaki
    ja, és hogy ne legyen 1szerű a dolog az uccsó meccset otthon a Roma ellen nyomom
  • zaki
    a vicces a dologban az, hogy most a 33. fordulóban a Juveval játszom idegenben, és egyenlő pontunk van...
  • zaki
    bazze ez hihetetlen: 32. forduló 1. juve, 2. Parma (én), 3. Milan. egyenlő pontom van a Juveval, és 1 ponttal megyek a Milan előtt, most játszottam a Milannal, és 4-1-re(!) győztem...
  • BADE
    Ja és az eléggé gáz,hogyha a rivális,a Inter által utált Milannak szurkoltál.
  • BADE
    Én meg azon,hogy még a döntőbe sem jutottatok be.És az még szívás is volt,hogy pont a Milan vert ki titeket.Na nem akarok vitatkozni!
  • zaki
    először csinálj nicket (ne kérdezd hogyan), és ezután csak fel kell tölteni, de ez már offtopic
  • kisficege
    Hé Zaki hogy lehet képet rakni a nevemhez?
  • kisficege
    Mi az hogy nem.....Szét röhögtem az agyam amikor Sevcsenkó belőtte a 11est.FORZA INTER!!!
  • kisficege
    Én is már nyertem bl-t.Inter-M.U. 2-1
    gól:kallon(2)
    Rudi(1)
    Igaz hazai pályán volt a bl. döntő
  • BADE
    Na-na.Nem szídni a Juvét!Forza Juve!
  • zaki
    bazz, ezt nem hiszem el... 2-0-ra nyertem otthon a Milan ellen az olasz kupa elődöntőjében, erre idegenben kikaptam 3-0-ra... most ezután Bl negyeddöntő, otthon 2-0-ra megverem a Milan-t, erre most a visszavágón 2-0-ra kikapok, ezután 11-esek, és kiestem...
  • zaki
    nálam a Juve 4 év alatt 4 Bl-t nyert... de most a Milan kezd nagyon belelendülni...
  • kisficege
    Nálatok ki a legjobb csapat?Nálam az a hüly Juventus.:((
  • zaki
    akkor passzolok...
  • BADE
    Még az oldal fejlesztőjének is írtam,hogyha tudja rakja fel.De eddig semmi.
  • zaki
    warezcenter-en nézted?
  • BADE
    Eddig nem találtam sehol:((
  • zaki
    ja, akkor nincs
  • zaki
    akkor warez.hu, itt nézz szét...
  • BADE
    nincs
  • zaki
    nincs DC-d? ott rengeteg emberkének megvan a game
  • BADE
    Sajna nem:((Ezeket már próbáltam.
  • zaki
    nem tudom működnek-e még a linkek... http://hdc.uw.hu/web/default.html
  • BADE
    Help!Légyszi egy oldalt ahonnan le lehet tölteni,lehet fizetős is.
  • zaki
    bazz, most hív a Roma edzőnek, nem tudom átvegyem-e az irányítást, nem akarom otthagyni 4,5 év után a Parmát...
  • zaki
    ez szerintem hülyeség, nekem 3-4 brazil mindig van a csapatomban, és minden ok, jönnek az eredmények, néha becsúszik egy 5-6 meccses nyeretlenségi sorozat, de általában ott vagyok mindig a topon
  • zaki
    bazz, tavaly 1 ponttal maradtam le a bajnoki címről (1X kaptam ki a bajnokságban...), olasz kupát is kishíján megnyertem, 1-0-ra nyertem idegenben a Juve ellen, itthon meg a 80 perc után kaptam két gólt, és így kikaptam... :(
  • zaki
    Adriano: 40 válogatottság 27 gól, Mutu 42 meccs, 27 gól...
  • zaki
    bazz, Adriano, Mutu csatárpárosom hihetetlen termékeny... most 17 meccsen 21 gólt lőtt eddig Adriano a bajnokságban, Mutu 11 meccsen 7-et, de sokat volt sérült
  • zaki
    most két és fél éve igazoltam egy 20 éves razil középpályást (Bruno-t), szinte minden meccsen eléri a 8-ass átlagot, igaz sok gólt nem lő, de sok asszisztot ad, ja és már 8 meccsen játszott a válogatottban
  • Buddy
    ha nem jelölöd be, akkor is, de a brazilokkal az a baj, hogy nagyon egyéniek és nem csapatemberek
  • zaki
    alex-et ingyen igazoltam, 75 millió márkáért adtam el a Napolinak, Kakát is ingyér igazoltam, 100 milláért passzoltam el az Atletico Madridnak...
  • Buddy
    erre jó példa, hogy a két uefa-kupás szereplésemen találkoztam a Dinamo Zágrebbel, Trabzonsporral, AEK-kel, Olympiakosszal
  • zaki
    különben ajánlom mindenkinek aki új játékot kezd, hogy jelölje be a brazil bajnokságot, elképesztő mennyi tehetség van ott... én most járok a Parmával az 5. évemben, már vagy 20 brazilt behoztam Európába, kis pénzér megveszem őket, nagy summáér eladom őket...
  • Buddy
    igen, vmint azért raktam be, hogy ezek az inkább lehetséges ellenfelek is edzésben és meccsben legyenek
  • Buddy
    nem adja meg a klub a lóvét, amit kér
  • Buddy
    persze majdnem kiesett az újpest, de a köv. szezonban velük küzdöttem a bajnoki címért....persze én nyertem meg :)))

undorító lila majmok, hej, hej....:)))
  • zaki
    hogy-hogy nem lehet a Tökölit megtartani?
  • zaki
    horvát-jugó-görög ezekből a bajnokságokból jó játékosok kerülnek ki?