Championship Manager 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
izzééé...3mazni...Diablo3-azni...még én is megkavarodok...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Gyere inkább dió2-zni, Zaki elment táppínzre 

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Képzeljétek!Az Interrel vagyok,és a negyeddöntõben a milant kaptam(õ a legjobb nálam a managerbe)és hazaipályán játszottam,az a hülye sevcsenko gólt lött,azt a második félidöben beállítottam Kallont és lött 4 et,végülis 6-2 re nyertem😊
Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!
Figyeljetek!Ha letöltöm a 4.07-est(Ha lenne hozzá crack)akkor mást nem kéne letölteni,felraknám és lenne magyar bajnokság hiba nélkül?
és oan ami nem no_data-s?????
linket tuttok dobni????
linket tuttok dobni????
crack is van hozzá valahol?
A gamecopyn még nem találtam.
A gamecopyn még nem találtam.
honnan lehet letolteni
Szasztok''
A 4,07-es peach mit fog tartalmazni? Tudtok jo játékosokat mondani akiket egy magyar csapat is meg tud fizetni??
Kérdés hogy lehet igazolni más reserve cspatábol és u 19-es csapatábol
Koszi
A 4,07-es peach mit fog tartalmazni? Tudtok jo játékosokat mondani akiket egy magyar csapat is meg tud fizetni??
Kérdés hogy lehet igazolni más reserve cspatábol és u 19-es csapatábol
Koszi
képzeld olyan játékosokat igazoltam ingyér a brazil ligából... mindenkinek lejárt a szerzõsése 2003 elején, rájuk is reppentem (Kaká, Alex, Marinho, Anderson Polga, Iranildo, meg még 1 csávót, Mancini is jött volna, de a köcsög Real lenyúlta...)
Jézusom....
Kicsit eltakarodok, és máris leamortizálódik a topic ?!
Ezt nem nagyon kéne...ne durvuljatok...fõleg ficege...ne írkálj be minden lélegzetvételt, és légy türelmesebb
Kicsit eltakarodok, és máris leamortizálódik a topic ?!
Ezt nem nagyon kéne...ne durvuljatok...fõleg ficege...ne írkálj be minden lélegzetvételt, és légy türelmesebb
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
ez nem semmi..........
a topicot át lehet nevezni kisficege topiccá.....
a topicot át lehet nevezni kisficege topiccá.....