641
XBOX vagy Playstation2?
-
cue #247 "XBOX ami ugye kicsit komolyabb gep mint a PS2 megiscsak egy Pentium 3"
Innentől fogva minden szavad szentirás... ekkora marhaságot bazz!
"Szoval nem kell elvakulni a konzoloktol, es ahogy mulnak a napok egyre jobban lemaradnak a PC-tol."
Ha figyelnéd, akkor észrevennéd, hogy ez ciklikus dolog - most a pc-nek kell előre törnie, aztán megint jönnek a nextgen.konzolok, aztán megint pc...stb.
(csak csenben jegyzem meg, hogy mindez csak technikai előre törés, a játékipar egyértelműen a konzolok fele húz) -
az újságban, nem a topikban :D -
Zozo76 #245 nem olvastam lejjebb csak idegesit hogy sokan nem latjak a fatol az erdot. Vagy az asztaltol a TV-t. -
azt asszem pont én írtam :DD -
Zozo76 #243 Pedig a minap nekem is megfordult a fejemben hogy esetleg veszek egy PS2-t, de amikor elolvastam az 576 Konzolt (ebbol is latszik hogy nem vagyok elvakult PC-s), es olvasom hogy lehet ugyan a gephez billentyuzetet + egeret kotni DE csak akkor lehet hasznalni ha a jatek TAMOGATJA is...
FPS gamepad-dal... nane... :) -
jól beszélsz, testvér -
Zozo76 #241 Nem lebutitjak a PC-s verziot, hanem eleve xbox/ps2-rol irjak at, ami PC-n azt eredmenyezi hogy (PC-s szemmel nezve) alacsony felbontasu texturakat bamulhatsz. Azt is vegyetek szamitasba hogy mig PC-n 1024x768 esetleg 1600x1200 a meno addig konzolon TV (rohog a vaktoltenyem) jo ha viszi valahogy a 640x480-as felbontast... :)
En nem vagyok konzol ellenes, szerintem is kellemes lehet munka utan beulni a fotelbe, es kenyelmesen jatszogatni a TV-n, de azert ha komoly FPS, vagy szimulatorral jatszom, azert szeretek nagy felbontasban jatszani es nem 640x480-ban... Az XBOX ami ugye kicsit komolyabb gep mint a PS2 megiscsak egy Pentium 3, jo oke, jobban ki lehet hasznalni (mert celhardver) mint a PC-t, de azert nem Pentium 4 / AMD Athlon XP.
Szoval nem kell elvakulni a konzoloktol, es ahogy mulnak a napok egyre jobban lemaradnak a PC-tol. -
cue #240 "akkor nezd meg pl a NFS6-ot mindketton... :)"
Az azért van, mert direkt lebutították a csúnya programozó bácsik! :D -
:DDDDDDDDDDDDD
bazz, ezek a PCsek sohasem valtoznak... :)
mondjuk ugy, hogy azok amik PCn es PS2n is vannak (phuhhh, abbol eleg keves van:) aligha hasznaljak ki a PS2ot...
persze te mar biztosan lattad PCn az ICOt, az MGS2ot, a GT3at, az FFXet, stbstb. :)
akkor nezd meg pl a NFS6-ot mindketton... :) -
...vagy a méggagyibb Vice Cityvel... -
Capone #236 Te csak unatkozzál én addig is nyomulok valami gagyi ps2 játékkal. pl:CMR3 -
...és nem csak ide. :| -
Xboxman #233 PC forever! -
ejnyebejnye ki szorakozik az unreg nickemmel. ez nem en voltam. ennyire az unregek ellen vagytok? -
de akkor ilyet is kerek.. :)
sz@r = egy kupac szar kukaccal a kozepeben.. :DDDD -
cue #223 Annyit adok érte! -
egymagaban.. :) -
PC egymagaban?!
nalam sz@rt se er.. :D -
en mar megjelenese ota... -
Capone #219 Van billentyüzet ps2-re +egér.Bármelyik pc-s bill egér kormány vagy joystic müködik usb porton,ha az adott progi támogatja.Pl mükszik a Logitech kormányom amit annó pc-re vettem. -
greco #218 Milyen chip van az Xboxodban? -
Capone #216 Egyébként én már berágtam és vettem egy ps2.Már javába nyomatom a Vice city -
ott kezdodik, hogy a Vice Cityt nem PC-re terveztek...
oruljenek a PCsek, hogy egyaltalan jatszhatnak majd vele... -
cue #213 "Persze nem irják meg normálisan hagy szopjál,szedegest a patch-et mert arra várnak mikor rágsz már be végre és veszel egy rohadt konzolt..."
Mert előtte ez nem így volt, a patch-et a PS2vel egyidőben találták fel, ugye... :)
Talán inkább az eladott példányszámokat kellene megtekintened, hogy rágyere a "konzolra előbb" okára! -
Capone #212 Mondjuk ,hogy fél évvel korábban játszhassál azzal amire már marhául vártál pc-re.PL: Vice City.Mostanában ez lett a trend.Megcsinálják konzolra és miután meg szedték magukat a konzolosokbol odadobják a pc-s tábornak mint valami koncot.Persze nem irják meg normálisan hagy szopjál,szedegest a patch-et mert arra várnak mikor rágsz már be végre és veszel egy rohadt konzolt mert nekik abban van a lóvé. -
MATRIX #211 Miert eri meg ps2-t venni? -
akkor ugy latszik neked sem volt meg Xed.. :D
(nekem volt, el is adtam a geccbe:) -
ha CSAK a szaggatás érdekel, vegyél PS2-t, azon nem szaggat semmi
Boxon pedig VAN AMI RICEG, de ennyi, a többi kamu. -
greco #207 Vazz..akkor most szaggatnak v.nem az Xboxon a játékok?Mert ha igen akkor nem veszem meg.(pont ezért akarok konzolt venni,mert már unom,hogy rengeteg játék szaggat a pc-n) -
Bazzeg, én nem a hozzászólás faszságán röhögtem, hanem hogy milyen átlátszó, gagyi, szánalmas ps2fan-trükk. -
berakod a frigoba,oszt fursz egy jukat az ajtora. ezen kivezeted a joyt a frigora felteszed a tévét.ezzel az extrém hütéssel kb 50 megahertzzel lesz erősebb a doboz.de várd meg amig kihül a proci.csak utána inditsd be a gépet. -
Viking #203 A kalapács üti mindkettőt (szép apró darabokra), én arra teszem le voksom. -
Darton #202 egyik sem...PC powa -
fogsz egy pákát kiforrasztod a 700-as celeront a ramot meg a gpu-t és beleforrasztasz mindegyik helyére egy ujabb pc ganyajt
vagy egyszerübb ha megfogod az egészed oz belevágod a kukába és veszel egy ps2-t
-
:)) -
tenyleg?! es ezt egyedul szamoltad ki?! :D -
amint lathatod annak szantam.. :D -
greco #196 De még jobb lenne ha olyat tudnátok írni,ahol csak a biost frissítik! -
greco #195 Miskolc környékéről tudtok vkit aki Xboxot chippel?(és nem túl drágán )
-
LOL :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ezt viccnek vettem :DDDDDDDDDD