XBOX vagy Playstation2?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként nem én nyitottam, bár én nyitás óta itt vagyok, de topicot még talán nem is nyitottam (mindjárt csekkolom), de ha kérdeznek valamit, próbálok válaszolni, nem teleszemetelni a topicot. Miért nincs itt bannelés ??????

WoW még mindig :P

CHEAPBOY
kulonben se bantsd ha latnad mit irt 576ba..... nem piti. nekem tetszik.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
Miert szerinted a Marihuánna az gáz?:))

FREAK
megtisztelsz

de elég ha csak csekkolod, hogy nincs-e már 50 ilyen topik

thx

Riszpekk

CHEAPBOY
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

CHEAPBOY
hat jobol sohasem art:)

FREAK
na bazz, a keselyû lecsapott :D

Riszpekk

Akkor legközelebb kérünk Tõled engedélyt OH Tisztelt Maruhuána új topic nyitására, nehogy túl sokat kelljen scrolloznod befüvezve.

FREAK
nem én kezdtem, de fújhatjuk..... csak üzenem a topik nyitójának, hogy elõbb nézzen körül, ezt a témát más topikokban ezerszer csontig rágták, eredmény nélkül, de legalább sok az info

Riszpekk

CHEAPBOY
Szeretnel ps2ot vagy Xboxot venni?:)

CHEAPBOY
Irj mailt elmagyarazom.

FREAK
tévedsz, mert nem teljesen mindegy.... kurva unalmas naponta kerülgetni az új, de már halott topikokat....

persze te 500 hozzászólással ezt nem nagyon érzed át, de vannak akik egész nap irkálnak, és érdekes módon 2-3 topikban mindent meg tudnak beszélni.....

az ilyen topikok csak gyûlnek, és süllyednek, mert valaki lusta volt kicsit utánaolvasni a problémájának....

Riszpekk

FREAK
na nézzük

1. XBOX - 91 találat
PS2 - 31 találat
Playstation 2 - 22 találat

Namármost ezek csak azok a topikok, amiknek a címében szerepel valamelyik szó.... Ezektõl függetlenül benézel bármelyik topikba, és felteszed a kérdést, meglepõ módon UGYANAZOK AZ EMBEREK fognak válaszolni, akik ide is írtak... Jó, mi??? És ez még semmi!!

2. Már miért ne lennének??? Az ottaniak felének van konzolja, vagy legalábbis ugyanúgy vágja a témát, mint bárki...

3. Ez egy iszonyat hülye kérdés. Mi az hogy "érdemes"?? Mégis milyen szempontból?? Anyagilag?? Halott kérdés.... Játékkínálat?? Grafika?? Extrák??? Vagy mi a cél??? Ez egy silány, hiányos, hülye kérdés, semmiképpen nem lehet rá egyértelmû választ adni. Közölje a srác, hogy mik az igényei, és kap rendes választ.

És elugatom még 1x: NEM kell új topikot nyitni, ha valaki elfingja magát, bármelyikben lehet kérdezni, ugyanazok írnak oda is....

Riszpekk

FREAK
"lehet, hogy lazább vagyok, mint te"

Ja, tök lazán beszóltál :)

Riszpekk

Egyébként Enigmah-t nem ajánlom, fõleg nem TSOP flash-hez. Az Enigmah nem full BIOS, csak kiegészítés, ha valami elqródik,, nem indul többé a doboz, csak Xtenderrel, vagy Evo-X-al.

Sipi : teljesen mindegy nekik, hová írnak, csak irogathassanak, mert csak igy figyel rájuk valaki. Szerintem ne vedd õket észre, oszt kész.

Rincewind
;D
Sir Quno Jedi
;-)))

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

FREAK
hülyegyerek, ilyen témának a következõ okoból faszság topikot nyitni:

1. van már ilyen, több tucat
2. megkérdezed bármelyik komolyabb hardveres topikban, és válaszolnak
3. "melyiket érdemes mostanság beszerezni?" ilyen hülye kérdésre úgysem kap senki értelmes választ....

szal ez egy fasz topik, te meg egy görcs vagy

lazíts

Riszpekk

Sir Quno Jedi
én igen ;-(

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Indoklás: P S 2 RULEZ

Sir Quno Jedi
P S 2

Rincewind
Mi van? :)
CHEAPBOY
odaadom en ingyé is csak vigyed bazz, addig is majd surget a bulee hogy mar nalad van na?:P

FREAK
bazeg, ilyen fasz topikot.....

Riszpekk

Rincewind
Szasz neked is! :D
Amúgy passz... :/
De ilyen EOB meg Spiralstone szintû játékok kijövetele eléggé meg fogja gyorsítani az tuti, de jelenleg nincs rá keret... :(
GAMECUBE
CHEAPBOY:
Kiscsillag:)

GBAcskat mikor veszel?:P
GOlden Sunt is tudtam felrerakni ha koll:P
GAMECUBE
Egyebkent Cheapboynal tudsz bovebb infokat szerezni:
[email protected]

O a Boxot ajanlja mert jobban meg lehet chippezni nem akkora macera.
Van is nala eppen egy szepen beenigmazott vadiuj hibatlanul mukodo Xbox.
GAMECUBE
Egyiksem a hulye temainditot meg fejbe kell csapni hogy kihagyta a GCt:)
CSOCSO
tedd azt:)
1 értelmüen Xbox
Rincewind
Én kiscsillagom semmit, max. GBA-t! :)
okés, megnézem ott! Addig is THX!

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

www.xperience.hu fórumban minden leírtam, nem akarom mégegyszer :(

akkor a Xbe bele lehet nyúlni? esetleg vinyó is cserélhetõ benne? vinyóról nem futnak a gamék? Xbox ISOkat lehet valahonnan tölteni?

CDRW-t szinte biztos, de ráraksz egy PC-s DVD olvasót, azt annyi. Y áramelosztó a vinyóra, Ide kábel a slave-re állított DVD-re, annyi a kényelmetlenség, hogy az ejectet meg kell nyomni a box-on és a DVD-n is, illetve így a gyári játékok nem mennek (olyankor visszadugod a benne lévõ Thomsonra).

az X viszi az írott CDket?

CSOCSO
bazzeg... mindegy nekem 8 mit veszel...
Rincewind
Box, ha már muszály... :)
Blasta
Ez a kérdés elfért volna bármelyik konzol topikban....
Attól még XBOX of kóz!!!!!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Csocso : a méret nem itt számít

CSOCSO
ez fura hogy a gc-t igy veszed a szádra...
no mindegy tõlem legyen..de itt nincs szó GC rõl... x rõl meg ps2 rõl van szó.. inkább ps2.... nincs rá oylan szép gamez mint az x re.. de 10 szer annyi gamez 8 lehet hogy 10 szer igénytelenebbek is) de lehet másolni... és 2 szer kissebb/könyebb mint az x...
XMS

CSOCSO
ps2!!!!!!!!
Ráadásul XBOX-ot már 68-ért kapsz boltban.

Nekem mindkettõ van, de az az igazság, hogy a PS2-t nem kapcsoltam be, mióta megvan a doboz. Ezen megy DVD, MP3, DiVX, Quake2 hálóban, Morrowind, van Halo, ,van benne hálózati csatoló, mentési lehetõség vincsire, modchip megoldott, játékok a vincsirõl indithatóak, soroljam, eredeti lemezekrõl készíthetsz mentést, soroljam ?

PS2 : van ICO, GT3, stb, kompatibilis a régi PSX-el, több játék van rá (persze nem mind jó itt sem)

melyiket érdemes mostanság beszerezni? Lehet ezekhez másolt CDket készíteni? Melyik jobb minõségû?