XBOX vagy Playstation2?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elnézést a hírdetésért,de sajnálnám csak a polcba betenni õket...ha kell valakinek játék akkor írjon. ÜDV.
az Xbox-ból többet adtak el mint a Ps-ekbõl!
Akkor most milegyen! Nem szeretnék nagyot csalódni! :(:(:(
További szép napot!!
Üdv,
Gigabyte EP35CDS3R ; Intel E7200 ; 2*2Gbyte DDR2-1066MHz ; Gigabyte 4850 (1Gbyte) ; 3*160Gbyte SATA vinyó
Nemrég olvastam hogy az Xbox-ból többet adtak el mint a Ps-ekbõl!
Konkrétan én Xbox-ot veszek mert ez szerintem mebízható és hamár ezt írják akkor tutti!
Nállunk Debrecenbe (Corába) 100.000Ft a PS3 és a Xbox360 core! Persze külön-külön! :)
További szép napot!!
Üdv,
Gigabyte EP35CDS3R ; Intel E7200 ; 2*2Gbyte DDR2-1066MHz ; Gigabyte 4850 (1Gbyte) ; 3*160Gbyte SATA vinyó
x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18
A
(amugy sztem játékfüggõ mennyire rezeg, de tény h minden utánygártyott X joy jobban rezgett mint a gyári. a méret viszont izlés kérdése, haverom a gyári kontrollert választja mindig, mert az nagy :) )
Forza.
www.konzolpiac.hu
Használt gépek és kiegészitõk hihetetlen árakon.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
A
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
nemrég vettem egy xboxot, bepotolando pár korábbi, pcn meg nem jelent játékot, ezek általában ps2-re is megvannak, de xboxon szebb azért és a gép maga is olcsóbb volt ...
teljesen hidegen hagy, h most is jönnek játékok a ps2-re, maiakkal ugyis max pcn játszogatok :)
Forza.
Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
Hmmm Egyik sem:D inkább vmi újgenerációs gépet vennék.
Persze aki sehogy sem tud összegyûjteni pénzt nextgenre akkor sztem XBOXot vegyen,mert sokkal jobb grafikaja van,mint a PS2-nek(vitathatatlan).
De a PS2 talán abból jobb lehet,hogy jobb a joy és több játék van rá.
Ez a személyes véleményem nem akarok senkit sem megbántani<#integet2>#integet2>
Xbox 4 Life
A
"Azon felül a gépen sokkal részletesebbek a játékok.."...Hmmm...itt mire gondolsz pontosan? Abban van valami, hogy a nagyon memoriaigényes game-ek, Oblivion stb. nincsenek (még butitott verzioban sem)sima X-re vagy PS2-re(mondjuk Xre van Morrowind)... De pl. a multiplatformgame-ek saccperkb. ugyanolyanok PC-n; mig a csak PS2 ill. X-box exkluziv-gameeknel sem erezni azt, hogy "kevesbe reszletesek" a game-ek...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.
És az XBox-nak a grafikája nem jobb és nem rosszabb a PS2-nél.
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
>LAST NAME: keresztneved
xD
PSN: berghold
Papesz
irjatok emilt: [email protected]
640X480 NTSC
**nagyvonalakban** :D
\"my love for you is like a truck\"