1292
Minden ami velük kapcsolatos!!
  • Magoo
    Speciel én már rég bannoltam volna ezt a billbester emberkét...
    Az okot lentebb lehet keresni...sok van belőle...
  • AntiHero
    Az hogy megsértette a fórum szabályzatot.
  • billbester
    MI van veled?MI a franc bajod van?
  • ffxi
    Tudtad, hogy ez reklám? Ezért büntipont jár!
  • billbester
    www.gportal.hu/filmstudio/ aki a 150.regisztrált felhasználó lesz megnyeri a komplett south park 1-5.évadig magyarul a részeket.Normális képpel eredeti angol és magyar hanggal.Részletek az oldal cikk menüjében.Siess sürget az idő kb eddig meglesz a nyertes 2007.július 16.-a.
  • billbester
    Aki ezen az oldalon: www.gportal.hu/filmstudio/ regisztrált felhasználók közül aki a 150.lesz megkapja a south park komplett 1-5.évadig megkapja lépjetek az oldalra regisztáljatok hátha ti lesztek a győztesek.A felhasználó nevéhez írjátok oda az email címeteket a nyertest email-ben értesítem.MEGÉRI.És ezen az oldalon regisztráció után töölthettek szavazzatok hogy a kedvenc sorozataitok is felkerüljenek erre az oldara.
  • tigeroo
    jaja kurvajó rész volt ezis:D

a két zenész volt a vagány:D
  • akyyy
    a cime meg:

The White Stripes - The Hardest Button To Button
  • akyyy
    nah asszem meg is van, ez a legjobb jelenet szvsz:D
  • akyyy
    mikor bart először dobolt, annak a számnak mi a címe?:D
  • akyyy
    bazz pont egy reklám viszi el az ezres téket
  • billbester
    www.gportal.hu/filmstudio/ Gyertek ide és szavazzatok melyik sorozat legyen letölthető minden nap újjítás, új letöltések letölthetitek:hősöket,szökést,simpsont stb...Gyere nézz körül és hívj mást is . A sorozatok dvd rip-elve vannak fent majd ha letöltöttétek tömörítsétek ki.
  • a töltő
    télleg csak meghívással lehet bejelentkezni a www.the-simpsons.extra.hu-ra
    és ha igen akkor valaki tudna küldeni egy meghívót???????
  • Random work
    Tegnap láttam az új évad első részét. Nagyon korrekt volt. Asszem tetszeni fog ez a szezon. :D
  • billbester
    Én elküldöm valakinek msn-en a legújjabb simpsonos részt magyarul a 18.évad-ból ha cserébe ő is elküldi a 0112-es epizódot és a 0205-öst magyarul.1.évad 12.rész,2.évad 5.részt.
  • billbester
    Az is egy jó megoldás.
  • Tekergo
    Aha, mondjuk én eleve gépre veszem fel. Igy könyebb dolgozni vele...
  • billbester
    hát 1 dvd-én hq 1óra sp 2óra ep 3 óra lp 4 óra slp 6óra fér rá és én slp-be vettem de nincsen vele semmi baj ugyanolyan mintha sp-be vettem volna vagy hq-ba de komolyan kipróbáltam semmi jelentősége nincs.Hang is jó kép is semmi különös.
  • Tekergo
    Milyen minőségben vetted fel?
  • billbester
    Bocsi hogy ennyiszer írtam de tényleg bocsi valami netes baj.ezer bocs
  • billbester
    Na jól van mostmár 2.évadnál járok és nem a www.the-simpsons.extra.hu hanem valami jobb helyen igaz fizetős de legalább lehet tölteni és gyors eléggé nemrég kezdtem el most meg volt a tv-be a 18.évad 1. része felvettem és így ez nekem jó.
  • billbester
    Na jól van mostmár 2.évadnál járok és nem a www.the-simpsons.extra.hu hanem valami jobb helyen igaz fizetős de legalább lehet tölteni és gyors eléggé nemrég kezdtem el most meg volt a tv-be a 18.évad 1. része felvettem és így ez nekem jó.
  • billbester
  • Tekergo
    Trélerszállitó szállitó :D
  • a töltő
    télleg csak meghívással lehet bejelentkezni a www.the-simpsons.extra.hu-ra
    és ha igen akkor valaki tudna küldeni egy meghívót???????
  • akyyy
    höhö homokba dugta afejét:D:D::D:SAD:SA:DAS:D:
  • Magoo
    Jaja 399 :)
  • akyyy
    és akkor kezdődik a 18. évad :)

a 399. rész lesz a 24-es?
  • heyman8909
    úgy bizony.
  • demon68
    nem billbester, jó nagy hülyeséget írtál, ráadásul kétszer is. egy ideig nézni fogják, hogy mennyire vagy aktív, utána tölthetsz.
  • Tekergo
    Én ugy vettem őket, 22 db DVD
  • billbester
    Igaz az hogy a simpsons.extra.hu-n 100 hozzászólás után lehet tölteni a részeket??????????????????????????????Valaki segítsen létszi.
  • billbester
    Igaz az hogy a simpsons.extra.hu-n 100 hozzászólás után lehet tölteni a részeket??????????????????????????????Valaki segítsen létszi.
  • billbester
    Jó én csak bízom benne mert nekem kellenének a részek 1-17.évadig magyarul ha neked megvan akkor mond meg hol töltötted le és miként létszi.
  • Tekergo
    Figyeld meg hogy az lesz hogy a 18. édavot fogják egymás után leadni 2X. Ugyanezt csinálták a 15. 16. 17. évaddal is. A 19. évadot meg majd csak akkor fogják leadni ha mindegyik rész megvan. Ne álmodozz róla hogy újra elkezdik vetiteni az első évadtól, mert nem fogják ezt lefogadom bármiben!!!
  • korsolyka
    Miért nem enged letölteni a http://www.simpsonforum.extra.hu/forum/? :S:S vki feleljen!! :'(
  • billbester
    Akinek megvan 1-17 évadig magyarul dvd-én a simpson család Nyíregyházán lakik az értesítsen cserélek vele filmet vagy játékot akár mind a 2-őt a listát elkülöm neki csak írjon erre a címre [email protected] ide is jó lesz.Helló.
  • billbester
    Szerinted!!!!!!!! annak sok értelme lenne hogy egymás után leadnák a 18 évadot 18 után a 19 amiben tudjuk eddig 8 rész van aztán megint a 18. évad semmi értelme.
  • Tekergo
    Az ismétlés max csak a 18. évadra vonatkozik, nem hinném hogy nekiállnának az első évadtól újra lenyomni a részeket :S
  • AntiHero
    Olvas vissza:S:S:S:S:S::S:SSSSSSSSSSSSSSSSSSS-.-.-