1292
Minden ami velük kapcsolatos!!
-
#1011 Speciel én már rég bannoltam volna ezt a billbester emberkét...
Az okot lentebb lehet keresni...sok van belőle... -
#1010 Az hogy megsértette a fórum szabályzatot. -
billbester #1009 MI van veled?MI a franc bajod van? -
#1008 Tudtad, hogy ez reklám? Ezért büntipont jár! -
billbester #1007 www.gportal.hu/filmstudio/ aki a 150.regisztrált felhasználó lesz megnyeri a komplett south park 1-5.évadig magyarul a részeket.Normális képpel eredeti angol és magyar hanggal.Részletek az oldal cikk menüjében.Siess sürget az idő kb eddig meglesz a nyertes 2007.július 16.-a. -
billbester #1006 Aki ezen az oldalon: www.gportal.hu/filmstudio/ regisztrált felhasználók közül aki a 150.lesz megkapja a south park komplett 1-5.évadig megkapja lépjetek az oldalra regisztáljatok hátha ti lesztek a győztesek.A felhasználó nevéhez írjátok oda az email címeteket a nyertest email-ben értesítem.MEGÉRI.És ezen az oldalon regisztráció után töölthettek szavazzatok hogy a kedvenc sorozataitok is felkerüljenek erre az oldara. -
#1005 jaja kurvajó rész volt ezis:D
a két zenész volt a vagány:D -
#1004 a cime meg:
The White Stripes - The Hardest Button To Button -
#1003 nah asszem meg is van, ez a legjobb jelenet szvsz:D -
#1002 mikor bart először dobolt, annak a számnak mi a címe?:D -
#1001 bazz pont egy reklám viszi el az ezres téket -
billbester #1000 www.gportal.hu/filmstudio/ Gyertek ide és szavazzatok melyik sorozat legyen letölthető minden nap újjítás, új letöltések letölthetitek:hősöket,szökést,simpsont stb...Gyere nézz körül és hívj mást is . A sorozatok dvd rip-elve vannak fent majd ha letöltöttétek tömörítsétek ki. -
a töltő #999 télleg csak meghívással lehet bejelentkezni a www.the-simpsons.extra.hu-ra
és ha igen akkor valaki tudna küldeni egy meghívót??????? -
#998 Tegnap láttam az új évad első részét. Nagyon korrekt volt. Asszem tetszeni fog ez a szezon. :D -
billbester #997 Én elküldöm valakinek msn-en a legújjabb simpsonos részt magyarul a 18.évad-ból ha cserébe ő is elküldi a 0112-es epizódot és a 0205-öst magyarul.1.évad 12.rész,2.évad 5.részt. -
billbester #996 Az is egy jó megoldás. -
#995 Aha, mondjuk én eleve gépre veszem fel. Igy könyebb dolgozni vele... -
billbester #994 hát 1 dvd-én hq 1óra sp 2óra ep 3 óra lp 4 óra slp 6óra fér rá és én slp-be vettem de nincsen vele semmi baj ugyanolyan mintha sp-be vettem volna vagy hq-ba de komolyan kipróbáltam semmi jelentősége nincs.Hang is jó kép is semmi különös. -
#993 Milyen minőségben vetted fel? -
billbester #992 Bocsi hogy ennyiszer írtam de tényleg bocsi valami netes baj.ezer bocs -
billbester #991 Na jól van mostmár 2.évadnál járok és nem a www.the-simpsons.extra.hu hanem valami jobb helyen igaz fizetős de legalább lehet tölteni és gyors eléggé nemrég kezdtem el most meg volt a tv-be a 18.évad 1. része felvettem és így ez nekem jó. -
billbester #990 Na jól van mostmár 2.évadnál járok és nem a www.the-simpsons.extra.hu hanem valami jobb helyen igaz fizetős de legalább lehet tölteni és gyors eléggé nemrég kezdtem el most meg volt a tv-be a 18.évad 1. része felvettem és így ez nekem jó. -
billbester #989 Na jól van mostmár 2.évadnál járok és nem a www.the-simpsons.extra.hu hanem valami jobb helyen igaz fizetős de legalább lehet tölteni és gyors eléggé nemrég kezdtem el most meg volt a tv-be a 18.évad 1. része felvettem és így ez nekem jó. -
#988 Trélerszállitó szállitó :D -
a töltő #987 télleg csak meghívással lehet bejelentkezni a www.the-simpsons.extra.hu-ra
és ha igen akkor valaki tudna küldeni egy meghívót??????? -
#986 höhö homokba dugta afejét:D:D::D:SAD:SA:DAS:D: -
#985 Jaja 399 :) -
#984 és akkor kezdődik a 18. évad :)
a 399. rész lesz a 24-es? -
heyman8909 #983 úgy bizony. -
demon68 #982 nem billbester, jó nagy hülyeséget írtál, ráadásul kétszer is. egy ideig nézni fogják, hogy mennyire vagy aktív, utána tölthetsz. -
#981 Én ugy vettem őket, 22 db DVD -
billbester #980 Igaz az hogy a simpsons.extra.hu-n 100 hozzászólás után lehet tölteni a részeket??????????????????????????????Valaki segítsen létszi. -
billbester #979 Igaz az hogy a simpsons.extra.hu-n 100 hozzászólás után lehet tölteni a részeket??????????????????????????????Valaki segítsen létszi. -
billbester #978 Jó én csak bízom benne mert nekem kellenének a részek 1-17.évadig magyarul ha neked megvan akkor mond meg hol töltötted le és miként létszi. -
#977 Figyeld meg hogy az lesz hogy a 18. édavot fogják egymás után leadni 2X. Ugyanezt csinálták a 15. 16. 17. évaddal is. A 19. évadot meg majd csak akkor fogják leadni ha mindegyik rész megvan. Ne álmodozz róla hogy újra elkezdik vetiteni az első évadtól, mert nem fogják ezt lefogadom bármiben!!! -
korsolyka #976 Miért nem enged letölteni a http://www.simpsonforum.extra.hu/forum/? :S:S vki feleljen!! :'( -
billbester #975 Akinek megvan 1-17 évadig magyarul dvd-én a simpson család Nyíregyházán lakik az értesítsen cserélek vele filmet vagy játékot akár mind a 2-őt a listát elkülöm neki csak írjon erre a címre [email protected] ide is jó lesz.Helló. -
billbester #974 Szerinted!!!!!!!! annak sok értelme lenne hogy egymás után leadnák a 18 évadot 18 után a 19 amiben tudjuk eddig 8 rész van aztán megint a 18. évad semmi értelme. -
#973 Az ismétlés max csak a 18. évadra vonatkozik, nem hinném hogy nekiállnának az első évadtól újra lenyomni a részeket :S -
#972 Olvas vissza:S:S:S:S:S::S:SSSSSSSSSSSSSSSSSSS-.-.-