1292
Minden ami velük kapcsolatos!!
  • nFeri
    töltsétek, mert a rapid linkek elavulhatnak :(
  • nFeri
    !!! SIMPSON CSALÁD EPIZÓDOK 1-18. ÉVAD !!!!

http://www.taringa.net/posts/tv-peliculas-series/857705/Los-Simpsons-(Temporads-de-la-1---18).html

(angol dvdrip, rapidshare linkek)
  • pepi024
    Valaki tudna küldeni egy meghívot nekem a www.the-simpsons.extra.hu-ra.
    Az e-mail cím [email protected]
  • umario
    köszi lefelé nem néztem :D
  • Krezga
    Pedig ott van az alján:
    Szerveren karbantartás folyik, előfordulhat kimaradás!
  • Magoo
    detto
  • umario
    lehet hogy az én hibám de csak azt látom amit eddig is... balo.:Homer
    Jobb o.: szokásos üdvözlő szöveg és belépés gomb.
    azalatt pedig egy tárhely ajánlat...:(
  • fadi
    Elolvasod a belépő oldalon lévő kiírást, és tádám...
  • umario
    Hali ha van itt valaki aki regisztrálva van a the-simpsons.extra.hu-ra, az dobjon 1 üzit ide vagy emailbe, hogy mi lessz a fórummal, lessz e még vagy megszünik :(. én is tag vagyok. [email protected]
  • billbester
    Hunsub vok nem billbester most szólok én nem vok ide regisztrálva ezért nála vok az ő címével írok (nemnagyon engedte meg)
    Helló mindenkinek helló fadi a haver mondta hogy csináljak feliratot szívesen segítek bárkinek hát eléggé sok próbáld letölteni a magyar részeket
    tvrip.try.hu vagy a www.the-simpsons.extra.hu bár ez az előbbi nem jön be kb 1 évig tartana feliratot nyomni rájuk persze hülyéskedtem mert le lehete tölteni feliratos oldalakon
    de az más mint 15 rész vagy mint 326kb bill jófej az oldalán is megírta most hogy feliratok ingyen de az ő címét adta meg erre küldjetek akinek kell sorozathoz vagy filmhez
    [email protected] csak a sorozat vagy a film címét kérem meg az saját email címedet és kb az időmtől függ kb 3 nap alatt bisztos megkapja ha nem kért olyan sok mindent és ha van
    időm mert azokat még le is kell fordítani de az más ha én találok ahoz feliratot egy oldalon te meg nem találtál akkor egyből elküldöm az oldal nevtét
    bárki írhat helló
    címem:[email protected]
  • fadi
    Tegnap még ott alig volt fent pár résznyi (10-20 körül)
  • akyyy
    feliratok.hu :\
  • fadi
    Egy kicsit azért ciki lenne, ha egy vadidegentől kérnék többszáz feliratot nem? :) Vagy csak sztem gáz?
  • billbester
    Hé fadi ha igazán kell felirat a simpson 17.évadhoz én tudok egy fazont küld el neki mi kell neked és küld el neki az email címedet is hogy tudja majd hova küldeni neked ingyen csinálja ha ráér 2 nap alatt csinálja meg neked esetleg 1 engem már sokszor kihúzott a bajból mikor nem volt egy filmemhez felirat ez a címe [email protected]
  • billbester
    Oké köszi már megijedtem hogy csak nekem nem megy lehet valami technikai probléma adódott.:)De végre tudok tölteni és írtó jó az az oldal
  • Magoo
    Nekem sem megy...
  • billbester
    Csak én vagy más se tud belépni a www.the-simpsons.dobiforum.hu-ra??????????????
  • fadi
    Nincs valakinek felirat mondjuk az első 17 évadhoz?
  • akyyy
    ma mikor a kaszás üldözi :DDlol
  • vixo
    Sztem még nincs 19.évad.
    De az biztos,h lex és ez a lényeg! :)
  • CsepeLee fiú #1031
    Az első új részről szerintem pont lemaradtam. XD Az utána lévő néhányra gondoltam. Nekem nem jöttek be. A mai már jobb volt. :-)
  • fadi
    Vki nemtudja, hogy a RobotoLabs féle relase-t honnan lehetne letölteni? A saját torrentjük nagyon rossz... :(
  • trogerzsiger
    Mármint a 18. évad? az első rész mekkora jó már abból:D főleg a vége:DDD
    tényleg van már 19. évad?
  • CsepeLee fiú #1028
    Az eddigi új részek szerintem nincsenek a toppon. :S
  • mendax
    hali ha valaki tudna akkor küldjön egy meghívót erre az oldalra ha nem nagy kérés csak akkor http://the-simpsons.extra.hu
    köszönöm szépen!
  • mendax
    hali valaki tudna nekem segíteni megvan a simpson összes évada csak a 17. évad kellene szinkronosan tud valaki segíteni
    köszi előre is
  • roli613
    Photo shop? Kössz az ötletet! Amúg a Simpson család új részei minden hétköznap 18:38-kor kezdődik,én minden nap megnézem a viasaton.
  • vixo
    Thx!Nem bonyolult,el lehet vele boldogulni.
  • trogerzsiger
    ez de jóó:DDDDDDDDDDD szép munka! egyébként bonyolult a photoshop?
  • vixo
    Ide is berakom az egyik photo shop munkámat,pont ebbe a témába illik:
  • trogerzsiger
    mennyiért?
  • Tekergo
    Sg-n :D
  • trogerzsiger
    hol vetted meg?
  • Tekergo
    az ugy tudtam hogy cd dvd.k hez jó, winchesterhez nem...
  • billbester
    Egyszerű nekem is volt már ilyen Bad Copy a neve leszed mindent de azért kell idő hozzá
  • aliasdj
    Helo Holo !!
    Sziasztok skacok !
    Köszi a segítséget , őszintén jól esett azóta tönkre ment a Winchesterem 1 vihar jóvoltából és elvesztek az összes adataim! Most megint letöltöttem de az a baj hogy nem tudom megnyitni, mivel nem értek a gépekhez fogalmam sincs hogy másoljham cd-re ha nem tudom megnyitni!
    Kész csődtömeg vagyok aki tud segítsen rajtam !!!!!!! kész kolonc vagyok csak a nyakatokon !! egy agg kivénhedt ex dj ki még a pöttyös labda előtt volt aktív mv. üdv Laci
  • demon68
    így igaz, mindenki tudja h még torrent se kell hozzá, van egy oldal ahonnan, ingyen, regisztráció nélkül és gyorsan le lehet tölteni az összes részt, amit már szinkronizáltak azt angolul és magyarul is, amit még nem azt meg angolul, felirattal. így még fölöslegesebb reklámozni az oldaladat...
  • Krezga
    jaja. ráadásul ez a simpsons topic nem a south park (amit könnyen le is lehet tölteni mind:))

nah, off vége
  • akyyy
    minden második hozzászólás az oldalad linkjével van. szvsz elég egyszer beirni, ha valoban jó, akkor más is be fogja irni, de azért ez dúrván túlzás amit csináltál ide:(
  • billbester
    Jó én tényleg komolyan gondoltam ezt de mostmár kit érdekel ha ennyien ellenem vagytok.