1292
Minden ami velük kapcsolatos!!
-
#450 ja :( -
Augustus Gigo #449 ismétlés megy:( -
Augustus Gigo #448 szinkron hibája -
Augustus Gigo #447 sosem volt a barney fia, a szonkron a viasat hibája, mást nem tok róla -
#446 Azt meg tudja mondani valamelyik Simpson fanatikus, hogy Nelson nem Barney fia volt eddig? Mert a tegnapi részben kiderült, hogy az apja elment a boltba és nem jött vissza Régebbi részekből meg nekem úgy rémlett, hogy Barney volt az apja. A másik meg miért kapott vékonyabb szinkronhangot? Meg miért játszik Barttal meg a lúzer haverjaival újabban? Na ennyi, kicsit sajnálom, hogy elnyálasították ezt a figurát -
#445 rohadt jó rész :) -
Augustus Gigo #444 cartman lefejezve:D -
#443 A Homer meg a kocsi kiegészítők:)))))) -
#442 Duffman a legjobb az egész simpsonban!
-
Augustus Gigo #441 kezdődik -
#440 jaja -
#439 Jah az a faszi aki előmaszott a kocsiból elvitte a maradék kaját és azt hajtogatta drágaszágom...drágaszágom -
#438 Gyűrűk urából is volt
:DDD -
#437 a tegnapi rész sztem az egyik legdurvabb resz volt amit valaha lattam, eleg ismeros volt a helyzet, talan tulzottan is. csak itt pozitiv volt a kicsengese... -
#436 A tegnapi sztem nem volt túl jó :((( (már azért is mert elég "meleg" rész volt) az eggyetlen jó volt
-Lehet hogy a pia tesz tönkre mindent!
-Elég inkább vedd be a gyógyszered!
:D -
Augustus Gigo #435 Megy! -
Augustus Gigo #434 az eléggé -
#433 hat ez kurva nagy volt:D -
Augustus Gigo #432 jaja -
#431 kezdődik -
#430 rohadt jó rész :)))) -
#429 amikor nyagypapi meg a wc
:DDDDDDDD
-
Augustus Gigo #428 MEGY! -
#427 Milhause: Én is szeretnék szabad lenni...MAMA HOL VAN A PINCSIMICIM AHHH PINCSIMICI HOZ RÁM ÉDES ÁLMOKAT
Ez egy rohadt jó rész volt:))) -
#426 remélem hogy lesz!!!! Ha lesz, akkor az lesz a jubileumi 300. epizód, elég jó lesz. -
#425 ma ugye lesz simpson??? csak azért kérdem mert márc 15 van... -
Augustus Gigo #424 jó volt ez a templomos rész -
#423 jó rész volt benne Otto beszolasa: "Huvazze mit szivok? Ja, fuvet" omlas:D -
Augustus Gigo #422 jó volt ez a muszklis marge:D -
Augustus Gigo #421 +t -
Augustus Gigo #420 jaélleg az volt -
#419 tényleg jó rész volt... :DDDDDDDDDDD -
#418 Moe: - Nos izé, hogy mondjam finoman? Marge nincs annyi pia a kricsmiben, amitől jól néznél ki! :DDDDD -
#417 A mai jó lesz, nekem hihetsz :) -
Augustus Gigo #416 nem láttam a te4gnapit, hátha majd ma:D vki mondta, hgoy a mai jó lessz:D -
#415 nekem nagyon be jött!!! :DDD -
#414 nekem nem jött be -
#413 A mai rész nem volt rossz. -
#412 jaja, mostanaban nem annyira jók. Bár ez a mostani tetszett, meg mindenhol vannak jó poénok, de néha már becsusznak szar reszek -
#411 lol Homer énekelt :)