1292
Minden ami velük kapcsolatos!!
-
#490 Neked ilyenek vannak? Érdekelne engem is ... -
#489 DC-n meg van osztva az összes sorozatom amit veszek rendszeresen.
Fölösleges belőle sample jobbat nem találsz a neten csak DVD-rip lehetne jobb. -
#488 fuu, nem tudnal mutatni egy samplet? -
#487 Srácok nekem van sok giga Simpson aviban. Igaz Viasatról vettem, de 640x480 egy rész 175 mega. Folyamatosan veszem felfele majd csak kilesz a sorozat. :) -
#486 Otto:
-hu, ez drogok nélkul is gyonyoru....kár, hogy már bevettem
:DDD -
#485 mék mindig..... -
#484 -
#483 Tud valaki magyar nyelvű feliratot a Simpson részekhez, valahol a neten? -
#482 Ne reménykedjetek! Nem szabad -
Darkboy #481 ez a rész nagyon jó! -
#480 ááááááááá füves Homér. :((((( megint ism.... -
#479 remélem igazad lesz, bár márcsak az nem lehetne "új", amit a régebbi évadokból adnak, 1-6. ig monnyuk. -
#478 mindjárt lesz!!! bizakodok, hogy nem ismétlés lesz.... -
#477 már mindet ismétlik :( -
#476 de láttam :(((( -
#475 én ezt még nem láttam -
#474 ezt is láttam már, fos rész volt... -
#473 kezdődik -
#472 De cseszett csóró ez a Viasat3 megvesz 10 új részt és azt ismételgeti össze vissza elszomorító
Most mért nem kezdi a régebbi részeket leadni azokat (én személyszerint) már elfelejtettük. -
#471 Ja ráadásul egy elég gyenge rész :( -
Augustus Gigo #470 ezt nem láttam:D -
#469 na jóvan!!!! már megint áááááááááááááááááááááááá ism. !!!!! mérges vagyok!!! -
#468 viszont jó rász volt. Amikor a kis sznobok dodzsemeztek, és egyik sem ütközött, erre bart neki ment az egyik lexusnak, és elvitte a dodzsemmentő:) Még légzsák is volt benne:DD
Meg a melák színész, akit asszem az egyik részben Jürgen Wolfcastlenek hívtak, ahogy ment a bazi nagy Hummerral:))) -
#467 ami persze megint ismétlés!!!! ááááááá -
#466 jól kezdődik ez a rész :) -
#465 hát, sejtem hogy méregdrága lehet.
Amúgy a tv3-nak volt meg régen az eljéről sok, mert tudom, hogy ott az elejétől vetítették. -
#464 jah, 15 évad van összesen, abból láttuk a 13-14. évadot teljesen. biztos megvan neki 10-11 környékén is jópár, eddig azokat adhatták, de az elsőt úgy látszik nincs kedvük megvenni.... -
#463 nemtom hány évad van meg nekik, de elkezdhetnek az elso evadtol az elejeig, az kira lenne, tuti bedigiznem -
#462 Gyorsan lenyomtak 2 évadot és most kezdhetik előről, barmok... Adtak volna hetnte csak 1-et, vagy kettőt, akkor kitartott volna az egész még egyszer ennyi ideig... Ugyanígy lesz az Enterprise-zal, abból sztem 2 évadot vettek meg, minden hétköznap 1-et leadnak, akkor 8 hét és kimúlik az egész, majd az is ismételhetik... -
#461 de ez megint ismétlés!!!! ááááááá -
#460 - az imént ittál is
- csak az elmúlt 20 évben...
ez hatalmas :))))))))9 -
#459 ja bár a fószer nem hasonlít Redford-ra :)))) -
#458 Hehe a mai rész móka! A Tisztességtelen ajánlat c. film van benne parodizálva :D -
#457 ezt a részt én még nem láttam -
#456 tegnap megint ism. volt!!! SZEMÉT VIASAT!!! :(( -
Darkboy #455 Simpson 4ever -
#454 már nem emlékszem!!!! :DDD
de tudom, hogy az volt.... -
#453 melyik? -
#452 ism volt megint... :( -
#451 de ebben legalább a régi jó érceshangú Nelson volt:)