Simpson család (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adam5
jaja

Adam II
Jah az a faszi aki elõmaszott a kocsiból elvitte a maradék kaját és azt hajtogatta drágaszágom...drágaszágom

Adam5
Gyûrûk urából is volt
😄DD

magus
a tegnapi rész sztem az egyik legdurvabb resz volt amit valaha lattam, eleg ismeros volt a helyzet, talan tulzottan is. csak itt pozitiv volt a kicsengese...

Adam5
A tegnapi sztem nem volt túl jó 😞(( (már azért is mert elég "meleg" rész volt) az eggyetlen jó volt
-Lehet hogy a pia tesz tönkre mindent!
-Elég inkább vedd be a gyógyszered!
😄

Megy!

az eléggé

magus
hat ez kurva nagy volt😄

jaja

Punker
kezdõdik

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
rohadt jó rész 😊)))

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Adam5
amikor nyagypapi meg a wc
😄DDDDDDD

MEGY!

Adam II
Milhause: Én is szeretnék szabad lenni...MAMA HOL VAN A PINCSIMICIM AHHH PINCSIMICI HOZ RÁM ÉDES ÁLMOKAT

Ez egy rohadt jó rész volt😊))

Davidka
remélem hogy lesz!!!! Ha lesz, akkor az lesz a jubileumi 300. epizód, elég jó lesz.

mukika
ma ugye lesz simpson??? csak azért kérdem mert márc 15 van...

jó volt ez a templomos rész

magus
jó rész volt benne Otto beszolasa: "Huvazze mit szivok? Ja, fuvet" omlas😄

jó volt ez a muszklis marge😄

+t

jaélleg az volt

mukika
tényleg jó rész volt... 😄DDDDDDDDDD

Davidka
Moe: - Nos izé, hogy mondjam finoman? Marge nincs annyi pia a kricsmiben, amitõl jól néznél ki! 😄DDDD

Davidka
A mai jó lesz, nekem hihetsz 😊

nem láttam a te4gnapit, hátha majd ma😄 vki mondta, hgoy a mai jó lessz😄

mukika
nekem nagyon be jött!!! 😄DD

Punker
nekem nem jött be

Bandew
A mai rész nem volt rossz.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

magus
jaja, mostanaban nem annyira jók. Bár ez a mostani tetszett, meg mindenhol vannak jó poénok, de néha már becsusznak szar reszek

Punker
lol Homer énekelt 😊

mukika
jah annyira nem jó részek mennek mostanában. Az utolsó rész ami igazán tetszett, az a füves Homer volt!!! 😄D

Davidka
LOLvége volt 😊 Különben a 14. évadban, ami most megy elég sok részt elszúrtak, bár lehet ha mégeccer megnézném õket 1 év után, akkor tetszene...

mukika
az biztos, hogy meglátom!! 😊)
a mai rész vége jó volt... 😄

Davidka
A címe strong arms of the ma 😊 Majd meglátod 😊 A pénteki is jó lesz (Pray anything)

mukika
mert az mi lesz?

Davidka
Holnapi sem lesz sztem jó, de ha sorban mennek tovább, akkor a csütörtöki feltétlen meg kell nézni, az jó lesz!

Davidka
Ja, nem volt annyira jó...

Punker
ez a rész uncsi

Punker
lol bazzz használt teknõsök.

Punker
már megy

Davidka
Mingyá kezd!

mukika
ja kb 2 hete...

AMúgy régen volt már halloweenes rész😞

Pro 7et leelõztük, ugyanazokat arészeket vette meg mint a viasat 3, csak õk hetente adják a v3 meg naponta😄

I.C.ram
Köcsög Viasat!!

Teljesen eltörölték az ismétléseket, így szinte alig tudok megnézni 2 részt egy héten 😞
Adam II
Azt a részt ami kb 2 napja volt (amelyikben a Homert rocktáborba küldik) ma láttam a Pro7-en.Bár õk tuti ,hogy ismétlik.

Davidka
Mondom hogy ez a 14. évad és amerikában most megy a 15.!!!!!!

Adam II
Ezek egész friss részek ha már a valóságshowkat kritizálják!
Nekünk nem kéne kõvel fejbeverni a TV2 és az RTL Klub stábját?

Bandew
Én meg azon röhögtem szét az agyam, hogy:

-Úgy nézek ki mint Britney Spears! Õõõõõõ.....

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Davidka
Ez nem volt olyan rossz rész 😊 Volt benne pár jó jelenet (pl amikor mondta a homér az ütõ fölszögelése közben, a Bartnak, hogy ez téged sehogy sem bánt, aztán a túloldalon pont jó helyre verte be a szögeket 😊