1292
Minden ami velük kapcsolatos!!
  • apocalypse0
    Nelson "háhá"
  • Serpa
    hogy hívják azt a srácot aki mutat vmire, és kiröhögi?
  • OlsenSAJT
    Nem adták ki.
  • mukika
    trailer :)
  • STREEX
    Erre kiváncsi leszek.
  • Tekergo
    Valaki nemtudja hogy magyarországon kiadták e DVD-n az összes évadot?
  • mukika
    ’érzed a rajzszög ízét?” :DDDDDDDDDDDDDDdddd
  • kutyautca
    azok szinkronosak, én is megvettem őket tehát tudom mit beszélek, csak a vaterán nem írhatja ki hogy tv-rip mert akkor leveszik a terméket
  • mukika
    ja, hogy ez így müködik.
  • magus
    szeretnem a segglyukamat ugyanilyen atmerjunek megtartani, nem rendelek ismeretlentol warezt postan
  • I.C.ram
    Azokra a DVDkre gondolsz? Nekem szinkronosan kellenek, mert a magyar szinkron baromi jó volt, az angol szinkron nem tetszett.
  • mukika
    esetleg egy linket priviben tudnál küldeni?
  • kutyautca
    a vaterán fent van az összes rész, egész baráti áron, én is onnan vettem.akinek nem ér meg annyit az nem igazi rajongó
  • I.C.ram
    Mondjuk nem értem ,hogy, ha a south parknak van saját oldala, aho lfent van az összes rész, akkor a simpsonsnak miértn me csinál valamelyik vállalkozó kedvű magyar?
  • I.C.ram
    Engem is érdekelne, de szerintem esélytelen :(

Nekem jöhet torrent is.
  • Lesli16
    Hello!

Valaki nem tudná megmondani, hogy honnan lehet letölteni az eddigi részeket, magyar szinkronnal, és ha lehetséges igynen és nem torrenttel.
    Előre is köszi.
  • Magoo
    hát ez természetes :) Amúgy ez gyakran megesik ilyen müsorokban.
    Mindegy...a többség úgyis tudja az igazat :D
  • Adam II
    Jah igen ,szép és jó dolog ,hogy vannak híres magyarjaink csak mindig túlzásba visszük az ajnározásukat. A Frei dossziéban volt a Csupo ott tisztára úgy adták elő mintha az egész Simpsont ő találta volna ki és alkotta volna meg persze Matt Greoningről egy szó sem esett:)
  • kutyautca
    Hello. Nekem megvan az összes rész szinkronnal, az 1995-2002 közötti évadokból.
    Érdeklődni: [email protected]
  • Iwant2Belive
    (bocs ez már rég volt téma de most regálnék rá)
    Csupónaka annyi köz van a Simpsonhoz hogy az ő házi animátorstúdiójában rajzolták a sorozatot az eslö 3 évben utána összeveszett a producerekkel és azóta mások végzik a munkát. Gondolom ők csak a rajzokkal foglalkoztak a történetet, poénokat pedig humoristák irták.
  • Magoo
    a teljesen új részek asszem január valahánytól lesznek hétköznaponként
  • Serpa
    ja.

ráadásul ezeket a részeket már láttam, pedig az mondták teljesen új részek lesznek.
  • N3rg4l
    bakker a mai részeknél az 1 rész ismétlés volt.az egyhéttel ezelotti részben volt benne
  • mukika
    hm.

Megnéztem a Viasatos részeket... valahogy ezek az újjak nem jöttek most be. :CCcc

Régi részeket (amiket felvettem videóra) még ma is simán megnézem.

A mai 2 rész nem a legjobb volt. Jó voltak benne poénok amin röhögtem, de valahogy nem éreztem azt a fílinget. :O
  • N3rg4l
    buék
  • Magoo
    nabakker.... francba
    amúgy BUÉK mindenkinek :D
  • N3rg4l
    hid el itt mindenki orulne ha találna ilyet.én ismertem egy letoltost de annak már vége:'( bakker és ahol a lost volt az is meghalt:'(
  • Magoo
    ja és nem dc vagy torrentre gondoltam :)
  • Magoo
    nincs valami központi hely ahonnan az összes eddigi rész lezúzható szinkronnal? Isteni lenne :D nem lenne gond az se ha perkálós lenne :)
  • apocalypse0
    de nem lehet regelni!
  • Adam II
    Jó hír kedves rajongók!
    A Simpson család 6-tól 12 évadig hiánytalanul és szinkronosoan TV rip formában letölthető a Majomparádé torrent oldalról. 8,6 GB még nem jött le remélem nem kamu.
  • Serpa
    van ...
  • majorosg
    Szinkron: nekem Moe TV3-as magyarhangja tetszett nagyon. Jobb volt, mint az eredeti. Asszem ő miatta kattantam rá a sorozatra annak idején, amikor az egyik részben szólt valami intelligenset.
    Milhouse hangja változott gyakran, néha valami mutáló színészpalánta szinkronizálta, az szörnyű volt.
  • Waterhorse
    Jasper ez alapján. Vezetéknevet nem találtam.
  • magus
    egy oldalon nem lattam meg ennek az embernek a nevet, valamikor a korai reszek kozott volt egy, mikor a nagypapa 2.vh-s emlekei kerultek elo, egy hires festmenyt rejtettek el vagy kerestek meg, nem emlekszem pontosan, de ha jol emlekszem o szerepelt benne, de ha nem, akkor tenyleg nem...
  • apocalypse0
    fontos lenne!
  • apocalypse0
    Ennek nem tudjátok a nevét?

rohadt nagy figura
  • magus
    regi szinkron mint olyan ketlem h meglenne meg, tv3 osszevissza csinalta, a foszereplokon kivul mindig csereltek mindenkinek a hangjat, azt nem lehet kiadni hivatalosan. ujraszinkronizalni nem lehet 6 ev tavlatabol... sokmindenki megoregedet azota. ha egy tetves rohadt magyar feliratot kepesek lennenek osszevakarni az angol szinkronhoz neznem ugyis, de neem, megveszik a verszegeny uj reszeket es gondolom mas szinkronnal leforditjak, grat...

Tracy Ullman showban allitolag azert olyanok a figurak, mert mikor MAtt Groening atadta a rajzokat, azt hitte hogy a show keszitoi atrajzoljak majd az o vazlatait, de nem tettek... annak nem is az volt a celja, azok egy egy problemat, pszichologiai esetet dolgoztak fel, meg a sorozatban is csak par evad mulva mentek ra a poenokra, ma mar szinte csak abbol all.
  • apocalypse0
    ők ugyanazok
    én a mellékszereplőkre gondoltam.
  • Prof William
    Nekem úgy tűnt a leadott évadokban a fő színészek Homer (a csúcs) Marge Bart uyganazok. Vagy 1 évad eleréig Lisa más volt, arra emlékszem de aztán visszatért a régi szinész. Amúgy a szinkron nagyon el volt találva! Az eggyik legjobb szinkron volt!