1292
Minden ami velük kapcsolatos!!
-
Pretorianus #651 [email protected] -
#650 Tehát ezzel azt akarod mondani hogy ennél csak rosszabb lesz? Az szerintem viszont már túlzás hogy 20! perces reklámblokkot raktak be a hajnali Simpsonba! -
#649 Akkor áll az alku! :) -
Pretorianus #648 Folyamatosan írva 17 DVD-re ráfér a 16 évad. Ha pesti vagy könnyen megoldható . -
#647 Ezt mondom én is. Konkrétan a simpsonnál halottam.
Szerintrem nálunk még marha jó a helyzet és össze tehetjük a kezünket. -
#646 amerikában asszem 3-4x is megszakítják a "félórás" műsorokat
(a félórás azért van idézőjelben, mert csak a reklámok miatt annyi. valójában kb 21 percesek) -
#645 Mellesleg v-hol hallottam hogy amerikába is megszakítják kétszer háromszor a simpsont- -
#644 Ezek a kissebb TV-k kevesebb pénz kapnak egy reklámért így kénytelenek többet leadni, ha nem lenne ennyi reklám nem lenne Simspson meg hasonló jó sorozatok. -
#643 Kerekedelmi televizió...............
Mellesleg az rtl nem ad az első 10 percbe reklámot a viasat igen......... az rtl képes reklám nélkül leadni a 25 perces sorozatokat. A via nem.... Az rtl aránylag rendezetten végig ad egy sorozatot. A via nem.... stb stb... -
#642 francba, teljesen elfelejtettem ...
:( -
#641 Imádom azt is mikor a CoolTVn hajnali 3 körül képesek berakni egy film közé 4 reklámblokkot -
#640 Sajnálattal látom hogy a Viasat is egyre jobban kezd RTL-esedni. A reklámok egyre hosszabbak, már csak az idióta "show"-k hiányoznak a felhozatalból! Gratulálok nekik, ezt jól megcsinálták. Éljen a modern televiziózás! -
#639 Ha egy honapig folyamatosan lesz az mar jo! -
#638 Nah ma már minden napos lesz. (a viastot ismerve nem túl sokáig...) A 300 valahányadik résztől kezdik nem tom mért nem lehetett legelejéről és akkor egy csomó ideig lehetne adni. -
#637 Összesen mennyit foglal az egész? Valahogy megoldható lenne hogy valahogy megkapjam tőled, akár még fizetnék is. -
Pretorianus #636 van amit vhs-ről digiztem van amit már eleve tv-tunerrel vettem fel, jó minőségűek -
#635 -
#634 Jovo hettol minden hetkoznap 18:30-tol lesz Simpson csalad a Viasaton! -
#633 Milyen minosegben vannak meg azok a digitalizalt reszek? Nekem van 5 videokazim, hatha azon rajta van valamelyik amelyik kell. -
Prof William #632 anno még megnéztem ezt régebben. elé rossz minőségű az egész.... -
wiggum #631 revoltsorozat.atw.hu
Itt fenn van egy egy pár évad. 160+áfa/1nap -
Pretorianus #630 Nekem megvan szinkronnal az első 16 évad, digitalizálva. Kivéve ezt a 7 részt: 613, 702, 715, 808, 1310, 1405, 1406. Ha valakinek ezek a részek megvannak (szinkronnal) avval szívesen cserélek, vagy akár fizetek is a hiányzó részekért. -
lacibácsi2 #629 Igen.
Előszőr vegyük fel a kapcsolatot interneten keresztül. Először csak 1 kazettát küldj el és csinálok egy próbafelévételt...
E-mail:[email protected]
-
#628 Nekem kb 5db videokazim van, azt áttudnád venni? -
lacibácsi2 #627 Mukikának lenne egy ajánlatom:
Ha kölcsön adnád a korábbi részek videókazettáit, akkor neked is átvenném DVD-re.
Lg-7500-as asztali HDD-s íróval részenként és természetesen szivességből...
E-mail : [email protected]
-
#626 Én meg felakartam venni tv tunerrel csak az a ki...ott szél elcseszte az égészet és nemlett a felvételből semmi! Majdnem idegrohamot kaptam! -
#625 Ja,ja... Szombatonként ritkán vagyok itthon, de ma pont láttam délben. A treehouse of horror nem tudom hanyadik része volt, nem láttam még. Ez az amiben Homer leüti a halált, és utána ő lesz a kaszás helyette :D:D:D. A földön fetrengtem úgy röhögtem=DDDDD. -
#624 Ez az első 7 évad magyarszinkronos? -
#623 ehh lehet nem ártott volna előbb visszaolvasnom a topikban.. előző hsz-t tekintsétek nem megtörténtnek. -
#622 Sziasztok!
Tudtok nekem segíteni?
A sorozatból megvan a 8.évadig, és most járok a hetedik felénél. Az a baj, hogy lassan elérek majd a 8.végére, és kellenének a további évadok. Viszont semmilyen ftp-n és dc-n sem találom, torrentől pedig csak gyökketővel jön:S. Esetleg valaki nem tudná megosztani velem, vagy adni egy olyan torrentet, amit sokan seedelnek?
A filmig már csak 1 év van, és még meg kell néznem a maradék évadokat:). Előre is köszi mindenkinek! -
#621 Én azon a részen szakadtam amikor Homer és Flanders leesik egy szakadékba és Marge kiakarja húzni őket egy kocsira akasztott vontatókötéllel ám kibicsaklik a lába. Mondja Bartnak hogy ő csinálja meg és adja a kulcsot a kocsihoz mire Bart "Haggyad van nekem is!". Mondjuk vanbenne valami hogy a régi részek jobbak.
Az uccsó két rész felvettem TV tunerrel, mostmár DVD-n szándékozom őket nézni. Esetleg nemakarjám magyar szinkronnal kiadni az összes részt, én tutira megvenném. -
#620 igen. ezek az újak nekem sem jönnek be annyira. pedig van 8-9 videokazettám, amire a régi részeket felvettem, ezek elé a mai napig szívesen leülök és megnézek egyhuzamban egy csomó részt. de ezen a mai 2 részen pl aludtam... főleg a 2. részen. jó volt benne 1-2 oltári nagy poén, de már nem jön be annyira. :( -
#619 nem tudom...
szerintem ezek az utóbbi részek, már eléggé szarak. Úgy a 14. évadig csináltak igazán jó részeket -
#618 Szerintem egytől-egyig mindegyik rész nagyon jó, én mindegyiket más miatt szeretem. Kéne valami "petíciót" indítani hogy naponta legyen Simpson család a viasaton! Képtelen vagyok egy hetet várni rá! -
Homeer #617 Amúgy nektek melyik a kedvenc epizódotok és melyik részben van a kedvenc intrótok? (kanapéra üléses...) Nekem a kedvenc intróm abban a részben van amikor a suliban a gyerekeknek muszály elfelejteniük az Evolúciót és az Isten teremtésben hinniük, aminek ugye Liza nem örül...Abban van az hogy megmutatja a Simpson családi képeket 2006-2012-ig :D :D :D nézzétek meg. az kész!! -
Homeer #616 Csá, nekem kellenénel a magyar szinkronos (lehetőség szerint torrent, vagy sem) Simpsnon család epizódok...linket plz!! :D -
#615 Nekem megvan az előző szombati 2 rész, valahova feltudnám rakni. -
#614 Szerintem csak torrentről. -
#613 ja visszaolvastam és tisem nan tuggátok a szinkronos nemtorrent cuccok lelőhejlyét:D bocs hogy hülyeséget kérdzeztem -
#612 csákány nemtudja vki honnan lehet leszedni epizodokat?