Simpson család (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr Manson
Neked ilyenek vannak? Érdekelne engem is ...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Random_
DC-n meg van osztva az összes sorozatom amit veszek rendszeresen.
Fölösleges belõle sample jobbat nem találsz a neten csak DVD-rip lehetne jobb.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

magus
fuu, nem tudnal mutatni egy samplet?

Random_
Srácok nekem van sok giga Simpson aviban. Igaz Viasatról vettem, de 640x480 egy rész 175 mega. Folyamatosan veszem felfele majd csak kilesz a sorozat. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Tikal
Otto:

-hu, ez drogok nélkul is gyonyoru....kár, hogy már bevettem

😄DD

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

mukika
mék mindig.....

mukika

Waterhorse
Tud valaki magyar nyelvû feliratot a Simpson részekhez, valahol a neten?

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Adam II
Ne reménykedjetek! Nem szabad

ez a rész nagyon jó!

mukika
ááááááááá füves Homér. 😞(((( megint ism....

Davidka
remélem igazad lesz, bár márcsak az nem lehetne "új", amit a régebbi évadokból adnak, 1-6. ig monnyuk.

mukika
mindjárt lesz!!! bizakodok, hogy nem ismétlés lesz....

Davidka
már mindet ismétlik 😞

Punker
de láttam 😞(((

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
én ezt még nem láttam

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

KG21
ezt is láttam már, fos rész volt...

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Punker
kezdõdik

Adam II
De cseszett csóró ez a Viasat3 megvesz 10 új részt és azt ismételgeti össze vissza elszomorító
Most mért nem kezdi a régebbi részeket leadni azokat (én személyszerint) már elfelejtettük.

I.C.ram
Ja ráadásul egy elég gyenge rész 😞
ezt nem láttam😄

mukika
na jóvan!!!! már megint áááááááááááááááááááááááá ism. !!!!! mérges vagyok!!!

KG21
viszont jó rász volt. Amikor a kis sznobok dodzsemeztek, és egyik sem ütközött, erre bart neki ment az egyik lexusnak, és elvitte a dodzsemmentõ😊 Még légzsák is volt benne😄D
Meg a melák színész, akit asszem az egyik részben Jürgen Wolfcastlenek hívtak, ahogy ment a bazi nagy Hummerral😊))

mukika
ami persze megint ismétlés!!!! ááááááá

Punker
jól kezdõdik ez a rész 😊

magus
hát, sejtem hogy méregdrága lehet.

Amúgy a tv3-nak volt meg régen az eljérõl sok, mert tudom, hogy ott az elejétõl vetítették.

Davidka
jah, 15 évad van összesen, abból láttuk a 13-14. évadot teljesen. biztos megvan neki 10-11 környékén is jópár, eddig azokat adhatták, de az elsõt úgy látszik nincs kedvük megvenni....

magus
nemtom hány évad van meg nekik, de elkezdhetnek az elso evadtol az elejeig, az kira lenne, tuti bedigiznem

Davidka
Gyorsan lenyomtak 2 évadot és most kezdhetik elõrõl, barmok... Adtak volna hetnte csak 1-et, vagy kettõt, akkor kitartott volna az egész még egyszer ennyi ideig... Ugyanígy lesz az Enterprise-zal, abból sztem 2 évadot vettek meg, minden hétköznap 1-et leadnak, akkor 8 hét és kimúlik az egész, majd az is ismételhetik...

mukika
de ez megint ismétlés!!!! ááááááá

Punker
- az imént ittál is
- csak az elmúlt 20 évben...

ez hatalmas 😊)))))))9

Punker
ja bár a fószer nem hasonlít Redford-ra 😊)))

I.C.ram
Hehe a mai rész móka! A Tisztességtelen ajánlat c. film van benne parodizálva 😄
Punker
ezt a részt én még nem láttam

mukika
tegnap megint ism. volt!!! SZEMÉT VIASAT!!! 😞(

Simpson 4ever

mukika
már nem emlékszem!!!! 😄DD
de tudom, hogy az volt....

Punker
melyik?

mukika
ism volt megint... 😞

KG21
de ebben legalább a régi jó érceshangú Nelson volt😊

Punker
ja 😞

ismétlés megy😞

szinkron hibája

sosem volt a barney fia, a szonkron a viasat hibája, mást nem tok róla

KG21
Azt meg tudja mondani valamelyik Simpson fanatikus, hogy Nelson nem Barney fia volt eddig? Mert a tegnapi részben kiderült, hogy az apja elment a boltba és nem jött vissza Régebbi részekbõl meg nekem úgy rémlett, hogy Barney volt az apja. A másik meg miért kapott vékonyabb szinkronhangot? Meg miért játszik Barttal meg a lúzer haverjaival újabban? Na ennyi, kicsit sajnálom, hogy elnyálasították ezt a figurát

Punker
rohadt jó rész 😊

cartman lefejezve😄

Adam II
A Homer meg a kocsi kiegészítõk😊)))))

Adam5
Duffman a legjobb az egész simpsonban!

kezdõdik