1292
Minden ami velük kapcsolatos!!
  • apocalypse0
    hát, kétlem
    Eddig szinte minden évadban mások vannak
  • Prof William
    Reméllem a összeszedik a régi szinkronszinészeket hozzá, mint ahogy a Cool csinálta South Parkal....
  • apocalypse0
    A sorozatot a viasaton idén decembertől kezdik újra sugározni.
    Először leadják a 14. évadot, és utána pedig zsír új (magyarországon szinkronosan még nem látott) részeket adnak!
  • Waux Trident
    Oh, egyébként látta valaki az Ullmann-shows kisfilmeket? Én az első ötöt láttam és csak visszafogottan viccesek voltak. A rajzok nagyon furák (mármint röhögnivalóan furák).
  • Waux Trident
    A SpongyaBob nagyfilm telibek*rtan jó volt. Bár sztem nagyon sokat hozzátett a baromi jó magyarszöveg (Speier Dávid munkája).
    Szerintem nem lesz tele erőltetett poénokkal a nagyfilm, szerintem végre egy szórakoztató, szókimondó, felnőtteknek (is) való nagy rajzmozifilm izé készül. Szerintem nagyon remélem, hogy igazam lesz...
  • magus
    nagyfilm - nagyon gaz lesz sztem:/ eroltettt poenok lesznek, mostanaban mar a sorozatban is azok vannak nemhogy egy masfeloras filmben.

amugy Matt Groening talalta ki egy kepregenyrajzolo volt, ot kertek fel, hogy rajzolja meg a Tracy Ulmann showba a figurakat, aztan mivel nagy siker volt sorozatot inditottak belole. Gondolom itt kapcsolodik be Csupo. Enyhen at lettek rajzolva ahhoz kepest...
  • N3rg4l
    ja ez már 2003 ota igy van:):):):):):):):):):)
  • STREEX
    A Simpson család
    Ismét a VIASAT3 képernyőjén a világ legnépszerűbb "rajzszappanopera-családja", a Simpson család. Január 12-től minden hétköznap este 18 óra 5 perckor jön Bart Simpson, Homer, Marge, Lisa, Maggie és Springfield többi lakója, hogy kevéssé úri humorukkal szórakoztassák a nézőket.
  • I.C.ram
    Dede fogják adni, csak még nem tudni, hogy mikor. Múltkor reklámozták is a tvben.
  • I.C.ram
    Ha olyan jó lesz mitn a Spongyabob, akkor imádni fogom :D
  • N3rg4l
    simpson nagyfilm....tényleg???
  • Waux Trident
    Gondolom, az itt mindenkinek evidencia (biztos szóba is került már, de tudjátok, elég hosszú a topic nem volt időm átolvasni az egészet), hogy készül a Simpsons nagyfilm. Ki mit vár e - remélhetőleg - műremektől?
  • Waux Trident
    Nebasz! Ez jó hír, már nagyon hiányoznak.
  • I.C.ram
    Nem tudom ,hogy tudjátok-e, de nemsokára újra elkezdi a Viasat3 adni a Simpsons részeket!
  • I.C.ram
    lol most látom, hogy a Scooby-Dooban is dolgozott mint animátor :D
  • I.C.ram
    Egyébként itt megelhet nézni, hogy miket csinált

Csupó Gábor
  • I.C.ram
    Ja meg pár részben ő is részt vett, mint animátor. Az első szériában ő volt a főanimátor, ezt el is felejtettem. Tehát a sorozat beindításában kulcsszerepe volt, mert ő volt a főanimátor és a producer is.
  • I.C.ram
    Magyarul a producere volt. Nem tudom, hogy még mindig az, de az biztos, hogy ő volt a producere az első részeknek.
  • I.C.ram
    Csuponak annyi köze van az egészhez, hogy az első Simpsons-okat ő pénzelte. így neki köszönhetjük, hogy egyáltalán létrejöttek, de a munkába gyakorlatilag semmit nem szólt bele.
  • Adam II
    Ebben az esetben miért van a Simpson rajzok alá is Matt Groening írva?
  • Random work
    Szerintem a Simpson családban nem a saját elképzelésüket valósították meg csak a munka konkrét részét végezték el a rajzolást. A fecsegő tipegőkben meg szerintem az ötlet is Csupo forgatókönyv stb...
  • Adam II
    Tudja valaki ,hogy most akkor tulajdonképpen ki is csinálja a Simpson családot. Mert ugye ott van az a Csupo gyerek aki csinálta de akkor mért van az ,hogy a sorozat elején és végén sehol sincs ott a neve hanem Matt Groeningé van mindenütt. Ráadásul a Csupo rajzfilmek mind rajzban és humorban is eltérnek a Simpsontól mert gyerekeknek készülnek (Fecsegő tipegők ,Thornberry család) és azok végén oda is biggyeszti nevét. De akkor ,hogy kerül a képbe Matt Groening?
  • N3rg4l
    vlaki tud olyan torrent fájlt ahol a simpson magyarul van
  • Kouta
    Tud valaki DC-n simpson részeket mert én nem találtam!!?? PLEASE HELP ME!
    Nagyon kellenének mert nagyon szeretem és végignézném az egészet megint!!
  • N3rg4l
    mikor lesz simpson a viasaton???bakker nekem nagyon kellene...gondolom nektek is.de ha valaki tud linket akkor az is jo csak ne olyat amin 1-2 rész van mert én legalább 2-3 évadot szeretnék letölteni
  • apocalypse0
    angolon lehet, magyarról nem tudok
  • quack
    megy ez még valami magyar vagy angol csatornán?
  • apocalypse0
    én e-mailen érdeklődtem
  • majorosg
    Ez az info vajon mennyire friss a Viasat honlapján?

http://www.viasat3.hu/index.phtml?page_type=document&document=38675
  • apocalypse0
    és utána ÚJ RÉSZEK!!!!
  • apocalypse0
    Az imént értesültem, hogy a Viasat 3-on ismét elkezdik sugározni a Simpson Családot!!!

A 14-es évad ismétlésével kezdik!

(petició lefújva )
  • magus
    koszi, de igazabol magyarul az osszes kene dvd-sen extragigamegagyujtovaltozatban:)
  • apocalypse0
    Hozzuk vissza a simpson családot!
    Írjátok alá ezt a peticiót:
  • majorosg
    Sziasztok!

Amikor még ment a Viasaton, felvettem mindegyiket DVD-re - asztali DVD felvevővel -, és amiken garantáltan a legtöbbet röhögtem azokat meg is hagytam. Így maradt összesen 2x7 rész. A 2 db DVD menüjéről tudok képet küldeni, ha adtok egy email címet.
    Amennyiben érdekel valakit a 2 lemez, eltudom küldeni neked 2000,- Ft-ért postai utánvéttel (ebbe már a postaköltséget is kalkuláltam).

Szólj, ha érdekel az ajánlatom!

Üdv: Majoros Gábor ([email protected])
  • winnie
    tele van a net velük. akárcsak a tavalyi 16.-hoz, a legújabb 17. évadhoz magyar feliratok is készülnek folyamatosan.
  • Adam II
    Én is szeretném tudni.
  • haromx18
    hali . nem tudja valaki hogy honnan lehet Simpson családot letölteni??????
  • Adam II
    Nekem van egy régi felhúzhatós gördeszkás Bart ha hátrahúzod és elengeded akkor előre gurul ,asszem 8 éves lehettem amikor vettem valami játékboltban azóta sem láttam hasonlót.
  • hnoemi
    Ja igen: és nem tudja vki, hol lehet M.országon Simpsonos ketyeréket venni? Plüss, műanyag, stb. Én még nem találtam. Éljen Magyarország, ahol semmit nem lehet beszerezni.
  • hnoemi
    Hi all! Van egypár magyar rész a simpsons.sms.atw.hu - n. A minőség nem a legjobb (Viasatos asszem), de legalább van. De ha vki tud címet, ahol tuti minőségben vannak meg a részek, írjon.