1292
Minden ami velük kapcsolatos!!
-
#570 hát, kétlem
Eddig szinte minden évadban mások vannak -
Prof William #569 Reméllem a összeszedik a régi szinkronszinészeket hozzá, mint ahogy a Cool csinálta South Parkal.... -
#568 A sorozatot a viasaton idén decembertől kezdik újra sugározni.
Először leadják a 14. évadot, és utána pedig zsír új (magyarországon szinkronosan még nem látott) részeket adnak! -
Waux Trident #567 Oh, egyébként látta valaki az Ullmann-shows kisfilmeket? Én az első ötöt láttam és csak visszafogottan viccesek voltak. A rajzok nagyon furák (mármint röhögnivalóan furák). -
Waux Trident #566 A SpongyaBob nagyfilm telibek*rtan jó volt. Bár sztem nagyon sokat hozzátett a baromi jó magyarszöveg (Speier Dávid munkája).
Szerintem nem lesz tele erőltetett poénokkal a nagyfilm, szerintem végre egy szórakoztató, szókimondó, felnőtteknek (is) való nagy rajzmozifilm izé készül. Szerintem nagyon remélem, hogy igazam lesz... -
#565 nagyfilm - nagyon gaz lesz sztem:/ eroltettt poenok lesznek, mostanaban mar a sorozatban is azok vannak nemhogy egy masfeloras filmben.
amugy Matt Groening talalta ki egy kepregenyrajzolo volt, ot kertek fel, hogy rajzolja meg a Tracy Ulmann showba a figurakat, aztan mivel nagy siker volt sorozatot inditottak belole. Gondolom itt kapcsolodik be Csupo. Enyhen at lettek rajzolva ahhoz kepest... -
N3rg4l #564 ja ez már 2003 ota igy van:):):):):):):):):):) -
#563 A Simpson család
Ismét a VIASAT3 képernyőjén a világ legnépszerűbb "rajzszappanopera-családja", a Simpson család. Január 12-től minden hétköznap este 18 óra 5 perckor jön Bart Simpson, Homer, Marge, Lisa, Maggie és Springfield többi lakója, hogy kevéssé úri humorukkal szórakoztassák a nézőket. -
#562 Dede fogják adni, csak még nem tudni, hogy mikor. Múltkor reklámozták is a tvben. -
#561 Ha olyan jó lesz mitn a Spongyabob, akkor imádni fogom :D -
N3rg4l #560 simpson nagyfilm....tényleg??? -
Waux Trident #559 Gondolom, az itt mindenkinek evidencia (biztos szóba is került már, de tudjátok, elég hosszú a topic nem volt időm átolvasni az egészet), hogy készül a Simpsons nagyfilm. Ki mit vár e - remélhetőleg - műremektől? -
Waux Trident #558 Nebasz! Ez jó hír, már nagyon hiányoznak. -
#557 Nem tudom ,hogy tudjátok-e, de nemsokára újra elkezdi a Viasat3 adni a Simpsons részeket! -
#556 lol most látom, hogy a Scooby-Dooban is dolgozott mint animátor :D -
#555 Egyébként itt megelhet nézni, hogy miket csinált
Csupó Gábor -
#554 Ja meg pár részben ő is részt vett, mint animátor. Az első szériában ő volt a főanimátor, ezt el is felejtettem. Tehát a sorozat beindításában kulcsszerepe volt, mert ő volt a főanimátor és a producer is. -
#553 Magyarul a producere volt. Nem tudom, hogy még mindig az, de az biztos, hogy ő volt a producere az első részeknek. -
#552 Csuponak annyi köze van az egészhez, hogy az első Simpsons-okat ő pénzelte. így neki köszönhetjük, hogy egyáltalán létrejöttek, de a munkába gyakorlatilag semmit nem szólt bele. -
#551 Ebben az esetben miért van a Simpson rajzok alá is Matt Groening írva?
-
#550 Szerintem a Simpson családban nem a saját elképzelésüket valósították meg csak a munka konkrét részét végezték el a rajzolást. A fecsegő tipegőkben meg szerintem az ötlet is Csupo forgatókönyv stb... -
#549 Tudja valaki ,hogy most akkor tulajdonképpen ki is csinálja a Simpson családot. Mert ugye ott van az a Csupo gyerek aki csinálta de akkor mért van az ,hogy a sorozat elején és végén sehol sincs ott a neve hanem Matt Groeningé van mindenütt. Ráadásul a Csupo rajzfilmek mind rajzban és humorban is eltérnek a Simpsontól mert gyerekeknek készülnek (Fecsegő tipegők ,Thornberry család) és azok végén oda is biggyeszti nevét. De akkor ,hogy kerül a képbe Matt Groening? -
N3rg4l #548 vlaki tud olyan torrent fájlt ahol a simpson magyarul van -
Kouta #547 Tud valaki DC-n simpson részeket mert én nem találtam!!?? PLEASE HELP ME!
Nagyon kellenének mert nagyon szeretem és végignézném az egészet megint!! -
N3rg4l #546 mikor lesz simpson a viasaton???bakker nekem nagyon kellene...gondolom nektek is.de ha valaki tud linket akkor az is jo csak ne olyat amin 1-2 rész van mert én legalább 2-3 évadot szeretnék letölteni -
#545 angolon lehet, magyarról nem tudok -
#544 megy ez még valami magyar vagy angol csatornán? -
#543 én e-mailen érdeklődtem -
majorosg #542 Ez az info vajon mennyire friss a Viasat honlapján?
http://www.viasat3.hu/index.phtml?page_type=document&document=38675 -
#541 és utána ÚJ RÉSZEK!!!! -
#540 Az imént értesültem, hogy a Viasat 3-on ismét elkezdik sugározni a Simpson Családot!!!
A 14-es évad ismétlésével kezdik!
(petició lefújva ) -
#539 koszi, de igazabol magyarul az osszes kene dvd-sen extragigamegagyujtovaltozatban:) -
#538 Hozzuk vissza a simpson családot!
Írjátok alá ezt a peticiót:
-
majorosg #537 Sziasztok!
Amikor még ment a Viasaton, felvettem mindegyiket DVD-re - asztali DVD felvevővel -, és amiken garantáltan a legtöbbet röhögtem azokat meg is hagytam. Így maradt összesen 2x7 rész. A 2 db DVD menüjéről tudok képet küldeni, ha adtok egy email címet.
Amennyiben érdekel valakit a 2 lemez, eltudom küldeni neked 2000,- Ft-ért postai utánvéttel (ebbe már a postaköltséget is kalkuláltam).
Szólj, ha érdekel az ajánlatom!
Üdv: Majoros Gábor ([email protected])
-
winnie #536 tele van a net velük. akárcsak a tavalyi 16.-hoz, a legújabb 17. évadhoz magyar feliratok is készülnek folyamatosan. -
#535 Én is szeretném tudni. -
haromx18 #534 hali . nem tudja valaki hogy honnan lehet Simpson családot letölteni?????? -
#533 Nekem van egy régi felhúzhatós gördeszkás Bart ha hátrahúzod és elengeded akkor előre gurul ,asszem 8 éves lehettem amikor vettem valami játékboltban azóta sem láttam hasonlót. -
#532 Ja igen: és nem tudja vki, hol lehet M.országon Simpsonos ketyeréket venni? Plüss, műanyag, stb. Én még nem találtam. Éljen Magyarország, ahol semmit nem lehet beszerezni. -
#531 Hi all! Van egypár magyar rész a simpsons.sms.atw.hu - n. A minőség nem a legjobb (Viasatos asszem), de legalább van. De ha vki tud címet, ahol tuti minőségben vannak meg a részek, írjon.