Simpson család (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narancs
Sztem zora volt, fõleg a vége volt zsír!

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

nekem teccett nagyon, jó volt a valóságsóó kritika bene😄

Punker
a hoki meccs jó volt utánna már nem figyeltem annyira

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

mukika
láttam. annyira nem tetszett...

Punker
nézitek? eddig jó rész

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

magus
nincs ismétlés. Lady Chatterley van😞 én se láttam most😞

Punker
nem leszek itthon....

mukika
este van ismétlés!!!!

Punker
nem láttam kutyátsétáltattam 😞

mukika
ez a mai rész nagyon vad volt!! halálra röhögtem magam!

Homer próbál magyarázkodni erre benyögi:

"Házasság olyan mint a koporsó, a gyerekek pedig a szegek" - vagy valami ilyesmi, de nagyon jó volt!

Bart Homernak: "apuka" 😄

Davidka
Mert már a 14. évadból volt!

Punker
ezt a részt nem ismerem

Punker
lol kifosztják az egész várost 😊)

Davidka
Jaja 😊 Többször meg kell nézni, az a megoldás, ha nem érted. Én képes voltam 6odszori megnézésre is röhögni egy részen, mert felfedeztem vmi újat 😊

magus
aha, mert az elsõ 3-hoz van angol feliratom, mondjuk a 2. meg is van eredetiben, csak néhány rejtett humort így elsõre nem értek meg sajna, annyira nem jó még az angolom, hogy szóból megértsek mindent😞 Feliratozva tök jól értem ha a tv-n nézem. Amúgy iszonyat fasza, egyben megnezni az osszes Treehouse of horrort😄

Davidka
Nincs, mindet angolul nézem, ezért vágom viszonylag jól a nyelvet... Kb. 2-3 éve nézem õket minden nap.

magus
hu, mar megvan a season 7-10, nincs feliratod davidka?

este akkor megnézem az ismétlést😄

Aramir
Ja, a Hulkos rész az nagyon jó volt

mukika
ok

mukika
hát ez a rész király volt! 😊

Aramir
Te? Semmit.

egyik kedvencem mikor Wigum aki épp Hájas Toni után nyomoz egy sajtótájékoztatón azt mondja:
-Hájas Toni ennek a városnak a rákfenéje, õ a rák én pedig a ... mivel is gyógyítják a rákot?
😄DDDDDDDD

mukika
és? ezekkel most mit csináljunk?

Kori

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

mukika
sajnos nem...

nem tudod bedigizni?

mukika
én veszem! 7 kazetta tele van! 😊 nem eladó!

I.C.ram
VALAKI VESZI FEL A RÉSZEKET RENDSZERESEN? Fizetni is hajlandó vagyok az összes részért.
Lehet, de az eleje nagyon jó volt😄

Bandew
Na ha jól látom ez egy "idézõs" epizód. Nem szeretem az ilyeneket, fantáziátlanságra utal, bár kétségtelen, hogy jó részeket idéznek benne.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

NA most kezdQdik, forrest gumpos

vagyis volt, msot lett vége, de nagyon jó volt sztem, egyik legjobb rész eddig amit láttam

Ismétlés van most

Punker
ez most ismétlés? mi ez a sok madár?

nagyon jó volt, rekeszizom gyulladást kaptam😄

I.C.ram
Mai rész is durva volt! Füves Homér 😊
Ennyi erQvel a sout parkot is már tucatszor beperelhette volna kanada

Davidka
A szimpszon erõsen kritizálja amerikát. Egyszer szerepelt benne a Bush is és bejelentette, hogy egy csapnivaló elnök 😄

Bandew
Pedig azért magukat is kigúnyolták azzal az amcsis pólóval, amit Homer viselt.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
-Itt sosem találjuk meg Ronaldot.
-Ronaldot???
-Igen, miért ismeri?
-Nem, csak elvontam a figyelmedet, hogy a fiaim kirabolhassanak.

mukika
LOÁL rész volt! 😄

Narancs
BRAZILIÁBA MENNEK!!!!
Ezért a részért perelté be õket a brazil kormány!

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

mukika
mindjárt kezdõdik!

mukika
Tényleg, hülye vagyok! 😛

I.C.ram
Elbasztad a poént...

Nem vérzik, hanem sír! Apa, sír a hasad!!
I.C.ram
LOL ez a rész nagyon király volt 😄
I.C.ram
LOL! 😄 Gyõzelem????? Franciák vagyunk, még szavunk sincs erre 😄DDD
I.C.ram
Egy egy Franciaország nevû helyen játszódik! 😄