1292
Minden ami velük kapcsolatos!!
-
#691 én is küldtem mail-t -
Lyan Kyj #690 én is beírtam, szépen megfogalmaztam, hogy felgyújtjuk az épületet, ha nem lesz csere:) -
mateees #689 az előzőhez kapcsolatosan ha lehet szinkronnal -
#688 ÁÁ most szedek egy évadot franciául meglássuk :D -
mateees #687 Hy vkinek meg vannak epizodok akinek igen az légyszi írjon -
Prof William #686 Pont örültem hogy a régi részre is összetudtákk szedni a régi főbb hangokat erre... nagyonm reméllem hogy csak átmeneti. A Voyagert is átszinkronozták amikor látták, hogy mindenki felzúdul. Ha marad ez a hang, hasonló felzúdulás kell! -
#685 Mél ment... -
#684 Nem a hanggal van gond hanem azzal ,hogy Homer hangja CSAK Székhelyi József lehet. -
#683 ÚRIST'N! Ez a hang őrjítően pocsék Homérnak.
Ne értsétek félre, Csuja Imre az egyik legnagyobb szinkron hang! De mint Al Bundy, vagy Wesley Snipes...de nem mint Homér! :(
Már írom is a levelet! -
#682 hát ez tényleg fos... :C -
#681 [email protected] emberek billt ragadni :D -
#680 Ez tök szar én se nézem ha ez a hangja több mint 300 részben a Székhelyi volt a hangja nehogy már most lecseréljék. Reméljük csak megfázott -
#679 Idő kérdése és megszokjátok.. Most jut eszembe az Csuja Imre hangja nem?? Aki a csokit játszotta az üvegtigrisben. Csak nem értem miért így beszél. -
#678 azt én is megígérem hogy ha más hangja lesz én se nézem. Homér hangja egy és örök! -
#677 Hát, az szinte biztos, hogy ha Homer-nak marad ez a hangja, akkor én nem nézem tovább
Ez valami oltári szar -
#676 huhh erről lemaradtam...holnap megnézem miféle hangról bexéltek :) -
#675 Al Bundy hang... ennél meg az eredeti angol is sokkalta jobb meg francia meg a spanyol meg a német meg az olasz -
#674 lehet, h átmeneti.
pl megbetegedett a régi szinkronhang, ...
várjuk meg a hétfőt.
először én is azt hittem, h Homér új karaktere miatt ilyen. -
#673 Valami peticiot kellene csinalni -
Lyan Kyj #672 bekellene írni nekik, vagy tömegesen nem-nézni, hátha rádöbbennek... -
#671 eddig a régi hang volt, de most bejött az új. én először az hittem csak viccelnek, mintha homér utánozná vkinek a modoros, undorító hangját. de nem, ezek komolyan gondolták. -
Prof William #670 A 18:30-as ban a régi hang megy nem? Énléegalábbi úgy hallom... Vagy a mai más volt? Ma ne láttamn... -
Lyan Kyj #669 Én felénél kinyomtam, semmi poén nincs ebben a hangban -
#668 ja. -
#667 már amióta a 18:30-as adás megy azóta az új évad részeit adják le... -
#666 Homér új hangja rohadt xar.
új évad kezdődött ma? -
#665 Ja, elég fikkusz.
És ez Ricky Gervais akar lenni a másik férj szerepében? -
#664 úristen mi ez a szar új szinkron homérnak -
#663 Előzőhöz hozzácsatolva: dobj nekem egy mailt a [email protected] -
#662 Nekem az általad említett részekből lehet megvan pár. Cserébe nekem is kellenének részek :) Megbeszélhetjük... -
nbj #661 sztem warezra gondolhatott -
Kanál #660 3szor igen -
winnie #659 torrentről szedd vagy dc-ről - honlap az valamikor 2000 környékén volt divat -
#658 én nem találtam sehol ilyen oldalt, de legalább minden hétköznap 18:30-kor a viasat-on adják. Szombaton meg 12:00-kor ismétlik -
#657 Nem tud valaki egy honlapot ahonnan le lehet tölteni részeket? Lehetőleg szinkronossan -
#656 De azt minden csatorna ad. Sztem az ortt beleegyezésével. -
#655 Ez a törvény az egésznapos adásra vonatkozik, vagy csak bizonyos időközre szól?
Egy másik kérdés, vonatkozik ez a TV Shop-ra? Mivel azok általában nem 12 percesek szoktak lenni. -
#654 Ha nézed a részeket láthatod hogy bizonyos időkönként elsötétül a képetnyő (vagy nem tom hogy fogalmazzam) na azok a beépített(!!) reklám szünetek van belőlük a simpsonban legalább 3- Az első kb 5 perc után. -
winnie #653 Ezek a kissebb TV-k kevesebb pénz kapnak egy reklámért így kénytelenek többet leadni, ha nem lenne ennyi reklám nem lenne Simspson meg hasonló jó sorozatok.
persze, hogy kevesebbet, de attólmég nem reklámoznak többet. van egy mádiatörvény, mely 12 percnyi reklámot engedélyez egy órában. szóval (utalva a másik postra) kár olyat füllenteni, hogy 20 perc reklám volt.
annyi a titok, hogy a gyakoribb reklámok hatása hatékonyabb, mivel több az első és utolsó sport, ezért több pénzt is ér. a viasat az óránként 3*4 perc reklámmal operál, ahogy nézem az utóbbi napok adatait. -
winnie #652 ez természetes. egy 20 perces sorozatban 3 reklámszünet minimum van.