Simpson család (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

apocalypse0
Az imént értesültem, hogy a Viasat 3-on ismét elkezdik sugározni a Simpson Családot!!!

A 14-es évad ismétlésével kezdik!

(petició lefújva <#nyes>)

apocalypse

magus
koszi, de igazabol magyarul az osszes kene dvd-sen extragigamegagyujtovaltozatban😊

apocalypse0
Hozzuk vissza a simpson családot!
Írjátok alá ezt a peticiót:
http://www.peticio.hu/?module=6&pdid=2565

apocalypse

Sziasztok!

Amikor még ment a Viasaton, felvettem mindegyiket DVD-re - asztali DVD felvevõvel -, és amiken garantáltan a legtöbbet röhögtem azokat meg is hagytam. Így maradt összesen 2x7 rész. A 2 db DVD menüjérõl tudok képet küldeni, ha adtok egy email címet.
Amennyiben érdekel valakit a 2 lemez, eltudom küldeni neked 2000,- Ft-ért postai utánvéttel (ebbe már a postaköltséget is kalkuláltam).

Szólj, ha érdekel az ajánlatom!

Üdv: Majoros Gábor ([email protected])
tele van a net velük. akárcsak a tavalyi 16.-hoz, a legújabb 17. évadhoz magyar feliratok is készülnek folyamatosan.
Adam II
Én is szeretném tudni.

hali . nem tudja valaki hogy honnan lehet Simpson családot letölteni??????
Adam II
Nekem van egy régi felhúzhatós gördeszkás Bart ha hátrahúzod és elengeded akkor elõre gurul ,asszem 8 éves lehettem amikor vettem valami játékboltban azóta sem láttam hasonlót.

hnoemi
Ja igen: és nem tudja vki, hol lehet M.országon Simpsonos ketyeréket venni? Plüss, mûanyag, stb. Én még nem találtam. Éljen Magyarország, ahol semmit nem lehet beszerezni.

&#8222;Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.&#8221; Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?

hnoemi
Hi all! Van egypár magyar rész a simpsons.sms.atw.hu - n. A minõség nem a legjobb (Viasatos asszem), de legalább van. De ha vki tud címet, ahol tuti minõségben vannak meg a részek, írjon.

&#8222;Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.&#8221; Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?

Mustang2005
Király

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

Nekem is kellenének magyar epizódok.
Nem lehet sehonnan leszedni?

Ha elegen vannak a gonoszok, nem félnek az igazságtól!!!

Légyszi írjátok meg mail be hol lehet letölteni a Simpson család magyar epizódjait
(jó ha német ) [email protected]
cicai
do

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Adam II
MUHÁHÁ hülye angolok

Commercial TV channel ViaSat3 had followed the cartoon's original phrasing when it translated it into Magyar, the Hungarian language.

😄

Narancs
Ezt a részt láttátok? Nem tudjátok honnan lehetne leszedni magyar szinkronnal?<#ravasz1>

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Sziasztok!
'olyan kérdésem lenne ha tud valameik fan segiteni,hoyg lattam egy simpsons részt ami nagyon megtetszett
semmit nem tudok rola csak annyit,hoyg harry pottereset jaccotak a suliba vagy ilyesmi
es a kiscsavo kreált egy lényt ami kicsit félresikerült..😊))))
nahh azon behugyotam a nevetéstöl.😊)
tudnátok segiteni mi a rész cime????
elöre is thx
jó is lenne....

Vanek
nem lehet vhonnna letölteni,miont az sp-t? ha lehet privátba írjatok!

R U Ready?!?!? ...broken soul...

vajon nálunk van ORF1?...
Adam II
A Viasat szemét>😞

Random work
A Simpson család (The Simpsons) (színes magyarul beszélõ amerikai rajzfilm sorozat, 20 perc, 1989)
Vetítik:
ORF1: április 25. Hétfõ, 14:35
április 25. Hétfõ, 19:00
április 26. Kedd, 14:35
április 26. Kedd, 19:00
április 27. Szerda, 14:35
április 27. Szerda, 19:00
április 28. Csütörtök, 14:35
április 28. Csütörtök, 19:00
április 29. Péntek, 14:35
április 29. Péntek, 19:00
május 2. Hétfõ, 14:35
május 2. Hétfõ, 19:00
május 3. Kedd, 14:35
május 3. Kedd, 19:00
május 4. Szerda, 14:35
május 4. Szerda, 19:00
május 6. Péntek, 19:00
PRO7: április 25. Hétfõ, 18:55
április 26. Kedd, 18:55
április 27. Szerda, 18:55
április 28. Csütörtök, 18:55
április 29. Péntek, 18:55
május 2. Hétfõ, 18:55
május 3. Kedd, 18:55
május 4. Szerda, 18:55
május 6. Péntek, 18:55

Sajna Viasat nincs közte.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Serpa
nem lehet, hogy átrakták vhova?
csak még nem vettük észre.

Waterhorse
Hát ez kibakás!!! Ment három hétig és ennyi?? Most jövõhétre még be van írva az újságba, de az utána következõben már az van, hogy 12:00-tól nascar. Ezen az alapon, mint ahogy most is az volt helyette, jövõhéten is az lesz, és utána meg már adott. Ez szemétség, hogy valamit elkezdenek, és tényleg a legjobb sorozatokkal csinálják ezt, aztán olyan hányaveti módon vetítik, hogy az valami elképesztõ.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Nászkár ment hejette, nem tudom h. miért... Ugye?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

mukika
ma miért nem volt? :C

Random_
14. szezon

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Waterhorse
Ez melyik évad?
Egyáltalán sorrendben adják õket most? Amikor hétköznap ment, akkor televettem vele egy kazit, de a sorrend az valami siralmas volt. Akkor is nagyobb szünet után kezdték újra adni, és már rögtön belecsaptak egy évad közepébe, aztán olyan összevisszaság jött, hogy már nem is tudtam követni. A részeket már úgy tartom nyilván, hogy egy-egy mondatban leírom mirõl szól az adott, nehogy többször legyen meg 1 epizód.

Serpa
má ezek is azok.
^-^

ismétlés nincs vmikor? 😊

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

magus
mikor hol miert honnan hova hogyan ki

Random work
Én ma vettem észre, de szerencsére ez a szezon le van mentve DVD-re szóval nem aggódok. Mostanság hétvégén mikor kicsit lepihenek beteszek a mediaplayerbe 10 részt és azt nézem persze általában elalszok, de mikor felébredek még akkor is nézegetem kicsit ami éppen fut. 😄

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punker
ez jó rész, meg a multheti is jó volt.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
jaja

Serpa
megy.
^-^

Random work
Gondolom tudjátok, hogy újra adja a Viasat!
Most is éppen megy ha jól tudom.

mukika
hazudtál <#rinya>

mukika
reakcióidõ rulz... 😄

Adam II
Lesz!!!! HOL HOL HOL MIKOR?????????

Waterhorse
Igen-igen szeretnénk tudni😊

Random_
Mikor és hol mert én nem láttam Viasat mûsorában bár csak a Porton néztem.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

yeah!!!! 😊

annyira nem.

nemsokára indul itthon a legfrissebb 15. évad
DOWN! 😄

mukika
UP! 😊

mukika
😞(( szemét VIASAT!!

Random_
koli, mátrix de hétfõn meghalt a gépem és csak hévégén leszek újra viszont azért van sok ember akinek van szinkronos

Waterhorse
Melyik hubon?
Amúgy meg tényleg fölösleges sample, amikor letölt az ember mondjuk olyan 5-10, megát simán bele tud nézni a film elejébe.