1292
Minden ami velük kapcsolatos!!
-
#731 Szülés közbe nem lehet szinkronizálni? -
#730 A következő akinek a hangja cserés lehet az Lisa. Ugyanis Bogdányi Titanilla a napokban szül. Így bármikor esedékes lehet a csere....feltéve hogy van még szinkronizálatlan epizód a 17. évadból! -
#729 Ha leesik a nézettség beraknak más szerintük nézettséget vonzó műsort. -
#728 MacGyver a régi.
egy kontaklencsével égette ketté a kötelet.
n.n -
#727 Nem írtam hogy emiatt cska ha leszarják a nézőket akkor ne mfogják őket nézni ennyi. Vicces hát nem tom mi a vicces abban hogy ne mtörődünk bele a szarba iletve nem örülünk neki. -
#726 Ez van.Megtörtént már pár sorozatnál. -
Lyan Kyj #725 én nem nekik sírok, csak a napi fél óra mókázást hanyagolnám, ha nem a megszokott módon zajlana a dolog. Egyszerűen szomorúak voltunk, mert megijedtünk, h kedvenc sorozatunkat módosítják... -
#724 Aban bíztos lehetsz hogy pár ember sírása a szinkron miatt (ami szerintem vicces amit műveltetek) tuti nem hatja meg a viát és azt se hiszem hogy ez miatt kivonulnának mo-ról. -
#723 És ebben nekik mi a buli szerinted??? Aztán kivonulnak mo. ról és elvesztienek egy pár milliós piacot mitthatyja meg őket... -
#722 Max ha leesik a nézettség leveszik azt senki nem nézi tovább.... -
#721 Szerintem nagyon meghatja a viasat-ot hogy páran nem nézik. -
#720 Yeah!! Pedig már épp azon gondolkoztam, ha a filmben is ez a magyar hang lesz, akkor az utcára vonulunk gyújtogatni meg rendbontani :D:D. -
#719 Homér újra a régi!! -
#718 Hálisten normális hangja van most.. :D -
Lyan Kyj #717 Balázs (Bart) is azt mondta, csak 1 epizódik volt...hm..mindegy, míg nem lesz a régi, sztrájkolok -
majorosg #716 Eltérő infok, írtam a masterfilmnek is, és a következőt válaszolták:
Tisztelt Majoros Úr!
Székhelyi Józsefet sajnos egyetlen egy epizódban voltunk kénytelenek lecserélni a Művész Úr betegsége miatt. Sajnos az adásnak mennie kell.A további epizódokban természetesen Székhelyi József folytatja a munkát!
Tisztelettel,
Bor Zoltán
Ügyv. Ig.
Masterfilm Digital Hungary
1135 Bp. Jász u.5.
-----Original Message-----
From: Majoros Gábor [mailto:[email protected]]
Sent: Sunday, July 23, 2006 8:07 PM
To: Masterfilm
Subject: Simpson család - Vissza Székhelyi Józsefet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tisztelt Masterfilm!
Mi Simpson család rajongók sokkolva tapasztaltuk Homer Simpson magyarhang váltását. Székhelyi József nélkül a sorozat meghalt, 400 rész után nem lehet más hangja a főszereplőnek. Homéron én mindig hülyére röhögöm magam, de így még csak el se mosolyogtam magam a megszólalásain.
Székhelyi nélkül az igazi rajongók nem fogják nézni a sorozatot!
Üdv: Majoros Gábor -
#715 én is ezt kaptam válasznak, és megnyugtató!
"Tisztelt Nézőnk!
A jelenlegi szinkron csak egy átmeneti állapot. 5 epizód után újra a régi szinkron hangján fog megszólalni Homer Simpson.
Üdvözlettel:
Viasat3" -
#714 Végülis akkor kb 5 epizódot basztak el teljesen dejó... remélem csuja imi változtat kicsit lehetne jobb is az. -
#713 Ja igen...most mehet a levél áradat. Benne, hogy mikor szinkronizálják újra, és egyéb kérdésekkel. :) -
#712 Na most van tele a....
ezt a levelet kaptam a Viasat-tól:
"Tisztelt Nézőnk!
A jelenlegi szinkron csak egy átmeneti állapot. 5 epizód után újra a régi szinkron hangján fog megszólalni Homer Simpson.
Üdvözlettel:
Viasat3"
5 rész?....kishíján annyi van hátra az évadból. áhhhh kapják be....és azt meg se említik hogy azokat újraszinkronizálják.... -
#711 Szerintem az egész család hangja tökéletesen el van (volt) találva, és semmit nem kéne változtatni. Abban viszont igazad van, hogy Homer hangja volt a legjobb, és reméljük, hogy ezek szerint lesz is! -
#710 Huh, király vagy! Bart még annyira em is érdeklene (bocsi Balázs) de homér hangja a kulcs az egészben. -
majorosg #709 én már írtam is a masterfilmnek is:
[email protected]
egy copy mehet a [email protected] -
majorosg #708 Írtam Simonyi Balázsnak az iwiw-en, és a következőt válaszolta:
Szia
nyugi, már többen írták ismeretlen ismerősök, h mi a franc ez.
Ezekről én nem tudok, mert a SZékhelyi jocót ált. külön veszik fel, elfoglalt színigazgató, ráadásul most szegedi szabadtéri játékok. Utánakrédeztem.
ELbaszta a stúdió a határidőt, kaptak egy pótrészt, amit gyorsan kellett felvenni, akkor épp nem ért rá a Székhelyi. Ezért lett csak erre a részre az amúgy kiváló Csuja Imi.
Nagyon sanszos volt, h eltűnök a sorozatból, mert vitáim voltak a magyar szinkrton gyártó stúdióval, barom szerződést akartak aláíratni, ment a huzavona, ami során az is kiderült, h az anyacégnek (aki forgalmazza a Simpsont), édesmindegy kik a hangok, lásd a mellékelt egy Csuja-részt.
De azért nagyon nem szeretnék ok sem lecserélni a Dallas után és az X akták mellett a legrégebb óta futó magyar szinkronizált sorozat szereplőit, de hidd el simán megtennék, ha úgy adódna, ahogy egy csomó szereplőt kibasztak vagy lecseréltek. Szerencsére a szerződést én módosíttattam. (nem pénzügyi dolgokról volt szó)
Sajnos ez egy ilyen világ, németben nem mernék megtenni.
De jó hogy van összefogás és érdeklődés a sorozat iránt.
Írjatok levelet a masterfilm.hu-nak :-9
b
---------------------------------------------------------
> Szia Bart
>
> Bocsi, hogy így leszólítalak, de mi Simpson család rajongók
> teljesen le vagyunk taglózva Homer apád hangja miatt. Ugye
> csak egy rész volt Székhely József nélkül? A sorozat így
> élvezhetetlen... Olyan, mintha holnaptól helyetted más
> lenne Bart hangja.
> Én így nem nézem...
>
> Üdv: Majoros Gábor -
#707 Majd irjátok be miket válaszolnak -
majorosg #706 Az iwiw-en rajta van Bart hangja, Simonyi Balázs, őt is lehet bombázni levelekkel. Bár szerintem ő is érzi, hogy szar ez így! -
Balról jobbra: Székhelyi József (Homer), Bogdányi Titanilla (Lisa), Simonyi Balázs (Bart), Pálos Zsusza (Marge) -
#704 jaja
itt egy kis url kik szinkronizálták szereplőket, lisa másik hangja Vadász Bea nagyon komoly volt anno :D
Simpson karakterek meg a szinkron hangjuk -
#703 akkor Székhelyi József a régi szinkronhang, igaz?
nehogy mást írjak. -
#702 Én se nézem ha marad ez a hang. Így nem ugyanaz a "dó" és a "Te kis tee" sem. -
#701 nekem mondjuk megvan szinkornosa na 17. évad 9. részig évedonként -1,2 rész de elég bonyolult átmozgatni -
lacibácsi2 #700 Homér hangja borzalmas. Én is keresem a korábbi évadokat. Ki tud segíteni? -
#699 én sajnos üvöltve kapcsoltam ki 5 perc után a tv-t :D -
#698 Még egyrész poén votl ezzel a hangal mert szakadtam a röhögéstől olyan rossz, reméljük hétfőn a megszokott hang lessz vagy pihi amig meggyógyul. -
#697 én azt mondom hogy ismételniük kellett volna amíg beteg Székhelyi...már ha ez a helyzet -
#696 Nem jutok napirednre hogy találták ezt ki. Legaláb adták volna Gáspár Sándor hangját bár az se enne igazi de kitudja jobban hasonlit mint ez a "bűbályos" albundy hang. -
#695 hát sztem úgy egy nap felvesznek 3-4 részt....de ha ez igaz.....akkor szarban vagyunk :( akkor mostantól nem nézem a következő részeket :( -
#694 Valószínüleg naponta készítik mert ha egyben megcsinálták volna akkor nem hiszem hogy pont az évad közepén változna meg. Bár kitudja. -
Pretorianus #693 miért, gondolod hogy naponta készítik a szinkront ? -
#692 Aki tényleg szereti a Simpsons-t az küldjön! Ez nem szítás, csak azért mondom, hogy komolyan vegyenek minket!
Nem kell fenyegetni meg semmi, csak meg kell őket győzni normális érvekkel, hogy nézhetetlen a műsor ilyen hanggal.
Szóval még egyszer aki lusta lenne visszaolvasni mert Homér szindrómában szenved, Tomalak barátunk megadta a Viasat3 emailcímét ahova ez ügyben kell fordulni: [email protected]