Simpson család (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bakker a mai részeknél az 1 rész ismétlés volt.az egyhéttel ezelotti részben volt benne<#violent>#violent><#mf3>#mf3><#gunyos1>#gunyos1><#boxer>#boxer><#falbav>#falbav><#ejnye1>#ejnye1><#gun>#gun><#gonosz3>#gonosz3>
hm.
Megnéztem a Viasatos részeket... valahogy ezek az újjak nem jöttek most be. :CCcc
Régi részeket (amiket felvettem videóra) még ma is simán megnézem.
A mai 2 rész nem a legjobb volt. Jó voltak benne poénok amin röhögtem, de valahogy nem éreztem azt a fílinget. 😮
Megnéztem a Viasatos részeket... valahogy ezek az újjak nem jöttek most be. :CCcc
Régi részeket (amiket felvettem videóra) még ma is simán megnézem.
A mai 2 rész nem a legjobb volt. Jó voltak benne poénok amin röhögtem, de valahogy nem éreztem azt a fílinget. 😮
buék
hid el itt mindenki orulne ha találna ilyet.én ismertem egy letoltost de annak már vége:'( bakker és ahol a lost volt az is meghalt:'(
nincs valami központi hely ahonnan az összes eddigi rész lezúzható szinkronnal? Isteni lenne 😄 nem lenne gond az se ha perkálós lenne 😊
Jó hír kedves rajongók!
A Simpson család 6-tól 12 évadig hiánytalanul és szinkronosoan TV rip formában letölthetõ a Majomparádé torrent oldalról. 8,6 GB még nem jött le remélem nem kamu.
A Simpson család 6-tól 12 évadig hiánytalanul és szinkronosoan TV rip formában letölthetõ a Majomparádé torrent oldalról. 8,6 GB még nem jött le remélem nem kamu.
Szinkron: nekem Moe TV3-as magyarhangja tetszett nagyon. Jobb volt, mint az eredeti. Asszem õ miatta kattantam rá a sorozatra annak idején, amikor az egyik részben szólt valami intelligenset.
Milhouse hangja változott gyakran, néha valami mutáló színészpalánta szinkronizálta, az szörnyû volt.
Milhouse hangja változott gyakran, néha valami mutáló színészpalánta szinkronizálta, az szörnyû volt.
Jasper ez alapján. Vezetéknevet nem találtam.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
egy oldalon nem lattam meg ennek az embernek a nevet, valamikor a korai reszek kozott volt egy, mikor a nagypapa 2.vh-s emlekei kerultek elo, egy hires festmenyt rejtettek el vagy kerestek meg, nem emlekszem pontosan, de ha jol emlekszem o szerepelt benne, de ha nem, akkor tenyleg nem...
regi szinkron mint olyan ketlem h meglenne meg, tv3 osszevissza csinalta, a foszereplokon kivul mindig csereltek mindenkinek a hangjat, azt nem lehet kiadni hivatalosan. ujraszinkronizalni nem lehet 6 ev tavlatabol... sokmindenki megoregedet azota. ha egy tetves rohadt magyar feliratot kepesek lennenek osszevakarni az angol szinkronhoz neznem ugyis, de neem, megveszik a verszegeny uj reszeket es gondolom mas szinkronnal leforditjak, grat...
Tracy Ullman showban allitolag azert olyanok a figurak, mert mikor MAtt Groening atadta a rajzokat, azt hitte hogy a show keszitoi atrajzoljak majd az o vazlatait, de nem tettek... annak nem is az volt a celja, azok egy egy problemat, pszichologiai esetet dolgoztak fel, meg a sorozatban is csak par evad mulva mentek ra a poenokra, ma mar szinte csak abbol all.
Tracy Ullman showban allitolag azert olyanok a figurak, mert mikor MAtt Groening atadta a rajzokat, azt hitte hogy a show keszitoi atrajzoljak majd az o vazlatait, de nem tettek... annak nem is az volt a celja, azok egy egy problemat, pszichologiai esetet dolgoztak fel, meg a sorozatban is csak par evad mulva mentek ra a poenokra, ma mar szinte csak abbol all.
Nekem úgy tûnt a leadott évadokban a fõ színészek Homer (a csúcs) Marge Bart uyganazok. Vagy 1 évad eleréig Lisa más volt, arra emlékszem de aztán visszatért a régi szinész. Amúgy a szinkron nagyon el volt találva! Az eggyik legjobb szinkron volt!
Reméllem a összeszedik a régi szinkronszinészeket hozzá, mint ahogy a Cool csinálta South Parkal....
A sorozatot a viasaton idén decembertõl kezdik újra sugározni.
Elõször leadják a 14. évadot, és utána pedig zsír új (magyarországon szinkronosan még nem látott) részeket adnak!
Elõször leadják a 14. évadot, és utána pedig zsír új (magyarországon szinkronosan még nem látott) részeket adnak!
apocalypse
Oh, egyébként látta valaki az Ullmann-shows kisfilmeket? Én az elsõ ötöt láttam és csak visszafogottan viccesek voltak. A rajzok nagyon furák (mármint röhögnivalóan furák).
A SpongyaBob nagyfilm telibek*rtan jó volt. Bár sztem nagyon sokat hozzátett a baromi jó magyarszöveg (Speier Dávid munkája).
Szerintem nem lesz tele erõltetett poénokkal a nagyfilm, szerintem végre egy szórakoztató, szókimondó, felnõtteknek (is) való nagy rajzmozifilm izé készül. Szerintem nagyon remélem, hogy igazam lesz...
Szerintem nem lesz tele erõltetett poénokkal a nagyfilm, szerintem végre egy szórakoztató, szókimondó, felnõtteknek (is) való nagy rajzmozifilm izé készül. Szerintem nagyon remélem, hogy igazam lesz...
nagyfilm - nagyon gaz lesz sztem:/ eroltettt poenok lesznek, mostanaban mar a sorozatban is azok vannak nemhogy egy masfeloras filmben.
amugy Matt Groening talalta ki egy kepregenyrajzolo volt, ot kertek fel, hogy rajzolja meg a Tracy Ulmann showba a figurakat, aztan mivel nagy siker volt sorozatot inditottak belole. Gondolom itt kapcsolodik be Csupo. Enyhen at lettek rajzolva ahhoz kepest...
amugy Matt Groening talalta ki egy kepregenyrajzolo volt, ot kertek fel, hogy rajzolja meg a Tracy Ulmann showba a figurakat, aztan mivel nagy siker volt sorozatot inditottak belole. Gondolom itt kapcsolodik be Csupo. Enyhen at lettek rajzolva ahhoz kepest...
ja ez már 2003 ota igy van😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
A Simpson család
Ismét a VIASAT3 képernyõjén a világ legnépszerûbb "rajzszappanopera-családja", a Simpson család. Január 12-tõl minden hétköznap este 18 óra 5 perckor jön Bart Simpson, Homer, Marge, Lisa, Maggie és Springfield többi lakója, hogy kevéssé úri humorukkal szórakoztassák a nézõket.
Ismét a VIASAT3 képernyõjén a világ legnépszerûbb "rajzszappanopera-családja", a Simpson család. Január 12-tõl minden hétköznap este 18 óra 5 perckor jön Bart Simpson, Homer, Marge, Lisa, Maggie és Springfield többi lakója, hogy kevéssé úri humorukkal szórakoztassák a nézõket.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
simpson nagyfilm....tényleg???
Gondolom, az itt mindenkinek evidencia (biztos szóba is került már, de tudjátok, elég hosszú a topic nem volt idõm átolvasni az egészet), hogy készül a Simpsons nagyfilm. Ki mit vár e - remélhetõleg - mûremektõl?
Nebasz! Ez jó hír, már nagyon hiányoznak.
Ja meg pár részben õ is részt vett, mint animátor. Az elsõ szériában õ volt a fõanimátor, ezt el is felejtettem. Tehát a sorozat beindításában kulcsszerepe volt, mert õ volt a fõanimátor és a producer is.
Magyarul a producere volt. Nem tudom, hogy még mindig az, de az biztos, hogy õ volt a producere az elsõ részeknek.
Csuponak annyi köze van az egészhez, hogy az elsõ Simpsons-okat õ pénzelte. így neki köszönhetjük, hogy egyáltalán létrejöttek, de a munkába gyakorlatilag semmit nem szólt bele.
Szerintem a Simpson családban nem a saját elképzelésüket valósították meg csak a munka konkrét részét végezték el a rajzolást. A fecsegõ tipegõkben meg szerintem az ötlet is Csupo forgatókönyv stb...
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Tudja valaki ,hogy most akkor tulajdonképpen ki is csinálja a Simpson családot. Mert ugye ott van az a Csupo gyerek aki csinálta de akkor mért van az ,hogy a sorozat elején és végén sehol sincs ott a neve hanem Matt Groeningé van mindenütt. Ráadásul a Csupo rajzfilmek mind rajzban és humorban is eltérnek a Simpsontól mert gyerekeknek készülnek (Fecsegõ tipegõk ,Thornberry család) és azok végén oda is biggyeszti nevét. De akkor ,hogy kerül a képbe Matt Groening?
vlaki tud olyan torrent fájlt ahol a simpson magyarul van
Tud valaki DC-n simpson részeket mert én nem találtam!!?? PLEASE HELP ME!
Nagyon kellenének mert nagyon szeretem és végignézném az egészet megint!!
Nagyon kellenének mert nagyon szeretem és végignézném az egészet megint!!
mikor lesz simpson a viasaton???bakker nekem nagyon kellene...gondolom nektek is.de ha valaki tud linket akkor az is jo csak ne olyat amin 1-2 rész van mert én legalább 2-3 évadot szeretnék letölteni
megy ez még valami magyar vagy angol csatornán? <#lama>#lama><#fejvakaras>#fejvakaras>
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Ez az info vajon mennyire friss a Viasat honlapján?
http://www.viasat3.hu/index.phtml?page_type=document&document=38675
http://www.viasat3.hu/index.phtml?page_type=document&document=38675