Simpson család (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnálattal látom hogy a Viasat is egyre jobban kezd RTL-esedni. A reklámok egyre hosszabbak, már csak az idióta "show"-k hiányoznak a felhozatalból! Gratulálok nekik, ezt jól megcsinálták. Éljen a modern televiziózás!
Nah ma már minden napos lesz. (a viastot ismerve nem túl sokáig...<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>) A 300 valahányadik résztõl kezdik nem tom mért nem lehetett legelejérõl és akkor egy csomó ideig lehetne adni.
\"Én vagyok a Rend!\"
Összesen mennyit foglal az egész? Valahogy megoldható lenne hogy valahogy megkapjam tõled, akár még fizetnék is.
van amit vhs-rõl digiztem van amit már eleve tv-tunerrel vettem fel, jó minõségûek
Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.
Milyen minosegben vannak meg azok a digitalizalt reszek? Nekem van 5 videokazim, hatha azon rajta van valamelyik amelyik kell.
anno még megnéztem ezt régebben. elé rossz minõségû az egész....
revoltsorozat.atw.hu
Itt fenn van egy egy pár évad. 160+áfa/1nap
Itt fenn van egy egy pár évad. 160+áfa/1nap
Nekem megvan szinkronnal az elsõ 16 évad, digitalizálva. Kivéve ezt a 7 részt: 613, 702, 715, 808, 1310, 1405, 1406. Ha valakinek ezek a részek megvannak (szinkronnal) avval szívesen cserélek, vagy akár fizetek is a hiányzó részekért.
Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.
Igen.
Elõszõr vegyük fel a kapcsolatot interneten keresztül. Elõször csak 1 kazettát küldj el és csinálok egy próbafelévételt...
E-mail:[email protected]
Elõszõr vegyük fel a kapcsolatot interneten keresztül. Elõször csak 1 kazettát küldj el és csinálok egy próbafelévételt...
E-mail:[email protected]
Mukikának lenne egy ajánlatom:
Ha kölcsön adnád a korábbi részek videókazettáit, akkor neked is átvenném DVD-re.
Lg-7500-as asztali HDD-s íróval részenként és természetesen szivességbõl...
E-mail : [email protected]
Ha kölcsön adnád a korábbi részek videókazettáit, akkor neked is átvenném DVD-re.
Lg-7500-as asztali HDD-s íróval részenként és természetesen szivességbõl...
E-mail : [email protected]
Én meg felakartam venni tv tunerrel csak az a ki...ott szél elcseszte az égészet és nemlett a felvételbõl semmi! Majdnem idegrohamot kaptam!
Ja,ja... Szombatonként ritkán vagyok itthon, de ma pont láttam délben. A treehouse of horror nem tudom hanyadik része volt, nem láttam még. Ez az amiben Homer leüti a halált, és utána õ lesz a kaszás helyette 😄😄😄. A földön fetrengtem úgy röhögtem=DDDDD.
Pony Slaystation ®
ehh lehet nem ártott volna elõbb visszaolvasnom a topikban.. elõzõ hsz-t tekintsétek nem megtörténtnek.
Pony Slaystation ®
Sziasztok!
Tudtok nekem segíteni?
A sorozatból megvan a 8.évadig, és most járok a hetedik felénél. Az a baj, hogy lassan elérek majd a 8.végére, és kellenének a további évadok. Viszont semmilyen ftp-n és dc-n sem találom, torrentõl pedig csak gyökketõvel jön:S. Esetleg valaki nem tudná megosztani velem, vagy adni egy olyan torrentet, amit sokan seedelnek?
A filmig már csak 1 év van, és még meg kell néznem a maradék évadokat😊. Elõre is köszi mindenkinek!
Tudtok nekem segíteni?
A sorozatból megvan a 8.évadig, és most járok a hetedik felénél. Az a baj, hogy lassan elérek majd a 8.végére, és kellenének a további évadok. Viszont semmilyen ftp-n és dc-n sem találom, torrentõl pedig csak gyökketõvel jön:S. Esetleg valaki nem tudná megosztani velem, vagy adni egy olyan torrentet, amit sokan seedelnek?
A filmig már csak 1 év van, és még meg kell néznem a maradék évadokat😊. Elõre is köszi mindenkinek!
Pony Slaystation ®
Én azon a részen szakadtam amikor Homer és Flanders leesik egy szakadékba és Marge kiakarja húzni õket egy kocsira akasztott vontatókötéllel ám kibicsaklik a lába. Mondja Bartnak hogy õ csinálja meg és adja a kulcsot a kocsihoz mire Bart "Haggyad van nekem is!". Mondjuk vanbenne valami hogy a régi részek jobbak.
Az uccsó két rész felvettem TV tunerrel, mostmár DVD-n szándékozom õket nézni. Esetleg nemakarjám magyar szinkronnal kiadni az összes részt, én tutira megvenném.
Az uccsó két rész felvettem TV tunerrel, mostmár DVD-n szándékozom õket nézni. Esetleg nemakarjám magyar szinkronnal kiadni az összes részt, én tutira megvenném.
igen. ezek az újak nekem sem jönnek be annyira. pedig van 8-9 videokazettám, amire a régi részeket felvettem, ezek elé a mai napig szívesen leülök és megnézek egyhuzamban egy csomó részt. de ezen a mai 2 részen pl aludtam... fõleg a 2. részen. jó volt benne 1-2 oltári nagy poén, de már nem jön be annyira. 😞
nem tudom...
szerintem ezek az utóbbi részek, már eléggé szarak. Úgy a 14. évadig csináltak igazán jó részeket
szerintem ezek az utóbbi részek, már eléggé szarak. Úgy a 14. évadig csináltak igazán jó részeket
apocalypse
Szerintem egytõl-egyig mindegyik rész nagyon jó, én mindegyiket más miatt szeretem. Kéne valami "petíciót" indítani hogy naponta legyen Simpson család a viasaton! Képtelen vagyok egy hetet várni rá!<#wow1>#wow1><#idiota>#idiota>
Amúgy nektek melyik a kedvenc epizódotok és melyik részben van a kedvenc intrótok? (kanapéra üléses...) Nekem a kedvenc intróm abban a részben van amikor a suliban a gyerekeknek muszály elfelejteniük az Evolúciót és az Isten teremtésben hinniük, aminek ugye Liza nem örül...Abban van az hogy megmutatja a Simpson családi képeket 2006-2012-ig 😄 😄 😄 nézzétek meg. az kész!!
Csá, nekem kellenénel a magyar szinkronos (lehetõség szerint torrent, vagy sem) Simpsnon család epizódok...linket plz!! 😄
ja visszaolvastam és tisem nan tuggátok a szinkronos nemtorrent cuccok lelõhejlyét😄 bocs hogy hülyeséget kérdzeztem
\"If in doubt, flat out!\"
Nem adták ki.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
azok szinkronosak, én is megvettem õket tehát tudom mit beszélek, csak a vaterán nem írhatja ki hogy tv-rip mert akkor leveszik a terméket
szeretnem a segglyukamat ugyanilyen atmerjunek megtartani, nem rendelek ismeretlentol warezt postan
Azokra a DVDkre gondolsz? Nekem szinkronosan kellenek, mert a magyar szinkron baromi jó volt, az angol szinkron nem tetszett.
a vaterán fent van az összes rész, egész baráti áron, én is onnan vettem.akinek nem ér meg annyit az nem igazi rajongó
Mondjuk nem értem ,hogy, ha a south parknak van saját oldala, aho lfent van az összes rész, akkor a simpsonsnak miértn me csinál valamelyik vállalkozó kedvû magyar?
Hello!
Valaki nem tudná megmondani, hogy honnan lehet letölteni az eddigi részeket, magyar szinkronnal, és ha lehetséges igynen és nem torrenttel.
Elõre is köszi.
Valaki nem tudná megmondani, hogy honnan lehet letölteni az eddigi részeket, magyar szinkronnal, és ha lehetséges igynen és nem torrenttel.
Elõre is köszi.
hát ez természetes 😊 Amúgy ez gyakran megesik ilyen müsorokban.
Mindegy...a többség úgyis tudja az igazat 😄
Mindegy...a többség úgyis tudja az igazat 😄
Jah igen ,szép és jó dolog ,hogy vannak híres magyarjaink csak mindig túlzásba visszük az ajnározásukat. A Frei dossziéban volt a Csupo ott tisztára úgy adták elõ mintha az egész Simpsont õ találta volna ki és alkotta volna meg persze Matt Greoningrõl egy szó sem esett😊
Hello. Nekem megvan az összes rész szinkronnal, az 1995-2002 közötti évadokból.
Érdeklõdni: [email protected]
Érdeklõdni: [email protected]
(bocs ez már rég volt téma de most regálnék rá)
Csupónaka annyi köz van a Simpsonhoz hogy az õ házi animátorstúdiójában rajzolták a sorozatot az eslö 3 évben utána összeveszett a producerekkel és azóta mások végzik a munkát. Gondolom õk csak a rajzokkal foglalkoztak a történetet, poénokat pedig humoristák irták.
Csupónaka annyi köz van a Simpsonhoz hogy az õ házi animátorstúdiójában rajzolták a sorozatot az eslö 3 évben utána összeveszett a producerekkel és azóta mások végzik a munkát. Gondolom õk csak a rajzokkal foglalkoztak a történetet, poénokat pedig humoristák irták.
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.