Simpson család (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Imádom azt is mikor a CoolTVn hajnali 3 körül képesek berakni egy film közé 4 reklámblokkot
Tekergo
Sajnálattal látom hogy a Viasat is egyre jobban kezd RTL-esedni. A reklámok egyre hosszabbak, már csak az idióta "show"-k hiányoznak a felhozatalból! Gratulálok nekik, ezt jól megcsinálták. Éljen a modern televiziózás!

Tekergo
Ha egy honapig folyamatosan lesz az mar jo!

Dred bíró
Nah ma már minden napos lesz. (a viastot ismerve nem túl sokáig...<#rinya><#rinya><#rinya>) A 300 valahányadik résztõl kezdik nem tom mért nem lehetett legelejérõl és akkor egy csomó ideig lehetne adni.

\"Én vagyok a Rend!\"

Tekergo
Összesen mennyit foglal az egész? Valahogy megoldható lenne hogy valahogy megkapjam tõled, akár még fizetnék is.

van amit vhs-rõl digiztem van amit már eleve tv-tunerrel vettem fel, jó minõségûek

Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.

Dred bíró
<#worship><#worship><#worship>

\"Én vagyok a Rend!\"

Tekergo
Jovo hettol minden hetkoznap 18:30-tol lesz Simpson csalad a Viasaton!

Tekergo
Milyen minosegben vannak meg azok a digitalizalt reszek? Nekem van 5 videokazim, hatha azon rajta van valamelyik amelyik kell.

anno még megnéztem ezt régebben. elé rossz minõségû az egész....
revoltsorozat.atw.hu

Itt fenn van egy egy pár évad. 160+áfa/1nap
Nekem megvan szinkronnal az elsõ 16 évad, digitalizálva. Kivéve ezt a 7 részt: 613, 702, 715, 808, 1310, 1405, 1406. Ha valakinek ezek a részek megvannak (szinkronnal) avval szívesen cserélek, vagy akár fizetek is a hiányzó részekért.

Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.

Igen.
Elõszõr vegyük fel a kapcsolatot interneten keresztül. Elõször csak 1 kazettát küldj el és csinálok egy próbafelévételt...

E-mail:[email protected]

Tekergo
Nekem kb 5db videokazim van, azt áttudnád venni?

Mukikának lenne egy ajánlatom:

Ha kölcsön adnád a korábbi részek videókazettáit, akkor neked is átvenném DVD-re.
Lg-7500-as asztali HDD-s íróval részenként és természetesen szivességbõl...

E-mail : [email protected]
Tekergo
Én meg felakartam venni tv tunerrel csak az a ki...ott szél elcseszte az égészet és nemlett a felvételbõl semmi! Majdnem idegrohamot kaptam!

PETTJ
Ja,ja... Szombatonként ritkán vagyok itthon, de ma pont láttam délben. A treehouse of horror nem tudom hanyadik része volt, nem láttam még. Ez az amiben Homer leüti a halált, és utána õ lesz a kaszás helyette 😄😄😄. A földön fetrengtem úgy röhögtem=DDDDD.

Pony Slaystation &#174;

Tekergo
Ez az elsõ 7 évad magyarszinkronos?

PETTJ
ehh lehet nem ártott volna elõbb visszaolvasnom a topikban.. elõzõ hsz-t tekintsétek nem megtörténtnek.

Pony Slaystation &#174;

PETTJ
Sziasztok!

Tudtok nekem segíteni?
A sorozatból megvan a 8.évadig, és most járok a hetedik felénél. Az a baj, hogy lassan elérek majd a 8.végére, és kellenének a további évadok. Viszont semmilyen ftp-n és dc-n sem találom, torrentõl pedig csak gyökketõvel jön:S. Esetleg valaki nem tudná megosztani velem, vagy adni egy olyan torrentet, amit sokan seedelnek?
A filmig már csak 1 év van, és még meg kell néznem a maradék évadokat😊. Elõre is köszi mindenkinek!

Pony Slaystation &#174;

Tekergo
Én azon a részen szakadtam amikor Homer és Flanders leesik egy szakadékba és Marge kiakarja húzni õket egy kocsira akasztott vontatókötéllel ám kibicsaklik a lába. Mondja Bartnak hogy õ csinálja meg és adja a kulcsot a kocsihoz mire Bart "Haggyad van nekem is!". Mondjuk vanbenne valami hogy a régi részek jobbak.

Az uccsó két rész felvettem TV tunerrel, mostmár DVD-n szándékozom õket nézni. Esetleg nemakarjám magyar szinkronnal kiadni az összes részt, én tutira megvenném.

mukika
igen. ezek az újak nekem sem jönnek be annyira. pedig van 8-9 videokazettám, amire a régi részeket felvettem, ezek elé a mai napig szívesen leülök és megnézek egyhuzamban egy csomó részt. de ezen a mai 2 részen pl aludtam... fõleg a 2. részen. jó volt benne 1-2 oltári nagy poén, de már nem jön be annyira. 😞

apocalypse0
nem tudom...
szerintem ezek az utóbbi részek, már eléggé szarak. Úgy a 14. évadig csináltak igazán jó részeket

apocalypse

Tekergo
Szerintem egytõl-egyig mindegyik rész nagyon jó, én mindegyiket más miatt szeretem. Kéne valami "petíciót" indítani hogy naponta legyen Simpson család a viasaton! Képtelen vagyok egy hetet várni rá!<#wow1><#idiota>

Amúgy nektek melyik a kedvenc epizódotok és melyik részben van a kedvenc intrótok? (kanapéra üléses...) Nekem a kedvenc intróm abban a részben van amikor a suliban a gyerekeknek muszály elfelejteniük az Evolúciót és az Isten teremtésben hinniük, aminek ugye Liza nem örül...Abban van az hogy megmutatja a Simpson családi képeket 2006-2012-ig 😄 😄 😄 nézzétek meg. az kész!!
Csá, nekem kellenénel a magyar szinkronos (lehetõség szerint torrent, vagy sem) Simpsnon család epizódok...linket plz!! 😄
Tekergo
Nekem megvan az elõzõ szombati 2 rész, valahova feltudnám rakni.

Aramir
Szerintem csak torrentrõl.

maffioso
ja visszaolvastam és tisem nan tuggátok a szinkronos nemtorrent cuccok lelõhejlyét😄 bocs hogy hülyeséget kérdzeztem

\"If in doubt, flat out!\"

maffioso
csákány nemtudja vki honnan lehet leszedni epizodokat?

\"If in doubt, flat out!\"

apocalypse0
Nelson "háhá"

apocalypse

Serpa
hogy hívják azt a srácot aki mutat vmire, és kiröhögi?

Nem adták ki.

mukika
STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Tekergo
Valaki nemtudja hogy magyarországon kiadták e DVD-n az összes évadot?

mukika
’érzed a rajzszög ízét?” 😄DDDDDDDDDDDDDdddd

azok szinkronosak, én is megvettem õket tehát tudom mit beszélek, csak a vaterán nem írhatja ki hogy tv-rip mert akkor leveszik a terméket
mukika
ja, hogy ez így müködik. <#bdead>

magus
szeretnem a segglyukamat ugyanilyen atmerjunek megtartani, nem rendelek ismeretlentol warezt postan

I.C.ram
Azokra a DVDkre gondolsz? Nekem szinkronosan kellenek, mert a magyar szinkron baromi jó volt, az angol szinkron nem tetszett.
mukika
esetleg egy linket priviben tudnál küldeni? <#buck>

a vaterán fent van az összes rész, egész baráti áron, én is onnan vettem.akinek nem ér meg annyit az nem igazi rajongó
I.C.ram
Mondjuk nem értem ,hogy, ha a south parknak van saját oldala, aho lfent van az összes rész, akkor a simpsonsnak miértn me csinál valamelyik vállalkozó kedvû magyar?
I.C.ram
Engem is érdekelne, de szerintem esélytelen 😞

Nekem jöhet torrent is.
Hello!

Valaki nem tudná megmondani, hogy honnan lehet letölteni az eddigi részeket, magyar szinkronnal, és ha lehetséges igynen és nem torrenttel.
Elõre is köszi.

Magoo
hát ez természetes 😊 Amúgy ez gyakran megesik ilyen müsorokban.
Mindegy...a többség úgyis tudja az igazat 😄

Adam II
Jah igen ,szép és jó dolog ,hogy vannak híres magyarjaink csak mindig túlzásba visszük az ajnározásukat. A Frei dossziéban volt a Csupo ott tisztára úgy adták elõ mintha az egész Simpsont õ találta volna ki és alkotta volna meg persze Matt Greoningrõl egy szó sem esett😊

Hello. Nekem megvan az összes rész szinkronnal, az 1995-2002 közötti évadokból.
Érdeklõdni: [email protected]
Iwant2Belive
(bocs ez már rég volt téma de most regálnék rá)
Csupónaka annyi köz van a Simpsonhoz hogy az õ házi animátorstúdiójában rajzolták a sorozatot az eslö 3 évben utána összeveszett a producerekkel és azóta mások végzik a munkát. Gondolom õk csak a rajzokkal foglalkoztak a történetet, poénokat pedig humoristák irták.

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.