1292
Minden ami velük kapcsolatos!!
-
heyman8909 #771 Sztem ezzel a hszelkellőképen bemutatkoztál...
Nem rapidra van feltöltve...
Ha nmeg nem regelsz, az nem az én bajom...
torrent az lassabb, időigényesebb, és nincs annyi évad fent, amennyi itt lesz...
egyébként nem phpnuke, hanem phpbb... -
#770 rámegyek a letötlésre, és be kell jelentkezni a fórumba... és mivel iylen ocsmány phpnukes a fórum, azért nem fogok beregizni( és vhogy sejtem h rapidról kéne letölteni a részeket.... torrent ezerszer jobb) -
heyman8909 #769 töltsetek, írogassatok a fórumba
http://simpsoncsalad.uw.hu -
heyman8909 #768 Jó, akkor félhivatalos, de ez azért van h töltsetek, és a híreket olvassátok, nem azért h belekössetek, örüljetek h van rá lehetőség! -
#767 méghogy hivatalos... heh -
heyman8909 #766 Elindult magyaroszág első hivatalos Simpson család rajongói portálja. A 6.évad már letölthető, de egyre több lesz, az idő múlásával. Mindenkit szeretettel várunk, és jó töltögetést! http://simpsoncsalad.uw.hu (pu[m]a) -
#765 vajon a via meddig tartja műsoron? -
#764 pont mint a elbaszott szinkronú részben: "Uram a plazmatévét senki nem nyeri" -
ALDO #763 www.the-simpsons.extra.hu
Innen tölthető a teljes 8. évad (1 rész kivételével) TVRipben, átlag 40-50 mb körül. Még új a honlap, de terveink szerint egyéb, teljes évadokat is fel foguk tenni szinkronizálva. -
#762 Miért nem adtak akkor ismétlést.Egy részt igy elb@szni :( -
Pretorianus #761 Nekem jó minőségben van meg mind a 17 évad szinkronnal, TV-Rip-ben, DVD-n ( 3 részt kivéve ). Cserélek más sorozatokért. -
#760 Hát, magyarul jó minőseggűt nem találsz, sajna. Angolul persze van. Ej de még mennyi és milyen minőség, de ez van..... kis hazánkban ránk nem gondolnak.
Én néztem angol részeket, de heh, van egy-két rész amikor egy szót sem értek. -
#759 Jah nekem is nagyon kéne de nem torrent:) -
Rey Mysterio #758 Helló Nem tudja valaki hogy honnan lehet Simpson részeket magyarul leszedni? -
#757 Jah ez is olyan mint a Dezső Bá 10 milliós Soproni kupak -
#756 Erre én is gondoltam -
#755 Szerintem senki nem nyeri... :) -
Pretorianus #754 Nekem kéne:) -
#753 Én més infót kaptam, nomeg ha bízhatunk a beharangozóban, akkor nem azokat a nálunk is megrendelhető lemezeket sorsolják ki, elvégre eddig akárhol is láttam a nyereményjátékos hirdetést - tv-ben, magazinban - mindíg az eredeti, évadokat tartalmazó lemezek képei virítottak ott. Szóval akárki is nyeri, ha neki nem kell..... :) -
#752 Ez jó rész volt. -
godfather01 #751 mikor lesz már rémségek szimpszonháza?(új) -
#750 színapdra fel megvna és annyi az egész hogy van benne 3-4 rész amiben énekelnek ennyi -
Pretorianus #749 A "Simpson család Színpadra fel" c. DVD-t "osztogatják" + a "Borzasztó Rémségeket" ami egy Halloween válogatás. Mindkettő magyar feliratos. -
#748 Hát, én azért szívesen megpályáznám azokat a lemezeket, bár nagyon tetszik a szinkron és angol tudás ide vagy oda, azért magyarul szívesebben nézném. Az ilyen hülye játékok alapján úgysem kapja meg a nyertes az egész kollekciót, csak egy-egy évadot. Ausztrália? Fenébe, szomszédunk (volt szomszédunk) oda költözött, és mivel nem csíptük egymást most nincs meg a száma..... :) Amúgy az, hogy náluk miért jelent meg magyarul is nagyon eccerű: gondolnak azokra, akik ott laknak. -
#747 Azt az egyet tullehet élni nekem kicsit bejött a változatosság ugysem volt homernak akkora szerepe. Mondjuk épp elég volt. -
ALDO #746 Már csak két rész van az évadból, utána beindul az ismétlési hullám a 15. évad közepétől. Talán az ominózus "más Homer hang" epizódot is újra szinkronizálják. Bár szerintem nem valószínű, mit érdekli őket, hogy mindenki ki volt akadva tőle. -
#745 Sztem az csak a sok homer uj hangját reklamáló ember szopatására volt :D -
#744 Anyáztam is rendesen! -
Prof William #743 A mai részben az eslő pr mondat erejéig Bart hangja nagyon béna volt. De aztán normális lett... Szerencsére... -
ALDO #742 Egyszer találtam valahol egy linket az 5. évad DVD kiadásáról. Ausztráliában adták ki, és rátették a magyar szinkront is!
Tőlünk majd 10 ezer km-re ki tudják adni magyarul, nálunk meg nem?
Amúgy a Viasat SMS játékára is kíváncsi vagyok, miszerint eredeti Simpson DVD-t lehet nyerni. Valószínűleg se magyar szinkron, se magyar felirat nincs rajta. -
#741 Kiadták már csak nem itt. Itt semmit semadnak ki, jaj de szeretem ezt az országot. Hát, ha a film utáni kiadásra számítasz, akkor még nélkülöznünk kell egy darabig. Bár én megvenném, elég már a silány verziókból, no meg ha a design megmarad, nem lesz semmi. Nem is tudom hol láttam hogy néznek ki a kiadott cuccok, de hozták a formájukat. Na de csak reménykedjünk. Itt még egy Homer figura sincs. Vagyis nagyon elvétve. -
#740 Nektek minden sz4r? Sztem jó hang volt. Mi lesz az a film amit annyíra majmoltok? -
#739 Bart első mondtát más mondta fel a mai epizódnál :D
Neccesen szar volt de legalább csak 1 mondta volt :) -
#738 Az mennyire valoszinu hogy a "nagy" mozifilm utan kiadjak mindet DVD-n? -
#737 Azért kalkuláld bele hogy ez egy kis csatorna. Feltételezem nem a leggazdagabbak között van. -
#736 Csak ahohgy a viasatot ismerem a 8. évad 17 es részével fog kezdeni és összevissza fogja leadni szokásáshoz híven. -
ALDO #735 A Viasat kezdhetne egy nagy ismétlési hullámot. Igaz csak a 6. évadtól vették meg (beleszakadtak volna, ha az első ötöt is megszerzik? Jellemző, hogy az összes TV3-as sorozatot megvette más csatorna, a Simpsont kivéve)
6-17. évadig az is 274 rész, ha jól számolom. Én olyan négy éve kezdtem el kazira venni, de sajna csak azokat, amelyek tetszettek, így sok rész kimaradt. Most meg már veszem vel az összeset, nem érdekel milyen részek. Sajnos idáig csak 2 évadot találtam meg DVDRipben a neten.
Na mindegy, hátha egszer leadják az elejétől. -
#734 És aki nem tud más sorozatot adni? -
Pretorianus #733 nekem megvan az első 16 évad szinkronnal. kivéve 7 részt. akinek kell, tudok segíteni. cserébe más sorozatokért. [email protected] -
Pretorianus #732 szüljön Lisa is és máris minden rendben