Simpson család (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én is beírtam, szépen megfogalmaztam, hogy felgyújtjuk az épületet, ha nem lesz csere😊
az elõzõhez kapcsolatosan ha lehet szinkronnal
Hy vkinek meg vannak epizodok akinek igen az légyszi írjon
Pont örültem hogy a régi részre is összetudtákk szedni a régi fõbb hangokat erre... nagyonm reméllem hogy csak átmeneti. A Voyagert is átszinkronozták amikor látták, hogy mindenki felzúdul. Ha marad ez a hang, hasonló felzúdulás kell!
ÚRIST'N! Ez a hang õrjítõen pocsék Homérnak.
Ne értsétek félre, Csuja Imre az egyik legnagyobb szinkron hang! De mint Al Bundy, vagy Wesley Snipes...de nem mint Homér! 😞
Már írom is a levelet!
Ne értsétek félre, Csuja Imre az egyik legnagyobb szinkron hang! De mint Al Bundy, vagy Wesley Snipes...de nem mint Homér! 😞
Már írom is a levelet!
[email protected] emberek billt ragadni 😄
Ez tök szar én se nézem ha ez a hangja több mint 300 részben a Székhelyi volt a hangja nehogy már most lecseréljék<#sir>#sir>. Reméljük csak megfázott<#rolleyes>#rolleyes>
Idõ kérdése és megszokjátok.. Most jut eszembe az Csuja Imre hangja nem?? Aki a csokit játszotta az üvegtigrisben. Csak nem értem miért így beszél.
Hát, az szinte biztos, hogy ha Homer-nak marad ez a hangja, akkor én nem nézem tovább
Ez valami oltári szar
Ez valami oltári szar
apocalypse
Al Bundy hang... ennél meg az eredeti angol is sokkalta jobb meg francia meg a spanyol meg a német meg az olasz
lehet, h átmeneti.
pl megbetegedett a régi szinkronhang, ...
várjuk meg a hétfõt.
elõször én is azt hittem, h Homér új karaktere miatt ilyen.
pl megbetegedett a régi szinkronhang, ...
várjuk meg a hétfõt.
elõször én is azt hittem, h Homér új karaktere miatt ilyen.
bekellene írni nekik, vagy tömegesen nem-nézni, hátha rádöbbennek...
eddig a régi hang volt, de most bejött az új. én elõször az hittem csak viccelnek, mintha homér utánozná vkinek a modoros, undorító hangját. de nem, ezek komolyan gondolták.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
A 18:30-as ban a régi hang megy nem? Énléegalábbi úgy hallom... Vagy a mai más volt? Ma ne láttamn...
Én felénél kinyomtam, semmi poén nincs ebben a hangban<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
Ja, elég fikkusz.
És ez Ricky Gervais akar lenni a másik férj szerepében?
És ez Ricky Gervais akar lenni a másik férj szerepében?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
úristen mi ez a szar új szinkron homérnak
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Elõzõhöz hozzácsatolva: dobj nekem egy mailt a [email protected]
Pony Slaystation ®
Nekem az általad említett részekbõl lehet megvan pár. Cserébe nekem is kellenének részek 😊 Megbeszélhetjük...
Pony Slaystation ®
sztem warezra gondolhatott
3szor igen
BUDA > miskolc.
torrentrõl szedd vagy dc-rõl - honlap az valamikor 2000 környékén volt divat
én nem találtam sehol ilyen oldalt, de legalább minden hétköznap 18:30-kor a viasat-on adják. Szombaton meg 12:00-kor ismétlik
Ez a törvény az egésznapos adásra vonatkozik, vagy csak bizonyos idõközre szól?
Egy másik kérdés, vonatkozik ez a TV Shop-ra? Mivel azok általában nem 12 percesek szoktak lenni.
Egy másik kérdés, vonatkozik ez a TV Shop-ra? Mivel azok általában nem 12 percesek szoktak lenni.
Ha nézed a részeket láthatod hogy bizonyos idõkönként elsötétül a képetnyõ (vagy nem tom hogy fogalmazzam) na azok a beépített(!!) reklám szünetek van belõlük a simpsonban legalább 3- Az elsõ kb 5 perc után.
\"Én vagyok a Rend!\"
Ezek a kissebb TV-k kevesebb pénz kapnak egy reklámért így kénytelenek többet leadni, ha nem lenne ennyi reklám nem lenne Simspson meg hasonló jó sorozatok.
persze, hogy kevesebbet, de attólmég nem reklámoznak többet. van egy mádiatörvény, mely 12 percnyi reklámot engedélyez egy órában. szóval (utalva a másik postra) kár olyat füllenteni, hogy 20 perc reklám volt.
annyi a titok, hogy a gyakoribb reklámok hatása hatékonyabb, mivel több az elsõ és utolsó sport, ezért több pénzt is ér. a viasat az óránként 3*4 perc reklámmal operál, ahogy nézem az utóbbi napok adatait.
persze, hogy kevesebbet, de attólmég nem reklámoznak többet. van egy mádiatörvény, mely 12 percnyi reklámot engedélyez egy órában. szóval (utalva a másik postra) kár olyat füllenteni, hogy 20 perc reklám volt.
annyi a titok, hogy a gyakoribb reklámok hatása hatékonyabb, mivel több az elsõ és utolsó sport, ezért több pénzt is ér. a viasat az óránként 3*4 perc reklámmal operál, ahogy nézem az utóbbi napok adatait.
ez természetes. egy 20 perces sorozatban 3 reklámszünet minimum van.
Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.
Tehát ezzel azt akarod mondani hogy ennél csak rosszabb lesz? Az szerintem viszont már túlzás hogy 20! perces reklámblokkot raktak be a hajnali Simpsonba!
Folyamatosan írva 17 DVD-re ráfér a 16 évad. Ha pesti vagy könnyen megoldható .
Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.
Ezt mondom én is. Konkrétan a simpsonnál halottam.
Szerintrem nálunk még marha jó a helyzet és össze tehetjük a kezünket.
Szerintrem nálunk még marha jó a helyzet és össze tehetjük a kezünket.
\"Én vagyok a Rend!\"
amerikában asszem 3-4x is megszakítják a "félórás" mûsorokat
(a félórás azért van idézõjelben, mert csak a reklámok miatt annyi. valójában kb 21 percesek)
(a félórás azért van idézõjelben, mert csak a reklámok miatt annyi. valójában kb 21 percesek)
apocalypse
Mellesleg v-hol hallottam hogy amerikába is megszakítják kétszer háromszor a simpsont-
\"Én vagyok a Rend!\"
Ezek a kissebb TV-k kevesebb pénz kapnak egy reklámért így kénytelenek többet leadni, ha nem lenne ennyi reklám nem lenne Simspson meg hasonló jó sorozatok.
Kerekedelmi televizió...............
Mellesleg az rtl nem ad az elsõ 10 percbe reklámot a viasat igen......... az rtl képes reklám nélkül leadni a 25 perces sorozatokat. A via nem.... Az rtl aránylag rendezetten végig ad egy sorozatot. A via nem.... stb stb...
Mellesleg az rtl nem ad az elsõ 10 percbe reklámot a viasat igen......... az rtl képes reklám nélkül leadni a 25 perces sorozatokat. A via nem.... Az rtl aránylag rendezetten végig ad egy sorozatot. A via nem.... stb stb...
\"Én vagyok a Rend!\"