1292
Minden ami velük kapcsolatos!!
  • ScarY MAN
    és mi a szösz?
  • Pretorianus
    hogy hívják Lisa zenetanárját ?
  • apocalypse0
    Mr Burns
  • cucu00
    szevasztok! hogy hívják az atomerőmű főnökét???
  • Gosonic1991
    www.simpsoncsalad.ini.hu ezt nem bánod meg!!! Nem kell regizni és fórumozni három kattintás és már jön is a rész!
  • Gosonic1991
    Akinek kellenek Simpson család részek magyar szinkronnal azok jöjjenek el az oldalamra melynek címe www.simpsoncsalad.ini.hu itt nem csak részeket hanem sok mást is találtok a simpson családról. Az oldalon egyre több epizód lesz megtalálható és nagyon egyszerű őket letölteni tehát jöjjön akit érdekel www.simpsoncsalad.ini.hu
  • Pretorianus
    [email protected] (12 000)
  • ffxi
    Hali!
    Kéne!
  • Pretorianus
    akinek kell "The Simpsons" összes magyarul az írjon.
  • Pretorianus
    én megpróbáltam, regisztráltam és kettőt próbából letöltöttem, de amik nekem megvannak azok sokkal jobb minőségűek.
  • heyman8909
    sokkal egyszerűbb ha innen, a fórumból letöltöd a részeket, nem kell vele szarakodni, hogy szinkronokat rakni alá, meg stb...
  • sapkafej
    biztos? :P
  • hnoemi
    Jó minőség külön írva, bocsesz.
  • hnoemi
    nem. Szerezz szinkront adok jóminőseggű angol részeket.
  • Mincsi
    vazze, annyira jó ez a sorozat, h az hihetetlen...
    ez a hülye Homér...vazze, már fáj..
  • imagin friend
    leszedtem az azuerust merrt állítólag ha felveszek bizinypnyps partnereket akkor tőlük lehet részeket letöllteni de nem tudjátok a partnerek neveit?
  • Tekergo
    Link
  • Tekergo
    Huh, bocs
  • Lyan Kyj
    2005ös évad, lehet találgatni
  • Magoo
    miután nem jön be a kép....kizárt
  • Tekergo

Udv mindenkinek! Egy kis segitseget szeretnek kerni toletek. A mellekelt kep alapjan meglehet fejteni hogy az adott resz melyik evadbol szarmazik? Elore is koszonom.
  • apocalypse0
    mmint itthon
    Amerikában szeptember 10-től indul a 18. évad!
  • apocalypse0
    Most hányadik évad megy?
    The Simpsons

Sorry ,ha már volt.
  • heyman8909
    pedig nem nehéz kiigazodni: belépsz a fórumba, regelsz, és ott megtalálsz mindent
  • Smoke
    Ez pontosan melyik rész volt? sajna pont akkor dolgozom amikor a viasaton megy a simpsons. És nem mindig tudok fent maradni a hajnali ismétlésre, ami ráadásul csak szewrdáig van. Sajna a rajongói oldalon még nem igazán igazodom ki, de ennek a résznek a címe érdekelne. Elére is köszi.
  • bodesz
    hajrá.amikor én még kb fél éve felöltöttem az összes részt.(asszem akkor 16.szezonig vagy 15.ig)fogták és letörölték 1 idő után az egészet :S
  • heyman8909
    A 17.évadot is töltöm fel folyamatosan, csak látogassatok el hozzánk, és írogassatok a fórumba, nah meg persze töltsetek!
    http://the-simpsons.extra.hu
  • Prof William
    Az új részeket is jó lenne feldigizni.
  • heyman8909
    Egyesültünk a másik rajongói portállal, úgyhogy egyetlen mo-on működő aktív simpson család portál:
    http://the-simpsons.extra.hu
  • heyman8909
    töltsetek, írogassatok a fórumba
    http://simpsoncsalad.uw.hu
  • Prof William
    És továbbadta a többi gyereknek. :)
  • JAS 39
    Tegnap Bart kikészült mikor az apja elmesélte micsinál az ágyba.
  • Neogan
    Lehet hogy nem szó szerint így volt akkor sorry :)
  • Neogan
    Mekkora poén volt már mikor Marge-ot és Homer-t behívatta az igazgató. Ülnek mindhárman az asztalnál.
    Igazgató: Nem is tudom hogy mondjam el... A fiuk Bart...homoszexuális.
    Szülők: Úristen nee!!
    Igazgató: Jaj elnézést összekevertem az aktákat!
    Félrerakja a kezében lévőt amin így már látszik a név: Milhouse
  • heyman8909
    hát ha egy egyszerű regisztrációt nem tudtok megejteni azért hogy letölthessetek, akkor ne töltsetek...
  • JAS 39
    "Simpson család - Íliász = 6:2
    augusztus 16. szerda 10:13
    [MTI]
    6:2-re nyert a Simpson család az Íliásszal szemben az Egyesült Államokban egy műveltségi felmérésben. Az egész országra kiterjedő kutatásban 1213-an vettek részt.

A megkérdezettek 60 százaléka meg tudta nevezni a Simpson család című rajzfilmsorozatból Bartot, míg amikor Homérosz eposzai felől kérdezték őket, csupán 20,5 százalék tudta felhozni az Íliászt vagy az Odüsszeiát. Annak ellenére történt ez így, hogy a Trója című amerikai film elég friss, és elég sokan látták még az Egyesült Államokban is, bár nem annyira Homérosz, mint inkább Brad Pitt vonzerejének köszönhetően.

Superman születési bolygója és a Merkur párharcában valamivel jobb volt az arány: 60 százalék tudta megnevezni a képzeletbeli Kryptont, míg az, hogy a Merkur kering legközelebb a Naphoz, 63 százalékot lepett meg, 37 százalék tudott róla. Elég jól szerepelt Tony Blair miniszterelnök, csak 57-50-re kapott ki Harry Pottertől. "
  • JAS 39
    Az szerintem sem a legjobb hogy külön regelni kel.....

Nem szeretem a regelős imél megadós oldalakat.
  • heyman8909
    töltsetek, írogassatok a fórumba
    http://simpsoncsalad.uw.hu