1292
Minden ami velük kapcsolatos!!
-
#811 és mi a szösz? -
Pretorianus #810 hogy hívják Lisa zenetanárját ? -
#809 Mr Burns -
cucu00 #808 szevasztok! hogy hívják az atomerőmű főnökét??? -
Gosonic1991 #807 www.simpsoncsalad.ini.hu ezt nem bánod meg!!! Nem kell regizni és fórumozni három kattintás és már jön is a rész! -
Gosonic1991 #806 Akinek kellenek Simpson család részek magyar szinkronnal azok jöjjenek el az oldalamra melynek címe www.simpsoncsalad.ini.hu itt nem csak részeket hanem sok mást is találtok a simpson családról. Az oldalon egyre több epizód lesz megtalálható és nagyon egyszerű őket letölteni tehát jöjjön akit érdekel www.simpsoncsalad.ini.hu -
Pretorianus #805 [email protected] (12 000) -
#804 Hali!
Kéne! -
Pretorianus #803 akinek kell "The Simpsons" összes magyarul az írjon. -
Pretorianus #802 én megpróbáltam, regisztráltam és kettőt próbából letöltöttem, de amik nekem megvannak azok sokkal jobb minőségűek. -
heyman8909 #801 sokkal egyszerűbb ha innen, a fórumból letöltöd a részeket, nem kell vele szarakodni, hogy szinkronokat rakni alá, meg stb... -
#800 biztos? :P -
#799 Jó minőség külön írva, bocsesz. -
#798 nem. Szerezz szinkront adok jóminőseggű angol részeket. -
#797 vazze, annyira jó ez a sorozat, h az hihetetlen...
ez a hülye Homér...vazze, már fáj..
-
#796 leszedtem az azuerust merrt állítólag ha felveszek bizinypnyps partnereket akkor tőlük lehet részeket letöllteni de nem tudjátok a partnerek neveit? -
#795 Link
-
#794 Huh, bocs -
Lyan Kyj #793 2005ös évad, lehet találgatni -
#792 miután nem jön be a kép....kizárt -
Udv mindenkinek! Egy kis segitseget szeretnek kerni toletek. A mellekelt kep alapjan meglehet fejteni hogy az adott resz melyik evadbol szarmazik? Elore is koszonom. -
#790 mmint itthon -
#789 Amerikában szeptember 10-től indul a 18. évad! -
#788 Most hányadik évad megy? -
#787 The Simpsons
Sorry ,ha már volt. -
heyman8909 #786 pedig nem nehéz kiigazodni: belépsz a fórumba, regelsz, és ott megtalálsz mindent -
Smoke #785 Ez pontosan melyik rész volt? sajna pont akkor dolgozom amikor a viasaton megy a simpsons. És nem mindig tudok fent maradni a hajnali ismétlésre, ami ráadásul csak szewrdáig van. Sajna a rajongói oldalon még nem igazán igazodom ki, de ennek a résznek a címe érdekelne. Elére is köszi. -
#784 hajrá.amikor én még kb fél éve felöltöttem az összes részt.(asszem akkor 16.szezonig vagy 15.ig)fogták és letörölték 1 idő után az egészet :S -
heyman8909 #783 A 17.évadot is töltöm fel folyamatosan, csak látogassatok el hozzánk, és írogassatok a fórumba, nah meg persze töltsetek!
http://the-simpsons.extra.hu -
Prof William #782 Az új részeket is jó lenne feldigizni. -
heyman8909 #781 Egyesültünk a másik rajongói portállal, úgyhogy egyetlen mo-on működő aktív simpson család portál:
http://the-simpsons.extra.hu -
heyman8909 #780 töltsetek, írogassatok a fórumba
http://simpsoncsalad.uw.hu -
Prof William #779 És továbbadta a többi gyereknek. :) -
#778 Tegnap Bart kikészült mikor az apja elmesélte micsinál az ágyba. -
#777 Lehet hogy nem szó szerint így volt akkor sorry :) -
#776 Mekkora poén volt már mikor Marge-ot és Homer-t behívatta az igazgató. Ülnek mindhárman az asztalnál.
Igazgató: Nem is tudom hogy mondjam el... A fiuk Bart...homoszexuális.
Szülők: Úristen nee!!
Igazgató: Jaj elnézést összekevertem az aktákat!
Félrerakja a kezében lévőt amin így már látszik a név: Milhouse -
heyman8909 #775 hát ha egy egyszerű regisztrációt nem tudtok megejteni azért hogy letölthessetek, akkor ne töltsetek... -
#774 "Simpson család - Íliász = 6:2
augusztus 16. szerda 10:13
[MTI]
6:2-re nyert a Simpson család az Íliásszal szemben az Egyesült Államokban egy műveltségi felmérésben. Az egész országra kiterjedő kutatásban 1213-an vettek részt.
A megkérdezettek 60 százaléka meg tudta nevezni a Simpson család című rajzfilmsorozatból Bartot, míg amikor Homérosz eposzai felől kérdezték őket, csupán 20,5 százalék tudta felhozni az Íliászt vagy az Odüsszeiát. Annak ellenére történt ez így, hogy a Trója című amerikai film elég friss, és elég sokan látták még az Egyesült Államokban is, bár nem annyira Homérosz, mint inkább Brad Pitt vonzerejének köszönhetően.
Superman születési bolygója és a Merkur párharcában valamivel jobb volt az arány: 60 százalék tudta megnevezni a képzeletbeli Kryptont, míg az, hogy a Merkur kering legközelebb a Naphoz, 63 százalékot lepett meg, 37 százalék tudott róla. Elég jól szerepelt Tony Blair miniszterelnök, csak 57-50-re kapott ki Harry Pottertől. " -
#773 Az szerintem sem a legjobb hogy külön regelni kel.....
Nem szeretem a regelős imél megadós oldalakat. -
heyman8909 #772 töltsetek, írogassatok a fórumba
http://simpsoncsalad.uw.hu