Hogyan kicsinyítsem logomat?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki is a luzer?
Nepper!
A sok kis kepet lasd, akkor jobb gomb azon a kepen, amit at akarsz konvertalni, es akkor ott lesz a Convert a legordulo menuben.
Ja,hogy modemem van? ...kit érdekel... 😊))
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Ha másképp nem megy, akkor simán a vindóz paintjével nyisd meg, méretezd át, mentsd el, aztán cewa!

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
najo sztem a 10k semmit sem er. akkor mar 15. essetleg 20, mert abba mar a mozgok is belefernek. de komolyan. a 20k nem lenne olyan rossz. bar a modemeseknek sux😞aug1 utan?😊jojo rossz vicc volt
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
amugy csak annyi a kulonbseg hogy azon nics az a piros logo. kicsinyitve tok olyan mint egy mszps virag. gondoltam felrertesek elkerulese veettt
Sztem állat!Lementettem a #2 hozzászólásban szereplõ képet is,átkonvertáltam és pont 4kb-ra jött ki.
Na most melyiket válasszam akkor? 😊 (imádom a bõség zavarát!😊)
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Meg vagyok hatódva...
Ezer köszönet magus!
Marha egyszeru. ACDSee-vel megnyitod, jobb gomb a kepen - conver - JPG, es a 13K-s kepbol 1441 byte-os lett.
Kuldom neked mailben a logodat.
használd a Photoshop web optimalizálóját.
Ha nincs neked ilyen küld el mailban a képet, megnézem mit tehetek
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
nemtom
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"