xp témák
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de sztem inkább tedd föl a vistát
Meg vírus nélküli? 😊 Mert eddig majdnem az összesre jelzett az IMON, hogy többszörös fertõzés<#hehe>#hehe>
Sziasztok! XP Professional-om van és eléggé elavult.(szerintem) Most az ezüst megjelenésre van beállítva, de így is elég gány. 😊 Azt szeretném ékrdezni, h tud -e valaki olyan oldalt esetleg ahol van valami ifó, h hogyan kell témákat letölteni/telepíteni, vagy most hogy is van ez az egész? xD
Üdv mindenkinek!
Én témákat keresek XP-re párat találtam már de nem tom se bemásólni sem elindítani semmit sem tok csinálni velük.
Gondolom kellene valami program.
De milyen?
Esetleg ha valaki tud segíteni nekem megköszönném.
Én témákat keresek XP-re párat találtam már de nem tom se bemásólni sem elindítani semmit sem tok csinálni velük.
Gondolom kellene valami program.
De milyen?
Esetleg ha valaki tud segíteni nekem megköszönném.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
<#help>#help>Hol lehet Vista témát letölteni xp-re???<#help>#help>
hali
megszünt a link ahol a leírás volt! valaki letudná írni ide? és egy linket is ahonnan letudnám szedni azt a fájlt!
thx!!!
megszünt a link ahol a leírás volt! valaki letudná írni ide? és egy linket is ahonnan letudnám szedni azt a fájlt!
thx!!!
Helótok!
Honnan lehet vistás ikonokat leszedni xp-re?
elõre is kösz
Honnan lehet vistás ikonokat leszedni xp-re?
elõre is kösz
Olyan kérdésem lenne még, hogy olyan skin létezik XP-re, aminél a Start menüben a
Minden program alatti keresõ mûködik? Ez keres a Start menüben lévõ programok között. Vagy ez a funkció csak a Vistában mûködik? Elõre is köszi.
Minden program alatti keresõ mûködik? Ez keres a Start menüben lévõ programok között. Vagy ez a funkció csak a Vistában mûködik? Elõre is köszi.
Sziasztok!!
Köszönöm a linket!
Tényleg sokminden található ott.
Vasger
Köszönöm a linket!
Tényleg sokminden található ott.
Vasger
Sziasztok!
Honnan tudnék olyan asztali témát letölteni XP-re, ami nagyon hasonlít a Vistára?
Olyasmire gondolok, mint ami a képen van.
A válaszokat elõre is köszönöm!
Vasger
Honnan tudnék olyan asztali témát letölteni XP-re, ami nagyon hasonlít a Vistára?
Olyasmire gondolok, mint ami a képen van.
A válaszokat elõre is köszönöm!
Vasger
A particion magic töltsd leinnen Ez tökéletesen megfelel asszem ha az xp-t felrakod akkor õ is tudja particionálni de lehet csak formázni tudja nem emlékszem mert régen pakoltam már az xp-t.
hali! egy olyan kérdésem lenne h. xp van fen..home edition..és szeretném a 80gb-s vinyómat felosztani pl 20as részekre de ez lényegtelen...milyen progival tom ezt megcsinálni?
elõre is kösz a helpet!
elõre is kösz a helpet!
dekstop sidebar
tud magyarul
külömbözö paneleket hozzá lehet adni a panel hozzáadása menüpont-nál ,az elvisz a hivatalos oldalra és rengeteg téma meg kiegészités van hozzá
tud magyarul
külömbözö paneleket hozzá lehet adni a panel hozzáadása menüpont-nál ,az elvisz a hivatalos oldalra és rengeteg téma meg kiegészités van hozzá
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
köszi mûködik...
de azt a Sidebar-t vagy micsodát honnan lehet letölteni?
bocsi hogy ennyit kérdezek nem vagyok nagy zseni😄
köszi
de azt a Sidebar-t vagy micsodát honnan lehet letölteni?
bocsi hogy ennyit kérdezek nem vagyok nagy zseni😄
köszi
én már igy használom 1 éve
amugy ha ugy csinálod ahogy le ven irva ,akkor semmi baja nem lesz,mert hivatalos témának látja miután lecserélted azt a file-t,
csak a sok hülye program rontja el a gépet amivel stilusokat lehet változtatni pl: style xp ,ez nekem régen összebaszta a rendszert

amugy ha ugy csinálod ahogy le ven irva ,akkor semmi baja nem lesz,mert hivatalos témának látja miután lecserélted azt a file-t,
csak a sok hülye program rontja el a gépet amivel stilusokat lehet változtatni pl: style xp ,ez nekem régen összebaszta a rendszert

ez elég megbízható?
nem lesz baja a gépnek?
te is kipróbáltad?
és ha igen akkor jó?
csak kicsit féltem a gépem...
köszi
nem lesz baja a gépnek?
te is kipróbáltad?
és ha igen akkor jó?
csak kicsit féltem a gépem...
köszi
kitalálkozott hasonló hibával xp telepítés elején:
0 kódszámú nem várt hiba történt a 1773.sorban a
d:\xpsprtm\base\boot\setup\arcdisp.c modulban
0 kódszámú nem várt hiba történt a 1773.sorban a
d:\xpsprtm\base\boot\setup\arcdisp.c modulban
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
< a href="http://www.tgtsoft.com/download.html">TGT
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Hello !
Melyik az a program ami a legjobb ha valami theme-t szeretnek rakni az xp-be ? Mi a kulonbseg a programok kozott ? Esetleg crackeket honnan talalok a programokhoz ?
Koszi elore is...
Melyik az a program ami a legjobb ha valami theme-t szeretnek rakni az xp-be ? Mi a kulonbseg a programok kozott ? Esetleg crackeket honnan talalok a programokhoz ?
Koszi elore is...
dddstudio.tk
Hi All!
Nézzetek el a Theme XP oldalra! Mindent kérdésetekre cálaszt kaptok! Ezen kívûl még jó pár téma is van!😊))
Nézzetek el a Theme XP oldalra! Mindent kérdésetekre cálaszt kaptok! Ezen kívûl még jó pár téma is van!😊))
Törölt felhasználó
szevasz Lalo! nos én is elkövettem ezt a "bünt" :-). nekem is nagyon bejön egy két skin pl:pc black python v1, final aqua, platinum mist, forever blue. most ez utóbbit használom és lenne vele egy kis gondom. meg szeretném változtatni az asztalra rakott ikonok képét, de nem tudom hogyan kell. nem tudsz esetleg valamit errõl?
Biztos vagyok benne, sokan olvastátok a legújabb PcWorld számban a Luna tündöklése és... cikket, melyben az XP felhasználói felületének átalakitásáról van szó. Remek dolog, kiváncsi lennék mások tapasztalataira is. Kiprobáltam a StyleXP-t, de mivel nincs kedvem 20 dolcsit költeni rá, ejtettem. Jött az "uxthemepatcher" melyrõl a cikk irója (Balász kiváncsi lennék a véleményedre is!) elég szükszavúan irt. Azért sikerült életre kelteni és most már az XP alapból elfogadja az egyéb témákat is! Némelyik szuper kinézetet ad az amúgy rettenetesen unt ezüstös vagy kékes Gates-világnak.
Például a ChaNinja zseniális! Csak a téma által használt betûtipus nem ismeri a hosszú magyar magánhangzókat. Tudja valaki mit kell csinálni?
Bevezetõnek ennyi.
Üdv,
Lalo
Például a ChaNinja zseniális! Csak a téma által használt betûtipus nem ismeri a hosszú magyar magánhangzókat. Tudja valaki mit kell csinálni?
Bevezetõnek ennyi.
Üdv,
Lalo
← ElőzőOldal 2 / 2