xp témák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem várt formatcé miatt eltûnt a gépembõl az a qva fájl, és nem kezeli most a témát -.-"
hogy mikor el inditok
temat cak a hateret
valtoztatja meg....😞
ha valaki tud segiteni
HIP-HOP ARAD
Meg tudnád mondani mi a neve az általad használt vista mod -nak?? ja és a side barnak is??
Köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Tud valaki jó Mac OSX Leopard témát xpre?
Ami ugyan olyan mint az eredeti?
most jarok eloszor ebben a topikban.
Nagyon tetszik ahogy mutat a geped.
Szivesen meg koszonem ha meg mutatnad
hogyan alakithatom at ugyanilyenre a
gepem...
elore is koszi
Udv
HIP-HOP ARAD
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
#69 hsz. Pianista részére
HKEY_LOCAL_MACHINE / SOFTWARE / Microsoft / Windows / CurrentVersion / Uninstall nevû kulcsot és ott értelemszerûen törölni a comodo kulcsot
r: rossz szektorok keresése és az olvasható információk visszanyerése / az f kapcsolóval /
próbáld xp cd-rõl bootolj / persze BIOS-t átállítani CD-rõl indulásra / majd kérdezi,hogy új telepítés vagy a meglévõ javitása < j > nyomsz és ezzel belépsz a parancssorba és ott írod be az elõbbi utasítást CHK.... és követed a további utasítást ,végül kilépés < exit >
ha nem lesz jó ,akkor sztem xp reinstall
beírni futtatásba /a startmenüben /: < cmd > megnyílik a dos ablak ,
oda beírod : < chkdsk f/r > parancsot és fel fogja ajánlani a köv. rendsz. indításkor a lemez ellenõrzést < i > és restart.
mert vírust kerestem talált is néhányat de nem azok voltak azok.
az sp2-t nem kellene eltávolítani ,mert sok fontos bizt. jav-t tartalmaz, szerintem - inkább a "hibát" kell megtalálni
röviden ennyi.
azt akarom kérdezni hogy hogyan tudom ugy az xp sp1 et felrakni(windows csere) hogy ne kelljen mindent elõlrõl csinálni ööö... hogyan mondjam... "mintha ujraindítás lenne" mert amióta frissítettem sp2 re csak a baj van vele.
ha tud valaki akkor segítsen pls.
Szóval a géphez alapból egy Windows Vista Home Basic Operációs rendszert adnak.
A kérdésem csak annyi hogy éredemes-e megvenni ilyen otthoni munkára.
Hangsúlyozom NEM JÁTÉKRA!
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
UrbiJoe: felraknád mégegyszer a Vista skin-t meg hogy kell megcsinálni??
Igaz h régen voltál itt de hátha olvasod 😄
az lenne a kérdésem, hogy lehet felrakni a témákat ?