xp témák

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hy, avedesk nevû progit vlaki ismeri és használja?
*Black

hali, nem tudja vki hogy milyen fájlt kell letölteni, hogy a 'Windows XP Luna Royale Blacl' témát tudja kezelni a gép ? 😊

nem várt formatcé miatt eltûnt a gépembõl az a qva fájl, és nem kezeli most a témát -.-"

Divizio88
Nekem az a problemam,
hogy mikor el inditok
temat cak a hateret
valtoztatja meg....😞
ha valaki tud segiteni

HIP-HOP ARAD

Szia, sziasztok,

Meg tudnád mondani mi a neve az általad használt vista mod -nak?? ja és a side barnak is??

Köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Sziasztok.Nem tudja vki,hogy hívják azt a progit,amit a #11 hszólásban linkeltek?Az íróját kerestem priviben,de semmi....

Hali!

Tud valaki jó Mac OSX Leopard témát xpre?
Ami ugyan olyan mint az eredeti?

Divizio88
Szia..
most jarok eloszor ebben a topikban.
Nagyon tetszik ahogy mutat a geped.
Szivesen meg koszonem ha meg mutatnad
hogyan alakithatom at ugyanilyenre a
gepem...
elore is koszi
Udv

HIP-HOP ARAD

Üdv. Nme tudja valaki, hogyan lehetne Photoshopban módosítani az Xphez hivatalosan készitett Zune Skint? Mert nagyon tetszik, cska egy kis változatosságra vágyom, és ha rájönnék hol van a fájlja, és hogyan lehet kiszedni belõle a módosítható cuccokat, akkor megtudnám magamnak csinálni vmi másabb színbelövéssel. 😊

Pianista
😊

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

a neveddel 1 sorban kb 14.5cm -el jobbra 😊 privát üzenet: értesítést fogsz kapni a topik fejlécénél ,ha érkezik
Pianista
pm??

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

na asszem írok pm -t
Pianista
tudom de nincs ott😞

az elõbb irtam le:#69 hsz. meg kell keresni
Pianista
kicsit kezd tele lenni a hócipõm az sp2 essel anyám gépén is ez van és lassu mint a dög szabályosan 10! perc kell az elinduláshoz

Pianista
ha meg tudod mondani a fájlok nevét amiket windows mappába vagy ahova elteszi a fájlait akkor mond és manuálisan törlöm

Pianista
ha itt lenne szivesen törölném😞

bocs!

#69 hsz. Pianista részére
startmenü / futtatásba beírni: < regedit > és megkeresni az alábbi kulcsot:

HKEY_LOCAL_MACHINE / SOFTWARE / Microsoft / Windows / CurrentVersion / Uninstall nevû kulcsot és ott értelemszerûen törölni a comodo kulcsot
eszközök / személyes adatok törlése
hello.remelem tud vki segiteni.hogy kell a firefoxbol eltuntetni a bongeszesi nyomokat,vagyis az oldalakat,linkeket amiket megneztem?elore is koszonom
Pianista
a windows biztonsági központ tûzfal résznél az a lenyíló izé.

hol észleli ?
Pianista
most hogy a comodoról van szó nem lehet hogy az piszkál be valamilyen csoda folytán???

Pianista
nem megy a comodo de azért beteszi észleltnek

Pianista
mondok most 1 jó nagy hibát (ha az) én most ujonnan az online armort használom tüzfalnak de ha kikapcsolom beteszi a 2 napja letörölt comodot.

igen
Pianista
amugy az xp "frissítve lett" nem telepítve, alapban sp1 de frissítve lett.

Pianista
azt akarom kérdezni hogy érdemes e torrentel vistát letölteni??

Pianista
megcsináltam amit mondtál csak kicsit módosítani kellett a paramétert, nem chkdsk f/r hanem chkdsk /p /r megyinálta 1-2 óra alatt ujraindítottam internet mosá faxa és asszem tom a problémót, gáz de sztem nem jó a törlõszoftvere😄

és ha már így áll a dolog ,érdemes lenne beszerezni egy integrált ,azaz XPSP2 telepítõ CD-t,ha meg erõs a géped, meg kell próbálni a vista op.rendszert,azé a jövõ 😊
Pianista
kössz megpróbálom

f: a lemezen talált hibák javítása
r: rossz szektorok keresése és az olvasható információk visszanyerése / az f kapcsolóval /

próbáld xp cd-rõl bootolj / persze BIOS-t átállítani CD-rõl indulásra / majd kérdezi,hogy új telepítés vagy a meglévõ javitása < j > nyomsz és ezzel belépsz a parancssorba és ott írod be az elõbbi utasítást CHK.... és követed a további utasítást ,végül kilépés < exit >

ha nem lesz jó ,akkor sztem xp reinstall
Pianista
ez az "f/r" mi? mert ha a chkdsk után írom akkor nem tudom elindítani de ha simán beírom hogy chkdsk a 3. folyamatot nem tudja befejezni

esetleg elõfordulhat ,h néhány rendszerfájl nem jól lett bezárva ,ez is vezethet kékhalál ,vagy instabilitáshoz

beírni futtatásba /a startmenüben /: < cmd > megnyílik a dos ablak ,
oda beírod : < chkdsk f/r > parancsot és fel fogja ajánlani a köv. rendsz. indításkor a lemez ellenõrzést < i > és restart.
futtasd le ezt ! ha eddig még nem tetted meg
Pianista
mielõtt fel lett téve(3 napja) azelõtt semmi gond nem volt.

Pianista
és az nem lehet hogy valami kémprogi, vagy rosszul tette fel magát??
mert vírust kerestem talált is néhányat de nem azok voltak azok.

új program ,új hardver / sp2-n kívül / ? feladatkezelõ,hogy egyáltalán mi fut és tekeri-e valami a procit,esetleg fut-e nem "odaillõ" program ?
az sp2-t nem kellene eltávolítani ,mert sok fontos bizt. jav-t tartalmaz, szerintem - inkább a "hibát" kell megtalálni
Pianista
csiga lassu internet, nem lehet aktiválni a windows tûzfalat, az integrált vírusirtókat nem lehet bekapcsolni, sürün bejön a kék halál stb...
röviden ennyi.

mégis,milyen bajok ?
Pianista
Hy!

azt akarom kérdezni hogy hogyan tudom ugy az xp sp1 et felrakni(windows csere) hogy ne kelljen mindent elõlrõl csinálni ööö... hogyan mondjam... "mintha ujraindítás lenne" mert amióta frissítettem sp2 re csak a baj van vele.
ha tud valaki akkor segítsen pls.

HUNMemphis
Sziasztok!Egy kis szakértelem kellene a Vistához.Gondolom itt sokan használnak XP-t de van egy barátom aki azon gondolkozik hogy egy komplett gépet venne (nem játékra)csupán töltögetésre otthoni munkára stb.
Szóval a géphez alapból egy Windows Vista Home Basic Operációs rendszert adnak.
A kérdésem csak annyi hogy éredemes-e megvenni ilyen otthoni munkára.
Hangsúlyozom NEM JÁTÉKRA!

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Hali!

UrbiJoe: felraknád mégegyszer a Vista skin-t meg hogy kell megcsinálni??
Igaz h régen voltál itt de hátha olvasod 😄

Csõ Robin !PM ment
csõ kollektor
az lenne a kérdésem, hogy lehet felrakni a témákat ?
bmate0007
ok

igen
bmate0007
Mégegyszer kösz. És ehhez kell valamilyen progi? Meg tudjuk beszélni privin?

Oldal 1 / 2Következő →