2926
Colin McRae 3
-
#163 egyébként az a kép amit nemtomki tett közzé az szentem még jó is... -
#162 olyan jól megfogalmaztam -
#161 gihi :-) -
#157 MAJDNEM ??!! -
#155 OK ! Télleg bocs !! De sajna néha elszalad velem a ló ! De egyébként jó amit írtam ? -
#153 Az enviroment mapping meg (asszem) egy olyan dolog, hogy minél távolnabb van egy tárgy (textúra), annál jobban el van mosódva.. De nem biztosan tom!
-
#152 Ja és én csak a demot láttam és szente van benne environment mapping és bump mapping is !!A bump mapping az egy olyan effekt, amikor a textúra (ez esetben a táj) mögé fényforrást raknak, s ezáltal megváltozik a táj jellege, vagy hogy is mondjam. -
#151 B.O.C.S A.Z.Z.É. A S.O.K F.A.S.Z.S.Á.G.É.R.T A.M.I.T Í.R.T.A.M !!!!! -
#149 OK ! bocs mindenkitől!! De azzé valahol igazam van nekem is ( nem abban amikor lehordtam mindenkit mindennek)mert azzé télleg nem olyan lett a gama ps2-őn mit az megszokás! -
#148 OK -
#145 NEE SZOLJ MÁR PLS BELE !! -
#143 Légyszi te most ne szolj bele 4 Inkább olvass 1 kicsit vissza ! De amúgy is nekem ez a véleményem és KÉSZ !! -
#142 Röhej az amit te múvelsz mikor beülsz a géped elé !! -
#140 :)) Az a helyzet hogy 1x valahol te is rájöttél hogy hogyan kell ebben a szarban regelni magad, meg hogy hogy a kurva életbe raksz be smájlikat!! De úgy látom már két seggszar is van ezen az oldalon és egyik sem én vagyok !! Faszfej az baj ha megkérdem gecifej !!! De úgy látom mennem kell regelni magam a hogyan szopassam szét az ilyan seggszájúakat oldalra !!! -
#139 ilyen helyen aze' nem kene reklamozni, meg jobban higul az eleve gaz magyar dc scene.. pfff. -
#130 na annyiszor halottam errol, hogy felraktam, de sehova se enged csatlakozni
miaza plus plus? -
#125 tegnap láttam a tesco-ban ahogy egy srac colin3-al játszott
hat nem semmi ahogy kinézett
de ahogy a kocsi a sziklákon pattogott azt rosz volt nézni -
[Walaki]D`Lair #121 Klaviatúra 100# jobb... ÉS mielőtt benyögnéd kedves "akkoraparasztvagyhogyszédülszabetonon" Lacika, elmondom hogy mind a 2-vel próbáltam pl a GTA3-at. Nos mondanom sem kell hogy PC-s sokkal jobban irányítható! Egér+Bill+Kormány powah... Akinek meg nem teccik amit írtam bekaphatja... -
#119 köcsög sony:)
hogyan tudok ps2-es játékot másolni? clonecd elég? -
#118 De vn 1 olyan ami hasonlít rá ! Az a Sega GT 2002 v. 2003 már nem tudom de az jó lesz ! ugyanis még nem jött ki :( -
#117 Ja igazán megcsinálhatnák pcre is !! -
Kou #116 Mert Sony gamma eh azért eh... -
#115 hol lehet csak a focussal menni? cm3ban?
gt3 miért nincs pc-n? eh -
#114 Én nem értem mi a faszért kell félre érteni azt amit mondtam?! Én csak azt mondtam hogy a ps2-es grafikához képest ez azzé 1 kicsit mintha szar lenne! Nekem legalábbis nem annyira jön be mint a Grand Turismo3, ugyanis szentem sz a legjobb és az is lesz mindig a legjobb gama ps2-őn! Ja és szentem még azzé is szar mert mint mondottad csak azzal a szar focussal lehet menni :(( Ha ez így lesz pc-n is, márpedig biztos így lesz akkor 1-2 hét alatt megunom :( -
#113 félreértés ne essék, nem mindenütt ennyire szűk a játékban, de azért zavaróan sok helyen igen. -
#112 na de ennyire??? a legtöbb helyen csak egy autószélességű az út, nem több!! a futamokat a valóságban azért olyan utakon tartják, ahol kétirányú a forgalom, tehát két autó el kell férjen egymás mellett!! de a játékban néha már egy papírlap sem férne el...:))) -
#111 nem játszottam még a cm3-mal de a valoságban is elég szukek az utak:) -
#110 szerintem nem ilyen lesz pc-n, láttam az xboxos változatot is, azon is van anti alliasing és tükröződés, akkor valszeg a pc-sben is lesz... -
#109 nem is rád gondoltam :)))
amúgy a valóságban tényleg sokkal szebb...., de ami fontosabb, nagyon jó a kezelhetősége és a fizika is elég élethű. talán a pályák túl szűkek lettek, nem hiszem el, hogy a valóságban is ennyire keskeny pályák lennének....
ami szar, hogy csak a forddal lehet versenyezni, a többi márkával nem!! :(((( ez nagy visszalépés -
#108 csak vicceltem, de ez a kép tényleg szar
persze lehet hogy pc-n is ilyen -
#107 nem értem, miért kell ezt az ostoba ellenségeskedést ide is behozni?!? a colin3 egy kurva jó rallygamez, nem érdemli meg, hogy ezzel foglalkozzatok, annyira gyerekes!!! -
#106 és a háttérben az a zöldesbarna izé az mi? -
#105 ENNÉL rondább?! -
#104 ja és ez a kép elég szar, a valóságban full anti alliasing van rajta és gyönyörü tükröződés! -
#103 ki a franc akar a konzolról írni, az játékra van!! irogatni jó lesz a pc is! -
#102 nna ez a ps2-es colin3!! ha ennél rondább volt, akkor az valami más lehetett!! :))))
-
#101 Nem mást néztem! De a PS2-höz képest jó volt, de a pc-n sokkal szebb gamak vannak!! Ez TÉNY!! Ja bazz ha annyira kivagy a konsolal akkor most miért nem onnan írsz ? -
#100 elhánytad magad???? bazz, akkor te valami egész mást néztél!! -
#99 Mert a GT3-nak télleg jó a grafikája !! -
#98 De :)