2926
Colin McRae 3
  • Jacek
    nincs benne egy sem csak Gr N meg super 1600 es csokolom.
  • Joke
    Ez igaz, de a colin 2-ben sem volt töübb, Bízom benne, hogy cheat-tel be lehet hozni a többit is:)
  • Joke
    Tudom, csak szerintem inkább a Colinank ne legyen olyan grafikája, de legyen kur** jó az iránítása.
  • Jacek
    igen de toredben sokkal komolyabb a Colin3, de egy gagyesz arcade game lesz.
    Amiben 1db azaz 1db wrc auto lesz komoly:))))
  • djcom
    Én a grafikáról beszéltem:)
  • Joke
    A rallysport irányítása viszont borzalmas volt. Még acade-nak sem ment el :(
  • djcom
    A képek alapján a Rallysport mellett labdába se rúghat!
  • djcom
    Hát igazad lehet mert valami(Rallysport Challenge)miatt már vagy fél éve halasztják...
    A másik,hogy a Codemasters az utóbbi 1 évben nem áll a helyzet magaslatán...sőt...kezd hasonlítani valami másodosztályú játékkiadóra.....
  • oneal1
    A 2. rész nem túl nagy sikere után, nagy várkozás övezi Colin McRae világbajnok pilóta nevével fémjelzett játékot. A képek alapján ítélve nem lehet majd panaszunk a grafikára, azonban hogy a többi hogy sikerül, megtudjuk nyáron.
    ez va na jatekhirek.hu-n
  • oneal1
    én még grandprix legends kenem:)
  • GSiZSolti
    Sajnos el kell keserítenem mindenkit, mert hátszottam vele XBOX-on és most PS2-n is, de valami nagyon nagy csalódás....
    Elég csak annyi magyarázatúl , hogy mig a Colin2-vel még anno ps1-en hajnalig csatáztunk, bajnokságok voltak PC-n ,multiztunk PC-n , most meg játszottam kemény fél órát azt is csak az angolon,mert az mondjuk hasonlít egy picit a rally-hoz....
    Elszomorító , a menü gyengesége, hogy nincs time trial, single rally mód, és csak a Focus WRC-t lehet nyüstölni.....
    Emelett a grafika is elbújhat mondjuk a konzolos WRC 2002-höz képest....
    Már csak reménykedni tudok,hogy a PC-s csúszást ezeknek a hibáknak az orvoslása okozza...
    A remény hal meg utoljára......

Szerintem mi PC-sek ebben az évben maradjunk az LFS-nél, a Nascar-nál, a GTR2002-nél és várjuk a Racing Legends-et....
  • oneal1
    nemond hogy szar:)
  • dashed_
    en is vartam de azota kiprobaltam ps2on.. hat :(
  • oneal1
    egyetértek!!!
    az új megjelenési dátum:június:(((((
  • ergo
    Sziasztok. Segítségre lenne szükségem Ps2-n a Colin 3-hoz. A 4cd-s verzióm van és arra nem tudok rájönni,hogy ha olyan országba szeretnék versenyezni ami nem az 1.sz. cd-n van ,akkor azt hogyan tudom betölteni. Pl.:elkezdtem a vb-t,ausztrálián végigmentem és most nem tudom hogyan menjek tovább spanyolországba mert az példának okáért a 4.sz. cd-n van.Akármikor próbálom a cd-t kicserélni,lefagy. Előre is kösz ha tud valaki segíteni.
  • GyaxyBoy
    Megjelent már? Le lehet szedni vhonnan?
  • oneal1
    ja ja!!
  • Joke
    És mégis hogyan?Ps2-ön esetleg, mert rég kinn van,de pc-re sajnos csak május végén jelenik meg!
  • oneal1
    ps2 őn?:)
  • Joke
    Csúszik a megjelenés május 30.-ára! :(((((((
  • Alexease
    Akinek meg van PS2-on, irhatna valamit a jatekrol.
    A grafika nem erdekel. Milyen a fizika, szimulacio, belsonezet, tores, milyenek az effektek, a palyak.
    Koszi!
  • Bilux
    JA
  • ubi
    psx2-őn
  • cervin
    király vagy
  • cervin
    nagyon várom már ,,de Te hol játszottál vele ha még nem jött ki,,.,,,,,
  • Breki33
    gamecopyworl természetesen :-)
  • Breki33
    leszedtem a no-cd-t a colin(WRC 2002)2-hoz de tovabbra is keri a CD-t a jatekon belul, nektek is igy van ez?
  • Breki33
    b-team.no-ip.org

sorry this hub is only for hungarian users
  • Breki33
    ja a slot nem volt 3-ra állítva

most meg........
    your ass is banned

ilyenkor mit lehet tenni?
  • Breki33
    magyarorszagrol :-)

most beirtam a nevem elé hogy HUN
  • Breki33
    igen nézegettem de pl a koli kirta hogy csak hungary
    nem vagyok elég magyar neki.......
  • [Walaki]D`Lair
    Ja és én is Lnézést kérek ha valaki-t megsértettem volna a lentebb látható beírásaimmal. Bocs de néha tudok polgárpukkasztó is lenni...
  • [Walaki]D`Lair
    Nos vegyük át még1x Szerinted kis 'kizdavagyokmertnullázomamásikat' Lacika az hogy "Pl" mit jelent? AZT HOGY PÉLDÁUL!!!!!!! Táhát nem a GTAIII-at istenítettem, hanem példának írtam! Nade nem akarok anyázni, mert már ígyis pol.fórumos hangulata lett az egésznek :DDDDDD Jujj... lealacsonyodtam a polgári körök szintjére...Brrr :DDDDDDDDDDDDDDD
  • PhantomW
    nincs a colinn 3nak valami béta demoja?
  • ÁjjLe BoBBi
    Bye
  • ÁjjLe BoBBi
    Ja az a baj hogy nem lehet csak 1 kocsival menni :((
  • ÁjjLe BoBBi
    Ha visszaolvsol 1 kicsit akkor meglatod hogy éppen azt mondtam hogy (vagy vmi olyasmit)ugyanolyan lesz mint konsolon !
  • ÁjjLe BoBBi
    HÚÚÚ ! ne terhelj má ilyen sok infóval mert szétmegy a fejem !
  • ÁjjLe BoBBi
    Hát bazz ! Ahhoz képest hogy mindig keverem ezeket !
  • ÁjjLe BoBBi
    Akkó meg jó vagyok !! :)))