2926
Colin McRae 3
-
#228 nincs benne egy sem csak Gr N meg super 1600 es csokolom. -
#227 Ez igaz, de a colin 2-ben sem volt töübb, Bízom benne, hogy cheat-tel be lehet hozni a többit is:) -
#226 Tudom, csak szerintem inkább a Colinank ne legyen olyan grafikája, de legyen kur** jó az iránítása. -
#225 igen de toredben sokkal komolyabb a Colin3, de egy gagyesz arcade game lesz.
Amiben 1db azaz 1db wrc auto lesz komoly:)))) -
djcom #224 Én a grafikáról beszéltem:) -
#223 A rallysport irányítása viszont borzalmas volt. Még acade-nak sem ment el :( -
djcom #222 A képek alapján a Rallysport mellett labdába se rúghat! -
djcom #221 Hát igazad lehet mert valami(Rallysport Challenge)miatt már vagy fél éve halasztják...
A másik,hogy a Codemasters az utóbbi 1 évben nem áll a helyzet magaslatán...sőt...kezd hasonlítani valami másodosztályú játékkiadóra..... -
#220 A 2. rész nem túl nagy sikere után, nagy várkozás övezi Colin McRae világbajnok pilóta nevével fémjelzett játékot. A képek alapján ítélve nem lehet majd panaszunk a grafikára, azonban hogy a többi hogy sikerül, megtudjuk nyáron.
ez va na jatekhirek.hu-n -
#218 én még grandprix legends kenem:) -
#217 Sajnos el kell keserítenem mindenkit, mert hátszottam vele XBOX-on és most PS2-n is, de valami nagyon nagy csalódás....
Elég csak annyi magyarázatúl , hogy mig a Colin2-vel még anno ps1-en hajnalig csatáztunk, bajnokságok voltak PC-n ,multiztunk PC-n , most meg játszottam kemény fél órát azt is csak az angolon,mert az mondjuk hasonlít egy picit a rally-hoz....
Elszomorító , a menü gyengesége, hogy nincs time trial, single rally mód, és csak a Focus WRC-t lehet nyüstölni.....
Emelett a grafika is elbújhat mondjuk a konzolos WRC 2002-höz képest....
Már csak reménykedni tudok,hogy a PC-s csúszást ezeknek a hibáknak az orvoslása okozza...
A remény hal meg utoljára......
Szerintem mi PC-sek ebben az évben maradjunk az LFS-nél, a Nascar-nál, a GTR2002-nél és várjuk a Racing Legends-et....
-
#216 nemond hogy szar:) -
dashed_ #215 en is vartam de azota kiprobaltam ps2on.. hat :( -
#214 egyetértek!!!
az új megjelenési dátum:június:((((( -
#212 Sziasztok. Segítségre lenne szükségem Ps2-n a Colin 3-hoz. A 4cd-s verzióm van és arra nem tudok rájönni,hogy ha olyan országba szeretnék versenyezni ami nem az 1.sz. cd-n van ,akkor azt hogyan tudom betölteni. Pl.:elkezdtem a vb-t,ausztrálián végigmentem és most nem tudom hogyan menjek tovább spanyolországba mert az példának okáért a 4.sz. cd-n van.Akármikor próbálom a cd-t kicserélni,lefagy. Előre is kösz ha tud valaki segíteni. -
#210 Megjelent már? Le lehet szedni vhonnan? -
#209 ja ja!! -
#208 És mégis hogyan?Ps2-ön esetleg, mert rég kinn van,de pc-re sajnos csak május végén jelenik meg! -
#207 ps2 őn?:) -
#205 Csúszik a megjelenés május 30.-ára! :((((((( -
#201 Akinek meg van PS2-on, irhatna valamit a jatekrol.
A grafika nem erdekel. Milyen a fizika, szimulacio, belsonezet, tores, milyenek az effektek, a palyak.
Koszi! -
Bilux #200 JA -
#198 psx2-őn -
#197 király vagy
-
#196 nagyon várom már ,,de Te hol játszottál vele ha még nem jött ki,,.,,,,, -
#191 gamecopyworl természetesen :-) -
#189 leszedtem a no-cd-t a colin(WRC 2002)2-hoz de tovabbra is keri a CD-t a jatekon belul, nektek is igy van ez? -
#188 b-team.no-ip.org
sorry this hub is only for hungarian users -
#187 ja a slot nem volt 3-ra állítva
most meg........
your ass is banned
ilyenkor mit lehet tenni? -
#186 magyarorszagrol :-)
most beirtam a nevem elé hogy HUN -
#184 igen nézegettem de pl a koli kirta hogy csak hungary
nem vagyok elég magyar neki....... -
[Walaki]D`Lair #182 Ja és én is Lnézést kérek ha valaki-t megsértettem volna a lentebb látható beírásaimmal. Bocs de néha tudok polgárpukkasztó is lenni... -
[Walaki]D`Lair #181 Nos vegyük át még1x Szerinted kis 'kizdavagyokmertnullázomamásikat' Lacika az hogy "Pl" mit jelent? AZT HOGY PÉLDÁUL!!!!!!! Táhát nem a GTAIII-at istenítettem, hanem példának írtam! Nade nem akarok anyázni, mert már ígyis pol.fórumos hangulata lett az egésznek :DDDDDD Jujj... lealacsonyodtam a polgári körök szintjére...Brrr :DDDDDDDDDDDDDDD -
#178 nincs a colinn 3nak valami béta demoja? -
#177 Bye -
#175 Ja az a baj hogy nem lehet csak 1 kocsival menni :(( -
#174 Ha visszaolvsol 1 kicsit akkor meglatod hogy éppen azt mondtam hogy (vagy vmi olyasmit)ugyanolyan lesz mint konsolon ! -
#169 HÚÚÚ ! ne terhelj má ilyen sok infóval mert szétmegy a fejem ! -
#168 Hát bazz ! Ahhoz képest hogy mindig keverem ezeket ! -
#165 Akkó meg jó vagyok !! :)))