2926
Colin McRae 3
-
#97 :))) Ne nevettess már láttam, és majd elhánytam magam !! De mondom ha lenne lehetőségem(nincs mivel hardver mániás vagyok)akkor vennék 1 PS2-őt és csak 1 gama lenne a GT3 !! Az a világ legjobb autós gamaja !! -
#96 valoban de a lényeg nem változik ugyanis a konzolosok igy gondolják, nem? -
#95 De ettől független adjatok 1 ps2-őt és mellé 1 GT3-at :-)))) -
#94 aki itt fikázza a cm3 gfx-t konzolon, az jobban tenné, ha elöbb megnézné ps2-n, ugyanis gyönyörű és villámgyors!! -
#93 amugy billentyuzettel szerintem konnyebb játszani egy autos játékot, tuti hogy egy kormányos és egy billes közül a billes kerülner ki győztesen, pláne ha manuálban nyomják és a kormányosnak még váltani is kell:) na persze lehet csak én nem gyakoroltam még eleget a kormánnyal -
#92 Bocs de úgy látom te is félre olvastál :) Én nem azt írtam hogy 5pc kell gogy 1 konsolt kitegyen !! Én pont fordítva mondtam !! -
#91 valoban a grafika gyenge pontja a tv ugyanis annak sosem lesz olyan felbontása mint egy monitornak, mennyi is a képpontok száma a tv-ben?
és egy monitoron?:) -
#90 Ehhez csak anyit tennék hozzá hogy pc-hez is lehet kapni bármilyen gamepadot,joystickot,kormányt(persze force feedbackest).És már ekkor meglövik a console-t.Nem fikázom a console-t nem igazán lehet.Meg van a jó oldala meg a rossz is pl PC-kel szemben nagy előny hogy amit megírnak rá az megy rajta és nem kell 3havonta ramot bővíteni procit cserélni vagy vga-t.Viszont game-n kivül nem is sok minden másra jó,a pcvel szemben az egy dolog még ogy dvd stb de a pc-t akkor se éri utol.Játék szempontjábol kurva jó a console hogy azon a cm3 is úgy megy mint a cmr2 és nem kell bővíteni míg pc-n ahol egy cmr2 jol futt ott már közel nem biztos hogy a cm3 jácható lesz:P.mind1 ami viszont tényleg szar a consoleon a grafika TV-n jácaní elég suxx soha nem lesz olyan klépe mint a monitornak,de ezt leszámítva nagyon is jó a console ,és ne fikázd amíg nem jácotál rajta. -
#89 a colin 3-at még nem láttam de azért majd megszerzem:) és biztos jo lesz -
#88 nem értem miért kell mindig ilyen mocskosul társalogni, normálisan is e l lehetne mondani kinek mi a vélemyénye, nekem pl az hogy aki azt irta hogy öt pc kell egy konzol teljesitményéhez annak csak annyit hogy egy év mulva 5 konzol kell majd egy pc teljesitményéhez ( remember psone azt hiszem olyat már nem akarsz venni ) arrol már ne is beszéljunk hogy a pc mi minden másra jo, gondolom te sem az xboxrol vagy ps2 ről irsz a forumba :) habár lehet:)) -
#87 ja lehet hogy ratyi, de a szaros billentyuzetnel meg mindig jobb... :) azzal legalabb lehet kormany nelkul is jatszani faszan autos gammat... :)
egyebkent meg ez egy CM3 topic, es nincs kiirva, hogy 'onli PCs CM3'... tehat az firkant ide, aki akar... (szerintem:)
az Xboxal kapcsolatosan igazat kell adjak... :) -
#86 Na ide figyelj faszköcsög !! Az a helyzet hogy láttam a gamat konsolon az irányítást nem fikáztam, azt is mondtam hogy ha vennék is konsolt azzé vennék mert TETSZIK a GT3 !!!! De temeg úgy látszik nem fogod föl azt amit olvasol !!! Gecifejű !! -
#85 Ez komoly? Nem is láttátok a játékot konzolon, de már fikázzátok? Gratulálok...! -
#81 -
[Walaki]D`Lair #80 Én is. Csak PC-n.... De mostmár tényleg elég a sok OFF dologból :DDDDDD -
#79 THX ! -
#78 jól van, ügyes vagy, látom megtanultad a smileykat berakni, csak így tovább.... -
#77 IGAZZ A TÖBBI MEG FASZ :-)) Igaz hogy jó volna 1 PS2 de nekem csak a GT3 miatt kéne :)) -
#76 IGAZZZ TE KIRÁLY VAGY !!!A TÖBBI MEG 1 SZAR : )) -
#75 LÁTTM ÉS VAN OKOM RÁ HOGY FIKÁZZAM, DE CSAK A GRAFIKÁT FIKÁZOM A GAMA JÓ !! -
#74 egyébként is kár beszennyezni ezt a jó kis topikot ezzel a konzolfikázással, ennek a cm3-ról kellene szólnia, nem erről!!
a colin3 pedig nagyon jó lett, mindegy hogy min nézzük... -
#73 nagyon okos hozzászólás, messziről lerí az objektivitás. -
#72 force feedbackes kormánnyal nyomjuk, de egy kicsit se zavarjon. -
[Walaki]D`Lair #71 Ha ennyire szerted a konzolodat mars vissza a PS2-d jöz és arról írogassál a fórumba! -
[Walaki]D`Lair #70 1et értek. Milyen ratyi már a PS2 irányító izéje. Az X-Box meg milyen égő már! Konzolnak állítják be, de csak egy szar PC-utánzat.... -
#69 láttad is a ps2-es colint, vagy csak jó pc-s szokás szerint a levegőbe fikázol?? -
#68 DE A KONSOL AKKOR IS SZAR !!! -
#67 Emberke csk video volt nem mondtam hogy gama te lama !! -
#66 az ilyen hozzáértő hozzászólások láttán melegedik az ember szive... -
#59 kormánnyal qrva nehéz jáccani, rengeteg gyakorlás kell, és akkor király lesz(el)! pl: gp3-ban a kormányosok sokkal gyorsabbak, mint én bill.-tel, pedig a hungaroringet vágom, mint a tenyeremet -
#58 hát nem tom
a billentyüsök mindig megvernek, (mert béna vagyok), de kormánnyal tuti jobban élvezem a dolgot mint ök! :) -
#57 nfs-hp2,gp4,colin3 -
#56 kinek a pap, kinek a papné...már rég rájöttem, hogy autós gémekkel nem lehet bill. játszani, kormány kell nekik -
#55 én a logitech mellett döntöttem és nem bántam meg :))) -
#54 kicsi, de qrva erős! -
#53 ajánlom a Saitek r440 - force feedback-es kormányt, kibaszott király, 25ropi a hertában!!! Chip tippes, veri a logitech+microsoft kormányt! -
#52 az hogy sokminen muveletekben tobbet tudnak joval mint a PCk. PL a ps2 es aGC procija eleve nem csak 32bites... szal nem egyszeru mutatvany na:)
Nem olyan szarok azok ha a pc alig tudja emulalni meg ma is a konzolokat:))))
-
#46 En ps2ot hasznalok... ott nem ir ki ilyet..:P
ha annyira szeretnel ps2ozni miert nem veszel egyet?
Egy "sima" videokartya arabol meg is vagy.
-
#45 persze hogy semmi esely sincs.
Ps2emuba szerintem belekattanna a PCd:)
Meg nincs is ilyen.
-
#42 Az kizart hogy jojjon Boxra is.