2926
Colin McRae 3
-
#277 nem mernek a TOCA utan:) -
#276 egy demót kiadhatnának róla...
mer ha szar akkro legalább nem várom a gamet! -
#272 agyhalott:D -
#271 lol te azt sem tudod mi fán terem a rally öcsisajt ! :))))))))))))))))
jól hazudok ? :)) -
#270 Pontosan sajna latod mi lesz belole microfos oket is megvette ugyanis a DICE csinalta a RM-et es a Rallisport-ot is:))
Megvalosoitasban meg tenyleg a Rally 2000 volt ami kb hozta egy rally verseny hangulatat nem ilyen 2-3 perces szakaszok nevetseges:D -
#269 szvsz a rally masters a legjobb rally program mind a mai napig, kisse fapados a grafika, cserebe viszont a fizika elsorangu lett, erezni a kocsi sulyat, a tehetetlenseget, egyszoval perfekt. talan az fogott meg benne a legjobban, hogy irtozatosan lejkott, mikor buktal, hogy a valosagban mekkora is lett volna az a bukas... -
#268 :))) Az is remek volt... -
#267 szerintem jo kis ellenfele lesz a RalliSport Challengenek:D -
ShaiHulud #266 bizony en is tartok nagyon a cm3 fizikai enginjetol, mert az rendben van hogy latvanyos lesz...nadehat keremszepen..:) -
#265 A Colin 2-nek NEM volt fizikaja! Csak szimulacio volt, de az is szar.
En mar valahogy le is mondtam errol a progirol:((( A TRD utan ez is egy nagy fostalicska lesz. Sajnos.
Az utolso igazan elvezetes jatek ebben a stilusban, a Rally 2000-volt. Jo belso nezetek, napszakok, efektek, feny-arnyek hatasok, belogo fak, igazi razos, goronygyos , szuk utak, pocsojak, utkozestol mozgo fak, nagyon hosszu palyak stb. Nem volt fizka, de jo szimulacio, belsonezetbol nagyon hangulatos. -
#264 honnan veszem?? hat onnan hogy 1DB WRC auto van:DDDDDDDDDD a tobbi max N csoportos!!!!!
Nehogy Clint a Fordal meg tudd verni lol:)
Na errol a fizikarol elbeszelgetnek veled:)) hogy milyen az eletben egy ilyen WRC auto:D -
#263 http://www.codemasters.com/downloads/displayfiles.php?showdetails=4720
ez lemaradt:) -
#262 szerintem az irányitás nem sokban fog különbözni a 2 résztől!
néztem egy új videót,,,aki még ne mlátta az nézzem meg.
pár másodperc de az esős rész nagyon király.. -
#261 Hát fizikailag emssze meghalatta a többit, és máig meghaladja, mint mondtam, sajnos. Szeritenm a legjobb fizikája eddig a rallys játékok közül a Colin 2-nek volt. A másik, hogy inkább a fejlesztésre költsék a pénzt, és ne a licenc jogok megvásárlására. Úgyis lesz valami ügyes gyerek, aki ehez is csinál wrc mod-ot!
Egyébként is a kettőben sem kellett ugyan olyan autókkal menni lanban, pedig ott is csak egy licens-volt, mi nagyon jókat szórakoztunk. Váltogattuk rendesen a kocsikat, sosem mentünk ketten ugyan azzal, szal ezt nem értem honnan veszed. -
#260 Ez abszolut igy van....#252 :) -
#259 hat igen csak nezd meg a sorban keszulo Codepancser jatekait!!!utolso a toca:DDDDD es jon a CMR3 juj remelem nem folytatodik a tendencia:D
Konzolra mar a 4-et mutatjak be rohejes:D -
#257 Pontossan erre vágyok én is...az egynek kiváló fizikája volt... -
#256 Hát lehet, hogy sokan lehurrognak, de nekem elég lenne az egyes fizikája uj a mosern videokariknak megfelelő grafikájú pályákkal -
#255 1 WRC\ 1 hivatalos sofor jo sok licenszet megvettek a fiuk:) -
#254 miben volt annyira jo? mert tenyleg vissza lepes volt az elsohoz kepest.
Majd nezd meg ezt:) lejobb ugye multiznak mar egy jot rallyban nem tudom milyen lesz ugy menni hogy mindenki egy autoval megy jo valtozatos:D -
#253 Hát nem tom ti miről beszéltek. Messze jobb volt a Colin 2, mint bármelyik másik rallís játék. Sajnos még mindíg jobb. Biztos, hogy a Colin 3 még jobb lesz! -
#252 Ha csak annyival lesz szarabb, mint a második az elsőnél, már akkor is totál fos lesz...sztem képesek lesznek vmi. v-rally szerű fostubus fizikával előállni. -
#250 kulomben en is azt szeretnem ha valami normalis dolog lenne belelo:))
Ja plusz lehessen azert alakitani mert az az 1DB WRC kicsit keves:))) -
#249 igen akkor mar most kedjel keszulni ra:) -
#248 :))bebaszna:)) -
Gomez #247 nyááááááááááááááááááááááááááááááááálllllllllllllllllll -
#246 persze PS2-re:)) vagy boxra:)Pc-re meg azert nem jott ki mert belerakjak a hihetetlen jol sokerult TOCA fizikat, hogy egy 4eves amerikai gyerek is tudjon vele jatszani egy fogpiszkaloval:D -
Sirgorash #245 már be lehet szerezni vhonnan a gamet? -
#244 kifejtenéd bővebben? -
RoadkilleR78 #243 2001 és 2002 erre gondoltam :-) -
#242 wrc modok?
en csak egyről tudok -
RoadkilleR78 #241 Már a patchelésen is túl vagyok. Amit felletem minden feltettem a wrc modokat is. De a kormány nem javult meg. :-( F1-2002-be pl tökéletes -
#240 www.gamecopyword.com -on egy vagon patch (crack) van hozzá... -
#239 volt nocd patch
de nekem iso van -
#238 Nincs meg valakinek a régi, class féle rip? Két éves asszem. Nekem nem akarja, csak az Australia pályát behozni :( A többinél cd-t kér. Nincs erre vmi common megoldás? (patch, cracked patch stb) -
RoadkilleR78 #236 Nekem is ez volt az első ötletem, de nem változott semmi. :-( Lehet hogy be kéne szereznem a cmr2-ből egy másik "verziót". :-) -
#235 Nejkem ugyanolyan kormannyal, xp alatt tökéletesen müködött. Probáld a legujabb drivert leszedni a logitech oldalárol hozzá. -
RoadkilleR78 #234 Hi all!
A cmr2 topicban már kérdeztem, de nem kaptam rá választ, ezért megkérdezném itt is. Hogy lehet rászedni a cmr2-t, hogy Xp alatt rendesen kezelje a Force Feedbackes kormányt. Egy Logitech Wingman Formula Force kormányom van és ha bekapcsolom az ff-t akkor elkezdi folyamatosan rázni a kormányt, útviszonyoktól mindentől függetlenül. 98 alatt nem volt vele gond.
Bocsi az offtopicért.
És előre is köszi. -
#231 biztos a PC-s kódokat írod be neki???
Allthebuttons
Greatnews
A create new driver profile-nál.....
Nem nézlek hülyének, ha ezeket eddig is tudtad!! -
#229 Amikor a Colin 2 jott meg nem is volt WRC kategoria de az ossze A csoportos auto benne volt...