2926
Colin McRae 3
  • Jacek
    nem mernek a TOCA utan:)
  • oneal1
    egy demót kiadhatnának róla...
    mer ha szar akkro legalább nem várom a gamet!
  • Jacek
    agyhalott:D
  • ÁjjLe BoBBi
    lol te azt sem tudod mi fán terem a rally öcsisajt ! :))))))))))))))))
    jól hazudok ? :))
  • Jacek
    Pontosan sajna latod mi lesz belole microfos oket is megvette ugyanis a DICE csinalta a RM-et es a Rallisport-ot is:))
    Megvalosoitasban meg tenyleg a Rally 2000 volt ami kb hozta egy rally verseny hangulatat nem ilyen 2-3 perces szakaszok nevetseges:D
  • WiZZaRD
    szvsz a rally masters a legjobb rally program mind a mai napig, kisse fapados a grafika, cserebe viszont a fizika elsorangu lett, erezni a kocsi sulyat, a tehetetlenseget, egyszoval perfekt. talan az fogott meg benne a legjobban, hogy irtozatosan lejkott, mikor buktal, hogy a valosagban mekkora is lett volna az a bukas...
  • gyraph
    :))) Az is remek volt...
  • Jacek
    szerintem jo kis ellenfele lesz a RalliSport Challengenek:D
  • ShaiHulud
    bizony en is tartok nagyon a cm3 fizikai enginjetol, mert az rendben van hogy latvanyos lesz...nadehat keremszepen..:)
  • Alexease
    A Colin 2-nek NEM volt fizikaja! Csak szimulacio volt, de az is szar.
    En mar valahogy le is mondtam errol a progirol:((( A TRD utan ez is egy nagy fostalicska lesz. Sajnos.
    Az utolso igazan elvezetes jatek ebben a stilusban, a Rally 2000-volt. Jo belso nezetek, napszakok, efektek, feny-arnyek hatasok, belogo fak, igazi razos, goronygyos , szuk utak, pocsojak, utkozestol mozgo fak, nagyon hosszu palyak stb. Nem volt fizka, de jo szimulacio, belsonezetbol nagyon hangulatos.
  • Jacek
    honnan veszem?? hat onnan hogy 1DB WRC auto van:DDDDDDDDDD a tobbi max N csoportos!!!!!
    Nehogy Clint a Fordal meg tudd verni lol:)
    Na errol a fizikarol elbeszelgetnek veled:)) hogy milyen az eletben egy ilyen WRC auto:D
  • oneal1
    http://www.codemasters.com/downloads/displayfiles.php?showdetails=4720
    ez lemaradt:)
  • oneal1
    szerintem az irányitás nem sokban fog különbözni a 2 résztől!
    néztem egy új videót,,,aki még ne mlátta az nézzem meg.
    pár másodperc de az esős rész nagyon király..
  • Joke
    Hát fizikailag emssze meghalatta a többit, és máig meghaladja, mint mondtam, sajnos. Szeritenm a legjobb fizikája eddig a rallys játékok közül a Colin 2-nek volt. A másik, hogy inkább a fejlesztésre költsék a pénzt, és ne a licenc jogok megvásárlására. Úgyis lesz valami ügyes gyerek, aki ehez is csinál wrc mod-ot!

Egyébként is a kettőben sem kellett ugyan olyan autókkal menni lanban, pedig ott is csak egy licens-volt, mi nagyon jókat szórakoztunk. Váltogattuk rendesen a kocsikat, sosem mentünk ketten ugyan azzal, szal ezt nem értem honnan veszed.
  • gyraph
    Ez abszolut igy van....#252 :)
  • Jacek
    hat igen csak nezd meg a sorban keszulo Codepancser jatekait!!!utolso a toca:DDDDD es jon a CMR3 juj remelem nem folytatodik a tendencia:D
    Konzolra mar a 4-et mutatjak be rohejes:D
  • gyraph
    Pontossan erre vágyok én is...az egynek kiváló fizikája volt...
  • Breki33
    Hát lehet, hogy sokan lehurrognak, de nekem elég lenne az egyes fizikája uj a mosern videokariknak megfelelő grafikájú pályákkal
  • Jacek
    1 WRC\ 1 hivatalos sofor jo sok licenszet megvettek a fiuk:)
  • Jacek
    miben volt annyira jo? mert tenyleg vissza lepes volt az elsohoz kepest.
    Majd nezd meg ezt:) lejobb ugye multiznak mar egy jot rallyban nem tudom milyen lesz ugy menni hogy mindenki egy autoval megy jo valtozatos:D
  • Joke
    Hát nem tom ti miről beszéltek. Messze jobb volt a Colin 2, mint bármelyik másik rallís játék. Sajnos még mindíg jobb. Biztos, hogy a Colin 3 még jobb lesz!
  • gyraph
    Ha csak annyival lesz szarabb, mint a második az elsőnél, már akkor is totál fos lesz...sztem képesek lesznek vmi. v-rally szerű fostubus fizikával előállni.
  • Jacek
    kulomben en is azt szeretnem ha valami normalis dolog lenne belelo:))
    Ja plusz lehessen azert alakitani mert az az 1DB WRC kicsit keves:)))
  • Jacek
    igen akkor mar most kedjel keszulni ra:)
  • oneal1
    :))bebaszna:))
  • Gomez
    nyááááááááááááááááááááááááááááááááálllllllllllllllllll
  • Jacek
    persze PS2-re:)) vagy boxra:)Pc-re meg azert nem jott ki mert belerakjak a hihetetlen jol sokerult TOCA fizikat, hogy egy 4eves amerikai gyerek is tudjon vele jatszani egy fogpiszkaloval:D
  • Sirgorash
    már be lehet szerezni vhonnan a gamet?
  • Breki33
    kifejtenéd bővebben?
  • RoadkilleR78
    2001 és 2002 erre gondoltam :-)
  • Breki33
    wrc modok?

en csak egyről tudok
  • RoadkilleR78
    Már a patchelésen is túl vagyok. Amit felletem minden feltettem a wrc modokat is. De a kormány nem javult meg. :-( F1-2002-be pl tökéletes
  • gyraph
    www.gamecopyword.com -on egy vagon patch (crack) van hozzá...
  • Breki33
    volt nocd patch
    de nekem iso van
  • Dikkma
    Nincs meg valakinek a régi, class féle rip? Két éves asszem. Nekem nem akarja, csak az Australia pályát behozni :( A többinél cd-t kér. Nincs erre vmi common megoldás? (patch, cracked patch stb)
  • RoadkilleR78
    Nekem is ez volt az első ötletem, de nem változott semmi. :-( Lehet hogy be kéne szereznem a cmr2-ből egy másik "verziót". :-)
  • G. Joe
    Nejkem ugyanolyan kormannyal, xp alatt tökéletesen müködött. Probáld a legujabb drivert leszedni a logitech oldalárol hozzá.
  • RoadkilleR78
    Hi all!
    A cmr2 topicban már kérdeztem, de nem kaptam rá választ, ezért megkérdezném itt is. Hogy lehet rászedni a cmr2-t, hogy Xp alatt rendesen kezelje a Force Feedbackes kormányt. Egy Logitech Wingman Formula Force kormányom van és ha bekapcsolom az ff-t akkor elkezdi folyamatosan rázni a kormányt, útviszonyoktól mindentől függetlenül. 98 alatt nem volt vele gond.
    Bocsi az offtopicért.
    És előre is köszi.
  • GSiZSolti
    biztos a PC-s kódokat írod be neki???
    Allthebuttons
    Greatnews
    A create new driver profile-nál.....
    Nem nézlek hülyének, ha ezeket eddig is tudtad!!
  • Jacek
    Amikor a Colin 2 jott meg nem is volt WRC kategoria de az ossze A csoportos auto benne volt...