2926
Colin McRae 3
-
#332 Ez igaz! Egy baj van vele, hogy nem te ultel abban az autoban:)))))))))) -
#331 Kulonmbozoek vagyunk:)) -
#330 mindjart fol is rakom a RC2K kurva szar de legalabb rally:D -
#329 Aztan ki mondta, hogy 2 perces szakaszok vannak a valodi rallyban joemeber????:))) na mind1, jogsim van, es kepzeld 0 km/h nal is meg lehet hallni:)))(pl alsz a kocsival az ut szelen, es beledrohan egy kamion, es szepen maga ala gyur, es tobb darabra szakitja az auto kasznija a testedet... volt szerencsem mar ilyet latni, szal nem egy kellemes latvany..... -
#328 na de te ezt szereted akkor ne azt mondjat hogy az szimulator meg jo a fiikaja!!
Nalam a TDR200 1 percet volt gepen olyan jo volt:DDD -
#326 nezd mar meg mikor jott ki!!!! johonem azert szar mert nem mostani grafikaja meg megoldasai voltak 5 evvel ezelott:) -
#324 Menj mar retkes picsaba bazd meg!!! Nem szoktam igy beszelni, de a faszt sem erdekli a baromsagod! -
#322 Az bizti, hogy hogy szamomra a legjobb driveing game a Carmageddon tdr 2000, ami inkabb arcade, ... Miert? Az egyetlen game(a korabbi reszekkel egyutt), ami honapokig odakotott a monitor ele, es nem csak egy autos game, szemben a tobbi cuccal, ami par ora game, aztan uninstall..... -
#321 meg meg egy kicsi rally championship?? erdekes ott egy verseny a tulelesrol szolt amelett hogy gyorsan kelett menni, elarulom neked mint ahogy latom nagy rally szakertonek.
Hogy az eletben nem 2-3 perces gyorsasagik vannak am!!!!!! hanem igen mint a RC2K-ban 15-20 perc es egy verseny vegere imadkozhattal hogy birja az auto.
Amikor a harmadik napo vegen mar nem volt par sebesseged es szar volt a motor na ez a rally:) -
#316 Rally C 2k-ban vannak olyan részek, hogy 50 méterre lejössz az útról egy erdőirtásba, csak ugye nem képek alapján kéne szövegelni..... -
#314 Jobb tores van benne, mint a legtobb akkori sok szarban! Csak hivatalosan azert nem volt benne, mert a gyartok nem adjak meg a jogokat. Ez nem a jatek, vagy a keszitok hibaja.
A tores meg amugy is csaloka. Latvanyos, de ha szetzuztad a hutot, akkor mar ugy sem mennel tovabb. Persze TDR-ben, borrondnyire osszezsugorodott autoval is, hibatlanul kozlekedsz:)))))) Ha neked ez jo, akkor gartulalok. Remelem nincs jogsid, es az eletben nem igy allsz hozza a dolgokhoz. Meg fogsz lepodni, hogy 30km/h-es sebbessegnel is meg lehet halni... -
#313 neked meg a kurva anyád, takarodj már innen -
#312 Hat ne haragudj meg, de nem hiszem, hogy az eredeti palyakon nem lehet lejonni az utakrol, mert ez abban a progiban nevetseges, meg az egy texturaval boritott erdo is... a colin 1 halalra verte sztem a rall champ 2k t. -
#311 Nem azzal van a baj, hogy élvezed, hanem hogy prédikálod a sok baromságot. Ismerd el, hogy neked a könnyű árkád játékok jönnek be, és kész, de ne a profikat fikázd. -
#309 :))))))))))))))))))))))))))
Mindenben igazad van :))
Én is csalódtam a DICE-ban, de sajnos a köcsög konzol miatt a lehülyített fizika került a PC verzióba is.... -
#306 Hat azert a konnyebb modban levo jarganyok vannak vagy 60 lovasok, a vegsebesseg olyan 80 100 km/h korul van szoval ez sztem akkor is fejlesztesi hianyossag, de hat vegyunk hozza kormanyt, es jo lesz... Bar az igazat megvallva en billentyurol nyomtam vegig, csak a haverok voltak olyan gagyik, hogy allandoan szidtak. Valami igazuk van, de en igy is vegignyomtam... Akkor is zarszonak annyit mondok, hogy szivesen megyek most egyet rallys.c. ezni, mert elvezem:)))))))))) -
#303 na t elmeroggyant a Rally Championship 2K palyai eredeti gyorsasagik voltak!!!!!!!!!! igenis menj el angliaba es nezd meg:))) nem autopalyan mennek a rallyban bazz:)
Van itt video egy Jani Pasoneen neveetu emberkerol ha tudod ki az:) azori EB futam na az abbol al , hogy ketmeter szeles ut ketoldalt kofal es 6 telin megy keresztben !!!!!!
Rallisport-ban a DICE-nak csak a Rally Masters fizikajat kelett volna belerakni es o az uj isten!
de ugye az ilyen manusok miatt mint te inkabb nem raktak bele semmit hogy a lama amerikai hulyegyerek egy fogpiszkaloval fejenalva is vegig tudjon menni:) -
#302 Ritka primitív gyerek vagy, ha egy offroad játékban is törést akarsz látni..... -
#301 Ugyes vagy, de menj mar a pocsbe! -
#300 Ahogy Alex is mondta, a GPL-ben van rally mód, nyugodtan próbáld ki, akkor lesz valami fogalmad arról, milyen egy ralli szim... -
#299 `De jo fizikat talasz meg: Nascar Heat, Screamer4x4, Insane.
Ebbol az Insane arkad jatek (egyik kedvencem), de ebbol is latszik, hogy egy arkad jatekot is meg lehet ugy csinalni, hogy korrekt a fizika, de meg is elvezetes.`
Ezzel latod egyet ertek, a Screamer 4*4 el csak annyi a gaz, hogy nulla damage modell, es ne mondjatok nekem, hogy ez nem tartozik hozza a simulaciohoz... Az Insane nekem is az egyik kedvencem, de fizikailag az a game sincs toppon, az autok utkozeskor ugy viselkednek mint ha kocsonyabol lennenek:)), de ez nekem tetszik:)) -
#298 te meg húzzál már a retekbe -
#297 Egy 200+ lóerős autó helyben állva is megpördül, ha odalépsz neki. Márpedig billentyűről vagy nem nyomod vagy odalépsz..... -
#295 Pontosan. Azért gyártanak kormányt, hogy a játékkészítők ne gagyizzák el a szimeket, és használják ki a lehetőségeit. Erre kiadnak ilyen hulladékokat.
EASY szintről meg annyi a véleményem, hogy amelyik játékban kapcsolni lehet, az már rég rossz.............. -
#294 Nem, a rally trophy nem ezert iranyithatatlan, hanem azert, mert a ha nem finoman adagolod neki a kormany mozgasat, akkor megpordul a sajat tengelye korul, meg 30 km/h nal is...Kerdem en milyen simulator az ilyen??? A valosagban megneznem mikor tortenik ilyen:)) -
#292 - A MS Rallysport Challange tenyleg nagyon szep, de arkad. Nincs belso nezet, igy folosleges tovabb is beszelni rola.
- A Colin2 tenleg szar volt. Most neztem nehany videot a Colin3-bol. Grafika, latvany jo, tores elvezetes, aztan annyi. Fizika, szimulacio, a TDR-bol orokolt "szappantarto", vagy ahogy mar mas is irta, "MariCart". Vagyis nulla. Arkad kategoriaban biztos jo lesz. En sajnalom, hogy ilyeket gyartanak, de ha ebben van a penz, akkor megertem.
Ha szimulatort akarsz, rendes fizikaval, ahol ugy viselkedik az auto ahogy kell, akkor GPL es Nascar Racing. De jo fizikat talasz meg: Nascar Heat, Screamer4x4, Insane.
Ebbol az Insane arkad jatek (egyik kedvencem), de ebbol is latszik, hogy egy arkad jatekot is meg lehet ugy csinalni, hogy korrekt a fizika, de meg is elvezetes.
-
#291 miert , neked mi kell Freak? Az, hogy billrol az eletben ne nyomjal vegig semmit? A haverod meg gondolom a gagyi easy modban ment, ugy konnyu:)) -
#290 "Egyebkent indokoljatok meg szorol szora, hogy mi a baja a fizikajanak"
Csak annyi hogy NINCS. Az autók súlytalanul repülnek az út fölött. -
#289 "rally trophy = nagyon jo, de kormany nelkul nehez iranyitani..."
Azért mert szimulátor bazzeg, az autódat sem 3 gombbal irányítod, ne csináld már...... -
#288 Akinek ez nem tetszik, az enyhen szolva.....:)) Nalam az elso rallys game, nem mondom hogy szimulator, mert megint elkezdtek balhezni, de a LEGJOBB rallys game a piacon.
Leirom, miert:
Colin 2.0 = Rohadtszar, mar emlitettem miert.
rally trophy = nagyon jo, de kormany nelkul nehez iranyitani...
Rally championship 2k = nem volt rossz, de ma mar nem allja meg a helyet a szuk kis utacskaival...
Egyebkent indokoljatok meg szorol szora, hogy mi a baja a fizikajanak, mert en nem lattam rally simulatort, melyben jobb lett volna... A colin 3 meg olyan de olyan szar lesz, mint anno a 2.0, a fejlesztok nagyon a pcs platformhoz nem ertenek, es lustak is normalis fejlesztesre... -
#287 ezeket a szarokat meg hiába mutogatod
kipróbáltam a Rallysportot, nyomtam egy padlót, 3 mp alatt 200-on voltam, elröhögtem magam, uninstall
utána végignéztem, ahogy egy haverom BILLENTYŰZETRŐL (ami eleve kizárja a szimulátor jelleget) félkézzel végigrongyolt a sivatagon, hát szánalmas.... -
#286 "Kerem szepen a rally sport challlenge jelenleg a pc-n a legjobb rallysimulator"
LOL (Rally Masters a DICE-tól az alap)
"En meg a tocarol azt mondom, amit a gamestarban is mondott acikkiro, hogy: Tokeletes, kivalo iranyithatosag, toresmodell, singleplayer jatekmod, mi kell meg ahhoz, hogy egy game 90 % felett legyen?"
Mondjuk kéne hozzá:
-minimális irányíthatóság
-némi elemi fizika
-csöppnyi realitás
-egy kevés hozzáértés a készítők részéről
"de egy jogositvany neked nem artana"
Szerintem Zsoltival itt kicsit mellényúltál....
Nevetséges, amit itt írkálsz, szimulátor játékosokat akarsz meggyőzni, hogy a gagyi tömegcikk játéktermi szintű szaraid a jobbak...
-
-
#284 Neked mi a simulator basszer, en nem vagyok szanalmas, de egy jogositvany neked nem artana, mert ne is haragudj meg, de a rally trophyn kivul mondjal olyan rallys jatekot, ami kozel all a simulaciohoz, a colin 2.0 ne mondjad, mert tovig nyomott gazpedallal vegignyomom neked az osszes palyat, no fekkel, es ez igaz majd minden ratyi gamre, de a rallysport challengre nem, en igy erzem, vezettem rengetegszer kocsit az eletemben, es ahogy az viselkedik a terepen, ahogy megcsuszik, ahogy nagy sebesseg eseten a kanyarokban beleszall a semmibe...igy van a valosagban is, igaz iranyithatosag tekinteteben nem elsoosztaly, de engem az nem erdekel!!!!!!!!!!
-
#283 Erre nem mondok inkabb semmit. A GameStar mar amugy is minosit. A vilagon az egyetlenek, akik igy elszalltak a programtol. -
#282 Te tudod mi a szó jelentése - SZIMULÁTOR?
Ha a Toca, vagy az a gigaszar RS Challenge szerinted szimulátor akkor tudlak sajnálni.....
És tudom sajnálni azokat az embereket is akiknek ilyen hulladék játékok teccccenek, mert "jól törik az ótó" meg, hogy "szebb mint boxon"....
Kit érdekel ha a fizika olyan mint 89-ben valami játéktermi versenyben....
Szánalmas vagy - ez meg az én véleményem , ha teccik , ha nem! -
#281 En meg a tocarol azt mondom, amit a gamestarban is mondott acikkiro, hogy: Tokeletes, kivalo iranyithatosag, toresmodell, singleplayer jatekmod, mi kell meg ahhoz, hogy egy game 90 % felett legyen? Nalam a toca felette van, es ha osszeszarjatok magatokat akkor is tetszik:)))
A colin 3 mar mas teszta... Kerem szepen a rally sport challlenge jelenleg a pc-n a legjobb rallysimulator( nem erdekel, hogy kinek tetszik, kinek nem, ez az en magan velemenyem,) es talan az xboxos valtozatnal is szebb... Akkor a Colin 3 bol minek kellett az osszes pixel shadder effektet kiszedni, hogy ne legyen olyan nagy a hardware igenye?( a rally sport fullosan megy egy gef 3 ti 200 on is...)
A valasz: Mert a codemastersnel nem tudnak programozni.................... -
#280 Mar errol is nyomatjak minden nap a kepeket. En mar nem bizom benne, foleg a TDR utan (pedig hogy vartam). A TDR-t nagyon vartam, de akkorat csalodtam, hogy napokig orjongtem. Ezzel mar ugy vagyok, hogy szar lesz. Talan jobbat kapok.:))
A kepek alapjan, naggyon gaz. A belso nezet eleg szar - valszeg itt is egyforma lesz mint a TDR-nel (ennel nagyobb gagyizast eletemben nem lattam) - raadasul azok a gagyi arkad, bazinagy kijelzesek a kepernyon, nagyon lehangolok... Biztos ki lehet kapcsolni - vagyis remelem - de azert ez sejtet valamit. -
#279 szerintem azér jó lesz a játék!
ha nem lesz élethű a fizika szerintem megoldják legalább a jó irányitást..
mer szerintem nem egyezik a 2 -
#278 En azt sajnalom hogy akiknek ott kezukben a lehetoseg erre csinalnak valami szart!
Nem hiszem hogy nagyobb a bevetel!!!!nem atom szimulatorrol beszelek!! csak valami normalis gamerol.....
Egyebkent siman meg lehet egy jatekon belul valositani arcade es szimulator reszt:)