2926
Colin McRae 3
  • Alexease
    En speciel a szimulatorokat szeretem, ami jo nehez, es komoly hatter ismeret kell hozza. Sokat kell gyakorolni, es hatterinformaciokat gyujteni (pl. Setup-ok). A versenyek nehezek es max. odafigyelest igenyelnek. De en ezt elvezem, engem ez szorakoztat. Igaz hogy jol leizzadok, elgfaradok, golyozik a szemem egy verseny utan, es faj minden tagom, de ez verseny faradsag:)))))

Es ehez nem kell csucs grafika. Pl. GPL-lel jatszom sokat, ami mar 5 eves! Bar az NR2003 csucs kategorias, es azis el vesz az eletembol jonehany orat:))
  • Alexease
    Ez jo:)) A rally es az elet ertelme:)))
  • Jacek
    ez ok de meg lehet tapasztalatbol allapitani minek van koze a valosaghoz es minek nincs:)
  • gergou
    Relative, hogy kinek mihez mi all kozel, de az elet akkor sem letezik, azer szulettunk meg, hogy meghaljunk, es en azt mondom inkabb, hogy a vegtelen legaprobb reszletevel foglalkozni felesleges, haljunk meg, es keruljunk egy olyan vilagba, melyben megbecsulnek minket, melyben letezunk, amiben elunk, az maga a pokolla valtozott, miota megjelent a Foldon az ember......
  • Jacek
    "en csak annyit mondtam, hogy a rallyhoy az en szememben a legkozelebb all" koze nincs hozza:)))))))))))))
  • gergou
    Bocsi, a rally trophyt a joowood adta ki:)))))
  • gergou
    Na, en nem mondtam, hogy az rsc simulator, en csak annyit mondtam, hogy a rallyhoy az en szememben a legkozelebb all, es ebben a grafikanak, es a latvanybeli megvalositasnak nagy szerepe van, mert nekem fontosabb az, hogy konnyen iranyitsam a jarmuvet, viszont olyan elmenyt kapjak, mintha rallyt elnek at..., es ebbe az uber real szimulacio nem tartozik bele... Mert ha belegondoltok, egy atlag gamernek nem az kell, hogy 100 billentyut kelljen egyszerre kezelni, es olyan bonyolult legyen az auto iranyitasa, mint a valosag negyzete... Az ember azert ul le jatszani, hogy konnyett kikapcsolodast kapjon az elet rohadt szar fajdalmai utan, mivel elni annyit jelent mint meghalni, mint megszuletni...vagyis semmit....The life is nothing in the universe.....

A colin 4 meg megerositett abban, hogy visszafele fejlodik a codemasters, a colin 1 utan csak szemetet muveltek ( a rally trophyt leszamitva.)
  • hali
    :))))
  • dashed_
    colin 4 képek

---Hardwired---
  • Dikkma
    Leone ip-je

leone
    195.228.10.172
    (adsl-4-172.emitel.hu)

Ha vki tud, haxoljon :)
  • Alexease
    Akkor ez nem csak hulye, bena is:))
  • hali
    :DDDDDD
  • Xboxman
    Te nagyonhülye ,hogy lenne ez már Freak IP-je amikor ő Chellos ez meg valami Tolna megyei ISP?
  • hali
    es az mer jo neked hogy kirakod mas ipjet?
    betegseg...
  • Alexease
    Te beteg vagy vazzer. Ilyenekkel meg ne szorakozzal, mert veletlenul megtalal valaki, es kitapossa a mocskos beledet bazdmeg.
  • hali
    colin4 2003 november ps2
  • Ron Ragm
    woá kösz már megyek is Freak gépére
    Erre csak annyit tudok írni: LOL
  • Jacek
    ki a retket erdekel??? agyragobogar mar ehen halt nalad?
  • M@TriX
    Hii itt jó kis fight alakult ki. :)
    Én csak annyit mondanék, hogy én 96-ban játszottam egy Rally-s játékkal a címe már nem jut eszembe, de nagyon szép volt és ami lényeg volt vagy 4 féle út (jég, murva, aszfalt..) és úgy viselkedett az autó ahogyan kell. Én azóta várok egy jó rallys szimulátort. Még a Colin 2-be meg a Microsoft-os Rally-ban reménykedtem de egyik sem hozta meg a várt sikert.
    A Colin 3-ra is úgy látom keresztet vethetünk.
    Amúgy tőlem árkád is lehet egy játék (Pl: GTA3, 1Nsane), de legyen FIZIKA. Nekem csak az számít, ha már más nincs... :)
  • Piftuka
    Tegyük azért hozzá, hogy a Rally Trophy nem teljesen élethű ! A farmotoros autók csúszkálását túlzásba vitték. A valóságban nem így viselkednek.

Ettől függetlenül igényesen megvalósított, különleges témájú játék volt, meglehetősen jó -jóval az átlag feletti- fizikával.

Az viszont tény, hogy SZIMULÁCIÓ terén a RALLY MASTERS az etalon !

Szeretem még a MOBIL1 Rally (Rally Championship 2000) nevű játékot is. Annak is elég jó a fizikája és a pályaszakaszok hossza és a roncsolódás szintén etalon a műfajban.

Szerintem (és a szimulátorrajongók többsége szerint is) ezek a mai napig nem találtak legyőzőre.

A COLIN 1. része szintén remek játék volt (azt hiszem, harmadiknak befér a dobogóra !), de a 2. már teljesen arcade és én a 3. résztől is félek.

Szinte 100%, hogy egy csilli-villi, arcade "kirakatjáték" lesz !

Ez persze nem baj (ha csak annyiban nem, hogy mi HC szimulációt kedvelő játékosok, szinte alig "kapunk valamit").

Vannak az arcade autós játékok és van a SZIMULÁCIÓ ! Ki ezt kedveli, ki azt ! Ezzel semmi baj.

De én is akkor vonom fel a szemöldökömet, amikor egy arcade játékot SZIMULÁTOR-nak bélyegez valaki.
    Na azt én sem szeretem.

Amúgy nekem tavaly az év csalódása az EMPIRE Interactive készülő World Sport Cars játéka volt.
    Ez lett volna a híres WEST testvérek második "nagy durranás", tökéletes HARD CORE szimuláció.

Aztán a kiadó (EMPIRE) beadta a derekát a piac igényeinek (ez van srácok ! Ez vadkapitalizmus. Mi, szimulátorrajongók világszerte kevesen vagyunk !) és kiadta a borzalmas arcade játéknak átalakított TOTAL IMMERSION RACING-et.

Leveleztem a WEST testvérekkel; fogadkoznak, hogy a készülő RACING LEGENDS című játékuk lesz az új etalon a GPL után... Hiszek nekik, de sajnos az nem lesz árusítva a boltban, hanem közvetlenül tőlük lehet majd NET-en megrendelni, a megszokotthoz képest SOKSZOROS áron !!! :(((

Ez van. Nincs könnyű helyzetben, aki HC SIM fan.
    De részemről inkább játszom a régi jó címekkel, minthogy kipróbáljak egy arcade autós játékot.
    Sorry, de azt nem nekem találták ki.

Ha ilyesmivel akarok játszani, akkor előveszem a RE-VOLT-ot; azt legalább a témája folytán tudom hová tenni és nem kell elgondolkodni, hogy "a készítők ezt most vajon komolyan gondloták" ?
  • Alexease
    Na en is OFF (innen). A filmek megtekintese utan, teljesen felejtos a jatek.
  • Jacek
    ooo lol
  • gergou
    Basszer kezdd megjonni a kedvem a colin 3 hoz:))
  • Alexease
    Csak vicc volt:) Ott volt egy csomo ASCII-Smile:)))
  • FREAK
    ok majd megoldjuk

na most OFF, majd holnap jövök
  • Alexease
    Nem vicc. Ez tenyleg ilyen lesz. Nezd meg a tobbit is, van meg szarabb, nevetsegesebb. Nem tudtam eldonteni, hogy sirjak vagy nevessek. De a TDR-en "megedzodtem", most mar kozonyosen szemlelem.
  • Jacek
    ja megegy adalek erdekes a RC2K ban nem 16 fos a mezony meg 4:)) hanem 100 na szerinted melyik a valos:)
  • gergou
    Ey mar durva volt, en is had kivanjak neked valamit:))

Hogy a rak kaparna szijje azt a kurvarondafuckin`damn szemeidet suckin` bastard:)))
  • Jacek
    Freak valahogy kene nekem az a Rally Masters
  • FREAK
    neeeeeeeeee ez egy vicc ugye?? :DDD

megnéztem a Crappy Snow Driving címűt, de még sírni sincs kedvem :D Ahogy ez az autó mozog..... lol
  • Alexease
    Foleg a negyediket "Working the Focus..." Latszik hogy a toresre mennek, de azonkivul semmi. Az Arkad rajongok elelveznek:)))
    De csak eros idegzetu szimulatorosoknak:))))
  • Jacek
    meggvan telepitem:)
  • Alexease
    Hogy egy kis Colin3 is legyen:)
    Itt van egy csomo film, erdemes meg nezni. Sajnos nagyon gaz...
    Colin3
  • FREAK
    nemrég felraktam a Rally Masterst, és még mindig üt, és valós

főleg a jó kis RAV4-esekkel
  • Jacek
    mar keresem is a cd:)
  • Tikal #337
    Fúúúúúúúúúúú, de jo forumod van, azta, irhatok oda én is? Nagyon ügyes vagy.
  • FREAK
    naja, csak nem ártana tudni, hova tartozol, és nem a szim játékosokat kioktatni, amikor te arcade hívő vagy.....
  • Jacek
    :))))
  • Alexease
    Nem olyan rossz az. Szerintem az egyetlen hasznalhato rally szimulator.
  • FREAK
    Kezdem nem érteni, hova akarsz kilyukadni....