2926
Colin McRae 3
-
#634 komolyan mondom ezt be alazza mindenben az F12002-es modom amit itthon takolok az mar azert rohejes:DDD -
#633 ez olyan szar hogy flamelni sem erdemes komolyan hipozott PS2 texturak a hab a tortan. -
#632 jaja a hangok szenzációsak!!! van kb. EGY féle gumicsikorgás hang, aztán szevasz :DD
orral a falnál álltam, padlógáz, kormány kicsit eltekerve, és faszán végigoldalaztam a falon :DDD szuper ez a játék :D -
#631 egyebkent ne mondja nekem senki hogy a penz miatt ilyen mert ezt nem veszik meg tobben sot mintha ertelmesen megcsinaljak:) Meg Colin McRea mi hordagyon vittek bazz amikor ezt megmutattak neki:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd -
#630 mert ha jol melekszem a PS2-esben volt belso nezet rohejes:) -
#629 na beraktam a hozza valo iranyitast Bill:))) mega lol mondjuk a TOCA-nal picit jobb na most ez nalam azt jelenti az olyan 5% ertekelest kapott nalam ez 8%:))))))
Belsonezetet nem csodalom hogy nem raktak be mert a PS2-es texturak vannak benn a kocsiban replayben latszik en sem valaltm volna be azt a 98-as grafikat ami ott benn van a kocsiban:DDDDDDDDDDDDDDDd
Legjobban tetszik amikor atmesz a hidon az elejen azt hittem lonek ram valami geppuskabol:)))))))))))))) -
#628 ehh nekem annyit nem ér meg
a CMR2 szebb is volt meg jobb is..... ennek már a menüje is egy agyrém bazzeg milyen szakadt drogosok tervezték ezt? -
#627 En meg fent hagyom, mert varok egy-ket embert, hogy kozrohej targyava tehessem...:D -
#626 ezt gyorsan uninstalláltam :) -
#625 jujujujujujujujujujujujujujjjjjjjjjjj -
#624 GameStar forum. Ott lehet a legjobban rohogni ilyenkor. A TRD-nel is mulattam rendesen:DDDD
http://www.gamestar.hu -
#623 :))) -
#622 LOLOLOLOLLL ! Ezt hol olvastad ? :)) -
#621 Valszeg a GameStar-ban megkapja a 97%-ot:)) Es a kovetkezo szam boritojan ott lesz, hiper-szuper exkluziv GS demo:DDD -
#620 Szerintem semmit nem csinaltak. A grafika is egy nagy fos.
REgy GameStar olvasoi velemeny (tipikus): "Nagyon király!!! Jó irányítás, és élethű grafika(az esős és a havas pálya nem kímél)!!!! Szóval brutál lett."
:DDDDDDDDDDDDDDDDD -
#619 tudnam mit csinaltak a Ps2-es verzio megjelenese ota ami 8 honapja volt! mert a texturak is inkabb PS2-esek -
#618 ugylatom maradok a 2-nel -
#617 3-at sem vartuk :) -
#616 Srácok ! Akkor a 4. részt már senki nem várja ??? -
#615 Áh, dehogy ! Veszi majd ezt is a jónép, higgyétek el !
"Hiszen ez a Kólinmekkréráli három, ázze !"
Ejj, de utálom, amikor igazam van. -
#614 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :DDDDDDDD
Ez nagyon LOL. Egyszeruen minosithetettlen:))
Akinek egyaltalan elindul, erdemes egyet ugratni, vagy borulni.:DDDDDDDDDD
Lefordultam a szekrol a rohogestol. Ez talan meg a TRD-nel is szarabbb:)) -
#613 Elment a kedvem az egésztől...
Képnél megfagy, anyyyááááááááád vazzeg! -
dashed_ #612 ps2on itthon megvan de oszinten 5 percnel tovabb nem volta lemez a gepben.. azert kivancsi lettem volna a pcs verzsonre de mind1...
gondolom nincs egetvero kulonbseg ps2 es pcs verzio kozott ugyhogy csak annyit tudok mondani hogy szanalmas az egesz codemasters.. -
#611 LOOOOL ! ROTFLMAO !!!! :D :D :D -
#610 Mondjuk én már a videók alapján is csak mosolyogtam rajta de azért kiváncsi lettem volna rá a demo alapján...Dehát ugye azt is sikerült jól megcsináni :) -
#608 Nekem is ez a gond. Még egy demot sem tudnak kiadni már normálisan...
Az a szomorú hogy megint az lesz, hogy jó százalékot fog kapni stb stb. merthogy milyen jó kis arcade jaték. Csak azt felejtik el hogy mindvégig úgy reklámozták hogy hű micsoda szim lesz ez. -
#607 akkor ezexerint a Mariokart komoly riválisra lelt:)) -
dashed_ #606 -s -
dashed_ #605 muha.. nalam el se indul :)))
demo 95 blahblah utan kidob a desktopra..
nem baj.. ugyerszem nem vesztek semmit.. -
#604 Ezzel szerintem a Codies teljesen leirta magat. Ezzel es a TRD-vel, teljes belepot nyert a konzol piacra. -
#603 Ennyi erovel, bananok es piros almak is foroghatanak az ut kozepen, amin ha atmesz, azt mondja:fruicc boonussz joor fressgaj! -
#602 Mérnem ordítja be egy hang hogy Csekpójnt, vagy hogy Tájm ikszendid:))) -
#601 jaja palyakon nyerheto BFG es Plasma gun azzl lehet a nezoket menetkozben loni, plusz bonuszt kaphatsz ha a piros kis gombakat folszeded az uton,ha eleget ossze gyujtesz akkor a bonus Mariokart WRC jon elo:) -
#600 Az valami hanyas. Codies stilus. Az ember szinte kinez a szelvedon. stb.
Nevetseges, hogy 2003-ban ilyen "fizikat" irnak. Pontosabban, hogy nem irnak semit. Ennek az automozgasnak a kodja, nem tobb szerintem 10 sornal.
Felelmetes... Es a check point-oknal, Kliiingg! hang, teljesen passzol az egeszhez:DDD -
#599 ja a ha kezifekezel akkor olyan a hang mintha zuhanyoznal komolyan nagyon kemeny:) biztos ott meg az Audigy a gond:) -
#598 De azért lőni lehet benne?:DDD -
#597 varhato volt sajnos megint nem lesz rally szim PC-re -
#596 sajnos kb ilyen 9700PRO-n:DDD -
#595 Na szedem a demo-t Meglásssuk milyen. -
#594 legjobb a belso nezetnet nevezett valami:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD