2926
Colin McRae 3
-
#675 Hmmm most akartam panaszkodni hogy a töltőképernyúje csontrafagyasztotta a gépemet de ezek szerint én jártam jól? :) -
#674 Colin ma már nem is fordozik:)))) -
#673 Ennyire rossz a PS2-es verzió is ? Hát ez LOL !
Kódmászterszék elmehetnek a ...
Egyébként IMHO az első rész tesztelésénél valóban ott volt a névadó és segítette tanácsaival a készítőket.
Ez meg is látszik rajta, mert az első rész remek darab még ma is.
De a másodiknál és ennél már tuttira hiányzott.
De hogy nélküle az első rész tapasztalatai alapján nem tudtak hasonlóan jót készíteni egyszer sem !?!?!
Szerintem az "öreg" Mcrae nem is tudja, hogy micsoda f*stalicskát adnak el a nevével évek óta !
Az első résznél kifizették neki a jogdíjakat, aztán utána mehetett isten hírével. -
#672 vazz,. most értem haza látom a Colin3 demó kinnt és ugyan az a helyzet mint a TRD-nél. Mindneki sír és leszarozza. :)
Hát el sem hiszem. És mégis van. Nem baj. Nincs is mit hozzáírnom, végigolvastam a topicot.
Annyit mondanék, hogy kár érte. -
#671 aláírom...de méééég:)
én nem véletlenül kezdtem el "halmozni" a diplomákat...amíg más jókat mulatott, addig én jókat tancsiztam...most meg könnyebb ennyi. Mindenkinek ajánlom a módszert, egy olyan kor hajnalán, ahol már két diploma felmutatása az alap...és az csak belépő...ez van
Egy jó TV-t összehozni...asszonynak is jobban mutat rajta Agassi...az 1500-ös mozijegy helyett inkább DVD-zik már az ember és akkor a benyót sem kell kifizetni a moziig...kérlek ne nézz "majernek" absz nem vagyok az. Csak elmondtam ,hogy én mit látok itthon...volt már rá példa, hogy valaki a forumbol tudta meg hogy létezik olyan hogy RGB kábel:)
kormány meg neked is van úgyhogy te is majer vagy:) -
#670 Szerintem ezen ne vitazzunk:)) De azert ezt meg...:-)
"[...] közben rá lehett kukkantani a tíz évvel ezelőtti autóparkra meg a mostanira, van meló ebben az országban dögivel[...]"
De akinek szep uj lakasa van, vagy fasza uj nyugati kocsija, az nem berbol es fizetesbol el!!! Amit ok "fizetesnek" neveznek, az a kizsakmanyolo es egyenlotlen gazdasagbol szarmazo csalas. De ebbe ne menjunk bele... Aki ugy el, ugy sem erti meg...
De ahanyszor elojosz a "majersagoddal", annyiszor fogom megemliteni. De nem csak neked, Versionnak is. O raadasul raadasul meg egy nagykepu, kis fasszopo, szuklatokoru barom is. -
#669 különben is szimulátor:)
"Új Colin McRae Rally 3 képek
2003. május 28. - Játék
Új képek jelentek meg a legnépszerűbb autós szimulátor sorozat legújabb részéből, a Colin McRae Rally 3-ból. A játékban a következő autók fognak szerepelni: Citroen Saxo Kit Car, Citroen 2CV Sahara, Citroen Xsara Kit Car, Fiat Punto Rally Car, Lancia 037, Ford Focus RS WRC 2002, Puma Rally Car, 1986 RS200, MG ZR Rally Car, Mitsubishi Lancer Evo 7, Subaru Impreza WRX (44S), Subaru Impreza 22B Sti, de ezeken kívűl lesz számos bónuszkocsi is, amiket meg lehet majd szerezni. A kocsik változatossága mellett a pályákra sem lehet majd panaszunk, ugyanis olyan országoban versenyezhetünk, mint Japán, Spanyolország, USA, Svédország, Finnország, Görögország, Ausztrália és Nagy-Britannia."
lol
-
#668 Az 1 dolog,hogy a graf olyan ocsmány,hogy rontani már nem lehetne rajta,de a kormánykezelése vmi döbbenet.Ilyen FF-t vmelyik játéktermi automatában tapasztaltam utoljára (úgy '86 környékén),egyszerűen gyermeteg.Nem az a baj vele,hogy arcade,hanem ez egyszerűen szar. -
#667 kösz -
#666 hát a grafika elhiszem, hogy PSX1 szintű valóban, ez a kép meggyőző
kormányt valóban nem érdemli meg...semmi olyan állítás nincs benne amivel szim-esebbé lehetne tenni a vezetési élményt, de akinek van az nehogymá billról nyomja:)
a törés akkor is a legszebb, amit eddig konzolon láttam...nekem spec elkezdte húzni meg lifegtetni a kormányt amikor szétment az egyik oldalon a cucc..és eléggé zavart vezetés közben
a TV-m képe meg tökéletes az autósgammákhoz...nem takony (sokkal élesebb mint mondjuk az RTL-es forma1 közvetítés), mivel RGB kábelen futnak be külön a színek...RGB nélkül valóban takony, de én adok az ilyesmire ha már játszunk...
és nem volt ötösöm a lottón...csak nem nyavalygok annyit mint az átlagmagyar szokott, közben rá lehett kukkantani a tíz évvel ezelőtti autóparkra meg a mostanira, van meló ebben az országban dögivel...
a TDR PS2-n sokkal rosszabb lett mint a Colin 3, de már említettem van más amivel lehet játszani -
#665 Figy emberek, a 95 % done kepernyonel engem nem dob ki, csak egyszeruen ott marad, es nem tolt, ennek igy kell lennie?? Mer ilyen ratyin programozott gamel meg nem talalkoztam...:( -
#664 Sztem ezen eddig sem dolgoztak túl sokat, ezek után meg már nem is érdemes hozzányúlni:)
-
#663 Azért írtam hogy "állítólag" -
#662 te ezt elhitted:) -
#661 Csak azt nem értem ha állítólag 95% kész akkor a maradék 5%-on mit javítanak? -
#660 Van belsonezet. -
#659 - Itt is van minden amit irtal belsonezetben, de PC szinten ocsmany es gagyi.
- Kormany ehez teljesen folosleges, mert semmi koze az autohoz. Mega-arkad, konzolra jo.
- A tores meg szart nem er, mert mesz ugyan ugy tovabb. Csak latvanyos arkad efekt.
- Nem emiatt tartunk 2 gigas gepet. Ennek jo barmi egyebb.
- A GT biztos jo, de PC-n is, max a garfika miatt huzna tovab mint ez.
(- A "72cmFlat" TV-det felejsd mar el... lehet hogy nyertel a Lotto-n, vagy erre gyujtottel 5 evig, de szerintem senkit nem erdekel. Amugy is ha arra kinyomodd a konzol 640x es kepet, egy nagy takony lesz az egesz. Bar 15-20 meterrol lehet hogy jo...) -
#658 Nekem már megvolt. . Még végig se mentem a pályán. -
#657 nem maradt más hátra, mint az uninstall:((( -
#656 A legszörnyűbb az ahogyan az ablaktörlő szól!
Olyan mintha valami afrikai törzs dobolna:))) -
#655 max felbontásra állítottam és azt hittem hogy egy Psx 1-en játszok. -
#654 Nekem kb 3 percet volt fennt a gépen. Szerintem ultra szar lett, a belső nézet meg egyenes hulladék. Nem ezt vártam a Codemasters-től. De ez a játék irdatlan nagy bukás már most PC-n. -
#653 Nem lehet igaz, hogy ilyen alacsony felbontásúak a textúrák! Pedig high-on van, akkor milyen lehet low-on? -
#652 EZT NEM HISZEM EL!!!!
8 honap alatt sikerult kiszedni belőle?
a bátyámnak el sem merem mondani...neki PCje van és várta a gammát...Colin2-t nyomta mindig -
#651 nem vagyok elégedett!!!!!!
de a belső nézet jó és a törésminta pedig a legjobb amit konzolon láttam...
csak ez ugye kevés
mert az emlegetett GT szintet kéne valahogy megütni....nem értem miért nem lehet...lusta béna barmok -
#650 "ps2on itthon megvan de oszinten 5 percnel tovabb nem volta lemez a gepben.. azert kivancsi lettem volna a pcs verzsonre de mind1...
gondolom nincs egetvero kulonbseg ps2 es pcs verzio kozott ugyhogy csak annyit tudok mondani hogy szanalmas az egesz codemasters.."
hát a WRC2 nekem is sokkal jobban bejön? az megvan neked?
igen komolyan elgondolkodik az ember, hogy egy silányabb grafikáért minek egy 2 gigás gépet fenntartani....
én is csalódtam a kódmesterekben....szerencsére van más amivel lehet jókat autókázni... -
#649 ezt mondtam hogy rohejes hogy egy konzolon van itt meg nincs:)) mert az szarul nezne ki PC ezert elorebb toltak a camerat hogy ne latszodjon megalolkabolka:) -
#648 Az jutott még eszembe, hogy mit szolna ez a szegény srác, ha leültetnék a GT 4. elé !!! -
#647 Speciel ezt már a MOBIL1 Rally is tudta anno 1999 !
De ha legalább ti PS2 tulajdonosok elégedettek vagytok vele; az is valami.
Akkor szolhatnál már a GT 4. fejlesztőinek, hogy ugyan portolják át azt nekünk PC-re, mert mi is olyat akarunk !!! -
#646 1 pályát nem mentem végig, uninstall -
#645 De. Én tudtam. Úgy tudtam. Má' miko' megmondtam ! Bár, ha mazohista vagy, csak töltsd le ! -
#644 hm.... én csak most töltögetem a demó-t ,10 perc és lentvan,de nemhiszek a szememnek hogy miket irtok rá, NEM létezik hogy ilyen szar játékot csináltak volna... -
#643 na hát a ford rally teamhez se vinnén az automat szervizelni^^ mert ahhoz képest hogy szorosan eggyütmüködtek kodmaszterszal elég gány ahogy egy páran mondják^.^ -
#642 jacek...a ps2 verzióban van "rendes" belső nézet fejbillegéssel mindennel
esőben cseppek az üvegen,máshogy terülnek kúsznak különböző sebességnél
hóban meg rendesen gyűlik a hó a nem törölt részeken....
szóval a belső nézet sztem nagyon jó lett
PC-n passz...én még a demot sem fogom letölteni az tuti:)))erre sokkal jobb a 72cmFlat meg a kormány -
#641 Ejj, ne sértsük meg a Screamer Rally-t EZZEL !!!
Gyerekek ! Az ACTUALIZE mindegyik játéka porig alázza ezt a "remekművet".
Csak így tovább kódmásztersz ! Bárki bármit is mond: ti tudjátok, mit jelent az, hogy RALLY JÁTÉK !!! -
#640 ezért kellet ennyit várni...:(
ennél a ps2-es is sokkal szebb TV-n -
#639 hát ez ultralol!. kódmasztersz száksz bazze ha má a demo se mülödik normálisan és még van pofájk odairni hogy 95%-ig kész akko milyen lesz a full game? köcsög codemasters -
#638 De az sem rossz, hogy minimalis sebessegnel, korbe lehet forgatni az autot, a "kozepen atszurt" palcika korul.
Nekem Rally-nak a Rally Trophy van fent, de fent is lesz egy ideig ugy erzem...
Meg az Xpand Rally kozeleg. De abbol meg nem lattam belso nezetet, es egy igent a letezesere, 3 honap alatt sikerult kapnom. De valszeg csak motorhaztetore gondoltak. Az szerintem a MS baberjaira tor... -
#637 Bazz a replay a legröhejesebb! A gép szerint nekiment az autóm az első fának és csak kapart ott egyhelyben:DDDDDD -
#635 Hehe kipróbáltam:) Olyan mint a Screamer rally úgy 6 évvel ezelőttről. Lehet hogy arra a motorra épül?