Colin McRae 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÁjjLe BoBBi
NEE SZOLJ MÁR PLS BELE !!

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ÁjjLe BoBBi
Légyszi te most ne szolj bele 4 Inkább olvass 1 kicsit vissza ! De amúgy is nekem ez a véleményem és KÉSZ !!

ÁjjLe BoBBi
Röhej az amit te múvelsz mikor beülsz a géped elé !!

ÁjjLe BoBBi
😊) Az a helyzet hogy 1x valahol te is rájöttél hogy hogyan kell ebben a szarban regelni magad, meg hogy hogy a kurva életbe raksz be smájlikat!! De úgy látom már két seggszar is van ezen az oldalon és egyik sem én vagyok !! Faszfej az baj ha megkérdem gecifej !!! De úgy látom mennem kell regelni magam a hogyan szopassam szét az ilyan seggszájúakat oldalra !!!

yafyaf
ilyen helyen aze' nem kene reklamozni, meg jobban higul az eleve gaz magyar dc scene.. pfff.

Breki33
na annyiszor halottam errol, hogy felraktam, de sehova se enged csatlakozni
miaza plus plus?
Breki33
tegnap láttam a tesco-ban ahogy egy srac colin3-al játszott
hat nem semmi ahogy kinézett
de ahogy a kocsi a sziklákon pattogott azt rosz volt nézni
[Walaki]D`Lair
Klaviatúra 100# jobb... ÉS mielõtt benyögnéd kedves "akkoraparasztvagyhogyszédülszabetonon" Lacika, elmondom hogy mind a 2-vel próbáltam pl a GTA3-at. Nos mondanom sem kell hogy PC-s sokkal jobban irányítható! Egér+Bill+Kormány powah... Akinek meg nem teccik amit írtam bekaphatja...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Norbi2K
köcsög sony😊

hogyan tudok ps2-es játékot másolni? clonecd elég?

ÁjjLe BoBBi
De vn 1 olyan ami hasonlít rá ! Az a Sega GT 2002 v. 2003 már nem tudom de az jó lesz ! ugyanis még nem jött ki 😞

ÁjjLe BoBBi
Ja igazán megcsinálhatnák pcre is !!

Mert Sony gamma eh azért eh...

So cry me a fuckin river, bitch!

Norbi2K
hol lehet csak a focussal menni? cm3ban?
gt3 miért nincs pc-n? eh

ÁjjLe BoBBi
Én nem értem mi a faszért kell félre érteni azt amit mondtam?! Én csak azt mondtam hogy a ps2-es grafikához képest ez azzé 1 kicsit mintha szar lenne! Nekem legalábbis nem annyira jön be mint a Grand Turismo3, ugyanis szentem sz a legjobb és az is lesz mindig a legjobb gama ps2-õn! Ja és szentem még azzé is szar mert mint mondottad csak azzal a szar focussal lehet menni 😞( Ha ez így lesz pc-n is, márpedig biztos így lesz akkor 1-2 hét alatt megunom 😞

UNREG
félreértés ne essék, nem mindenütt ennyire szûk a játékban, de azért zavaróan sok helyen igen.

UNREG
na de ennyire??? a legtöbb helyen csak egy autószélességû az út, nem több!! a futamokat a valóságban azért olyan utakon tartják, ahol kétirányú a forgalom, tehát két autó el kell férjen egymás mellett!! de a játékban néha már egy papírlap sem férne el...😊))

Norbi2K
nem játszottam még a cm3-mal de a valoságban is elég szukek az utak😊

UNREG
szerintem nem ilyen lesz pc-n, láttam az xboxos változatot is, azon is van anti alliasing és tükrözõdés, akkor valszeg a pc-sben is lesz...

UNREG
nem is rád gondoltam 😊))
amúgy a valóságban tényleg sokkal szebb...., de ami fontosabb, nagyon jó a kezelhetõsége és a fizika is elég élethû. talán a pályák túl szûkek lettek, nem hiszem el, hogy a valóságban is ennyire keskeny pályák lennének....
ami szar, hogy csak a forddal lehet versenyezni, a többi márkával nem!! 😞((( ez nagy visszalépés

ember
csak vicceltem, de ez a kép tényleg szar

persze lehet hogy pc-n is ilyen
UNREG
nem értem, miért kell ezt az ostoba ellenségeskedést ide is behozni?!? a colin3 egy kurva jó rallygamez, nem érdemli meg, hogy ezzel foglalkozzatok, annyira gyerekes!!!

ember
és a háttérben az a zöldesbarna izé az mi?
ember
ENNÉL rondább?!
UNREG
ja és ez a kép elég szar, a valóságban full anti alliasing van rajta és gyönyörü tükrözõdés!

UNREG
ki a franc akar a konzolról írni, az játékra van!! irogatni jó lesz a pc is!

UNREG
nna ez a ps2-es colin3!! ha ennél rondább volt, akkor az valami más lehetett!! 😊)))

ÁjjLe BoBBi
Nem mást néztem! De a PS2-höz képest jó volt, de a pc-n sokkal szebb gamak vannak!! Ez TÉNY!! Ja bazz ha annyira kivagy a konsolal akkor most miért nem onnan írsz ?

UNREG
elhánytad magad???? bazz, akkor te valami egész mást néztél!!

ÁjjLe BoBBi
Mert a GT3-nak télleg jó a grafikája !!

ÁjjLe BoBBi
De 😊

ÁjjLe BoBBi
😊)) Ne nevettess már láttam, és majd elhánytam magam !! De mondom ha lenne lehetõségem(nincs mivel hardver mániás vagyok)akkor vennék 1 PS2-õt és csak 1 gama lenne a GT3 !! Az a világ legjobb autós gamaja !!

Norbi2K
valoban de a lényeg nem változik ugyanis a konzolosok igy gondolják, nem?

ÁjjLe BoBBi
De ettõl független adjatok 1 ps2-õt és mellé 1 GT3-at :-))))

UNREG
aki itt fikázza a cm3 gfx-t konzolon, az jobban tenné, ha elöbb megnézné ps2-n, ugyanis gyönyörû és villámgyors!!

Norbi2K
amugy billentyuzettel szerintem konnyebb játszani egy autos játékot, tuti hogy egy kormányos és egy billes közül a billes kerülner ki gyõztesen, pláne ha manuálban nyomják és a kormányosnak még váltani is kell😊 na persze lehet csak én nem gyakoroltam még eleget a kormánnyal

ÁjjLe BoBBi
Bocs de úgy látom te is félre olvastál 😊 Én nem azt írtam hogy 5pc kell gogy 1 konsolt kitegyen !! Én pont fordítva mondtam !!

Norbi2K
valoban a grafika gyenge pontja a tv ugyanis annak sosem lesz olyan felbontása mint egy monitornak, mennyi is a képpontok száma a tv-ben?
és egy monitoron?😊

Mu*][*h4pHu|{4
Ehhez csak anyit tennék hozzá hogy pc-hez is lehet kapni bármilyen gamepadot,joystickot,kormányt(persze force feedbackest).És már ekkor meglövik a console-t.Nem fikázom a console-t nem igazán lehet.Meg van a jó oldala meg a rossz is pl PC-kel szemben nagy elõny hogy amit megírnak rá az megy rajta és nem kell 3havonta ramot bõvíteni procit cserélni vagy vga-t.Viszont game-n kivül nem is sok minden másra jó,a pcvel szemben az egy dolog még ogy dvd stb de a pc-t akkor se éri utol.Játék szempontjábol kurva jó a console hogy azon a cm3 is úgy megy mint a cmr2 és nem kell bõvíteni míg pc-n ahol egy cmr2 jol futt ott már közel nem biztos hogy a cm3 jácható lesz😛.mind1 ami viszont tényleg szar a consoleon a grafika TV-n jácaní elég suxx soha nem lesz olyan klépe mint a monitornak,de ezt leszámítva nagyon is jó a console ,és ne fikázd amíg nem jácotál rajta.

Norbi2K
a colin 3-at még nem láttam de azért majd megszerzem😊 és biztos jo lesz

Norbi2K
nem értem miért kell mindig ilyen mocskosul társalogni, normálisan is e l lehetne mondani kinek mi a vélemyénye, nekem pl az hogy aki azt irta hogy öt pc kell egy konzol teljesitményéhez annak csak annyit hogy egy év mulva 5 konzol kell majd egy pc teljesitményéhez ( remember psone azt hiszem olyat már nem akarsz venni ) arrol már ne is beszéljunk hogy a pc mi minden másra jo, gondolom te sem az xboxrol vagy ps2 rõl irsz a forumba 😊 habár lehet😊)

Laza
ja lehet hogy ratyi, de a szaros billentyuzetnel meg mindig jobb... 😊 azzal legalabb lehet kormany nelkul is jatszani faszan autos gammat... 😊

egyebkent meg ez egy CM3 topic, es nincs kiirva, hogy 'onli PCs CM3'... tehat az firkant ide, aki akar... (szerintem😊

az Xboxal kapcsolatosan igazat kell adjak... 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

ÁjjLe BoBBi
Na ide figyelj faszköcsög !! Az a helyzet hogy láttam a gamat konsolon az irányítást nem fikáztam, azt is mondtam hogy ha vennék is konsolt azzé vennék mert TETSZIK a GT3 !!!! De temeg úgy látszik nem fogod föl azt amit olvasol !!! Gecifejû !!

D0C
Ez komoly? Nem is láttátok a játékot konzolon, de már fikázzátok? Gratulálok...!

ÁjjLe BoBBi

[Walaki]D`Lair
Én is. Csak PC-n.... De mostmár tényleg elég a sok OFF dologból 😄DDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

ÁjjLe BoBBi
THX !

UNREG
jól van, ügyes vagy, látom megtanultad a smileykat berakni, csak így tovább....

ÁjjLe BoBBi
IGAZZ A TÖBBI MEG FASZ :-)) Igaz hogy jó volna 1 PS2 de nekem csak a GT3 miatt kéne 😊)

ÁjjLe BoBBi
IGAZZZ TE KIRÁLY VAGY !!!A TÖBBI MEG 1 SZAR : ))

ÁjjLe BoBBi
LÁTTM ÉS VAN OKOM RÁ HOGY FIKÁZZAM, DE CSAK A GRAFIKÁT FIKÁZOM A GAMA JÓ !!