2926
Colin McRae 3
-
#719 gef2mx em van..dx9 kéne a gammához.. feltegyem vagy a gef2-mnem fog neki örülni -
#718 Na van egy fejlemeny, egyesek aszondjak, hogy ez nekik segitett, nekem nem jo igy sem, de proszaljatok meg:
a parancsikon tulajdonsagai alatt a celban ird ezt meg oda:
+nosound novideo
Mondom, nekem igy se muxik ugyanaz a jelenseg... -
#717 Azért a játék közben a mozgó!!!, éljenző, kocsipaskoló tömeg "odab#sz" mindennek és akkor a gyönyörű autó és tájmodellről nem is beszéltünk.
Profi alkotás. -
#716 De a fotórealisztikus grafika páratlan ! Mellesleg a 4. részről beszélek !
Azzal még nem játszhattál ! -
#715 szóval ezt sehogysem lehet elindítan?
mármint ha megfagy...
nem mintha annyira érdekelne, de azé ripityomra törném eccekécce -
#714 nalam is ugyanez a jelenseg.....
nem az oprendszerrel lesz baja,valami mas kozos osszetevot kell talalni:) -
#713 Ez az, ez van nálam is...az alkalmazás fut, csakhát egyhelyben ugye :))) -
#712 szal nem valtaskor fagy meg..., nem is fagy meg, hanem varakozik, vagy ellenoriz, vagy valmi hasonlo... -
#711 Az enyem is majdnem, es nem ez a gondd, mar probaltam... Egyebirant a valtaskor nem fagy meg, hanem mikoron latni a hdd lampan, hogy eppen a 95% done kepernyo megjelenese utan 5 masodperccel el kezd tolteni, akkor nem lep tovabb, nem fagy meg, csak nem lep tovabb... -
#710 Hja, bocs! WINXP+SP1 (HUN) -
#709 annyit fog valtozni mint a toca:) -
#708 próbáld a desktopot átállítani 640*480/16-ra, mert lehet hogy a váltáskor fagy meg.
-
#706 http://www.hardwired.hu/dl.hw?id=1463&dl=1 -
#705 hardwireden fonn van jobban jarsz onnan elkezded elolrol -
#704 P4 2ghz Ti4200 512DDR -
#703 honnan szeded? -
#702 Kezdek kozeledni a megoldashoz... A logo video lejatszasaval van valmi gond, mert ha letorlom a blink nevu videot, a toltesekor kilep, ha visszahelyezem, a toltes kezdetekor lefagy... pedig barmilyen lejatszoprogi lenyomja..., szal nem codec hiba, valmi mas... -
#701 szerintem jó ez a gamma csak nem ugy kell neki állni hogy szimulációval játszol!!
-
djcom #700 hm...ne akarom elhinni:((
Kibaszott chello...még csak 50%.6,2kb/s ez ám a speed:)) -
#699 Írt a Codies, hogy kijött a demó, elkezdtem tölteni de mire végig olvastam a mai hozzászólásokat le is állítottam. Majd lesz a Gamer lemezen a demo. -
#698 figy nem a szim fan a lenyeg, hanem ez minosithetetlen ugy ahogy van egy rohej amirol a keszitok azt hiszik juj de jo egy lol. -
#697 Milyen oprendszered, es configod van?, mert nalam is ugyanez tortenik:( -
#695 na dobtam egy egeszseges probat vele, nem tudom ki emlekszik meg a sega rally 2-re? na ez szerintem pont olyan fizikailag a keresztbe csuszok 300 metert esete, grafikailag meg talan gyengebb is...belso nezet egy paca, mondjuk az ablaktorlo hangja jo... -
#694 az teccik a colin3 ban hogy az aszfalton le lehet égetni a gumit és csak a felni marad:D -
#693 nfs6 hp2 azert hangulatos, kar, hogy visszafejlodott a 4. reszhez kepest...
rallysport es a toca kiabrandito volt
ezert van most egy x a pc melle, arra legalabb jon autos gamma, es ha mar ugyis fostaliga mindegyik, akkor legalabb valaszthassak 10 kozul, ne csak 1 legyen felevente:-) -
#692 Szvsz azért nem, mert muszály hogy a 12 éves pistike is tudjon játszani vele és mondja a mamának, hogy: "De klaffffa anyuuu!". Így tudnak belőle eladni sok zsillió példányt. Szóval azért biztos vagyok bennnne, hgy olyan szimulátort tudának elénk tolni, hogy lefosnánk a boknkat.. -
#691 PC-n ugyan ez a grafika, csak 1024-ben. Csak egy fokkal jobb (az auto, a feny, tukrozodes stb.).
Szelvedo, eso, miegymas, ugyan az.
Az a baj, hogy egy az egyben "konvertaltak" PS-rol, es fake 128x128, es 256x256-os texturak vannak benne (kicsomagolgattam:).
A grafikai szutykozas azert van, mert ez mar PC-n, igen csak karcsu.
Amugy nalam 1024x768, full maxban, 50-90fps-sel megy. Vagyis gyors a progi, azzal nincs gond.
A foproblema a mar emlitett fizika teljes hianya... -
#690 Pedig tényleg rossz. Toca-nak még megbocsájtottam a szar fizikát, mert az szép volt és tele volt járgányokkal. De ez még ronda is amellett hogy idétlen a fizikája. -
#689 En most ezeket "hasznalom". Van kozte arkad stilusu, es van szim. is.
F1 2002, Grand Prix Legends, GT Racing 2002, Insane, Live for Speed, Nascar Heat, Nascar Racing, Rally Trophy, Screamer 4x4, Street Legal.
Van azert jo autos jatek. Csak bosszanto, hogy 2003-ban, miert nem tudnak legalabb negyed olyan fizikat irni, mint pl. 3-5 eves programokban. -
#688 Akarom mondani Ctrl+Alt+Del :))) -
#687 Nekem se akar endulni a Demo, csak az Alt+Ctrl+Del segít....talán majd a full. -
Kornholio #686 Látom eleg sokan leszarozzatok de mielott en is hozzaszolnek a gammahoz eloszor megnezem :)) -
djcom #684 Faszom hát Ti minden autós gammát letesztek a kibaszott Nascaron kívül???????
Letettétek a TOCA-t is holott nagyon ott van,az NFS HP2-t,a Rallysportot...
Mi nektek a jó.Igaz alig jön mert kibaszott chello lekorlátozottde én sem akarom elhinni,hogy ennyire rossz!!!!! -
#682 "Akkor szolhatnál már a GT 4. fejlesztőinek, hogy ugyan portolják át azt nekünk PC-re, mert mi is olyat akarunk !!!"
nem akarsz te olyat szvsz, idetlen catch up, egy kispolszkival is lehet verni a legkemenyebb mezonyt, ugysem huznak el, max. az elso kocsi megelozhetetlen, vagy izzadsz vele 3 kort mire sikerul legyakni... -
#681 és Xboxon is hasít...úgyhogy részemről ennyi...én nem töltöm le sem a demot sem a végsőt...hiszek nektek -
#680 szintén otthoni látvány...esőben is megvan minden
-
#679 haaaat, ez a demo egy foscsííík az aszfalton
(hogy a faszba lehet igy elkurni valamit...) -
#678 és kívülről szintén pofás
-
#677 ps2 belső kép...sztem az eső nagyon jó a szélvédőn
-
#676 nem tudom...a linkelt kép alapján a ps2es jóval szebb...folyamatos 60fps nyom stabilan nincs képfélbevágás,nincs poligonhiba nincs "filtering hiba" a pálya szélén (értsd a nagy homály útpadka egyszercsak tűéles lesz lsd rallye trophy)
én egy 8-ast adnék neki a 10-es skálán PS2-n