Colin McRae 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kipróbáltam a Rallysportot, nyomtam egy padlót, 3 mp alatt 200-on voltam, elröhögtem magam, uninstall
utána végignéztem, ahogy egy haverom BILLENTYÛZETRÕL (ami eleve kizárja a szimulátor jelleget) félkézzel végigrongyolt a sivatagon, hát szánalmas....
Riszpekk
LOL (Rally Masters a DICE-tól az alap)
"En meg a tocarol azt mondom, amit a gamestarban is mondott acikkiro, hogy: Tokeletes, kivalo iranyithatosag, toresmodell, singleplayer jatekmod, mi kell meg ahhoz, hogy egy game 90 % felett legyen?"
Mondjuk kéne hozzá:
-minimális irányíthatóság
-némi elemi fizika
-csöppnyi realitás
-egy kevés hozzáértés a készítõk részérõl
"de egy jogositvany neked nem artana"
Szerintem Zsoltival itt kicsit mellényúltál....
Nevetséges, amit itt írkálsz, szimulátor játékosokat akarsz meggyõzni, hogy a gagyi tömegcikk játéktermi szintû szaraid a jobbak...
Riszpekk

`Take a look to the sky just before you die`
A GameStar mar amugy is minosit. A vilagon az egyetlenek, akik igy elszalltak a programtol.Ha a Toca, vagy az a gigaszar RS Challenge szerinted szimulátor akkor tudlak sajnálni.....
És tudom sajnálni azokat az embereket is akiknek ilyen hulladék játékok teccccenek, mert "jól törik az ótó" meg, hogy "szebb mint boxon"....
Kit érdekel ha a fizika olyan mint 89-ben valami játéktermi versenyben....
Szánalmas vagy - ez meg az én véleményem , ha teccik , ha nem!
A colin 3 mar mas teszta... Kerem szepen a rally sport challlenge jelenleg a pc-n a legjobb rallysimulator( nem erdekel, hogy kinek tetszik, kinek nem, ez az en magan velemenyem,) es talan az xboxos valtozatnal is szebb... Akkor a Colin 3 bol minek kellett az osszes pixel shadder effektet kiszedni, hogy ne legyen olyan nagy a hardware igenye?( a rally sport fullosan megy egy gef 3 ti 200 on is...)
A valasz: Mert a codemastersnel nem tudnak programozni....................
`Take a look to the sky just before you die`
A kepek alapjan, naggyon gaz. A belso nezet eleg szar - valszeg itt is egyforma lesz mint a TDR-nel (ennel nagyobb gagyizast eletemben nem lattam) - raadasul azok a gagyi arkad, bazinagy kijelzesek a kepernyon, nagyon lehangolok... Biztos ki lehet kapcsolni - vagyis remelem - de azert ez sejtet valamit.
ha nem lesz élethû a fizika szerintem megoldják legalább a jó irányitást..
mer szerintem nem egyezik a 2
!Forza Ferrari!
Nem hiszem hogy nagyobb a bevetel!!!!nem atom szimulatorrol beszelek!! csak valami normalis gamerol.....
Egyebkent siman meg lehet egy jatekon belul valositani arcade es szimulator reszt😊
jól hazudok ? 😊)
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Megvalosoitasban meg tenyleg a Rally 2000 volt ami kb hozta egy rally verseny hangulatat nem ilyen 2-3 perces szakaszok nevetseges😄
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
En mar valahogy le is mondtam errol a progirol😞(( A TRD utan ez is egy nagy fostalicska lesz. Sajnos.
Az utolso igazan elvezetes jatek ebben a stilusban, a Rally 2000-volt. Jo belso nezetek, napszakok, efektek, feny-arnyek hatasok, belogo fak, igazi razos, goronygyos , szuk utak, pocsojak, utkozestol mozgo fak, nagyon hosszu palyak stb. Nem volt fizka, de jo szimulacio, belsonezetbol nagyon hangulatos.
Nehogy Clint a Fordal meg tudd verni lol😊
Na errol a fizikarol elbeszelgetnek veled😊) hogy milyen az eletben egy ilyen WRC auto😄
ez lemaradt😊
!Forza Ferrari!
néztem egy új videót,,,aki még ne mlátta az nézzem meg.
pár másodperc de az esõs rész nagyon király..
!Forza Ferrari!
Egyébként is a kettõben sem kellett ugyan olyan autókkal menni lanban, pedig ott is csak egy licens-volt, mi nagyon jókat szórakoztunk. Váltogattuk rendesen a kocsikat, sosem mentünk ketten ugyan azzal, szal ezt nem értem honnan veszed.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Konzolra mar a 4-et mutatjak be rohejes😄
Majd nezd meg ezt😊 lejobb ugye multiznak mar egy jot rallyban nem tudom milyen lesz ugy menni hogy mindenki egy autoval megy jo valtozatos😄
Ja plusz lehessen azert alakitani mert az az 1DB WRC kicsit keves😊))
http://deathfellows.hu/
A cmr2 topicban már kérdeztem, de nem kaptam rá választ, ezért megkérdezném itt is. Hogy lehet rászedni a cmr2-t, hogy Xp alatt rendesen kezelje a Force Feedbackes kormányt. Egy Logitech Wingman Formula Force kormányom van és ha bekapcsolom az ff-t akkor elkezdi folyamatosan rázni a kormányt, útviszonyoktól mindentõl függetlenül. 98 alatt nem volt vele gond.
Bocsi az offtopicért.
És elõre is köszi.
Allthebuttons
Greatnews
A create new driver profile-nál.....
Nem nézlek hülyének, ha ezeket eddig is tudtad!!