Colin McRae 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
ezeket a szarokat meg hiába mutogatod

kipróbáltam a Rallysportot, nyomtam egy padlót, 3 mp alatt 200-on voltam, elröhögtem magam, uninstall

utána végignéztem, ahogy egy haverom BILLENTYÛZETRÕL (ami eleve kizárja a szimulátor jelleget) félkézzel végigrongyolt a sivatagon, hát szánalmas....

Riszpekk

FREAK
"Kerem szepen a rally sport challlenge jelenleg a pc-n a legjobb rallysimulator"

LOL (Rally Masters a DICE-tól az alap)

"En meg a tocarol azt mondom, amit a gamestarban is mondott acikkiro, hogy: Tokeletes, kivalo iranyithatosag, toresmodell, singleplayer jatekmod, mi kell meg ahhoz, hogy egy game 90 % felett legyen?"

Mondjuk kéne hozzá:
-minimális irányíthatóság
-némi elemi fizika
-csöppnyi realitás
-egy kevés hozzáértés a készítõk részérõl

"de egy jogositvany neked nem artana"

Szerintem Zsoltival itt kicsit mellényúltál....

Nevetséges, amit itt írkálsz, szimulátor játékosokat akarsz meggyõzni, hogy a gagyi tömegcikk játéktermi szintû szaraid a jobbak...

Riszpekk

gergou

`Take a look to the sky just before you die`

gergou
Neked mi a simulator basszer, en nem vagyok szanalmas, de egy jogositvany neked nem artana, mert ne is haragudj meg, de a rally trophyn kivul mondjal olyan rallys jatekot, ami kozel all a simulaciohoz, a colin 2.0 ne mondjad, mert tovig nyomott gazpedallal vegignyomom neked az osszes palyat, no fekkel, es ez igaz majd minden ratyi gamre, de a rallysport challengre nem, en igy erzem, vezettem rengetegszer kocsit az eletemben, es ahogy az viselkedik a terepen, ahogy megcsuszik, ahogy nagy sebesseg eseten a kanyarokban beleszall a semmibe...igy van a valosagban is, igaz iranyithatosag tekinteteben nem elsoosztaly, de engem az nem erdekel!!!!!!!!!!

Alexease
Erre nem mondok inkabb semmit. A GameStar mar amugy is minosit. A vilagon az egyetlenek, akik igy elszalltak a programtol.
GSiZSolti
Te tudod mi a szó jelentése - SZIMULÁTOR?
Ha a Toca, vagy az a gigaszar RS Challenge szerinted szimulátor akkor tudlak sajnálni.....
És tudom sajnálni azokat az embereket is akiknek ilyen hulladék játékok teccccenek, mert "jól törik az ótó" meg, hogy "szebb mint boxon"....
Kit érdekel ha a fizika olyan mint 89-ben valami játéktermi versenyben....
Szánalmas vagy - ez meg az én véleményem , ha teccik , ha nem!
gergou
En meg a tocarol azt mondom, amit a gamestarban is mondott acikkiro, hogy: Tokeletes, kivalo iranyithatosag, toresmodell, singleplayer jatekmod, mi kell meg ahhoz, hogy egy game 90 % felett legyen? Nalam a toca felette van, es ha osszeszarjatok magatokat akkor is tetszik😊))
A colin 3 mar mas teszta... Kerem szepen a rally sport challlenge jelenleg a pc-n a legjobb rallysimulator( nem erdekel, hogy kinek tetszik, kinek nem, ez az en magan velemenyem,) es talan az xboxos valtozatnal is szebb... Akkor a Colin 3 bol minek kellett az osszes pixel shadder effektet kiszedni, hogy ne legyen olyan nagy a hardware igenye?( a rally sport fullosan megy egy gef 3 ti 200 on is...)

A valasz: Mert a codemastersnel nem tudnak programozni....................

Alexease
Mar errol is nyomatjak minden nap a kepeket. En mar nem bizom benne, foleg a TDR utan (pedig hogy vartam). A TDR-t nagyon vartam, de akkorat csalodtam, hogy napokig orjongtem. Ezzel mar ugy vagyok, hogy szar lesz. Talan jobbat kapok.😊)
A kepek alapjan, naggyon gaz. A belso nezet eleg szar - valszeg itt is egyforma lesz mint a TDR-nel (ennel nagyobb gagyizast eletemben nem lattam) - raadasul azok a gagyi arkad, bazinagy kijelzesek a kepernyon, nagyon lehangolok... Biztos ki lehet kapcsolni - vagyis remelem - de azert ez sejtet valamit.
oneal1
szerintem azér jó lesz a játék!
ha nem lesz élethû a fizika szerintem megoldják legalább a jó irányitást..
mer szerintem nem egyezik a 2

!Forza Ferrari!

Jacek
En azt sajnalom hogy akiknek ott kezukben a lehetoseg erre csinalnak valami szart!
Nem hiszem hogy nagyobb a bevetel!!!!nem atom szimulatorrol beszelek!! csak valami normalis gamerol.....
Egyebkent siman meg lehet egy jatekon belul valositani arcade es szimulator reszt😊

Jacek
nem mernek a TOCA utan😊

oneal1
egy demót kiadhatnának róla...
mer ha szar akkro legalább nem várom a gamet!

!Forza Ferrari!

Jacek
agyhalott😄

ÁjjLe BoBBi
lol te azt sem tudod mi fán terem a rally öcsisajt ! 😊)))))))))))))))
jól hazudok ? 😊)

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Jacek
Pontosan sajna latod mi lesz belole microfos oket is megvette ugyanis a DICE csinalta a RM-et es a Rallisport-ot is😊)
Megvalosoitasban meg tenyleg a Rally 2000 volt ami kb hozta egy rally verseny hangulatat nem ilyen 2-3 perces szakaszok nevetseges😄

WiZZaRD
szvsz a rally masters a legjobb rally program mind a mai napig, kisse fapados a grafika, cserebe viszont a fizika elsorangu lett, erezni a kocsi sulyat, a tehetetlenseget, egyszoval perfekt. talan az fogott meg benne a legjobban, hogy irtozatosan lejkott, mikor buktal, hogy a valosagban mekkora is lett volna az a bukas...

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

gyraph
😊)) Az is remek volt...

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Jacek
szerintem jo kis ellenfele lesz a RalliSport Challengenek😄

bizony en is tartok nagyon a cm3 fizikai enginjetol, mert az rendben van hogy latvanyos lesz...nadehat keremszepen..😊

Alexease
A Colin 2-nek NEM volt fizikaja! Csak szimulacio volt, de az is szar.
En mar valahogy le is mondtam errol a progirol😞(( A TRD utan ez is egy nagy fostalicska lesz. Sajnos.
Az utolso igazan elvezetes jatek ebben a stilusban, a Rally 2000-volt. Jo belso nezetek, napszakok, efektek, feny-arnyek hatasok, belogo fak, igazi razos, goronygyos , szuk utak, pocsojak, utkozestol mozgo fak, nagyon hosszu palyak stb. Nem volt fizka, de jo szimulacio, belsonezetbol nagyon hangulatos.
Jacek
honnan veszem?? hat onnan hogy 1DB WRC auto van😄DDDDDDDDD a tobbi max N csoportos!!!!!
Nehogy Clint a Fordal meg tudd verni lol😊
Na errol a fizikarol elbeszelgetnek veled😊) hogy milyen az eletben egy ilyen WRC auto😄

oneal1
http://www.codemasters.com/downloads/displayfiles.php?showdetails=4720
ez lemaradt😊

!Forza Ferrari!

oneal1
szerintem az irányitás nem sokban fog különbözni a 2 résztõl!
néztem egy új videót,,,aki még ne mlátta az nézzem meg.
pár másodperc de az esõs rész nagyon király..

!Forza Ferrari!

Joke
Hát fizikailag emssze meghalatta a többit, és máig meghaladja, mint mondtam, sajnos. Szeritenm a legjobb fizikája eddig a rallys játékok közül a Colin 2-nek volt. A másik, hogy inkább a fejlesztésre költsék a pénzt, és ne a licenc jogok megvásárlására. Úgyis lesz valami ügyes gyerek, aki ehez is csinál wrc mod-ot!

Egyébként is a kettõben sem kellett ugyan olyan autókkal menni lanban, pedig ott is csak egy licens-volt, mi nagyon jókat szórakoztunk. Váltogattuk rendesen a kocsikat, sosem mentünk ketten ugyan azzal, szal ezt nem értem honnan veszed.

gyraph
Ez abszolut igy van....#252 😊

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Jacek
hat igen csak nezd meg a sorban keszulo Codepancser jatekait!!!utolso a toca😄DDDD es jon a CMR3 juj remelem nem folytatodik a tendencia😄
Konzolra mar a 4-et mutatjak be rohejes😄

gyraph
Pontossan erre vágyok én is...az egynek kiváló fizikája volt...

Breki33
Hát lehet, hogy sokan lehurrognak, de nekem elég lenne az egyes fizikája uj a mosern videokariknak megfelelõ grafikájú pályákkal
Jacek
1 WRC\ 1 hivatalos sofor jo sok licenszet megvettek a fiuk😊

Jacek
miben volt annyira jo? mert tenyleg vissza lepes volt az elsohoz kepest.
Majd nezd meg ezt😊 lejobb ugye multiznak mar egy jot rallyban nem tudom milyen lesz ugy menni hogy mindenki egy autoval megy jo valtozatos😄

Joke
Hát nem tom ti mirõl beszéltek. Messze jobb volt a Colin 2, mint bármelyik másik rallís játék. Sajnos még mindíg jobb. Biztos, hogy a Colin 3 még jobb lesz!

gyraph
Ha csak annyival lesz szarabb, mint a második az elsõnél, már akkor is totál fos lesz...sztem képesek lesznek vmi. v-rally szerû fostubus fizikával elõállni.

Jacek
kulomben en is azt szeretnem ha valami normalis dolog lenne belelo😊)
Ja plusz lehessen azert alakitani mert az az 1DB WRC kicsit keves😊))

Jacek
igen akkor mar most kedjel keszulni ra😊

oneal1
😊)bebaszna😊)

!Forza Ferrari!

nyááááááááááááááááááááááááááááááááálllllllllllllllllll
Jacek
persze PS2-re😊) vagy boxra😊Pc-re meg azert nem jott ki mert belerakjak a hihetetlen jol sokerult TOCA fizikat, hogy egy 4eves amerikai gyerek is tudjon vele jatszani egy fogpiszkaloval😄

már be lehet szerezni vhonnan a gamet?
Breki33
kifejtenéd bõvebben?
2001 és 2002 erre gondoltam :-)
Breki33
wrc modok?

en csak egyrõl tudok
Már a patchelésen is túl vagyok. Amit felletem minden feltettem a wrc modokat is. De a kormány nem javult meg. :-( F1-2002-be pl tökéletes
gyraph
www.gamecopyword.com -on egy vagon patch (crack) van hozzá...

Breki33
volt nocd patch
de nekem iso van
Dikkma
Nincs meg valakinek a régi, class féle rip? Két éves asszem. Nekem nem akarja, csak az Australia pályát behozni 😞 A többinél cd-t kér. Nincs erre vmi common megoldás? (patch, cracked patch stb)
Nekem is ez volt az elsõ ötletem, de nem változott semmi. :-( Lehet hogy be kéne szereznem a cmr2-bõl egy másik "verziót". :-)
G. Joe
Nejkem ugyanolyan kormannyal, xp alatt tökéletesen müködött. Probáld a legujabb drivert leszedni a logitech oldalárol hozzá.

http://deathfellows.hu/

Hi all!
A cmr2 topicban már kérdeztem, de nem kaptam rá választ, ezért megkérdezném itt is. Hogy lehet rászedni a cmr2-t, hogy Xp alatt rendesen kezelje a Force Feedbackes kormányt. Egy Logitech Wingman Formula Force kormányom van és ha bekapcsolom az ff-t akkor elkezdi folyamatosan rázni a kormányt, útviszonyoktól mindentõl függetlenül. 98 alatt nem volt vele gond.
Bocsi az offtopicért.
És elõre is köszi.
GSiZSolti
biztos a PC-s kódokat írod be neki???
Allthebuttons
Greatnews
A create new driver profile-nál.....
Nem nézlek hülyének, ha ezeket eddig is tudtad!!
Jacek
Amikor a Colin 2 jott meg nem is volt WRC kategoria de az ossze A csoportos auto benne volt...