2926
Colin McRae 3
-
#759 MOHUS ez neked:)))))))))
LFS -
#758 ezeket hozza kebzeltem a CMR2-hoz vay neked valami mas verizond volt:)))))))))
Masik ezek ugytudom meg szoktak nezni eredeti WRC autot sot a 2 resznel tuti vitte oket a McRea ezt onnan lehet tudni.
Hogy amikor a Benik Balazsek vettek a Focus WRC kinn volt a cegnel aki epiti oket es ott volt a CMR stab es eppen McRae vitte oket es bekunyeralta magat egy korre:)))))
Replayben nezzetek meg rohejes mi ez egy hinto???? olyan a rugozasa mint egy hintonak:DDDD szetrohogtem magam kurva szarul ne ki amikor kirugozik a kerek vagy 30 centit a kasznitol:))))))))))))))) -
#757 na mehet mindenki Nascarozni:)nincs itt semmi látni való
-
#756 nana:)
ha az eladási adatok azt fogják mutatni hogy PC-re jól fogy, akkor azt kell mondjam hogy a PC-s hülyegyerek egyenő a konzolossal....és nyugodtan lehet írkálni azt is hogy PC-s hülyéknek készült ultrairreális szar baromság...
-
salist #755 Unalmas téli estékre jó lesz... -
salist #754 Hát nagyon remélem, hogy igazad lesz a hanggal, mert ez így botrányos !!!!!! -
SE #753 MS FF kormányt sikerült vkinek normálisan beállítania? Amúgy gyraph-nak van igaza, ezt nem a hardcore sim-fanoknak készítették, hanem kisgyerekeknek.
A belső nézetes eső és hó effekt szvsz szép.
Én nem is vártam többet és nem is csalódtam! :) -
Waix #752 "ez nem egy szimulator termeszetesen,de szerintem jatszhato"
Miért lenne természetes az, hogy a CM RALLY NEM SZIMULÁTOR?! Az első két rész éppen azért volt májer, mert érezted, hogy egy rallyautóban ülsz, ami szétrázza az agyadat, borulsz, rángat a kormány, a kocsi húz jobbra balra, ellenkormányzol, sodródsz össze-vissza. Belső nézetből baromi feelinges volt az egész. Miért lenne természetes az, hogy ebből is csinálnak egy konzolos hülyéknek való ultrairreális arcade szarbaromságot?!
Haljanak meg!
Most töltöm a demót, de azok után, amiket írtok lehet, hogy le sem töltöm -
#751 na uninstalaltam a codec packot es igy tenyleg mukodik...
lehet,hogy megkoveztek,de nekem tetszik :)
valoszinu azert van mert egy jatszhatatlan arcade-nak sem nevezhetu ultraszar gammat vartam es ez azert attol egy fokkal jobb :)
nalam mukodtek rendesen a pedalok es miutan nullara vettem a deadzonet a kormanyon az iranyitas is olyan lett ,hogy siman vegig lehet menni ugy,hogy meg elveztem is
ez nem egy szimulator termeszetesen,de szerintem jatszhato es kb fogok vele annyit menni mint a colin 2-vel (szoval keveset)
vannak benne nagyon hulye,idegesito hibak,a motorhang az szornyu,de nekem 2 nascar futam kozott levezeto autokazasnak tok jo lesz :D
-
#750 Ne haragudj meg, hogy megszollak, de enyhen baromsag, amit leirtal... A cmr 2 ben fele ekkora felbontasu texturak vannak, masreszrol a kornyezet fosronda. A fak, bokrok mind 2ds spriteok... A fizika meg enyhen szolva tavol all a 2. resztol...(epp eleg az bizonyittekul, hogy nagyon nem hasznaltam sosem a feket, mert nincs ra szukseg:)
Sztem a cmr 3 ban a jarmu kivitelezese, es torese jonak mondhato, konzolon sem szebb, mert minden effekt megvan itt is( ablaktorlo, viz, ho) aki nem latja oket azokat sajnalom. Az iranyitas eleg gyenge, de arcade game leven engem nem igazan erdekel... A hangokrol meg annyit, hogy a hibak biztos csak a demoban vannak...Nem hinnem hogy a fullt ilyen hang prob. adnak ki... -
#749 én is erre várok 2 éve...PC-re bokafosatós autósgamma:) -
#748 ja az nfs....az már a tipikus árkád..pályák helikopter...miegymás -
#747 ezért kell élő ellenfél ellen linkelni...vagy majd a gt4 online lehetőségét kihasználni
de azért az Endurance mode 100 körös nemtuningolt Mazda MX-5 futamát megnézném hogy nyomod végig a gép ellen. -
#746 hu megnéztem a CM3-at PS2-n Alex....mert nagyon rég nem játszottam vele, de kár volt...asszem én sokkal szebbre emlékeztem...az ember ugye csak a jóra emlékszik:)))de szerintem túl sokat GT3-aztam meg WRC2-ztem és elfelejtettem milyen is a CM3
szóval....az irányítás full árkád vagy talán még annál is gagyibb. Az FF nem dolgozik rendesen...minden kanyart lazán beveszel...
a belső nézetben nincs fejbillentés, meg műszerfal kidolgozás...csak egy odarakott belső nézet, ezt mondjuk nem nagyon értem mert a visszajátszásban pedig van belső kamera kidolgozott műszerfallal
a grafika...a pályák botrány, nagyon távolban még felvillanó fák is előjönnek, de az egész absz nem realisztikus. Minden van csak éppen minden "éleskontúros", mintha papírból vágták volna ki őket.
a hangok...huhh nagyon ratyi...absz nem rallyhangok
szóval ami szép emlék maradt az autók szépek és szépen törnek....valamint a szélvédőn lévő eső és hó -
#745 oki a gp 2 meg tényleg csekkoljátok kibebaszottyoooo multi részét be lehet ugy állitani hogy egy ezredmásodpercre sem fordul meg senki fejében az hogy árkád, kivéve a törést mert az hiányzik belöle sajna -
#744 en nem vagyok ideges:) a TOCA ota tudom hogy a CodeMcElek egy lol ugy ahogy van! -
#743 a grafika sokkal szarabb, mint a CMR2-ben, itt messze nem olyan nagy felbontásúak a textúrák
ha meg modern, látványos effekteket akartok látni, sasoljátok meg a MotoGP2-t, na az grafika, de nem ez a foshulladék -
djcom #742 Hát ez tényleg egy fos:( -
#741 nyugivan jacek -
Kulinpapa #740 Igazad lehet....
Csak mar annyit vartunk ra hogy ilyenkor nehez beismerni hogy kula... -
#739 rendben van a grafik? hat igen 1 evvel ezelott az autoval nagyabol nincs problema kivulrol:)
De a palya nezd meg a fakat:))))))))))))))))))))))))))))
Azt nem ertem minek eroltetik ami nem megy:) -
#738 hát nekem is elindult(sajnos)!! pedig en biztam benne. grafika tényleg rendben van de az irányitás és a fizika egyenlö a nullával. pedig a 2 kurvára bejö9tt. na mind1 ez van -
Kulinpapa #737 Kiprobaltam a demot.Es sajnos azt kell mondanom nagyon 'konzolos' a jatek.A grafika nem rossz.A hangok sem rosszak.Kiveve a motorhang,az valami rozzant ETA porszivora emlekeztet.Voltam mar sok rallyversenyen es allithatom hogy egy rallyautonak egyaltalan nem ilyen hangja van.De a legnagyobb gondd hogy meg a Rallysport Challengnel is szarabb a fizikaja szerintem.Tudtam hogy nem lesz szimulator,de azert ha padlogazzal nekimegyek egy szalmabalanak es az auto abban a pillanatban megall az azert durva.Meg ugy alltalaban nem ugy mozog a kocsi ahogy kellene neki.De mindezek ellenere azert el lehet jatszadozni vele.En is nyomni fogom,de azert lehetett volna jobb is.
-
#736 az a baj hogy drd9-dll-t hiányolja..gondolom ez dx9 szarja... -
#735 Mivel elsejen kene esedekesnek lenni a megjelenesnek, ugy gondolom hogy az mar inkabb 100%. -
#734 Nálam semmi kodek pack nincs fenn mégse megy. -
#733 Ne tedd fel ! Én sem használom még és elvagyok így DX 8.1-el is ! -
#732 Már 95%-ban kész a program. A DEMO ezt tükrözi. Állítólag ! -
polgárjenő #731 Csocsokám, tedd fel, kell az most már... -
#730 nehogy válaszoljatok.. nem fontos tényleg..köszike -
#729 Szerencsére még nem jelent meg ! -
polgárjenő #728 max megnézed a demot, ugyse fog tetszeni:)
utána visszarakod az ACE-t -
#727 De ezért én sem fogom leszedni az ACEMCP-t. Egy jó film többet ér. :) -
#726 Mondtam...pedig csak tipp volt. -
polgárjenő #725 Na akinek nem indul a játék most figyeljen, megvan a megoldás:
Akinek vmilyen codec packja van az UNINSTALLÁL-ja!! Mindenféle codecet szedjen le! Nekem Ace Media Codec-em van leszedtem az egészet és megy.Hajrá! -
#724 nalam is az van,de ezert most le nem szedem -
#723 Csak a szokás hatalma. -
#722 Teljessen... -
#721 Nem mindegy ? :)) -
#720 Talán valamelyik codec kavar be....nálam ACEMCP dolgozik.