2926
Colin McRae 3
  • Jacek
    AceMega codec packot eliminald de hirtelen:D
  • zaki
    csak most azt nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek...
  • Pitti
    csak latod kevesen vagyunk akik igy gondoljuk. Igy aztan ugy csinaljak a jatekokat, hogy minnel tobben megvegyek. Ha pistike kishuga nem tud jaccani a pistike jatekaval, akkor pistike nem is biztos, hogy megkapja :-))
    De ha meg pistike sem tud vele jaccani, mert nem eleg a kormanyt tekergetni meg gazt nyomni akkor ki veszi meg?
  • Pitti
    Ja es ne felejtsetek el, hogy ez csak 95%-os. A valosaghu fizika a maradek 5%-ban lesz
  • FREAK
    ehelyett a két szarfos helyett foglalkozhattak volna mondjuk INSANE 2-vel, aszfalt pályák, túraautók stb.... mindenki boldogabb lenne
  • Pitti
    Hogy mit csinaltak? Marha nagy reklamot, kozben atirogattak pc-re.
    Nem fognak ujat beleprogramozni sajnos ezt mar megtanultuk. Emlitettem mar egy ket jatekot ahol ez volt a helyzet. Pl a TRD a konzol utan egy evvel jott ki pc-re es detto ugyanaz az arkad haromgombos
  • zaki
    bazzeg, nekem se akar elindulni a game
  • Pitti
    Az autos jatekokat csak es kizarolag kormannyal jatszom. Le sem ulnek, ha gombokkal kene baromkodnom.
    Hard left: lenyil 3x majd balnyil 1x utana lenyil 2x megint balnyil 6x es felnyil nyomvatart
    :-DDDD na hat ez engem nem kapcsol ki
  • Jacek
    ez annyira gagyi hogy a konzolos haverom amikor megjott PS2-re varta mint a messiast kb egy orat jatszott vele es soha tobbet ez azrt elarul valamit!!!!!:DDDDDDD
  • Jacek
    nem igaz Papyrus jatekok LFS Racing Legends
  • Jacek
    veled mar ezt megbeszeltuk:)))))

Ja a sebesseg erzetrol meg nem szoltam korulbelul egy tandembicajnak van ilyen sebeseg erzete:)
  • Jacek
    ez mind igaz akkor mar bocsanat mit csinaltak 8 honapig??
  • Pitti
    Na igen ebben az esetben mondhatjuk azt, hogy pl a GTA3-ban vagy a Vice City-ben is turheto a fizika. Tulajdonkeppen majdnem valosaghuen mozognak a jarganyok. Na de annak nem az a lenyege. De sajnos napjainkban mar a szimnek keszulo jateknak sem a szimulacio a lenyege, hanem a jatszhatosag 3-98 eves korig. Sajnos
  • gergou
    Teljesen egyet ertek, en megvallom oszinten kellemeset csalodtam a cmr 3 demoban, olyan szinten porig alaztatok, hogy mar majd nem is proszaltam ki, de hat en mindent szeretek sajat szemmel latni... Leirom meg1szer( regebben mar irtam), hogy egy jatekprogram nem azert keszul napjainkban, hogy a teljes valosagot( vezetesi elmenyt ) visszaadja, hanem azert, hogy az ember kikapcsolodjon, hatradoljon a karosszekbe, egy szivar, es nemi vodka tarsasagaban, es egy kezzel a billentyukkel szepen vegiglavirozzon a palyakon...:) En ezt varom el egy autos progitol, nameg az elvezetet, ami nalam nem abban nyilvanul meg, hogy milyen realisztikusan reagal a kormanyrangatasra a kocsi, hanem abban, hogy ha nem fekezek, es lezuhanok a szakadekba, akkor ripityaratorik... Ez egy felelem erzest is ad, mert a cm 3 ban telleg osszetorik, ha leesik a szakadekba, nem ugy mint a cm 2 ben, hogy 300 mtert zuhanok a hegyrol, aztan karc mentes a jargany, 200 km/h ra gyorsitok piil. alatt:))
  • Alexease
    Az egyik legjobb pelda, az "altalanosan" hasznalhato, beallithato autos jatekra a Screamer 4x4.
    Kituno fizika van benne, es igazi "meghajtas lancot" szamol. Vagyis le lehet fullsztani, kuplungolni kell (analogkent is kezeli, lehet csusztatni), a lefulladt motort be lehet "rantani" ha elkezdesz gurulni a lejton es becsurod 1-esbe, minden motortipusnal mas-mas a motorfek erzes, tokeletesen erezni a 2-4 kerek hajtast, a diffiket stb. Belsonezetben, full sim-ben, van mit vele "dolgozni", amit en elvezek:))

De ha valaki csak jatszani szeretne, be tud kapcsolni egy csomo segitseget, kulsonezetre valt, es 3 gombbal tokeletesen iranyithatja az autot.

Vagyis meglehet oldani a dolgot rendesen. Itt az a kerdes csak, hogy akarjak-e.
  • Pitti
    Az a baj, hogy nem a szimulator rajongo pc-seknek csinaljak a jatekot, mert abban nincs akkora love mint a 3-98 eves korig jatszhato arkadbaromsagbol. Mint ahogy Freak mondta.
    Higyjetek el, hogy legalabb olyan szomoru vagyok mint ti!!
    A fikazasrol meg csak annyit, hogy aki tenyleg varta a progit, es ugy keszult fel, (jogosan) hogy jobb lesz mint a cmr2. Az fikazni fog, ha csalodott benne, es ez termeszetes. En is lehordanam a kodmestereket a sarga foldig, annyiszor ahanyszor nem szegyellem.
    De mint az elozo hotzzaszolasomban is irtam, nem ez az elso csalodas, amit konzolrol athuztak pc-re.
    Igy nem is vartam mast :-(
  • FREAK
    bizony, és a havok site-on van egy autós demo, az a verda is kibebaszott jól mozog

attól még lehetne 3 gombos az irányítás, lehet nagy bonus felirat vagy ágyú a tetején, csak viselkedjen autóként
  • FREAK
    eddig egyetértünk, csak te nem érted, hogy nekünk nem az a bajunk, hogy NEM SZIM, hanem az, hogy árkádnak is gagyi....

Alex jól mondta, arcade játék is a jó fizikától lesz élvezetes, legjobb példa erre az Elastomania, aminél árkádabbat már elképzelni is nehéz, de a moci mozgása olyan élvezetet nyújt, ami mai napig elég, hogy fent maradjon ez a game...
  • Jacek
    A legnagyobb lol ebben az hogy meg nagyon fizikai motort sem kell irni egy ekkora cegnek!!!!! ugyanis van pl. a HAVOK fizikai motor kulon megvasarolhato mar csinalnak autos jatekot is vele, de pl. ez dolgozik a 3DMark03 es HL20ben is errol ennyit!!!!!
  • Pitti
    A fikazassal semmi bajom, mindenki mondja el a velemenyet.
    Csak egyet nem nagyon ertek, hogy miert vartatok itt sokan szimet?!
    Ez mar az x+1. jatek ami konzolon jelent meg es athuztak pc-re. Attol meg ugyanolyan "haromgombos" arkad marad.
    Ezt mar eszre lehetett venni evekkel ezelott.
    RSC, TRD, NFSHP, es a tobbiek. Mindegyik jateknak volt mar elodje, majdnem jo iranyithatosaggal. Aztan attertek a konzolra arkad jatekokat gyartani. Es ez az eredmeny.
  • Alexease
    Azert vannak alapveto fizikai torvenyek, amit erdemes betartani, vagy legalabb megprobalni minnel jobban lemodelezni.

Es ez nem a szuper szimulatorok erenye, kotelessege. Pl. az Insane arkad tipusu jatek, de olyan fizikaval, amirol a Colin es meg sok mas program, vagy ceg csak almodik.
    Es az hogy fizika van benne, az nem azt jelenti hogy hasznalhatatlanul nehez, hanem azt, hogy korrektul elvezetes. Ha az Insane-ben Colin "fizika" lenne, akkor a kutya nem foglalkozna vele.
  • FREAK
    "mondj egy normalis jatekot, ahol ugy viselkedik az auto, ahogy az eletben"

Ilyen játék nincs, bármelyikben tudsz olyat csinálni, amire a programozók nem készültek fel, ez tény. De érezhető a különbség, ha legalább megpróbáltak majdnem mindenre odafigyelni. És az is érezhető, ha ez nem állt szándékukban, mint jelen esetben is, és csak az volt a céljuk, hogy 3-tól 93 éves korig MINDENKI boldoguljon a játékkal.

Aki azt hiszi, ehhez kell bármi tehetség, annak annyit mondok, hogy az egyik igen jól menő LFS profi beugrott egy nascar menetre a minap, és jó fél óra kellett neki, mire egyáltalán végig tudott menni egy sima oválon, pedig az LFS sem kimondottan arcade... Kíváncsi lennék egy CMR menőre, mit alkotna egy szimulátorban...
  • Jacek
    ujaj:)
  • Jacek
    nascar racing 2003 akkor en jogosan fikazhatok az elozo hozza szolasod alapjan:D
  • Jacek
    nascar racing 2003 akkor en jogosan fikazhatok az elozo hozza szolasod alapjan:D
  • Pitti
    mondj egy normalis jatekot, ahol ugy viselkedik az auto, ahogy az eletben. GPL-en kivul...
  • FREAK
    lol, szánalmas okoskodás :)

figyi, állj be egy igazi autóval orral egy falhoz, tekerd el a kormányt, és négyesben nyomj egy padlógázt.... mi fog történni szerinted?? csak mert a CMR3-ban, minden nehézség nélkül oldalazni fogsz a fal mellett... na ezért nevetséges a játék is meg a véleményed is, ugyanis egy normális játékban ilyet nem látsz
  • Pitti
    Csak egy szot a "fizikarol". Amit ti fizikanak neveztek. Aki mar vezetett autot, esetleg meg gyorsabban is ment a kelletenel, vagy talan mar megcsuszott egy ket kanyarban. Vagy meg az is elofordulhat, hogy ugy teljesitett egy rovidebb tavot, hogy a maximumot hozta ki a kocsibol. Es esetleg fizikailag erzett egy csapatast. Az beszeljen fizikarol.
    Nos a szamitogepes fizika messze van a valosagtol, es mondhattok itt barmilyen programot.
    Itt arrol van szo, hogy valaki megszokott egyfajta "fizikat" a jatekban, kiszamithatoan tudja kezelni az autot es azt hiszi, hogy az a tokeletes fizika. Mert ugy viselkedik az auto ahogy szeretne!!
    Hat a francokat... ugy viselkedik az auto, ahogy hozzaszokott a gamer az iranyitashoz!!!
  • Alexease
    De igy legalabb fent marad egy ideig a topic, es igy a jatek is.

Detto mint a "TRD a kiraly...". Az is megjelent, elmondtuk a velemenyunket, nehanyan megvedtek, es mikor mar nem mondtunk semmit, frankon el is tunt a jatek. Lehet keresni a topic listaban, sehol sincs...
    Valszeg, ezzel is igy lesz.
  • FREAK
    igazad van, én is tényeket emeltem ki, nem csak egy jelzőt ismételgettem....
  • Jacek
    en erre azt szoktam mondani hogy nehogy mar ne mondhassam el a velemenyem:))) ahanyszor akarom!!
  • Alexease
    Ez nem is flame, vagy fikazas. Ami le lett irva, az mind tenyeken alapszik. Akkor lenne gyerekes, ha csak minden alap nelkul beszolna mindenki, hogy szar, szar... :))
  • FREAK
    én kb. 3 kommentben fikáztam, azok is rövidek voltak :)

nem érdemes erre több szót fecsérelni
  • mohus
    huh 55 mb...28kval gyün...kaja után megnézem
  • FREAK
    ha ez lenne az első autós játék, amivel játszom, nekem is bejönne, de hozzászoktam a jó minőséghez, ami után ez egyszerűen vicces....
  • mohus
    sztem is tök korrekt vagy...

de freak már a demo megjelnése előtt jelezte hogy flém lesz:)ez tök rendes tőle
  • mohus
    na végre...mindjárt nézem
  • Jacek
    semmi gond nincsen ertem mit irsz:)))
    De ettol meg nagyon gagyi:) attol meg nem lesz jo valami hogy nagyon varja az ember hidd el nalam kevesen szeretnenek rally jatekot jobban.

Van egy auto benne amivel pl multiban lehet jatszani!!! ha nem fordal mesz eselyed sem lesz:)
  • Jacek
    kovetkezo probalkozo:)) Xpand Rally valszek full arcade aztan Richard Burns rally na ehez sem fuzok sok remenyt!!!
  • Piftuka
    Az ELSŐ részre gondolsz, nem ? A második már olyan messze volt a szimuláció fogalmától, mint ide Grönland !