Colin McRae 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem vicc. Ez tenyleg ilyen lesz. Nezd meg a tobbit is, van meg szarabb, nevetsegesebb. Nem tudtam eldonteni, hogy sirjak vagy nevessek. De a TDR-en "megedzodtem", most mar kozonyosen szemlelem.
ja megegy adalek erdekes a RC2K ban nem 16 fos a mezony meg 4😊) hanem 100 na szerinted melyik a valos😊
Ey mar durva volt, en is had kivanjak neked valamit😊)
Hogy a rak kaparna szijje azt a kurvarondafuckin`damn szemeidet suckin` bastard😊))
Hogy a rak kaparna szijje azt a kurvarondafuckin`damn szemeidet suckin` bastard😊))
`Take a look to the sky just before you die`
neeeeeeeeee ez egy vicc ugye?? 😄DD
megnéztem a Crappy Snow Driving címût, de még sírni sincs kedvem 😄 Ahogy ez az autó mozog..... lol
megnéztem a Crappy Snow Driving címût, de még sírni sincs kedvem 😄 Ahogy ez az autó mozog..... lol
Riszpekk
Foleg a negyediket "Working the Focus..." Latszik hogy a toresre mennek, de azonkivul semmi. Az Arkad rajongok elelveznek😊))
De csak eros idegzetu szimulatorosoknak😊)))
De csak eros idegzetu szimulatorosoknak😊)))
Hogy egy kis Colin3 is legyen😊
Itt van egy csomo film, erdemes meg nezni. Sajnos nagyon gaz...
Colin3
Itt van egy csomo film, erdemes meg nezni. Sajnos nagyon gaz...
Colin3
nemrég felraktam a Rally Masterst, és még mindig üt, és valós
fõleg a jó kis RAV4-esekkel
fõleg a jó kis RAV4-esekkel
Riszpekk
Fúúúúúúúúúúú, de jo forumod van, azta, irhatok oda én is? Nagyon ügyes vagy.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
naja, csak nem ártana tudni, hova tartozol, és nem a szim játékosokat kioktatni, amikor te arcade hívõ vagy.....
Riszpekk
Aztan ki mondta, hogy 2 perces szakaszok vannak a valodi rallyban joemeber????😊)) na mind1, jogsim van, es kepzeld 0 km/h nal is meg lehet hallni😊))(pl alsz a kocsival az ut szelen, es beledrohan egy kamion, es szepen maga ala gyur, es tobb darabra szakitja az auto kasznija a testedet... volt szerencsem mar ilyet latni, szal nem egy kellemes latvany.....
na de te ezt szereted akkor ne azt mondjat hogy az szimulator meg jo a fiikaja!!
Nalam a TDR200 1 percet volt gepen olyan jo volt😄DD
Nalam a TDR200 1 percet volt gepen olyan jo volt😄DD
nezd mar meg mikor jott ki!!!! johonem azert szar mert nem mostani grafikaja meg megoldasai voltak 5 evvel ezelott😊
Menj mar retkes picsaba bazd meg!!! Nem szoktam igy beszelni, de a faszt sem erdekli a baromsagod!
Az bizti, hogy hogy szamomra a legjobb driveing game a Carmageddon tdr 2000, ami inkabb arcade, ... Miert? Az egyetlen game(a korabbi reszekkel egyutt), ami honapokig odakotott a monitor ele, es nem csak egy autos game, szemben a tobbi cuccal, ami par ora game, aztan uninstall.....
meg meg egy kicsi rally championship?? erdekes ott egy verseny a tulelesrol szolt amelett hogy gyorsan kelett menni, elarulom neked mint ahogy latom nagy rally szakertonek.
Hogy az eletben nem 2-3 perces gyorsasagik vannak am!!!!!! hanem igen mint a RC2K-ban 15-20 perc es egy verseny vegere imadkozhattal hogy birja az auto.
Amikor a harmadik napo vegen mar nem volt par sebesseged es szar volt a motor na ez a rally😊
Hogy az eletben nem 2-3 perces gyorsasagik vannak am!!!!!! hanem igen mint a RC2K-ban 15-20 perc es egy verseny vegere imadkozhattal hogy birja az auto.
Amikor a harmadik napo vegen mar nem volt par sebesseged es szar volt a motor na ez a rally😊
Rally C 2k-ban vannak olyan részek, hogy 50 méterre lejössz az útról egy erdõirtásba, csak ugye nem képek alapján kéne szövegelni.....
Riszpekk
Jobb tores van benne, mint a legtobb akkori sok szarban! Csak hivatalosan azert nem volt benne, mert a gyartok nem adjak meg a jogokat. Ez nem a jatek, vagy a keszitok hibaja.
A tores meg amugy is csaloka. Latvanyos, de ha szetzuztad a hutot, akkor mar ugy sem mennel tovabb. Persze TDR-ben, borrondnyire osszezsugorodott autoval is, hibatlanul kozlekedsz😊))))) Ha neked ez jo, akkor gartulalok. Remelem nincs jogsid, es az eletben nem igy allsz hozza a dolgokhoz. Meg fogsz lepodni, hogy 30km/h-es sebbessegnel is meg lehet halni...
A tores meg amugy is csaloka. Latvanyos, de ha szetzuztad a hutot, akkor mar ugy sem mennel tovabb. Persze TDR-ben, borrondnyire osszezsugorodott autoval is, hibatlanul kozlekedsz😊))))) Ha neked ez jo, akkor gartulalok. Remelem nincs jogsid, es az eletben nem igy allsz hozza a dolgokhoz. Meg fogsz lepodni, hogy 30km/h-es sebbessegnel is meg lehet halni...
Hat ne haragudj meg, de nem hiszem, hogy az eredeti palyakon nem lehet lejonni az utakrol, mert ez abban a progiban nevetseges, meg az egy texturaval boritott erdo is... a colin 1 halalra verte sztem a rall champ 2k t.
Nem azzal van a baj, hogy élvezed, hanem hogy prédikálod a sok baromságot. Ismerd el, hogy neked a könnyû árkád játékok jönnek be, és kész, de ne a profikat fikázd.
Riszpekk
😊)))))))))))))))))))))))))
Mindenben igazad van 😊)
Én is csalódtam a DICE-ban, de sajnos a köcsög konzol miatt a lehülyített fizika került a PC verzióba is....
Mindenben igazad van 😊)
Én is csalódtam a DICE-ban, de sajnos a köcsög konzol miatt a lehülyített fizika került a PC verzióba is....
Riszpekk
Hat azert a konnyebb modban levo jarganyok vannak vagy 60 lovasok, a vegsebesseg olyan 80 100 km/h korul van szoval ez sztem akkor is fejlesztesi hianyossag, de hat vegyunk hozza kormanyt, es jo lesz... Bar az igazat megvallva en billentyurol nyomtam vegig, csak a haverok voltak olyan gagyik, hogy allandoan szidtak. Valami igazuk van, de en igy is vegignyomtam... Akkor is zarszonak annyit mondok, hogy szivesen megyek most egyet rallys.c. ezni, mert elvezem😊)))))))))
na t elmeroggyant a Rally Championship 2K palyai eredeti gyorsasagik voltak!!!!!!!!!! igenis menj el angliaba es nezd meg😊)) nem autopalyan mennek a rallyban bazz😊
Van itt video egy Jani Pasoneen neveetu emberkerol ha tudod ki az😊 azori EB futam na az abbol al , hogy ketmeter szeles ut ketoldalt kofal es 6 telin megy keresztben !!!!!!
Rallisport-ban a DICE-nak csak a Rally Masters fizikajat kelett volna belerakni es o az uj isten!
de ugye az ilyen manusok miatt mint te inkabb nem raktak bele semmit hogy a lama amerikai hulyegyerek egy fogpiszkaloval fejenalva is vegig tudjon menni😊
Van itt video egy Jani Pasoneen neveetu emberkerol ha tudod ki az😊 azori EB futam na az abbol al , hogy ketmeter szeles ut ketoldalt kofal es 6 telin megy keresztben !!!!!!
Rallisport-ban a DICE-nak csak a Rally Masters fizikajat kelett volna belerakni es o az uj isten!
de ugye az ilyen manusok miatt mint te inkabb nem raktak bele semmit hogy a lama amerikai hulyegyerek egy fogpiszkaloval fejenalva is vegig tudjon menni😊
Ahogy Alex is mondta, a GPL-ben van rally mód, nyugodtan próbáld ki, akkor lesz valami fogalmad arról, milyen egy ralli szim...
Riszpekk
`De jo fizikat talasz meg: Nascar Heat, Screamer4x4, Insane.
Ebbol az Insane arkad jatek (egyik kedvencem), de ebbol is latszik, hogy egy arkad jatekot is meg lehet ugy csinalni, hogy korrekt a fizika, de meg is elvezetes.`
Ezzel latod egyet ertek, a Screamer 4*4 el csak annyi a gaz, hogy nulla damage modell, es ne mondjatok nekem, hogy ez nem tartozik hozza a simulaciohoz... Az Insane nekem is az egyik kedvencem, de fizikailag az a game sincs toppon, az autok utkozeskor ugy viselkednek mint ha kocsonyabol lennenek😊), de ez nekem tetszik😊)
Ebbol az Insane arkad jatek (egyik kedvencem), de ebbol is latszik, hogy egy arkad jatekot is meg lehet ugy csinalni, hogy korrekt a fizika, de meg is elvezetes.`
Ezzel latod egyet ertek, a Screamer 4*4 el csak annyi a gaz, hogy nulla damage modell, es ne mondjatok nekem, hogy ez nem tartozik hozza a simulaciohoz... Az Insane nekem is az egyik kedvencem, de fizikailag az a game sincs toppon, az autok utkozeskor ugy viselkednek mint ha kocsonyabol lennenek😊), de ez nekem tetszik😊)
Egy 200+ lóerõs autó helyben állva is megpördül, ha odalépsz neki. Márpedig billentyûrõl vagy nem nyomod vagy odalépsz.....
Riszpekk
Pontosan. Azért gyártanak kormányt, hogy a játékkészítõk ne gagyizzák el a szimeket, és használják ki a lehetõségeit. Erre kiadnak ilyen hulladékokat.
EASY szintrõl meg annyi a véleményem, hogy amelyik játékban kapcsolni lehet, az már rég rossz..............
EASY szintrõl meg annyi a véleményem, hogy amelyik játékban kapcsolni lehet, az már rég rossz..............
Riszpekk
Nem, a rally trophy nem ezert iranyithatatlan, hanem azert, mert a ha nem finoman adagolod neki a kormany mozgasat, akkor megpordul a sajat tengelye korul, meg 30 km/h nal is...Kerdem en milyen simulator az ilyen??? A valosagban megneznem mikor tortenik ilyen😊)
- A MS Rallysport Challange tenyleg nagyon szep, de arkad. Nincs belso nezet, igy folosleges tovabb is beszelni rola.
- A Colin2 tenleg szar volt. Most neztem nehany videot a Colin3-bol. Grafika, latvany jo, tores elvezetes, aztan annyi. Fizika, szimulacio, a TDR-bol orokolt "szappantarto", vagy ahogy mar mas is irta, "MariCart". Vagyis nulla. Arkad kategoriaban biztos jo lesz. En sajnalom, hogy ilyeket gyartanak, de ha ebben van a penz, akkor megertem.
Ha szimulatort akarsz, rendes fizikaval, ahol ugy viselkedik az auto ahogy kell, akkor GPL es Nascar Racing. De jo fizikat talasz meg: Nascar Heat, Screamer4x4, Insane.
Ebbol az Insane arkad jatek (egyik kedvencem), de ebbol is latszik, hogy egy arkad jatekot is meg lehet ugy csinalni, hogy korrekt a fizika, de meg is elvezetes.
- A Colin2 tenleg szar volt. Most neztem nehany videot a Colin3-bol. Grafika, latvany jo, tores elvezetes, aztan annyi. Fizika, szimulacio, a TDR-bol orokolt "szappantarto", vagy ahogy mar mas is irta, "MariCart". Vagyis nulla. Arkad kategoriaban biztos jo lesz. En sajnalom, hogy ilyeket gyartanak, de ha ebben van a penz, akkor megertem.
Ha szimulatort akarsz, rendes fizikaval, ahol ugy viselkedik az auto ahogy kell, akkor GPL es Nascar Racing. De jo fizikat talasz meg: Nascar Heat, Screamer4x4, Insane.
Ebbol az Insane arkad jatek (egyik kedvencem), de ebbol is latszik, hogy egy arkad jatekot is meg lehet ugy csinalni, hogy korrekt a fizika, de meg is elvezetes.
miert , neked mi kell Freak? Az, hogy billrol az eletben ne nyomjal vegig semmit? A haverod meg gondolom a gagyi easy modban ment, ugy konnyu😊) 

"Egyebkent indokoljatok meg szorol szora, hogy mi a baja a fizikajanak"
Csak annyi hogy NINCS. Az autók súlytalanul repülnek az út fölött.
Csak annyi hogy NINCS. Az autók súlytalanul repülnek az út fölött.
Riszpekk
"rally trophy = nagyon jo, de kormany nelkul nehez iranyitani..."
Azért mert szimulátor bazzeg, az autódat sem 3 gombbal irányítod, ne csináld már......
Azért mert szimulátor bazzeg, az autódat sem 3 gombbal irányítod, ne csináld már......
Riszpekk
Akinek ez nem tetszik, az enyhen szolva.....😊) Nalam az elso rallys game, nem mondom hogy szimulator, mert megint elkezdtek balhezni, de a LEGJOBB rallys game a piacon.
Leirom, miert:
Colin 2.0 = Rohadtszar, mar emlitettem miert.
rally trophy = nagyon jo, de kormany nelkul nehez iranyitani...
Rally championship 2k = nem volt rossz, de ma mar nem allja meg a helyet a szuk kis utacskaival...
Egyebkent indokoljatok meg szorol szora, hogy mi a baja a fizikajanak, mert en nem lattam rally simulatort, melyben jobb lett volna... A colin 3 meg olyan de olyan szar lesz, mint anno a 2.0, a fejlesztok nagyon a pcs platformhoz nem ertenek, es lustak is normalis fejlesztesre...
Leirom, miert:
Colin 2.0 = Rohadtszar, mar emlitettem miert.
rally trophy = nagyon jo, de kormany nelkul nehez iranyitani...
Rally championship 2k = nem volt rossz, de ma mar nem allja meg a helyet a szuk kis utacskaival...
Egyebkent indokoljatok meg szorol szora, hogy mi a baja a fizikajanak, mert en nem lattam rally simulatort, melyben jobb lett volna... A colin 3 meg olyan de olyan szar lesz, mint anno a 2.0, a fejlesztok nagyon a pcs platformhoz nem ertenek, es lustak is normalis fejlesztesre...