Colin McRae 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt hiszem érthetõ, ha egyrészt ezen a szim rajongók kicsit fel vannak háborodva, másrészt pedig minden egyes megjelent komoly szimulátor igazi kincsnek számít a köreinkben, ugyanis arcade szarból minden hétre jut egy.
Lassan oda jutunk, hogy NEM lesz több szimulátor (max ilyen gagyi free szarok, mint a Racer), mert az arcade játékosok és a konzol karöltve kiszorítják a kevésbé jövedelmezõ játékokat. Ez azért is sajnálatos, mert ezek mögött sokkal komolyabb munka van.
Én sajnálom a TOCA-t is, meg a CMR3-at is, mert nem annak indultak, ami lett belõlük, de a pénzéhség megnyomorította õket. Csalódott vagyok, és dühös emiatt, ennyi.
Riszpekk
Plusz igen nekem is csorog a nyalam a GT4 kepek lattan csak tudod az kb ket napig mozgat, mert a grafika is csak egy darabja a jateknak ha mellette
a tobbi meg atlagos...
Ez tokeletesen jellemzi a CMR3-at csak azt az atlagos szot kell meg lejebb venni.
pc-re tisztul a kep, lasd lfs, racing legends, akik felismertek a lehetoseget, nem is fognak kiadokhoz fordulni...
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
PC-re igenyes, komplex, editalhato, bovitheto, online programokat kellene gyartani, es nem ilyen "beteszem es nyomom a gombot" tipusu arkad cuccokat. Arra ott van a konzol. Aki azt szereti, es megteheti, annak ugy is van egy.
már csak ez az utolsó szalmaszál maradt...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
ergo nem kell több CM szar PC-re
Riszpekk
Riszpekk
Ha azt mondod pc-rõl van, akkor is fenntartom a véleményemet, persze.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Kit érdekel, hogy hány része jelenik meg ennek a trágyának ? Boldogítsák a konzolosokat vele (akikkel mélyen együttérzek) !
A 4. rész fotói amúgy még viccnek is rosszak.
Szép volt a Colin 1. , jó volt a Colin 1. , õrízzük is meg emlékezetünben, a többit pedig felejtsük el nagyon gyorsan !
a Rallysport ch. gondolsz?mert azok a babérok szerintem a Colin2-t sem verdesik....
mivan a Colin3-mal?...ennyi idõ alatt már új progit is lehetne írni és nem kéne a PS2 (3 éves HW) "szintjét" hozni a "korszerû" PC-n
Riszpekk
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Hiszem ha látom. És ha idénre ígérik a megjelenést, akkor kétlem, hogy annyi újdonságot bele tudnának vinni.
Persze ne a próféta szóljon belõlem...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Errõl beszéltem lentebb. Ez a Rallys játék nagyon ott volt (van). Billrõl is királyul lehetett érezni az útviszonyokat..
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ja, a screenshotokat nezd meg belole, allitom mint egy 96 os game egy utolagos direct 3d patchel😊) anno a carma 1 szimpla 3dfx( dos-os) patchel majd jobban nezett ki😊
`Take a look to the sky just before you die`
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Hát ezt írtam én is. Mi, HC SIM rajongók erõs kisebbség vagyunk. Ehhez mérten jelennek meg sajnos az igazi szimulációk.
Amit írtam, nem ellened írtam. Semmi bajom azokkal, akik szeretik a könnyed autós játékokat.
A kiadókkal nem vagyok nagyon kibékülve. ENNYIRE azért nem kisebbség a szimulációt kedvelõ réteg, hogy szinte alig jelenik meg egy igazi nekünk való darab.
Es ehez nem kell csucs grafika. Pl. GPL-lel jatszom sokat, ami mar 5 eves! Bar az NR2003 csucs kategorias, es azis el vesz az eletembol jonehany orat😊)
A colin 4 meg megerositett abban, hogy visszafele fejlodik a codemasters, a colin 1 utan csak szemetet muveltek ( a rally trophyt leszamitva.)
\"Life is around you and in you.\"
Erre csak annyit tudok írni: LOL
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Én csak annyit mondanék, hogy én 96-ban játszottam egy Rally-s játékkal a címe már nem jut eszembe, de nagyon szép volt és ami lényeg volt vagy 4 féle út (jég, murva, aszfalt..) és úgy viselkedett az autó ahogyan kell. Én azóta várok egy jó rallys szimulátort. Még a Colin 2-be meg a Microsoft-os Rally-ban reménykedtem de egyik sem hozta meg a várt sikert.
A Colin 3-ra is úgy látom keresztet vethetünk.
Amúgy tõlem árkád is lehet egy játék (Pl: GTA3, 1Nsane), de legyen FIZIKA. Nekem csak az számít, ha már más nincs... 😊
Ettõl függetlenül igényesen megvalósított, különleges témájú játék volt, meglehetõsen jó -jóval az átlag feletti- fizikával.
Az viszont tény, hogy SZIMULÁCIÓ terén a RALLY MASTERS az etalon !
Szeretem még a MOBIL1 Rally (Rally Championship 2000) nevû játékot is. Annak is elég jó a fizikája és a pályaszakaszok hossza és a roncsolódás szintén etalon a mûfajban.
Szerintem (és a szimulátorrajongók többsége szerint is) ezek a mai napig nem találtak legyõzõre.
A COLIN 1. része szintén remek játék volt (azt hiszem, harmadiknak befér a dobogóra !), de a 2. már teljesen arcade és én a 3. résztõl is félek.
Szinte 100%, hogy egy csilli-villi, arcade "kirakatjáték" lesz !
Ez persze nem baj (ha csak annyiban nem, hogy mi HC szimulációt kedvelõ játékosok, szinte alig "kapunk valamit").
Vannak az arcade autós játékok és van a SZIMULÁCIÓ ! Ki ezt kedveli, ki azt ! Ezzel semmi baj.
De én is akkor vonom fel a szemöldökömet, amikor egy arcade játékot SZIMULÁTOR-nak bélyegez valaki.
Na azt én sem szeretem.
Amúgy nekem tavaly az év csalódása az EMPIRE Interactive készülõ World Sport Cars játéka volt.
Ez lett volna a híres WEST testvérek második "nagy durranás", tökéletes HARD CORE szimuláció.
Aztán a kiadó (EMPIRE) beadta a derekát a piac igényeinek (ez van srácok ! Ez vadkapitalizmus. Mi, szimulátorrajongók világszerte kevesen vagyunk !) és kiadta a borzalmas arcade játéknak átalakított TOTAL IMMERSION RACING-et.
Leveleztem a WEST testvérekkel; fogadkoznak, hogy a készülõ RACING LEGENDS címû játékuk lesz az új etalon a GPL után... Hiszek nekik, de sajnos az nem lesz árusítva a boltban, hanem közvetlenül tõlük lehet majd NET-en megrendelni, a megszokotthoz képest SOKSZOROS áron !!! 😞((
Ez van. Nincs könnyû helyzetben, aki HC SIM fan.
De részemrõl inkább játszom a régi jó címekkel, minthogy kipróbáljak egy arcade autós játékot.
Sorry, de azt nem nekem találták ki.
Ha ilyesmivel akarok játszani, akkor elõveszem a RE-VOLT-ot; azt legalább a témája folytán tudom hová tenni és nem kell elgondolkodni, hogy "a készítõk ezt most vajon komolyan gondloták" ?