2926
Colin McRae 3
  • FREAK
    2 nagy hibája volt

1. Az autók túl voltak méretezve, Monzaban elfért 2 TT egymás mellett

2. Az ütközés verte a GT3-at.....
  • Blasta
    Azt akartam na...
    :-DDDD
  • Alexease
    A Total Immersion kisem probalatm... Amikor azt olvastam valahol, hogy "batatsagosabba, elvezhetobbe tesszuk a vezetest", akkor inkabb hagytam...
    Egy versenyauto k*rvara nem baratsagos...
  • FREAK
    "élményt nyút"

Lol, ez azért durva alsó-bugaci tájszólás :D
  • FREAK
    Blasta te is elhatároztad, hogy kurva álmosan mész kirándulni? :D
  • FREAK
    amúgy nagy lol lett belőle, Total Immersion, leszophat az Empire is, még a FFB is fordítva működött, kanyarban befelé húzott :D
  • FREAK
    "Lásd: Sports car GT."

khmm, world sports cars :D
  • Blasta
    "és ezt sajna a konzolvilágnak köszönhetjük"
    És ez sajnos a szomorú igazság!
    Jöhetnek itt az olcsó dumákkal, miszerint -hol is olvastam ezt???- "a pc-s játékoknak leáldozott", de bazmeg a kibaszott konzolok miatt történhet meg ez, hogy a pc-s játékok közelítenek a konzolos szarságokoz.

Mostmár az a trend, hogy egy autós/motoros/akármilyen szimulátor progi készítőinek kőkeményen meg kell szenvedniük ha el akarnak jutni a kiadásig! Kivéve a Forma 1-et. (azt sem értem miért)
    És miért?
    Mert a szar konzolokon az arcade a trendi, a hülye ovisoknak is tudniuk kell irányítani azt az imprezát, nehogymár ne tudjon egy szakaszt koccanás nélkül megcsinálni, mert akkor nem nyüstöli apucit, hogy vegye meg a havernál tesztelt autós gammát!

Ocsmány. Tisztára mint a zeneipar. Gyorsan, szart. Legyen fogyasztható, még hibátlannak se kell lennie, "majd küggyük a peccseket"...

Ott tartunk, hogy lassan rimánkodunk, ki mer bevállalni egy fasza túraautó vagy rally szimulátort.

Lásd: Sports car GT.
    Megvolt az esélye, hogy a GT3 kategóriájában PC-n is olyan élményt nyút a profi játékosoknak.
    Erre a fejlesztés felénél közölte a kiadó, hogy csak akkor jelenhet meg, ha átírják a kódot arcade-osra.

Mi meg csak szopunk!
    Konzol sux baze.

(sory a stílusért, de bennem van pár sör.:-DDD)
  • GSiZSolti
    Nagy Colin 2 fan voltam megmondom őszintén, vártam is , hogy megjelenjék a játék Ps2 -őn, és boxon....
    Kölcsönkértem egy gépet , megirattam DVD-n a cuccost és kemény 3/4 órát játszottam is vele, mert akárki akármit mond nekem az a véleményem , hogy nem javúlt semmi, csak a törésmodell az pedig kb 1 óráig nyújt újat.....

A mai játékok mellett ( LFS , GTR 2002, Nascar 2003 ) messze elbújhat , és ezt sajna a konzolvilágnak köszönhetjük, mert "miattuk" ment ilyen irányba a pöcsagyú kódmasztersz!
    Mész felfelé egy dombon murván a végsebesség 132 km/h és nem tudod elváltani az 5.-et.....ez gigaszar akármennyire árkád!!
    Ekkor raktam le a joystickot ( PS2 )
    És PC-n ugyanaz...semmit nem javítottak!!!
    LFS 4 EVER
  • GSiZSolti
    hülyeséget beszélsz
  • FREAK
    JEEEESSSSSSSSSSSSSSZZZZZZZ!!!!!!!!! IGEN!!!!!!!!!!!!! EZ AZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VEGYÉTEK BARMOK, EZ A SZUPER RALLY JÁTÉK!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • oneal1
    azér az szerintem 1 év mulva is keledő árú lenne:))
  • mohus
    kurblizd be
  • madvi
    Nekem sem indul...
  • Rodriguez
    Lehet, hogy árkád ez a játék, de én akkor is jót csapattam vele. És ha megjelenik biztos beszerzem.
  • Piftuka
    "racing legends....mikor lesz??"

Na ez a másik ! Ha ilyen tempóban haladnak, akkor, mire megjelenik, a kutyának nem kell már !
  • mohus
    ez jol hangzik:)))

racing legends....mikor lesz??törés és eredeti verdák?

"3 nehézségi mód:

-Profi versenyzőknek való játék, amellyel gyakorlohatnak.
    -megszállott szimuláció rajongók (ezek vagyunk mi ugyebár)
    -arcade autózás (ezek ugyebár a topicba írók közül azok, akik nem mi vagyunk )"

alá gt3...freak ugye hogy lehet ilyet is
  • mohus
    nem nyomtad eleget...

nem az arcade modeban kell nyomni easy-n

ha gt mode-ban nyomod prof vagy enduranceban a catch upot felejtsd el...úgy el húznak tőled mint a franc....
    és beginner ligában, ha visszatérsz mondjuk egy Merdzso CLK tuninggal... 1 körön két kört versz rájuk

ja és SIM TYRE + gumikopás be , kormánnyal term.és ott: SIMULATION kormánybeállítással , TCS ASM OFF..vagyis a verdában a settingsben is le kell venni nullára a ASM TCS beállításokat...

egymás ellen pedig a slower car boostot kell leszedni....

van ott minden, csak foglalkozni kell vele

az viszont igaz ,hogy az AI dróton húzza verdákat...a megpördulsz beledjönnek simán gondolkodás nélkül és ők sosem sodrodnak ki pörgésig...sőt a gép verdái mindig ASM TCS rásegítésekkel mennek LOL

ja ez nem is a gt3 topic:)))))

• Jacek
    ez ok en csak az infot nyomtam:)
  • SE
    Hiszem, ha látom...
  • Alexease
    Egy "kedvenc" resz...:-))
    Colin Oldalaz (AVI, DivX 5.03, 2 Mbyte)
  • Piftuka
    Ja, de kíváncsi leszek, hány magyar engedheti meg magának, hogy megvegye ! Én szeretném, de mivel nem 10.000 Ft--os, hanem inkább 50.000 Ft-os árra számíthatunk az alapjáték esetében (meg gondolom, X0.000 Ft-os kiegészítőkre), így azt hiszem kihagyom ezt a játékot legyen bármilyen jó is !

Szóval én nem veszem be a készítőktől ezt a "sz@rt"! Bocsánat, de erre az üzletpolitikára nem tudok mit mondani ! Egy dolog, hogy az EMPIRE miatt többé nem kezdenek kiadókkal, de ez egy sima LEHÚZÁS, eközé a kamu duma közé csomagolva !

Amúgy mi a fene az az E-CARD ??? Ezt már akkor sem értettem, amikor 1 éve olvastam róla. Hallottatok már PC-hez való E-CARD meghajtókról ???
  • Jacek
    mar megint nem figyeltel elegge:))))) nem csak 70-es evekbeli autok lesznek hanem kiegeszitokent megveheto csomagok Rally\Tura Auto\F1 amit akarsz :D
  • Alexease
    Nem csak '70-es autok lesznek benne. F1, Rally, GT stb., es minden "korszak", stilus elvileg. De itt egy hosszabb, reszletesebb leiras: http://www.hsw.hu/rl.shtml
  • SE
    Kösz. Igazad van, de én már csak akkor tudok a fejlesztőknek hinni, ha ki tudom próbálni az anyagot.
    "-Profi versenyzőknek való játék, amellyel gyakorlohatnak." Szvsz. profi versenyzők nem fognak 70-es évek beli versenyautó szimulátorral gyakorolni. Maradnak a HC sim-fanok (mi) akik viszont nem biztos, hogy a bőrkötésre vágynak, inkább megvennék egy gagyi műanyag tokban, ha lenne egy terjesztője a dolognak...
  • WiZZaRD
    nyomtam en azt a gamet eppen eleget..a "catch up"-on van a hangsuly, es pont az amitol idegrohamot tudok kapni...szoval nekem nem hianyzik. nezd meg a sega gt 2002-ot, abban nincs catch up, siman el lehet huzni az mezonytol ha ugyes vagy, ha meg nem hat buknal...jol is nezne ki a valos eletben egy verseny, mondjuk forma 1, hogy te sumi lassits mar mert nagyon lemaradt a jaguar, be kellene varni, hogy izgis legyen a verseny...brrrr!!! kiraz tole a hideg!
  • Piftuka
    Ebben nincs igazad ! A WEST testvérek ugyanolyan HC szimuláció megszállottak, mint még sokan mások.

A Grand Prix Legends nyomdokaiba lépve ELKÉSZÍTETTÉK gyakorlatilag teljesen a WORLD SPORT CARS nevű "csodát" ! Mindenki ezt várta !
    Már nem sok kellett volna a megjelenéshez, amikor az EMPIRE megénzte és azt mondta, ezt nem adhatják ki.
    Ennyire reális játékot nem lehet eladni, mert senki nem tud játszani majd vele ! Írják át a fizikát.

Erre nem voltak hajlandóak, ezért kiléptek az EMPIRE-től. Az kiadta a gyorsan átgyúrt programot TOTAL IMMERSIEON RACING néven, amely egy tökéletesen arcade vacak volt ! Nekem ez a játék az év csalódása díj tulajdonosa lett.

Szóval nem kételkedhet senki, hogy a RACING LEGENDS olyan lesz, mint amilyennek ígérik. EZEK a fiúk megcsinálják.

Fentieket onnan is tudom, hogy beszéltem Chris West-el. Rendes "csóka" !

A gond nem itt lesz:

A srácok eddig soha nem tapasztalt szabadságot akarnak a játékkal kapcsolatban megvalósítani.

3 nehézségi mód:

-Profi versenyzőknek való játék, amellyel gyakorlohatnak.
    -megszállott szimuláció rajongók (ezek vagyunk mi ugyebár)
    -arcade autózás (ezek ugyebár a topicba írók közül azok, akik nem mi vagyunk )

Ez csak a kezdet. Ez nem is lenne gond

DE A JÁTÉK CSAKIS TŐLÜK LESZ MEGVÁSÁROLHATÓ ON LINE !

Az "jellemző" szoftverárakhoz képest Extrém magas áron!!!, hiszen exkluzív lesz. Bőr tokban, kiegészítő extrákkal.

És ez még csak a játék ALAPJA. A FIZIKA és az "EGYEBEK" autók és pályák nélkül !

Azokat külön-külön -nem kevésbő exkluzív bőrtokos kiadásokkal- lehet majd megvaásárolni.

Csak azt veszed meg, ami neked tetszik. Állításuk szerint ezzel a tökéletes megelégedettséget biztosítják.

Persze ez kamuduma ! Egyértelmű a marketing koncepció, hiszen gondolom nem vagyo kegyedül, ha azt mondom, engem aztán nem zavar, ha 20 olyan autó és/vagy pálya is van egy játékban, amit nem szeretek. Azzal játszom, amelyik szimpatikus.

Na de így megoldani ? Fizetsz egy csomó pénzt és valóban a neked tetsző, exkluzív játékot tudhatod magadénak, de ezt nem a mi pénztárcánkhoz tervezték.

EZ a probléma ezzel a játékkal !!!

Nem mellesleg egy időben "beindult" a honlap is, de most megint több hónapja nincs semmi frissítés.

A játékból nem sok dolog lehet kész (vagy nagyon jól tartják a titkokat; lehet reménykedni a HALF-LIFE 2-höz hasonlatos bomba meglepetésben vajon ? Egy csoda a "semmiből" ? Hmmm. Reméljük a legjobbakat !). Így állunk most.
  • Jacek
    lol
  • SE
    Racing Legends ???
    A néhány renderelt kép alapján már jó sim-nek nézed? LOL! A fejlesztők mindig über realitást ígérnek aztán...
    Maradjunk inkább azoknál akik már bizonyítottak. Papyrus, LFS team.
  • FREAK
    Ultimat nem veszi be a gyomrom, a másik alap játék, de most az autós stílusnál tartunk, hagyjuk a maszlagot.
  • gergou
    Tudod Freak az emlitett 2 program : Anachronox, Ultima IX ascension van olyan komoly, es felepitett, hogy akarmelyik filmet, amiert te moziba mesz, agyonveri!, csak ki kene oket probalnod, es rajonnel, hogy mennyivel nagyobb muveszi tehetseg kell egy egy ilyen mu megvalositasahoz... Egyebkent 12 ev alatt kb ez az a 2 game, ami mindent tul szarnyal, az osszes platformot tekintve az en szememben... Szerencse, hogy pcn.
  • FREAK
    hát figyi, moziba is járhatsz Daredevil meg Pókember miatt, de én azért maradok a komolyabb filmeknél....
  • gergou
    Juj de jo neki, latod ezek kozul pcs leven csak a nascart thunder 2003 al nyomtam fel orat, aztan olyan kurvanagyokat kezdtem asitani, hogy szembeforgalom full destruction, azt uninstall..., az igazsag az, hogy sztem az autos gammak elvezetenek a tdr 2000 ota vege, talan majd lesz egy hasonlo gamez a jovoben, amit elvezni is fogok:) Addig half life 2, doom 3... na meg az egyebek( Anachronox , Ultima IX), amikert erdemes pc gamernek lenni, mert nem az f1 2002 miatt, meg a nascar miatt, ez 101%...
  • Jacek
    a jo a rossz es a csuf:)
  • Jacek
    latom te vagy pistike akit mindig emlegetunk!!!!!
    nem tudod mit tett a srac vett egy PC es F12002\GT2002\LFS\Nascar Racing 2003-al jatszik!!!
  • Jacek
    a rendszam csak veltlenul mind jacek:)) hat igen de csinalj jobb minoseget 8 perc 55mb:))))
  • mohus
    na megnéztem a kreálmányodat elég impozáns...Jacek autohegyek

de mind egyforma és a márkát sem tudtam beazonosítani. talán egy SEAT?

fullképernyőn meg pixeles rendesen

a csengőhangom meg pont ez a Morricone dallam:)
  • gergou
    sztem a haverod azt varta tole, hogy kiveri a farkat, ez nem tortent meg...hat inkabb jatszik a mario kartal, mert az jobban felizgattja... :)

Egy szo mint sza, hiaba sirtok, mostanaban az Expand rallyn kivul nem lesz mas rallys progi pcre, akinek nem tetszik, az jatszon a pocsevel:)
  • mohus
    "eddig egyetértünk, csak te nem érted, hogy nekünk nem az a bajunk, hogy NEM SZIM, hanem az, hogy árkádnak is gagyi...."

igen...ezt aláírom... a PS2 verzió is ilyen. Tegnap betöltöttem, hogy felmerült a téma...és én sokkal jobbra emlékeztem...alább leírtam a tapasztalatokat.
  • zaki
    most inkább nem, de azért köszi