2926
Colin McRae 3
-
#885 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OTT A PONT ÖCSÉM!! :DDDDDDDDDDDDDDDD -
#884 :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#883 :DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#882 mit kapunk holnap, ha ezt meglátják a nálunk sokkal kulturáltabb szakemberek :D -
#881 Szerintem nincs autojuk. Csak feltunt volna nekik, hogy ez gazos... -
#880 Colin McTré ralli -3
:D -
#879 valami kibaszott vicces, nem értem, ilyenkor a CM emberei nem félnek, hogy valaki bombát rak az autójukba? :D -
#878 nade valami jo kis motorosszan Marioval a nyeregben:) McMario Rally 3 nevem mehet a boltokba:) -
#877 Ezen meg mindig derulok.:)) Ahanyszor megnezem ezt az oldalazast, rohognom kell:DDDDDDD -
#876 ezzel az a baj, hogy szánkóval nem tudsz falnál oldalazni :D ez inkább valami légpárnás kétéltű szimulátor engine átirat szerintem :D -
#875 :DDDDDDDDDDD -
#874 Meg van. A ~140. helyen van. Nem hoztam fel... -
#873 erosen elgondolkoztam egy Colin3 modon neve:))) Colin# Mario MOD gomba gyujtes szankoval:) -
#872 és Alex keresi a Race Driver topikot, mindjárt meglátod :D -
#871 keversz valamit, a Race Driver Codemasterts mű, és soha semmi köze nem volt a WSC-hez... egyszerűen elgagyizták
a WSC-t a West fejlesztette, és az Empire Interactive székházát kell felrobbantani :D na ahelyett jött az Immersion -
#870 az -
#869 Race Driver? -
#868 Megkeresem:)) -
#867 Baze, mostanában jelent meg, mindenki suxolta a topikjában.
Nem az volt a sports car GT? Az immersion után jött ki -
#866 azt utoljara valami elmes hozza szolassal sikerult elsulyesztenem -
#865 :D -
#864 de lehet hogy at kene irni a demot Freak csinlunk bele kis gombakat a palyara mit szolsz??? tudod kics piros feju gombicsek fehet potyokkel:)))) -
#863 Csinalunk nehany hozzaszolast a jateknak, mielott megy a kukaba, ugy mint a TRD:DD -
#862 én épp a holnapi kirándulásra pihenek, 7-kor kelek :D -
#861 szanko szimulator!!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDd -
#860 ha lesz.... -
#859 ti mi a retket csinaltok itt hajnali kettokor:DDDDDDDDDDD -
#858 pedig de, amint lefújták a World Sports Cars-t, bejelentették a Total Immersion-t
az igazi WSC utód a Racing Legends valamelyik GT modja lesz -
#857 vagy megszedték magukat a konzolos verzióból, elmentek fél évre nyaralni, kurvázni és drogozni Thaiföldre, és mire visszajöttek, már izgult a kiadó... aztán a nagy kapkodásban eddig jutottak :D -
#856 Akkor mi is annak gémnek a címe, ami olyan fos lett és ebből a gémből csinálták?
Nem az immersion. -
#855 Lehet, hogy ket kulon csapat csinalja a jatekokat, es nem tudnak egyeztetni:))
A Colin3 valszeg ugyan ebbe a hibaba esett. Az egyik csapat rally jatekot fejlesztett - akik az autokat modelleztek - , a masik csapat szanko szimulatort gyartott GameBoyra. Es ezt gyurtak ossze... -
#854 nem értem, mi olyan bonyolult ezen, egyetlen motoros játék, amiben stimmel, az a Motcross Madness, a többiben óriások vannak :D -
#853 azzal aligha játszottál, mivel sosem jelent meg :D
és a Sports Car GT az nem STCC engine, az a V8 Supercars :D ez kicsit előbb volt, a Rollban nyomtuk végig, autókat kellett venni és tuningolni 5 GT szériában -
#852 AZ az a STCC engine-es? -
#851 Ez a meretezes mindig problema. A Colin2-ben - ha mar ez a topic:)) - kb. 1m magas volt egy Focus. -
#850 Nekem a WSC is túlméretesnek tünt, abban a 10 percben amíg játszottam vele!
Nem fért el 2 autó egymás mellett a pályán...
(lehet, hogy PONT egy speciel szük pályát választottam....) -
#849 hát ha az volt a cél, hogy kiszámíthatóan és lassan menjen, akkor igen, jól sikerült :D -
#848 :DDD
Alitolag az AI is jol sikerult:)) -
#847 Hazajöttem melóból, lefeküdtem, 20:15-ig aludtam.
22:00-kor tali nővel, go 2 sörözés.
Most itthon vagyok, csaj holnap korán kel, azért nem aludtam nála.
De a szemeim ki vannak pattanva a sörtöl meg a délutáni alvástól...
-
#846 amúgy egy Sports Car GT 2 is jó lenne, az mai napig kurva jó game.....