Colin McRae 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OTT A PONT ÖCSÉM!! 😄DDDDDDDDDDDDDDD

Riszpekk

Blasta
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Jacek
😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

FREAK
mit kapunk holnap, ha ezt meglátják a nálunk sokkal kulturáltabb szakemberek 😄

Riszpekk

Alexease
Szerintem nincs autojuk. Csak feltunt volna nekik, hogy ez gazos...
FREAK
Colin McTré ralli -3

😄

Riszpekk

FREAK
valami kibaszott vicces, nem értem, ilyenkor a CM emberei nem félnek, hogy valaki bombát rak az autójukba? 😄

Riszpekk

Jacek
nade valami jo kis motorosszan Marioval a nyeregben😊 McMario Rally 3 nevem mehet a boltokba😊

Alexease
Ezen meg mindig derulok.😊) Ahanyszor megnezem ezt az oldalazast, rohognom kell😄DDDDDD
FREAK
ezzel az a baj, hogy szánkóval nem tudsz falnál oldalazni 😄 ez inkább valami légpárnás kétéltû szimulátor engine átirat szerintem 😄

Riszpekk

Alexease
😄DDDDDDDDDD
Alexease
Meg van. A ~140. helyen van. Nem hoztam fel...
Jacek
erosen elgondolkoztam egy Colin3 modon neve😊)) Colin# Mario MOD gomba gyujtes szankoval😊

FREAK
és Alex keresi a Race Driver topikot, mindjárt meglátod 😄

Riszpekk

FREAK
keversz valamit, a Race Driver Codemasterts mû, és soha semmi köze nem volt a WSC-hez... egyszerûen elgagyizták

a WSC-t a West fejlesztette, és az Empire Interactive székházát kell felrobbantani 😄 na ahelyett jött az Immersion

Riszpekk

Blasta
az

FREAK
Race Driver?

Riszpekk

Alexease
Megkeresem😊)
Blasta
Baze, mostanában jelent meg, mindenki suxolta a topikjában.
Nem az volt a sports car GT? Az immersion után jött ki

Jacek
azt utoljara valami elmes hozza szolassal sikerult elsulyesztenem

Jacek
😄

Jacek
de lehet hogy at kene irni a demot Freak csinlunk bele kis gombakat a palyara mit szolsz??? tudod kics piros feju gombicsek fehet potyokkel😊)))

Alexease
Csinalunk nehany hozzaszolast a jateknak, mielott megy a kukaba, ugy mint a TRD😄D
FREAK
én épp a holnapi kirándulásra pihenek, 7-kor kelek 😄

Riszpekk

Jacek
szanko szimulator!!😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDd

FREAK
ha lesz....

Riszpekk

Jacek
ti mi a retket csinaltok itt hajnali kettokor😄DDDDDDDDDD

FREAK
pedig de, amint lefújták a World Sports Cars-t, bejelentették a Total Immersion-t

az igazi WSC utód a Racing Legends valamelyik GT modja lesz

Riszpekk

FREAK
vagy megszedték magukat a konzolos verzióból, elmentek fél évre nyaralni, kurvázni és drogozni Thaiföldre, és mire visszajöttek, már izgult a kiadó... aztán a nagy kapkodásban eddig jutottak 😄

Riszpekk

Blasta
Akkor mi is annak gémnek a címe, ami olyan fos lett és ebbõl a gémbõl csinálták?
Nem az immersion.

Alexease
Lehet, hogy ket kulon csapat csinalja a jatekokat, es nem tudnak egyeztetni😊)

A Colin3 valszeg ugyan ebbe a hibaba esett. Az egyik csapat rally jatekot fejlesztett - akik az autokat modelleztek - , a masik csapat szanko szimulatort gyartott GameBoyra. Es ezt gyurtak ossze...
FREAK
nem értem, mi olyan bonyolult ezen, egyetlen motoros játék, amiben stimmel, az a Motcross Madness, a többiben óriások vannak 😄

Riszpekk

FREAK
azzal aligha játszottál, mivel sosem jelent meg 😄

és a Sports Car GT az nem STCC engine, az a V8 Supercars 😄 ez kicsit elõbb volt, a Rollban nyomtuk végig, autókat kellett venni és tuningolni 5 GT szériában

Riszpekk

Blasta
AZ az a STCC engine-es?

Alexease
Ez a meretezes mindig problema. A Colin2-ben - ha mar ez a topic😊) - kb. 1m magas volt egy Focus.
Blasta
Nekem a WSC is túlméretesnek tünt, abban a 10 percben amíg játszottam vele!
Nem fért el 2 autó egymás mellett a pályán...

(lehet, hogy PONT egy speciel szük pályát választottam....)

FREAK
hát ha az volt a cél, hogy kiszámíthatóan és lassan menjen, akkor igen, jól sikerült 😄

Riszpekk

Alexease
😄DD
Alitolag az AI is jol sikerult😊)
Blasta
Hazajöttem melóból, lefeküdtem, 20:15-ig aludtam.
22:00-kor tali nõvel, go 2 sörözés.
Most itthon vagyok, csaj holnap korán kel, azért nem aludtam nála.
De a szemeim ki vannak pattanva a sörtöl meg a délutáni alvástól...

FREAK
amúgy egy Sports Car GT 2 is jó lenne, az mai napig kurva jó game.....

Riszpekk

FREAK
2 nagy hibája volt

1. Az autók túl voltak méretezve, Monzaban elfért 2 TT egymás mellett

2. Az ütközés verte a GT3-at.....

Riszpekk

Blasta
Azt akartam na...
:-DDDD

Alexease
A Total Immersion kisem probalatm... Amikor azt olvastam valahol, hogy "batatsagosabba, elvezhetobbe tesszuk a vezetest", akkor inkabb hagytam...
Egy versenyauto k*rvara nem baratsagos...
FREAK
"élményt nyút"

Lol, ez azért durva alsó-bugaci tájszólás 😄

Riszpekk

FREAK
Blasta te is elhatároztad, hogy kurva álmosan mész kirándulni? 😄

Riszpekk

FREAK
amúgy nagy lol lett belõle, Total Immersion, leszophat az Empire is, még a FFB is fordítva mûködött, kanyarban befelé húzott 😄

Riszpekk

FREAK
"Lásd: Sports car GT."

khmm, world sports cars 😄

Riszpekk

Blasta
"és ezt sajna a konzolvilágnak köszönhetjük"
És ez sajnos a szomorú igazság!
Jöhetnek itt az olcsó dumákkal, miszerint -hol is olvastam ezt???- "a pc-s játékoknak leáldozott", de bazmeg a kibaszott konzolok miatt történhet meg ez, hogy a pc-s játékok közelítenek a konzolos szarságokoz.

Mostmár az a trend, hogy egy autós/motoros/akármilyen szimulátor progi készítõinek kõkeményen meg kell szenvedniük ha el akarnak jutni a kiadásig! Kivéve a Forma 1-et. (azt sem értem miért)
És miért?
Mert a szar konzolokon az arcade a trendi, a hülye ovisoknak is tudniuk kell irányítani azt az imprezát, nehogymár ne tudjon egy szakaszt koccanás nélkül megcsinálni, mert akkor nem nyüstöli apucit, hogy vegye meg a havernál tesztelt autós gammát!

Ocsmány. Tisztára mint a zeneipar. Gyorsan, szart. Legyen fogyasztható, még hibátlannak se kell lennie, "majd küggyük a peccseket"...

Ott tartunk, hogy lassan rimánkodunk, ki mer bevállalni egy fasza túraautó vagy rally szimulátort.

Lásd: Sports car GT.
Megvolt az esélye, hogy a GT3 kategóriájában PC-n is olyan élményt nyút a profi játékosoknak.
Erre a fejlesztés felénél közölte a kiadó, hogy csak akkor jelenhet meg, ha átírják a kódot arcade-osra.

Mi meg csak szopunk!
Konzol sux baze.

(sory a stílusért, de bennem van pár sör.:-DDD)

GSiZSolti
Nagy Colin 2 fan voltam megmondom õszintén, vártam is , hogy megjelenjék a játék Ps2 -õn, és boxon....
Kölcsönkértem egy gépet , megirattam DVD-n a cuccost és kemény 3/4 órát játszottam is vele, mert akárki akármit mond nekem az a véleményem , hogy nem javúlt semmi, csak a törésmodell az pedig kb 1 óráig nyújt újat.....

A mai játékok mellett ( LFS , GTR 2002, Nascar 2003 ) messze elbújhat , és ezt sajna a konzolvilágnak köszönhetjük, mert "miattuk" ment ilyen irányba a pöcsagyú kódmasztersz!
Mész felfelé egy dombon murván a végsebesség 132 km/h és nem tudod elváltani az 5.-et.....ez gigaszar akármennyire árkád!!
Ekkor raktam le a joystickot ( PS2 )
És PC-n ugyanaz...semmit nem javítottak!!!
LFS 4 EVER
GSiZSolti
hülyeséget beszélsz