2926
Colin McRae 3
  • GSiZSolti
    Loeb már tegnap kiesett.....az első gyorson.....
  • ÁjjLe BoBBi
    nem Racer ? asszem van egy ilyen nevű gamma ami "készülget" csak nemtom mivan már vele
  • Jacek
    ott meg sokan kiesnek:D
  • mohus
    én más rallyt favorizálok, bár megvan a Colin3 régóta...van nála jobb és full licence-szelt, eredeti kocsi, hangok, pályák stb és WRC hangulat stage-ek idők szervíz, eredeti WRC videók, eredeti IMMARSAT-ot megszégyenítő visszajátszások

PS2-n a CM3 pályamegvalósítása közelébe sem jön a WRC2-höz és így egy szimpla arcade rallyjáték marad...nincs benne semmi igazán megfogó a kocsitörésen és a vizes/havas szélvédőn kívül. mivel PC-n nincs más új...marad ez és ennek is örülni kell, de azért az nem erény, hogy csak éppen jobb mint a CM2

JA és
    Acropolis rallyn kiesett Gronholm hehe:)
  • JuanG
    Ti mennyi idő alatt mentek a UK stage-en? Az én legjobb időm: 3:08:05 ... Amúgy miután 40-szer végigmentem rajta, egészen megszoktam az autó fizikáját, jóval jobb mint a CMR2-é...Alapvető baj a grafikával, illetve az általa keltett pályaszakasz mínőségével van. Hogy félreértés ne essék nekem is a kedvenceim a Rally Trophy, Rally Masters, Rally Ch. 2000 (óóó... azok a 30-40 km-es szakaszok...), CMR1.
  • Alexease
    Es aki kiakarja magat probalni, egy "amator" rallyn, es meg felaldozhato autoja is van (), annak itt egy link. Lehet jelentkezni:))
    Frici Rallye
    (A harmadik hir - elvileg...)
  • mohus
    hétvégen Acropolis rally Görögországból....Eurosport
  • mohus
    "PLEASE segitsetek igy 5 másospercel roszabb időket megyek mint bill-el"

nekem is így volt a gt3-nál....
    meg kell szokni,
    utána most kormánnyal megyek már jobb időket, mint banánnal
  • Alexease
    De nem lesz benne belso nezet valoszinuleg:((((( Vagyis, a keszitoket honapokig cseszegettem, hogy lesz-e belsonezet, fizika, tores. Aztan, nagynehezen valaszoltak, hogy igen, de gyorsan kiemelte a neki fontosabbat, hogy csucs visszajatszas lesz (nem erdekel...).
    Valszeg a belso nezetnel, a motorhaztetore gondolt:((( Ez inkabb a MS Rally-t akarka lenyomni, szerintem.
    De remelem tevedek egy alatot, es lesz normalis belso, fasza fizka stb.
  • ibronk
    Amit Toya emlitett :)
  • ibronk
    Ja ez egy Xpand Rally video
  • ibronk
    Itt a Colinverő:
    http://www.hardwired.hu/dl.hw?id=1483&dl=1
  • mohus
    jólvanna hiszek neked:)
  • Breki33
    sziasztok vettem tegnap Sidewinder kormányt

DE mivel ez életem első kormánya a kalibrálást nem egészem értem
    tudnátok segiteni hogyan a legcélszerűbb beállitani.

Azt értem, hogy hogy mozgok a három csucska között nyillal és shhift-el allitom a deadzone-t
    de pl mi konkrétan a 3. csuszka és hová érdemes állitani az értékeket mindháromnál?

PLEASE segitsetek igy 5 másospercel roszabb időket megyek mint bill-el
  • Jacek
    es majdnem gyari a festese:DDDDDDDDDD
  • Alexease
    Akinek kell egy Mitsubishi ehez a remekbe szabott jatekhoz, az innen rogton huzhatja is: http://www.bhmotorsports.com/file/3131
    Es utana, mar egy masik szinu autoval szankazhat vegig a plyakon:DDD
  • Jacek
    aaaaaaaa a videon replayben rangad de ez minimalisan latszik ha a demot nezed de a frapstol negyon folerosodik.

DE JATEK KOZBEN NEM RANGAT!!!!!!!!:DDD
  • mohus
    Racing...PC
  • mohus
    gyerekek ez a racer nagyon faján néz ki!!!!!!

a Nissan Z-nek végre Nissan Z kinézete van...és a tükröződések is ott vannak
  • mohus
    1 ember van csak a gáton...

meglesem
  • mohus
    persze hogy abból...

ráadásul te rendezted:)kell ennél jobb?

most akkor az internetes gémezéstól elvetted a kedvem...inkább játszom egyedül, minthogy igy rángasson egy autóka
  • Jacek
    ez mibol itelted meg Mohus? marmint a replay gagyisagat?? remelem nem a videokbol?????
    Mert ugye az mint interbetes jatekban keszult!! single playerben nem rangat nem darabol tok fasza!!
  • Alexease
    Xpand kepek hegyekben: http://www.bhmotorsports.com/XR/screenshot/1533

LFS: Ha nem 3 ember csinalna otthon, munka utan, akkor biztos jobb lenne.
    De ez van. A kiadok nyomatjak az egyszeru, gyors arkadokat, a magan emberek meg csinaljak a jo kis stuffokat (LFS (3 ember), Racer (1 ember - http://www.racer.nl/gallery.htm), NetCar (1 ember) stb.)
  • Toya
    Most jött ki egy E3 movie.
    Megtalálható a BHMS-on.
  • mohus
    valóban nincs..én is azzal értek egyet, hogy örülni kell, ami egyáltalán jön....

én nyugodt szívvel húzom le az lfs-t is...mert 2003-at írva nevetségesen néz ki...fizika ide vagy oda...még az arcade burnout 1-nél is gagyibban néz ki a visszjátszás...
    de ennek is örüljönk, meg a lelkes GTR Házi Modoknak...stbstbstb....

Xpand rally..valaki egy shottal megdobna?

• Alexease
    Allitolag csusztattak juliusig...
  • gergou
    Egy het, es par nap mulva...
  • dtk1985
    hi. mikor jelenik meg a colin3 pc-re?
  • gergou
    Ez latod jol nez ki, de nincs pcre, szoval szamomra targytalan a dolog:)
  • gergou
    Edited:

Na visszatertem, szeretnek elnezest kerni tobbek kozott Jacektol, ha megbantottam...........
  • gergou
    Na visszaterl, tobbek kozott Jacektol, ha megbantottam, nem allt szandekomban... Nem foglalkozom en azzal, hogy ki mit csinalt, elhiszem, hogy Jacek ult6 Subaruban... Egy valamin azonban valtoztatni kene... Azon, hogy ne vegyetek el azoknak a kedvet a jatektol, akiknek esetleg tetszik...Sokszor elmondtam mar, hogy pcre nem jon nagyon mas rallys jatek a colin 3 at, az Expand rallyt leszamitva, szoval ennek kell orulni... Es attol mert en az arcadabb autos gammakat szeretem, meg nem kovetkezik, hogy en egy egyszeru lama ember vagyok... Probalnatok ki egy omolyabb jatekot is , minnya kiderulne, hogy nem is olyan egyszeru az, sokkal tobb, es osszetettebb gondolkodas kell hozzajuk( pl az rpgkhez), mint egy autos gammahoz... Es istenem nekem tetszik a Colin 3, mert elvezem, es nem erdekel, hogy ti hogy fikazzatok...akkor is tetszeni fog... Egyebkent a grafika abszolut korrekt, a patch utan meg dinamik arnyekok vannak a terepen, igaz a fak meg mindig nem vetnek arnyekot, de ez ellen en nem tudok tenni, talan a fullban ki lesz javitva... Es ne jojjon a valasz a postomra, hogy ` De lolka vagy te lamer.......`
    Mert ezzel telleg ti jaratjatok le magatokat...Tudom en is karomoltam, de felejtsetek el...
  • Jacek
    tenyleg lehet hogy szankoja van:DDDDDD
  • mohus
    vagy szánkózni...
  • mohus
    csak hogy mindenki egyforma eséllyel induljon a "Láttunk-e már fotón Subaru-t?" versenyen:)

GranTurismo4...PS2
  • Skynet
    nem én lakok ott hanem a barátnőm amúgy a pusztaszerin.
  • Skynet
    aham na a faxom koptassa itt az ujját a bogarakról meg skodákról én húzok inkább gamma
  • Skynet
    Legyőzhetetlen?? Megnézném hogy a szürke evo6-os vagy a kék evo 7-es mennyire nemgyőzi le:)))
    De akár nézhetjük azt a párdarab négykerekes disznóaudit is amik itt laknak...
    Vagy ha úgy tetszik akkor a virsligumis vw bogarakat...Szóval ennyit arról hogy nem nyomja le semmi a havon itt:))
  • Skynet
    Hja legkirályabb és odaveri havon a négykerékmeghajtásu gépeket is:)))

Gyere már fel a szuper virsligumiddal a rózsadombra légyszives télen:))
  • Skynet
    Alex nemcsak oldalazni de még rocketjumpot is tud nyomni sőt beépített légvédelme is lesz:)
  • Skynet
    De ha úgytecccik qsslesz vagy berakok 10-20 screenshotot a kolinból..:)